DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Επειδη βλέπω ότι ψάχνεις καθε ευκαιρία να την λες σε μένα και τις τελευταιες μέρες το επαναλαμβάνεις ..Γιατί σε μία περίοδο που μας είχες φλομωσει στις αντιφάσεις και που δεν ήσουν και τόσο πειστικός κατά γενική ομολογία,θεώρησα εντελώς παράλογο από τη μία να ψάχνεις θηλυκή τρανς και από την άλλη να μας γράφεις ότι πήγες με την Tayla...δεν σου είπα γιατί πήγες με τρανς, ούτε σε είπα προμοτορα ούτε άρχισα να κατηγορώ καθημερινά τη συγκεκριμένη όπως συμβαίνει με τη Ρίτα και να κάνω αναλύσεις με δέκα μηνύματα τη μέρα χωρίς να λέω τίποτα.
Εντελώς άστοχη η σύγκριση σου, προφανώς μου το κρατούσες για να μου την πεις τάχα...
Δεν μπορείς να πεις προμοτορα κάποιον επειδή διαφωνείς με αυτά που γράφει...δεν γράφει ούτε για μία επιχείρηση ούτε για την ίδια κοπέλα ο Κούλης.
Δεν γεμίζει αυτός τις σελίδες κάθε μέρα με παπαριές.
Για το θέμα πακι άσχετα από σένα και τον Κούλη και όποιον άλλον...
Επειδή το διαβάζω συνέχεια και κάπου απορώ... πραγματικά εγώ δεν θυμάμαι πότε συνάντησα τελευταία φορά τέτοια περίπτωση.
Τυχαίο γεγονός?? ίσως δε συμπίπτουν οι ώρες??... εγώ προσωπικά δεν βλέπω αυτή την ουρά από Πακιστανούς στα μπουρδέλα που διαβάζω καθημερινά εδώ μέσα...
Αυτό τι σημαίνει???αν εγώ πχ γράψω ότι δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στο Godiva αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι είμαι ύποπτος και προμοτορας του μαγαζιού??
Εγώ δεν έχω δει εκεί αλλά μπορεί και να συμβαίνει... και τι σημαίνει αυτό?
Τα'χουμε ξαναπεί, αλλοδαπές είναι οι κοπέλες κι εμείς ξένοι είμαστε για εκείνες... γιατί να ξεχωρίσει αν αυτός που θα τη γαμήσει είναι Έλληνας,Αλβανός, Ρουμάνος ή Πακιστανός??
Παντού κινούνται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μας κάνει εντύπωση το μπουρδέλο??
Και πως είναι σε θέση κάποιος να γνωρίζει ότι ο Πακιστανός που βλέπει στο μπουρδέλο είναι ντε και καλά παράνομα στη χώρα??
Ένα θέμα που ανακυκλώνεται συνέχεια χωρίς νόημα...
Και ποιος είσαι εσύ που προσπαθείς να περάσεις ότι εγώ γράφω μόνο παπαριες που δεν έχουν νόημα;
Ξέρω πολύ καλά τι λέω και το ξέρουν πολλοί εδώ μέσα .
Το τι είναι ο Κούλης μπορεί να το δει ο καθένας δεν χρειαζόμαστε ούτε σύμβουλο ούτε "δικαστή " όπως ανέφερες προχθές .
Έχεις φαγωθεί επειδή εθιξα την αδυναμία σου στα έξτρα;και τι να κάνω να σου ζητήσω συγνώμη που δεν γουστάρω τις γλυφοκωλαδες;
Δεν είπα ποτέ σε κανένα μην πηγαίνεις στην τάδε ,ούτε είπα μην πας στο τάδε μαγαζί .
Γλύφετε ότι θέλετε.
Επίσης μόνος σου απάντησες στον illuzion ότι πας σε 2-3 στανταρακια και βαριέσαι να πας να δεις τι παίζει δίπλα .μετά από το κήρυγμα που μου έκανες .
Ποτε ενημερωσες τελευταία φορά τι παίζει στα στούντιο ;
Επειδή είσαι ο πιο παλιός και όλοι φοβούνται να σου πουν την αλήθεια ;
Απλά στέκεσαι ονλαιν και είσαι σαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας σε μια καρέκλα .
Εγώ μόνο τον Απρίλιο ήμουν σε Μάγια , Νατάσσα, Φρίντα και Νατάσα Ρωσίδα ...+τις πιάτσες ,εσύ που ήσουν ;;
Αν τα βρίσκετε με τον Κούλη και τον Ζορό όλα καλά ,μπορείτε να ταιριαζετε τα γούστα σας και τις απόψεις σας ,αλλά όχι να βγαζετε εμένα και οποιονδήποτε άλλο ανούσιο και χωρίς προσφορά και εσείς είστε εδώ οι ειδικοί .