Όχι καμία σχέση... εγώ δέχομαι την επιλογή σου να είσαι αποστειρωμένος στο μπουρδέλο.
Δε σε κρίνω γι'αυτό...
Μου κάνει εντύπωση πως εσύ που είσαι μόνιμος στην πιάτσα και ξέρεις την κάθε απλυτη γύφτισσα έχεις τόση ευαισθησία για τη νομιμότητα των μπουρδελων , αλλά δε σε κρίνω γι'αυτό...
Εσύ γιατί δεν δέχεσαι την επιλογή μου να γλείφω τον κώλο της Ρίτας ή να μου γλείφει τον κώλο η Ρίτα ??... και πετάς συνέχεια τα καρφιά σου για όσους το κάνουν...
Γιατί δεν δέχεσαι ότι Κούλης πχ περνάει καλά στα Venus και τον αποκαλείς προμοτορα??...
Γι'αυτό σου λέω είσαι απόλυτος και ισοπεδωτικος στις απόψεις σου και προκειμένου να το υποστηρίξεις φλυαρείς χωρίς νόημα και γεμίζουν οι σελίδες.
Η πιάτσα είναι άστοχο παράδειγμα γιατί και εκεί ακόμα και τσιμπούκια δίνω με καποτα .
Το ότι ξέρω τα κορίτσια της πιάτσας είναι φυσικό αφού περνάω συχνά για να ενημερώνω και φορτώνω και ότι μου αρέσει .
Δεν ξέρω γιατί βγάζεις αυτό το μίσος για τις κοπέλες της πιάτσας ,ενώ εσύ που περνάς για τις τρανς χρόνια βρίσκονται στην ίδια κλίμακα .
Δεν έκανα εγώ ποτέ λόγο για νομιμότητες και δεν με ενδιαφέρουν οι άδειες ,άλλοι μίλησαν για αυτό .εγώ ξέρω ότι εδώ και χρόνια υπάρχουν μαγαζιά που κατά καιρούς λειτουργούν και παράνομα.
Για τα γλειφοκωλια κάνω θέμα γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα υγείας από την στιγμή που μεταφέρουν κάθε λογής αρρώστια εύκολα.οταν πάει ο ZORRO που τον γαμανε και τον χύνουν ακαποτα οι τρανς και γλυφοκωλιαζεται στην Ρίτα ..και καποτα σε όλα να φοράς το λιγότερο είναι να κολλήσεις κονδυλώματα η κανένα έρπη αφού σίγουρα αυτό το σιχαμα πουτσοτριβεται πάνω της .
Αυτή είναι η θέση μου όσο και να φαίνομαι απόλυτος