Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Γιατί σε μία περίοδο που μας είχες φλομωσει στις αντιφάσεις και που δεν ήσουν και τόσο πειστικός κατά γενική ομολογία,θεώρησα εντελώς παράλογο από τη μία να ψάχνεις θηλυκή τρανς και από την άλλη να μας γράφεις ότι πήγες με την Tayla...δεν σου είπα γιατί πήγες με τρανς, ούτε σε είπα προμοτορα ούτε άρχισα να κατηγορώ καθημερινά τη συγκεκριμένη όπως συμβαίνει με τη Ρίτα και να κάνω αναλύσεις με δέκα μηνύματα τη μέρα χωρίς να λέω τίποτα.
Εντελώς άστοχη η σύγκριση σου, προφανώς μου το κρατούσες για να μου την πεις τάχα...

Δεν μπορείς να πεις προμοτορα κάποιον επειδή διαφωνείς με αυτά που γράφει...δεν γράφει ούτε για μία επιχείρηση ούτε για την ίδια κοπέλα ο Κούλης.
Δεν γεμίζει αυτός τις σελίδες κάθε μέρα με παπαριές.

Για το θέμα πακι άσχετα από σένα και τον Κούλη και όποιον άλλον...
Επειδή το διαβάζω συνέχεια και κάπου απορώ... πραγματικά εγώ δεν θυμάμαι πότε συνάντησα τελευταία φορά τέτοια περίπτωση.
Τυχαίο γεγονός?? ίσως δε συμπίπτουν οι ώρες??... εγώ προσωπικά δεν βλέπω αυτή την ουρά από Πακιστανούς στα μπουρδέλα που διαβάζω καθημερινά εδώ μέσα...
Αυτό τι σημαίνει???αν εγώ πχ γράψω ότι δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στο Godiva αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι είμαι ύποπτος και προμοτορας του μαγαζιού??
Εγώ δεν έχω δει εκεί αλλά μπορεί και να συμβαίνει... και τι σημαίνει αυτό?
Τα'χουμε ξαναπεί, αλλοδαπές είναι οι κοπέλες κι εμείς ξένοι είμαστε για εκείνες... γιατί να ξεχωρίσει αν αυτός που θα τη γαμήσει είναι Έλληνας,Αλβανός, Ρουμάνος ή Πακιστανός??
Παντού κινούνται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μας κάνει εντύπωση το μπουρδέλο??
Και πως είναι σε θέση κάποιος να γνωρίζει ότι ο Πακιστανός που βλέπει στο μπουρδέλο είναι ντε και καλά παράνομα στη χώρα??
Ένα θέμα που ανακυκλώνεται συνέχεια χωρίς νόημα...
Επειδη βλέπω ότι ψάχνεις καθε ευκαιρία να την λες σε μένα και τις τελευταιες μέρες το επαναλαμβάνεις ..
Και ποιος είσαι εσύ που προσπαθείς να περάσεις ότι εγώ γράφω μόνο παπαριες που δεν έχουν νόημα;
Ξέρω πολύ καλά τι λέω και το ξέρουν πολλοί εδώ μέσα .
Το τι είναι ο Κούλης μπορεί να το δει ο καθένας δεν χρειαζόμαστε ούτε σύμβουλο ούτε "δικαστή " όπως ανέφερες προχθές .
Έχεις φαγωθεί επειδή εθιξα την αδυναμία σου στα έξτρα;και τι να κάνω να σου ζητήσω συγνώμη που δεν γουστάρω τις γλυφοκωλαδες;
Δεν είπα ποτέ σε κανένα μην πηγαίνεις στην τάδε ,ούτε είπα μην πας στο τάδε μαγαζί .
Γλύφετε ότι θέλετε.

Επίσης μόνος σου απάντησες στον illuzion ότι πας σε 2-3 στανταρακια και βαριέσαι να πας να δεις τι παίζει δίπλα .μετά από το κήρυγμα που μου έκανες .
Ποτε ενημερωσες τελευταία φορά τι παίζει στα στούντιο ;

Επειδή είσαι ο πιο παλιός και όλοι φοβούνται να σου πουν την αλήθεια ;
Απλά στέκεσαι ονλαιν και είσαι σαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας σε μια καρέκλα .
Εγώ μόνο τον Απρίλιο ήμουν σε Μάγια , Νατάσσα, Φρίντα και Νατάσα Ρωσίδα ...+τις πιάτσες ,εσύ που ήσουν ;;

Αν τα βρίσκετε με τον Κούλη και τον Ζορό όλα καλά ,μπορείτε να ταιριαζετε τα γούστα σας και τις απόψεις σας ,αλλά όχι να βγαζετε εμένα και οποιονδήποτε άλλο ανούσιο και χωρίς προσφορά και εσείς είστε εδώ οι ειδικοί .

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Η Νάταλι στο Godiva είναι τόσο καλή όσο λένε;
Κάτσε δες τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Παίζει σε όλη τη τριλογία...κυνηγάει το my precious.. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε όρμα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επειδη βλέπω ότι ψάχνεις καθε ευκαιρία να την λες σε μένα και τις τελευταιες μέρες το επαναλαμβάνεις ..
Δεν ψάχνω καμιά ευκαιρία να την πω σε κανέναν...σου εξήγησα τον λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να αποκαλείς προμοτορα ένα μέλος που ως τώρα είναι πιο χρήσιμο από σένα... είναι πολύ συγκεκριμένη η ένσταση μου,στο εξηγώ με επιχειρήματα και νομίζω μιλάω καλά ελληνικά.
Επίσης σου είπα ότι δεν γίνεται να απαντάς σε όλους και όλα, όλη μέρα στα θέματα της Θεσσαλονίκης με τεράστιες παραθέσεις γιατί είσαι κουραστικός πλέον.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κάτσε δες τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Παίζει σε όλη τη τριλογία...κυνηγάει το my precious.. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε όρμα...
Προτιμώ Harry Potter. Για υπηρεσίες μιλάω. Τόσο χάλια πχια;

Τελευταία τροποποίηση:

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλημερα στους συναγωνιστές διάβασα κάποια σχόλια περί λαρας έψαξα κάποιες σελίδες πίσω αλλά δεν έχω καταλάβει αν έχει έρθει στο δίπλα σάιτ τα σχόλια πήραν φωτιά στο Προγραμα δεν την έχει ! Υπάρχει καμία πληροφορία ευχαριστώ εκ τόνων προτέρων ! Καλά γαμησια!!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Καλημερα στους συναγωνιστές διάβασα κάποια σχόλια περί λαρας έψαξα κάποιες σελίδες πίσω αλλά δεν έχω καταλάβει αν έχει έρθει στο δίπλα σάιτ τα σχόλια πήραν φωτιά στο Προγραμα δεν την έχει ! Υπάρχει καμία πληροφορία ευχαριστώ εκ τόνων προτέρων ! Καλά γαμησια!!
η λάρα τρεις την ώρα έρχεται και φεύγει,κάτι άκουσα για 50€ αρχική ταρίφα,σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει θα πληρώνουμε στα μπουρδελα με δόσεις..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Κάτσε δες τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Παίζει σε όλη τη τριλογία...κυνηγάει το my precious

Προτιμώ Harry Potter. Για υπηρεσίες μιλάω. Τόσο χάλια πχια;
Μα για αυτό σου είπα όρμα... Υπηρεσίες 10αρι...απλα είναι γκολουμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέλος του μηνός με αρχές θα είναι εδώ...

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
η λάρα τρεις την ώρα έρχεται και φεύγει,κάτι άκουσα για 50€ αρχική ταρίφα,σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει θα πληρώνουμε στα μπουρδελα με δόσεις..
Καλημερα συνάδελφε εγώ ρώτησα αν ήρθε διότι δεν κατάλαβα από τα σχόλια τον άλλον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Να σου πω κάτι εσένα για μου Φαίνεσαι ο πιο λογικός.καλές κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη γιατι είναι η ποιο Δύσκολη πελάτες τζαμπατζήδες πελάτες που μετά από μία φορά σου λένε τι δώρο θα μου κάνεις και τη καλύτερη τιμή.και στους 2 ο ένας μέσα στη βρώμα του λες κανένα ένα μπανάκι να περάσεις καλύτερα και η απάντηση πολλά ζητάς μπάνιο δεν κάνω.όταν κανεις σωστά τη δουλειά και με σωστό τρόπο και ασφάλεια για να έχουμε όλοι μας το κεφάλι μας Ήσυχο.Μας κολλάνε τον τίτλο αποστειρωμένη ξεπέτα δεν της αρέσει αυτό που κάνει.όποτε στην εβδομάδα γεια σας η μια κοπέλα με την άλλη λέει μακριά από Θεσσαλονίκη.και κάποιοι λενε να φέρουν ωραίες κοπέλες έρχονται αλλά δεν θέλουν να ξανάρθουν και το λενε στης άλλες και η Θεσσαλονίκη εάν και μια όμορφη πόλη για δουλειά μπαίνει στην μπλακ λίστ.έχει και καλούς υπέροχους πελάτες σε όλα τους αλλα είναι μικρό το ποσοστό.

και έκανες λογαριασμό εδώ στο bou.com προχθές για να μας πεις ότι κάνεις αποστειρωμένο σεξ, είσαι κομοδινό-ξεπέτα και συμφωνείς με κάποιον που προτιμά το τυποποιημένο στουντιακό σεξ γιατί είναι μικροφοβικός? Οι πλειονότητα των πελατών πληρώνει για να εισπράττει καλές υπηρεσίες και όχι αποστειρωμένα προγράμματα. Στην τελική όποια δεν γουστάρει την πόλη τα κουβαδάκια και σ'άλλη παραλία. Όσες κοπέλες βγάζουν γούστα μέσα στο δωμάτιο είναι διαχρονικές παρουσίες στην μπουρδελοκατάσταση της πόλης και χαίρουν της εκτίμησης των πελατών.

Τελευταία τροποποίηση:

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Να σου πω κάτι εσένα για μου Φαίνεσαι ο πιο λογικός.καλές κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη γιατι είναι η ποιο Δύσκολη πελάτες τζαμπατζήδες πελάτες που μετά από μία φορά σου λένε τι δώρο θα μου κάνεις και τη καλύτερη τιμή.και στους 2 ο ένας μέσα στη βρώμα του λες κανένα ένα μπανάκι να περάσεις καλύτερα και η απάντηση πολλά ζητάς μπάνιο δεν κάνω.όταν κανεις σωστά τη δουλειά και με σωστό τρόπο και ασφάλεια για να έχουμε όλοι μας το κεφάλι μας Ήσυχο.Μας κολλάνε τον τίτλο αποστειρωμένη ξεπέτα δεν της αρέσει αυτό που κάνει.όποτε στην εβδομάδα γεια σας η μια κοπέλα με την άλλη λέει μακριά από Θεσσαλονίκη.και κάποιοι λενε να φέρουν ωραίες κοπέλες έρχονται αλλά δεν θέλουν να ξανάρθουν και το λενε στης άλλες και η Θεσσαλονίκη εάν και μια όμορφη πόλη για δουλειά μπαίνει στην μπλακ λίστ.έχει και καλούς υπέροχους πελάτες σε όλα τους αλλα είναι μικρό το ποσοστό.

Κανεις πολύ λάθος στον τρόπο σκέψης σου. Τα μπουρδελα της Θεσσαλονίκης τραβάνε κόσμο από τις γύρω περιοχές και γείτονες χωρες. Επίσης υπάρχει αρκετό χρήμα στην περιοχή και κόσμος που τα σκάει διότι δεν υπάρχουν καλές και πολλές εσκορτ. Όποτε η επιλογή των μεγάλων προγραμμάτων είναι πιο συχνή απ ότι στην Αθήνα. Οι κοπέλες που είναι καλές εδώ και δεν κοροϊδεύουν ο κόσμος τις προτιμά και τις ξανά προτιμά. Πχ από κορίτσια που ξέρω και από τις υπηρεσίες έχουν στάνταρ πελατεία και βασίζονται σε αυτήν. Δεν περιμένουν την περασιά για να δουλέψουν. Έχει τύχει σε ένα βράδυ που είχα πάει στην Βικτόρια βγήκε από πρόγραμμα μιας ώρας μπήκαμε μαζί σε 2 ώρα και μετά είχε κλεισμένο με έναν ο οποίος την παίρνει 2+1 ωρες. Αυτά μας κάνουν 750€. Δηλαδή τα μισά δικά της και σε μόνο ένα βράδυ και ούτε καν σε ολόκληρη την βάρδια της. Στο ίδιο μοτίβο δουλεύουν πολλές κοπέλες. Είναι πιο ξεκούραστο. Απλά το καλό ο κόσμος εδώ το πληρώνει. Το κακό το ανακυκλώνει. Κι επειδή δεν είναι Αθήνα να υπάρχει πολύς κόσμος οπότε όπως και να έχει όλες θα βγάλουν μεροκάματο εδώ μένουν ξεκρέμαστες.

mankaran12

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Πέρασμα τις προάλλες από Νικόλ στα τρίδυμα.. πολλη καλή εμπειρία για τους λάτρεις του μεγάλου βυζιου αλλά απαραιτήτως λάτρεις των ώριμων γυναικών.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.326
Πόντοι
736
Φίλε μου όντως είναι μεγάλες,όχι πάνω από 45 βέβαια αλλά έχει αποδειχθεί ότι στην πρωινή ζώνη ειδικά μόνο στα μιλφονια θα περάσεις καλά.δουλευουν με ζήλο για να έχουν πελατεία.
Οι νέες οπότε και να πας οι περισσότερες είναι βαριεστημενες και απλά σε ξεπετανε για να σου πάρουν τα φράγκα ,για αυτό δεν καθιερώνεται καμία και αλλάζουν κάθε 2 εβδομάδες .
Αν θες απλά να γαμας μπαίνεις σε όποια σου γυαλίσει για μια φορά .αν θες στανταρακια θα επιλέξεις μεγάλη .
Η Ναταλι είναι 48 για την ακρίβεια

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
492
Πόντοι
21
Κανεις πολύ λάθος στον τρόπο σκέψης σου. Τα μπουρδελα της Θεσσαλονίκης τραβάνε κόσμο από τις γύρω περιοχές και γείτονες χωρες. Επίσης υπάρχει αρκετό χρήμα στην περιοχή και κόσμος που τα σκάει διότι δεν υπάρχουν καλές και πολλές εσκορτ. Όποτε η επιλογή των μεγάλων προγραμμάτων είναι πιο συχνή απ ότι στην Αθήνα. Οι κοπέλες που είναι καλές εδώ και δεν κοροϊδεύουν ο κόσμος τις προτιμά και τις ξανά προτιμά. Πχ από κορίτσια που ξέρω και από τις υπηρεσίες έχουν στάνταρ πελατεία και βασίζονται σε αυτήν. Δεν περιμένουν την περασιά για να δουλέψουν. Έχει τύχει σε ένα βράδυ που είχα πάει στην Βικτόρια βγήκε από πρόγραμμα μιας ώρας μπήκαμε μαζί σε 2 ώρα και μετά είχε κλεισμένο με έναν ο οποίος την παίρνει 2+1 ωρες. Αυτά μας κάνουν 750€. Δηλαδή τα μισά δικά της και σε μόνο ένα βράδυ και ούτε καν σε ολόκληρη την βάρδια της. Στο ίδιο μοτίβο δουλεύουν πολλές κοπέλες. Είναι πιο ξεκούραστο. Απλά το καλό ο κόσμος εδώ το πληρώνει. Το κακό το ανακυκλώνει. Κι επειδή δεν είναι Αθήνα να υπάρχει πολύς κόσμος οπότε όπως και να έχει όλες θα βγάλουν μεροκάματο εδώ μένουν ξεκρέμαστες.
μπορείς να γίνεις συγκεκριμένα ποιεσ είναι οι καλές σας? αν θες απάντησε μ με πμ!

Τελευταία τροποποίηση:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! κι αλλη πατατα σημερα, μες σε 10 μερες καταφερα να περασω σε δυο κομοδινα και να πεταξω 70 ευρω!
Λοιπον περασα πριν λιγο απο inside με την λατιν Συλβια! Απλα μακρια, παρ πολυ κομοδινο η μικρη, μην σας ξεγελαει η εμφανιση, μεγαλο κωλο και βυζια, μεσα ειναι τυπικοτατη και δεν αφηνει τιποτα. Θα γραψω κριτικη!
Στα αλλα που πηγα..
Μπελα ντονα. Μια νατασα..ωραια ψιλη κοπελα με σχετικα ομορφη φατσα, νομιζω και κοκκινα μαλλια ειχε.
Τα βενους κλειστα, διπλα το ξυλινο στην αρχη κλειστο μετα ειχε φωτα..αλλα δεν ειχε ερθει η νατασα, μπορει αν την πετυχαινα, να παιρνουσα σε αυτην και να γλυτωνα την πατατα.. αλλα αμα δεν σε θελει και λιγο η τυχη αυτα γινονται.
Περασα και απο το παρανταις..το αριστερο οπως μπαινουμε, ειχε μια φιονα, ωραιο κωλο ωραιο κορμι και φατσα..λιγο μελαμψη ..ειχα ομως κολλησει να παω στην συλβια και δεν περασα:confused:
Μπηκα και σε αυτο που εχει το μεγαλο χ στην εισοδο..και μετα ανεβαινεις σκαλια..εκει στη φριξου ειναι. Μεσα ειχε μια μιλφ με ωραια ματια μεγαλα πεσμενα βυζια και γενικα οχι κατι το φοβερο σαν παρουσια.. 30 απλο!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Βασικα πως την πατησα με Συλβια, νομιζα οτι ηταν η παλια που δουλεψε περυσι στο ποιζον και ειχα περασει καλα μαζι της.
Μοιαζουν αρκετα η εγω δεν θυμομουν καλα την περσινη, παντως δεν ειναι αυτη να ξερετε. Λεπτομερειες στην κριτικη, μακρια απο inside και συλβια, μ αρεσει που ξεκινανε και απο 40 ουτε για 5 ευρω δεν κανει.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Τελικά σαν τις Ουκρανες κ Ρωσίδες, ανεξάρτητα αν ειναι κοντες, αδυνατες, ξανθιες η ότι άλλο σώματοτυπο δεν συγκρίνονται κ δεν συγκρινθηκαν ποτε με αυτές τις λατινες. Θα πω οι 8 αν όχι οι 9 στις 10 που έρχονται είναι vfm. Για μπουρδελα μιλάω κ για τα τελευταίο χρονικό διάστημα. Κριμα τα πεταμένα λεφτά συναδελφων. Αλλα από την στιγμή που δεν υπάρχει κριτική η ποστ θετικό για λατινες, είναι ένας λόγος που δεν περνάω κ ας γλυκοκοιτάζω την Ζαμανθα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom