Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (5 μέλη και 100 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Φαίνεται σε σούρωσε ο καφές δεν εξηγείται αλλιώς. Εκτός της Αθηνάς και σε αλλά μαγαζιά πίνω καφέ. Μην θέλεις να σου πω σε ποιά για να με πεις προμότορα. :2funny:

Ξεσούρωσε γιατί εκτίθεσαι
Όσο και να προσπαθείς να απαξιώσεις την λέξη είναι ήδη αποδεδειγμένο.
Γιατί δεν μας ανέβασες το πρόγραμμα από free house και κάθε εβδομάδα μαθαίναμε μόνο για Βένους .
Πρέπει να καταλάβεις ότι και εμείς πάμε αρκετά συχνά αλλά ήμαστε ουδέτεροι ,εκτός αν είχες κέρδος από όλο αυτό μπας και σε αφήσουν να γλείψεις κανένα 10λεπτο παραπάνω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όσο και να προσπαθείς να απαξιώσεις την λέξη είναι ήδη αποδεδειγμένο.
Γιατί δεν μας ανέβασες το πρόγραμμα από free house και κάθε εβδομάδα μαθαίναμε μόνο για Βένους .
Πρέπει να καταλάβεις ότι και εμείς πάμε αρκετά συχνά αλλά ήμαστε ουδέτεροι ,εκτός αν είχες κέρδος από όλο αυτό μπας και σε αφήσουν να γλείψεις κανένα 10λεπτο παραπάνω

έγραψα και για το free house και ιδίως στις τελευταίες ενημερώσεις που έκανα γενικά για το free house και τις ώρες δουλεύει η Λιλίανα και η τελευταία κριτική καθώς απάντησα και σε ερωτήσεις συναγωνιστών. Εσύ συνεχίζεις να εκτίθεσαι όσο γράφεις γιατί στο free house με κέρασαν και ποτάκι. Μάλλον είμαι προμότορας και του free house :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
έγραψα και για το free house και ιδίως στις τελευταίες ενημερώσεις που έκανα γενικά για το free house και τις ώρες δουλεύει η Λιλίανα και η τελευταία κριτική καθώς απάντησα και σε ερωτήσεις συναγωνιστών. Εσύ συνεχίζεις να εκτίθεσαι όσο γράφεις γιατί στο free house με κέρασαν και ποτάκι. Μάλλον είμαι προμότορας και του free house :2funny:
Δεν εκτιθομαι καθόλου Κούλη ..
Ξέρω καλά τι λέω ,είχε και άλλους σαν εσένα εδώ δεν είσαι ο πρώτος που περνάει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ας ξεσουρώσει πρωτίστως και έπειτα να διαβάσει τι μαλακίες έγραψε :happy:
Το έχεις γράψει 8 φορές αυτό το μύνημα ..μετά εγώ είμαι ο σουρωμενος;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Αφηστε τωρα αυτα..με το να μαλωνουμε μεταξυ μας δεν κερδιζει κανενας τιποτα.
Πρεπει να ειμαστε ενωμενοι σαν μια γροθια και να στηριζουμε ο ενας τον αλλον!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Αφηστε τωρα αυτα..με το να μαλωνουμε μεταξυ μας δεν κερδιζει κανενας τιποτα.
Πρεπει να ειμαστε ενωμενοι σαν μια γροθια και να στηριζουμε ο ενας τον αλλον!
Εγώ του έγραψα ότι κάνω παύση αλλά ο Κούλης ψάχνεται

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν εκτιθομαι καθόλου Κούλη ..
Ξέρω καλά τι λέω ,είχε και άλλους σαν εσένα εδώ δεν είσαι ο πρώτος που περνάει

ναι με ξεσκέπασες τώρα μπράβο και συγχαριτίρια εγώ κρύβομαι πίσω από το προμόσιον των μαγαζιών γιατί με κερνάνε καφέδες και ποτάκια και όχι επειδή κάνουν σούπερ σεξ στο δωμάτιο οι κοπέλες. :confused:
Το έχεις γράψει 8 φορές αυτό το μύνημα ..μετά εγώ είμαι ο σουρωμενος;

σαν τον μπαρμαγιάννη τον Μπουτάρη θα καταντήσεις αν συνεχίσεις έτσι θα χρειαστεί να μπεις σε κέντρο αποτοξίνωσης :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
ναι με ξεσκέπασες τώρα μπράβο και συγχαριτίρια εγώ κρύβομαι πίσω από το προμόσιον των μαγαζιών γιατί με κερνάνε καφέδες και ποτάκια και όχι επειδή κάνουν σούπερ σεξ στο δωμάτιο οι κοπέλες. :confused:

σαν τον μπαρμαγιάννη τον Μπουτάρη θα καταντήσεις αν συνεχίσεις έτσι θα χρειαστεί να μπεις σε κέντρο αποτοξίνωσης :2funny:
Φτανει τελειωσε το θεμα. Πες τιποτα καλο να τσεκαρω, πεμπτη η παρασκευη θα κανω καμια γυρα πρωινη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Καλά πάνε ασχολεισου λίγο με το θέμα της Ουκρανίας και μετά έλα να μας κάνεις μάθημα πως θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα μπουρδέλα και οι κοπέλες και τι πρέπει να γίνει σαν ξερολας που είσαι

Φτανει τελειωσε το θεμα. Πες τιποτα καλο να τσεκαρω, πεμπτη η παρασκευη θα κανω καμια γυρα πρωινη.
Πάνε free house και εσύ ..το Βένους είναι κλειστό

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Ναταλι και Ριτα ειναι 45+ απορω πως τις γαματε....
Αυτες οι πιτσιρικες που λες που υπαρχουν και δεν τις βλεπω εγω?
Της γαμαμε γιατί τιμάνε τα λεφτά που δίνουμε εμείς, παντού γεμάτο πιτσιρίκια είναι και μάλιστα έχουν αλλάξει μαγαζιά και τις λένε και καινουργιες

Ψιλοπρεζακι το έκοψα γυφτακι
Ψυχολογικά έχει πολλα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλά πάνε ασχολεισου λίγο με το θέμα της Ουκρανίας και μετά έλα να μας κάνεις μάθημα πως θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα μπουρδέλα και οι κοπέλες και τι πρέπει να γίνει σαν ξερολας που είσαι

γεια σου ρε πρώτε ξάδερφε του κρασοπατέρα μπαρμπαγιάννη :2funny:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Φίλε μου όντως είναι μεγάλες,όχι πάνω από 45 βέβαια αλλά έχει αποδειχθεί ότι στην πρωινή ζώνη ειδικά μόνο στα μιλφονια θα περάσεις καλά.δουλευουν με ζήλο για να έχουν πελατεία.
Οι νέες οπότε και να πας οι περισσότερες είναι βαριεστημενες και απλά σε ξεπετανε για να σου πάρουν τα φράγκα ,για αυτό δεν καθιερώνεται καμία και αλλάζουν κάθε 2 εβδομάδες .
Αν θες απλά να γαμας μπαίνεις σε όποια σου γυαλίσει για μια φορά .αν θες στανταρακια θα επιλέξεις μεγάλη .
Σωστά τα λες

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Σιγα μην ξανα παω εκει περα μετα απο αυτα που εγιναν.. σιγουρα θα τσεκαρω αν ηρθε η Λαρα και μπορει να περασω αν και ειπα οτι 50αρικο δεν δινω.. αλλαξα γνωμη γιατι η κατασταση ειναι τραγικη μετα και την ηττα που εφαγα απο την Ελενιτσα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πάνε στο bella donna είναι η Νατάσα η Ουκρανή η κοκκινομάλλα .
Σε κατάλαβα τα γούστα σου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom