Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
πάνε Τάνια στο belarus πιο μικρή σε ηλικία κοντά στα 35, υπηρεσίες σούπερ
Ενταξει τετοιες ηλικιες παω.. αν βεβαια ειναι ομορφες, γυμνασμενες, ψιλες και εννοειται καλες στο δωματιο... τι ζηταω πολλα;; :grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ενταξει τετοιες ηλικιες παω.. αν βεβαια ειναι ομορφες, γυμνασμενες, ψιλες και εννοειται καλες στο δωματιο... τι ζηταω πολλα;; :grin:
Σε είπα που να πας και θα με θυμηθείς ..για εσένα είναι ότι πρέπει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

δεν ξέρω σύντροφε, ότι τραβάει η όρεξη του καθενός. Καλή τύχη στο ψάξιμο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Yakuza,πολύ καλή είναι και η Αλίνα η Ρουμάνα αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό τον καιρό .ίσως γράφει στο άλλο σάιτ .
Επαγγελματίας και ωραίο μουνι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σύντροφοι!!! ο Yakuza , o Κούλης και ο dewars , μου θυμίζουν την ''προοδευτική διακυβέρνηση '' του Αλέξη , συνεννοηθείτε λίγο!
Μην ξηγιεσαι έτσι ρε φίλε !
Όχι και αριστερός ..

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Yakuza,πολύ καλή είναι και η Αλίνα η Ρουμάνα αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό τον καιρό .ίσως γράφει στο άλλο σάιτ .
Επαγγελματίας και ωραίο μουνι
πήγα πριν τρεις εβδομάδες,δε μου κανε προκαταρτικά πήγε αμέσως σε στοματικό,ανέβηκε απο πάνω αλλά δεν ειδα κατι το εντυπωσιακό,καλή κοπέλα αλλα όχι η καλύτερη που υπάρχει,θα την ήθελα για μέλλουσα γυναίκα μου αλλα δε νομίζω να σταματήσει την πορνοκαριέρα της για μένα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
πήγα πριν τρεις εβδομάδες,δε μου κανε προκαταρτικά πήγε αμέσως σε στοματικό,ανέβηκε απο πάνω αλλά δεν ειδα κατι το εντυπωσιακό,καλή κοπέλα αλλα όχι η καλύτερη που υπάρχει,θα την ήθελα για μέλλουσα γυναίκα μου αλλα δε νομίζω να σταματήσει την πορνοκαριέρα της για μένα...
Ωραίο μουνι είναι στην αρχή είναι πολύ κουμπωμενη αλλά μετά χαλαρώνει ..αλλά και πολύ επαγγελματίας

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.434
Πόντοι
7.095
Πάντως εγώ έχω γειτόνισσα πρώην πορνοκαριεριστρια, από τις όμορφες των τελευταίων ετών, με καλό πρόγραμμα τις λίγες φορές που την πήρα (ενώ ο κόσμος την εκραζε).
Και προς έκπληξη μου, βλέποντας στο θυροτηλεφωνο, είδα ότι το όνομα που χρησιμοποιούσε ήταν το αληθινό της.
Τώρα, το ότι κάποιος επέλεξε να είναι μαζί της, ενώ ξέρει(?) το παρελθόν της, είναι η απάντηση σε αυτό που είπες.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Καποιος που πηγε με την Αλεξανδρα απο bad girls υπαρχει τι ρολο βαραει?

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Σύντομη βολτα διερευνητική προ ολίγου. Νικηφόρου Ουρανού 26 η Μάνια φάνηκε ορεξάτη και καυλωμενη. Στο δίπλα μια καινουργια, χθες ξεκίνησε. Δουλευε με την τσατσα της Μιρελλας και είχε όλα τα δωμάτια γεμάτα κι ένας που είχε περάσει πριν λίγο περίμενε για να ξαναπεράσει. Ρουμάνα μου φάνηκε ωραίο μουνακι και καλό σώμα. Και τα 3 στη Μιρελλα ανοιχτά. Αριστερά της η Λορεττα δεξιά της η Μαρία ( μακριά) και στη μέση μάλλον η Μιρελλα και μόνη γτ η πόρτα ήταν κλειστή και δεν άνοιξε όταν χτύπησα. Βενους ανοιχτό όπως και τα 2/3 του Vegas. Venus 2 κλειστό. Νατασαρα ανοιχτή λογικά έλειπε λόγω περιόδου. Από τις λίγες που όταν έχει περίοδο δεν δουλεύει. Η καρινα ανοιχτή. Αυτά λίγο πολύ. Καλή συνέχεια.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Πάντως ρε μάγκες, αν συνεχίσετε αυτή την κουβέντα δε την κάνετε σε μυνηματα προσωπικά; 5 σελίδες απαντήσεις ο ένας στον άλλο δε θέλει να διαβάσει κανεις. Αν το δει ο Αντισθένης ας τα σβήσει γιατί η οποία πληροφορία υπηρξε ενδιάμεσα χάθηκε

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Πάντως εγώ έχω γειτόνισσα πρώην πορνοκαριεριστρια, από τις όμορφες των τελευταίων ετών, με καλό πρόγραμμα τις λίγες φορές που την πήρα (ενώ ο κόσμος την εκραζε).
Και προς έκπληξη μου, βλέποντας στο θυροτηλεφωνο, είδα ότι το όνομα που χρησιμοποιούσε ήταν το αληθινό της.
Τώρα, το ότι κάποιος επέλεξε να είναι μαζί της, ενώ ξέρει(?) το παρελθόν της, είναι η απάντηση σε αυτό που είπες.
Ξέρω κ γω 3, έτσι ακριβώς όπως τα λες παντως (για το παρελθόν δλδη. Υπάρχει κ μια που δεν τα παράτησε 100% κ κάνει ραντεβού στα κρυφα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Εσύ γιατί δεν δέχεσαι την επιλογή μου να γλείφω τον κώλο της Ρίτας ή να μου γλείφει τον κώλο η Ρίτα ??... και πετάς συνέχεια τα καρφιά σου για όσους το κάνουν...
Γιατί δεν δέχεσαι ότι Κούλης πχ περνάει καλά στα Venus και τον αποκαλείς προμοτορα??...
Εσυ μωρε ΑΛ γιατί με έλεγες έμμεσα περίεργο (με εκρινες δηλαδή) όταν έπαιρνα την tayla λέγοντας πχ ότι έχει μεγάλες πλάτες κτλ; Ενώ και εσυ γουστάρεις πολύ τις τρανς; Γιατί λοιπόν δε δεχόσουν την επιλογή μου να συναναστρέφομαι με τρανς και πετουσες τα καρφιά σου; Γιατί δε δεχόσουν ότι περνούσα καλά με τρανς διεθνούς βεληνεκούς και όχι με τρανς της Γιαννιτσων στην προκειμένη φάση; Όλα είναι υποκειμενικά λοιπόν! Και στο λέω καλοπροαίρετα φυσικά
Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα!

όλο παπαρίες λες και μας τα έχεις πρίξει με τις εξυπνάδες σου. Έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό ή θα επιδίδεσαι όλο σε παπαρολογίες? Εγώ μεταφέρω τις εμπειρίες μου αυτούσιες χωρίς σάλτσες όπως τις ζω, εσύ τι προσφέρεις για το νήμα της ενημέρωσης?
Κούλη όντως προσφέρεις μια φορά ενημέρωση και δεκα φορές σάλτσες και ανούσια σχόλια. Κοινώς πρέπει να μάθεις να είσαι λακωνικός στα ποστ σου. Διαρκώς βρίσκεσαι είτε σε αντιπαραθέσεις είτε σε υπέρ αναλύσεις, γράφοντας 50 μηνύματα κάθε μέρα! Με σεβασμό στ λέω και όπως τα βλέπω με τα δικά μου μάτια

Επειδή το έγραψες και πριν λίγες μέρες αυτό,σαν να πρέπει να απολογηθεί ο Κούλης για την όποια παρανομία του Venus, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι ο Κούλης έχει αξιολογήσει περισσότερες κοπέλες από σένα σε περισσότερα και διαφορετικά μαγαζιά από σένα...αν με καταλαβαίνεις τι λέω.
Επί της ουσίας και επειδή τα γραπτά μένουν είναι πιο χρήσιμο μέλος από σένα που αραδιαζεις 10 μηνύματα-σεντόνια τη μέρα χωρίς να γράφεις τίποτα ουσιαστικό.

Έκανα μια τοποθέτηση προχθές σχετικά με τον κατήφορο του συγκεκριμένου νήματος και την ακατάσχετη παπαρολογία αλλά προφανώς εσύ και ο Yakuza δεν το πιάσατε το υπονοούμενο
Ρε σύ ΑΛ δε θυμάσαι το Μάρτιο που δε σταματούσε να γεμίζει σελίδες σχετικά με την Τανια κ τη Σασα με τον solar και τον παλαίμαχο; (Ο οποίος πια είναι διεγραμμενος)
ο κατήφορος έρχεται κ φεύγει κατα διαστήματα από πολλά διαφορετικά μέλη , αλλά ο Κούλης είναι πάντα μέσα σ αυτά!
Του άρεσει να μιλάει και να παπαρολογει!
Ή επίσης πάλι προσφάτως, που τα έλεγε με τον φίλο του τον Αθήναιο που μπέρδευε τα νήματα με τις πιατσες Αθηνών/Θεσσαλονίκης και «Ελα σε μένα θα σε φιλοξενήσω εγώ κτλ» και γέμιζαν πάλι σελίδες;!
Όπως και ο προαναφερθης παλαίμαχος τότε με τους Βαλκανιους…; ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!
Έχω καταλαβει από τον Κούλη ότι είναι ένας ευγενικός και φιλότιμος, αργοσχολοσ, φλύαρος, αγαθός, πρηξαρχιδης μπούφος με λίγα λόγια!

σου μίλησα εγώ για ακάποτο σεξ, ρε μπας και είσαι σουρωμένος?
344A4083-D3FE-4387-B3B3-1ED216DDA89E.jpeg

Κούλη μου παραθέτω φωτο με λεγόμενα σου από άλλο νήμα... δεν είσαι και αθώα περιστερα.. γιατί μάλλον δε θες να πιστεψεις αυτό που σου λέει ο crucifix με τους πάκι που πηγαίνουν στο βενους σου γιατί προφανως Εσυ εκεί γαμασ ΑΚΑ!
με το παρδον δηλαδή έτσι;

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Εσυ μωρε ΑΛ γιατί με έλεγες έμμεσα περίεργο (με εκρινες δηλαδή) όταν έπαιρνα την tayla λέγοντας πχ ότι έχει μεγάλες πλάτες κτλ; Ενώ και εσυ γουστάρεις πολύ τις τρανς; Γιατί λοιπόν δε δεχόσουν την επιλογή μου να συναναστρέφομαι με τρανς και πετουσες τα καρφιά σου; Γιατί δε δεχόσουν ότι περνούσα καλά με τρανς διεθνούς βεληνεκούς και όχι με τρανς της Γιαννιτσων στην προκειμένη φάση; Όλα είναι υποκειμενικά λοιπόν! Και στο λέω καλοπροαίρετα φυσικά
Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα!
Γιατί σε μία περίοδο που μας είχες φλομωσει στις αντιφάσεις και που δεν ήσουν και τόσο πειστικός κατά γενική ομολογία,θεώρησα εντελώς παράλογο από τη μία να ψάχνεις θηλυκή τρανς και από την άλλη να μας γράφεις ότι πήγες με την Tayla...δεν σου είπα γιατί πήγες με τρανς, ούτε σε είπα προμοτορα ούτε άρχισα να κατηγορώ καθημερινά τη συγκεκριμένη όπως συμβαίνει με τη Ρίτα και να κάνω αναλύσεις με δέκα μηνύματα τη μέρα χωρίς να λέω τίποτα.
Εντελώς άστοχη η σύγκριση σου, προφανώς μου το κρατούσες για να μου την πεις τάχα...

Δεν μπορείς να πεις προμοτορα κάποιον επειδή διαφωνείς με αυτά που γράφει...δεν γράφει ούτε για μία επιχείρηση ούτε για την ίδια κοπέλα ο Κούλης.
Δεν γεμίζει αυτός τις σελίδες κάθε μέρα με παπαριές.

Για το θέμα πακι άσχετα από σένα και τον Κούλη και όποιον άλλον...
Επειδή το διαβάζω συνέχεια και κάπου απορώ... πραγματικά εγώ δεν θυμάμαι πότε συνάντησα τελευταία φορά τέτοια περίπτωση.
Τυχαίο γεγονός?? ίσως δε συμπίπτουν οι ώρες??... εγώ προσωπικά δεν βλέπω αυτή την ουρά από Πακιστανούς στα μπουρδέλα που διαβάζω καθημερινά εδώ μέσα...
Αυτό τι σημαίνει???αν εγώ πχ γράψω ότι δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στο Godiva αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι είμαι ύποπτος και προμοτορας του μαγαζιού??
Εγώ δεν έχω δει εκεί αλλά μπορεί και να συμβαίνει... και τι σημαίνει αυτό?
Τα'χουμε ξαναπεί, αλλοδαπές είναι οι κοπέλες κι εμείς ξένοι είμαστε για εκείνες... γιατί να ξεχωρίσει αν αυτός που θα τη γαμήσει είναι Έλληνας,Αλβανός, Ρουμάνος ή Πακιστανός??
Παντού κινούνται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μας κάνει εντύπωση το μπουρδέλο??
Και πως είναι σε θέση κάποιος να γνωρίζει ότι ο Πακιστανός που βλέπει στο μπουρδέλο είναι ντε και καλά παράνομα στη χώρα??
Ένα θέμα που ανακυκλώνεται συνέχεια χωρίς νόημα...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
πήγα καταλίνα στο paradise ,τι ήθελα και πήγα δηλαδή λυπήθηκα τα 40€,εντυπωσιακή γυναικάρα έτσι όπως μου αρέσει με μπολικο κολο και βυζι αλλά μέσα σε ξενερώνει,περιττό να πω οτι 9 στις 10 δε ξερουν και πίπα να παίρνουν,σε πονάνε όσο δεν πάει άλλο,αντί να σε φτιάχνουν σε εκνευρίζουν,δε με άφηνε να γλύψω τα εντυπωσιακά βυζιά της,είναι δυνατόν να γαμήσεις χωρίς βυζογλύψιμο σε ιερόδουλη?? σε μια φάση μου λέει "one minute" αλλα κάθισε μέσα άλλα 5 λεπτά για να πλυνει τα χέρια της και να ντυθεί,δηλαδη εκεί που της παίρνει τα λεπτά είναι λιγα όταν τελειώνει το σκηνικό υπάρχει μπόλικος χρόνος γι αυτήν,μαλακία σκέτη δε τη συστήνω χωρις βυζογλύψιμο δεν ευχαριστιέσαι,δε ξέρει Ελληνικά μονο ισπανικά και αγγλικά,τώρα τελευταία είμαι πολύ ξενερωμένος απο τον μύλο,επίσης μετά θυμήθηκα οτι αυτή η συγκεκριμένη ηταν και πέρσυ το καλοκαίρι,δεν είναι νέα στον μύλο και έχει ψηλοχάλια κριτικές,την πάτησα μόνος μου,εάν μου άφηνε βυζογλύψιμο και δεν κοιτούσε χρόνο θα ξαναπήγαινα,τώρα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για να ξανακατέβω στο μύλο,φέρτε νέα κορίτσια,η κατάσταση είναι τραγική..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Γιατί σε μία περίοδο που μας είχες φλομωσει στις αντιφάσεις και που δεν ήσουν και τόσο πειστικός κατά γενική ομολογία,θεώρησα εντελώς παράλογο από τη μία να ψάχνεις θηλυκή τρανς και από την άλλη να μας γράφεις ότι πήγες με την Tayla...δεν σου είπα γιατί πήγες με τρανς, ούτε σε είπα προμοτορα ούτε άρχισα να κατηγορώ καθημερινά τη συγκεκριμένη όπως συμβαίνει με τη Ρίτα και να κάνω αναλύσεις με δέκα μηνύματα τη μέρα χωρίς να λέω τίποτα.
Εντελώς άστοχη η σύγκριση σου, προφανώς μου το κρατούσες για να μου την πεις τάχα...

Δεν μπορείς να πεις προμοτορα κάποιον επειδή διαφωνείς με αυτά που γράφει...δεν γράφει ούτε για μία επιχείρηση ούτε για την ίδια κοπέλα ο Κούλης.
Δεν γεμίζει αυτός τις σελίδες κάθε μέρα με παπαριές.

Για το θέμα πακι άσχετα από σένα και τον Κούλη και όποιον άλλον...
Επειδή το διαβάζω συνέχεια και κάπου απορώ... πραγματικά εγώ δεν θυμάμαι πότε συνάντησα τελευταία φορά τέτοια περίπτωση.
Τυχαίο γεγονός?? ίσως δε συμπίπτουν οι ώρες??... εγώ προσωπικά δεν βλέπω αυτή την ουρά από Πακιστανούς στα μπουρδέλα που διαβάζω καθημερινά εδώ μέσα...
Αυτό τι σημαίνει???αν εγώ πχ γράψω ότι δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στο Godiva αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι είμαι ύποπτος και προμοτορας του μαγαζιού??
Εγώ δεν έχω δει εκεί αλλά μπορεί και να συμβαίνει... και τι σημαίνει αυτό?
Τα'χουμε ξαναπεί, αλλοδαπές είναι οι κοπέλες κι εμείς ξένοι είμαστε για εκείνες... γιατί να ξεχωρίσει αν αυτός που θα τη γαμήσει είναι Έλληνας,Αλβανός, Ρουμάνος ή Πακιστανός??
Παντού κινούνται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μας κάνει εντύπωση το μπουρδέλο??
Και πως είναι σε θέση κάποιος να γνωρίζει ότι ο Πακιστανός που βλέπει στο μπουρδέλο είναι ντε και καλά παράνομα στη χώρα??
Ένα θέμα που ανακυκλώνεται συνέχεια χωρίς νόημα...
Δε σου το κρατούσα απλά κατά τη γνώμη μου ταίριαζε να το αναφερω τώρα σαν παράδειγμα
Προσωπικά δεν είπα τον κουλη προμοτορα, απλά ότι πέφτει σε αντιφάσεις και ότι σπαμαρει συνεχώς για οποιοδήποτε θέμα χάνοντας έτσι την ουσία του νήματος. Και για το τεκμηριώσω ανέφερα κάποια γεγονότα
Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί και κανεις δεν είναι κηδεμόνας του για να τον κρίνει!
Απλά η κατάχρηση του νήματος με spams και άνευ λόγου beef slangs κουράζει τους πάντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom