Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
ναι χαχαχα όταν θα γράψω κριτική για την Λιλιάνα που την γνωρίζω και προσωπικά εκτός μαγαζιού λόγο Ουκρανίας... θα γίνω και προμότορας του free house :grin:
Κούλη δεν ήταν μόνο προμοταρισμα αλλά ψέμα σκέτο που έγραψες ότι τα Venus δεν δέχονται αλλοδαπούς ή οτιδήποτε μαυριδερο αυτό πάει και για γύφτους....Και σου απαντάω με σιγουριά για να τελειώνουμε ότι έχω δει πάρα πολλές φορές να μπαίνουν τέτοιου "είδους"

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ρουφηχτα στον πουτσο μου τα θέλω από σένα τα φιλάκια .
Πάνε δώσε κανένα 200ρι στα κορίτσια στα χοτελ να σε στραποναρουν
Προτιμαω να δινω 50αρικα στην Τσαρινα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κούλη δεν ήταν μόνο προμοταρισμα αλλά ψέμα σκέτο που έγραψες ότι τα Venus δεν δέχονται αλλοδαπούς ή οτιδήποτε μαυριδερο αυτό πάει και για γύφτους....Και σου απαντάω με σιγουριά για να τελειώνουμε ότι έχω δει πάρα πολλές φορές να μπαίνουν τέτοιου "είδους"

για να τα βάλουμε σε μια σειρά είναι προμοτάρισμα επειδή είπα ότι δεν είδα να μπαίνει κάποιος λάθρο στο Βένους? Γιατί ούτε στην Λιλιάνα έχω δει να μπαίνει κάποιος λάθρο. Είμαι προμότορας του free house. Δεν έχει λογική αυτό που γράφεις

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τους ανίκανους τόσο τους παίρνει ..σου χαϊδεύει λίγο τον πουτσο πάνω από το παντελόνι και χύνεις πάνω σου ...έτσι μου είπε
Αφου στο ειπε.. Ετσι θα ειναι. Αντε μαλακα σπαμαρουμε το νημα. Σε χαιρετω γιατι εισαι τερμα νουμερο και μονο που σου απανταω ξενερωνο με τον εαυτο μου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καθόλου έχω και κριτική .
Και για Ρίτα .
Και Άννα Σέρβα .
Και Εμμανουέλα .
Και πολλές άλλες ,δεν σημαίνει ότι παίρνω έξτρα προγράμματα

επειδή προτιμάς τα αποστειρωμένα πρόγραμματα και εγώ όχι σημαίνει ότι κάνω προμόσιον? Ξεσούρωσε πρώτα και μετά ξεκίνα να απαντάς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
για να τα βάλουμε σε μια σειρά είναι προμοτάρισμα επειδή είπα ότι δεν είδα να μπαίνει κάποιος λάθρο στο Βένους? Γιατί ούτε στην Λιλιάνα έχω δει να μπαίνει κάποιος λάθρο. Είμαι προμότορας του free house. Δεν έχει λογική αυτό που γράφεις
Μια χαρά στα γράφει .
Πριν γίνει το μπαμ ,όλη μέρα ασχολιοσουν μόνο με τα Βένους .
Και εμείς γαμαμε συχνά εκεί αλλά δεν τις ζητάω και το πρόγραμμα της εβδομάδας φεύγοντας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ναι διάβασε το πρώτο μήνυμα σου που σου απάντησα... Έγραψες ότι δεν τους δέχονται... όχι ότι έτυχε να μην δεις να μπαίνουν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μια χαρά στα γράφει .
Πριν γίνει το μπαμ ,όλη μέρα ασχολιοσουν μόνο με τα Βένους .
Και εμείς γαμαμε συχνά εκεί αλλά δεν τις ζητάω και το πρόγραμμα της εβδομάδας φεύγοντας

αφού πήγαινα τρεις φορές την εβδομάδα δεν έπρεπε να γνωρίζω τις όποιες αλλαγές υπήρχαν? Άστο εκτείθεσαι ανεπανόρθωτα όσο το συνεχίζεις

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Εντάξει τώρα βγαίνουν όλοι ξαφνικά για κράξιμο .
Μην γράφουμε ότι νάνε και όλοι γίνατε προσεκτικοί μπουρδελιαρηδες.
Χάλια δωμάτια και χώρους είχαν εδώ και χρόνια η αλυσίδα Βένους ..
Αλλά από τις κοπέλες τους δεν υπάρχει κανένας που δεν έχει περάσει .είχε πάντα τις περισσότερες καλές και δυνατά ονόματα .
Είχε ποικιλία να διαλέξεις αφού έφτασε να έχει 3 και 4 κοπέλες σε ένα χώρο.
Πέρυσι το καλοκαίρι είχε Βερόνικα , Σουζάνα, Χριστίνα σε μια βάρδια .
Όταν έφερε Φρίντα μια χαρά παίζατε με τα βυζια της .
Όταν έφερε Ρίτα μια χαρά ήταν και μόλις ο Al ανέβασε κριτική και την μάθατε κάνατε σειρές μέχρι τα jumbo.
Και άλλα πολλά ...
Μην κάνετε τώρα ξαφνικά τους αδικημένους ,άσε που ήταν η μόνη αλυσίδα που κράτησε τα 30 ευρώ σαν ξεκίνημα .
Η Αθηνα και η κάθε Αθηνά ούτε που έδωσα ποτέ σημασία και ούτε καν την ξέρω εγώ προσωπικά ,γιατί δεν είναι ο σκοπός να κάνεις δημόσιες σχέσεις στα μπουρδέλα και μύριζε φυσικά ότι το προφίλ είναι φεικ το οποίο διαχειρίζεται μέλος του σάιτ .
Το τι ρόλο βαράει νομικά η προσωπικά η συγκεκριμένη δεν με ενδιαφέρει καθόλου ,με ενδιαφέρει ο χώρος που φέρεται ως ιδιοκτήτρια να με αφήνει ευχαριστημένο και να τηρεί τα προβλεπόμενα υγειονομικά χωρίς να ρίχνει την ευθύνη στους πελάτες ,ότι αυτά ζητάνε ..άλλο ζητάνε και άλλο δίνεις ,αν δεν θες δεν δίνεις .
Πλακα κανεις; τωρα λες να εγινα προσεκτικος..τοσα χρονια γραφω εδω περα οτι δεν κανω προγραμματα και αλλα..οταν την πατησα μεχρι και τις εξετασεις μ ανεβασα εδω.
Το οτι περασα με την ριτα δεν σημαινει οτι εκανα μαζι της οτι κανει με πολλους αλλους.
Ασε που ειμαι και ο μονος νομιζω εδω μεσα που περασε μαζι της με 40 απλο! :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
επειδή προτιμάς τα αποστειρωμένα πρόγραμματα και εγώ όχι σημαίνει ότι κάνω προμόσιον? Ξεσούρωσε πρώτα και μετά ξεκίνα να απαντάς
Καμία σχέση ,καφέ πίνω ...δεύτερο .
Εσύ δεν ήσουν που μιλούσες και προσωπικά με την Αθηνά όπως μας έλεγες και ερχόσουν να μας μεταφέρεις τα λόγια της ;τα ξέχασες ;
Ποιος μίλησε για προτιμήσεις πάνω στην διαφήμιση που κάνεις ;
Και εγώ πάω στα μαγαζιά τους αλλά δεν μιλάω όλη μέρα μόνο για αυτά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Πλακα κανεις; τωρα λες να εγινα προσεκτικος..τοσα χρονια γραφω εδω περα οτι δεν κανω προγραμματα και αλλα..οταν την πατησα μεχρι και τις εξετασεις μ ανεβασα εδω.
Το οτι περασα με την ριτα δεν σημαινει οτι εκανα μαζι της οτι κανει με πολλους αλλους.
Ασε που ειμαι και ο μονος νομιζω εδω μεσα που περασε μαζι της με 40 απλο! :confused:
Εσένα τώρα ποιος σε είπε ότι για σένα μιλάμε ;
Άλλο λέμε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναι διάβασε το πρώτο μήνυμα σου που σου απάντησα... Έγραψες ότι δεν τους δέχονται... όχι ότι έτυχε να μην δεις να μπαίνουν

εγώ δεν είδα κάποιον λάθρο και από την στιγμή που δεν είδα εκφράζω την άποψη μου. Σου είπα ότι και στην Λιλιάνα δεν είδα ποτέ λάθρο. Πες με ψεύτη και προμότορα γιατί δεν είδα, μάλλον θα θέλω γυαλιά γιατί δεν βλέπω καλά :glasses:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
αφού πήγαινα τρεις φορές την εβδομάδα δεν έπρεπε να γνωρίζω τις όποιες αλλαγές υπήρχαν? Άστο εκτείθεσαι ανεπανόρθωτα όσο το συνεχίζεις
Εγώ εκτιθομαι; Δεν νομίζω .
Τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα ξέρουν ότι λέω αλήθεια .
Και έχουν την ίδια γνώμη για σένα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αυτό ακριβώς κάνω.. απλά σας χω ξανά πει γω προσωπικά στ δικά μου κορίτσια χω απαγορέψει κάποια πράγματα κ το χουμε ξανά συζητήσει δω..η ριτα λέτε κανει τόσα άλλα όλοι ουρά κάνουν..οι πελάτες πρέπει ν σταματήσουν ν τα ζητάνε...κ όσο γι τα βεγκασ χουν άλλο αφεντικό πλέον γω χω μόνο Τ βενουσ οπότε δ θα ξανά απαντήσω γι αυτά τα κορίτσια ευχαριστώ
Τι την απαγορευσες δηλαδη; να μη γλειφει πουλια αλλα μονο κωλους :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφου στο ειπε.. Ετσι θα ειναι. Αντε μαλακα σπαμαρουμε το νημα. Σε χαιρετω γιατι εισαι τερμα νουμερο και μονο που σου απανταω ξενερωνο με τον εαυτο μου.
Η Λαρα ποτε ερχεται?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καμία σχέση ,καφέ πίνω ...δεύτερο .
Εσύ δεν ήσουν που μιλούσες και προσωπικά με την Αθηνά όπως μας έλεγες και ερχόσουν να μας μεταφέρεις τα λόγια της ;τα ξέχασες ;
Ποιος μίλησε για προτιμήσεις πάνω στην διαφήμιση που κάνεις ;
Και εγώ πάω στα μαγαζιά τους αλλά δεν μιλάω όλη μέρα μόνο για αυτά

Φαίνεται σε σούρωσε ο καφές δεν εξηγείται αλλιώς. Εκτός της Αθηνάς και σε αλλά μαγαζιά πίνω καφέ. Μην θέλεις να σου πω σε ποιά για να με πεις προμότορα. :2funny:

Ξεσούρωσε γιατί εκτίθεσαι

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
εγώ δεν είδα κάποιον λάθρο και από την στιγμή που δεν είδα εκφράζω την άποψη μου. Σου είπα ότι και στην Λιλιάνα δεν είδα ποτέ λάθρο. Πες με ψεύτη και προμότορα γιατί δεν είδα, μάλλον θα θέλω γυαλιά γιατί δεν βλέπω καλά :glasses:
Σχεδον παντου πανε η λαθρο κουλη. Απλα καποια μαγαζια τους κανουν καλυτερες τιμες και περνανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom