Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εννοείται,γκαβομαρα έχεις ;
Αφού πιο συχνά περνάω από πιάτσα .
Όταν είμαι στα στούντιο μια χαρά ενημερώνω και για κοπέλες που βρίσκονται εδώ 2 χρόνια και όλος τυχαίος δεν τις έχει δει κανένας ...δεν γράφω κάθε μέρα για την ίδια που γαμαω ένα χρόνο .
Εσύ παραθέτεις μια σελίδα μυνηματα και εγώ έγινα κουραστικός ;επειδή χάθηκες μια εβδομάδα στα νηματα της Ουκρανίας;

μόνο για την πιάτσα είσαι για πουθενά αλλού εδώ είσαι διακοσμητικό στοιχείο και κάνεις τον αστυνόμο γιατί δεν έχεις να προσφέρεις ουσιώδη ενημέρωση. Τα υπόλοιπα περί προμόσιον τα λες για να τα ακούς και να χαίρεσαι ότι την μπήκες σε κάποιον γιατί η ενημέρωση σου είναι τζίφος εδώ και αρκετό καιρό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
μόνο για την πιάτσα είσαι για πουθενά αλλού εδώ είσαι διακοσμητικό στοιχείο και κάνεις τον αστυνόμο γιατί δεν έχεις να προσφέρεις ουσιώδη ενημέρωση. Τα υπόλοιπα περί προμόσιον τα λες για να τα ακούς και να χαίρεσαι ότι την μπήκες σε κάποιον γιατί η ενημέρωση σου είναι τζίφος εδώ και αρκετό καιρό
Ξέρεις που την έχω γραμμένη ειδικά την δική σου γνώμη για μένα .
Η πιάτσα μια χαρά είναι ,όσο και να το αναφέρετε υποτιμητικά .
Αν είμαι διακοσμητικό το ξέρουν όσοι έχουν διαβάσει χρήσιμα πράγματα από μένα και όσοι πιστεύουν ότι τους βοήθησα .
Εσύ από Κούλης κάνε το νικ σου Ρίζος,"με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω ".

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
463
Πόντοι
21
Χαιρετώ τους μύστες, πέρασα από τα σπίτια σε αναζήτηση κάποιας ώριμης/milf η για δύο κοπέλες μαζί. Μιλφόνι δεν βρήκα, όμως βρήκα δύο λατίνες στο erotica(Σαμάνθα και Ανίλ). Κόστος από 40 η κάθε μία για το απλό δηλαδή 80 σύνολο. Αν πάρεις άλλο πρόγραμμα πάει πάλι η τιμή του προγράμματος επί δύο. Από εμφάνιση εμένα μου άρεσαν υπάρχουν νομίζω φώτο στο δίπλα σαιτ. Στο δωμάτιο καλές αν και διαικπαιρεωτικές. Η Σαμάνθα καλύτερη στην πίπα αλλά το μουνάκι της είχε πολύ τζελ και δεν είχα καλή αίσθηση, ωραίο βύζι(σιλικόνη) με μεγάλη ρώγα, Ανίλ piercing στις ρώγες πολύ ωραίο λατίνικο κωλαράκι, ωραίο προσωπάκι πίπα έτσι και έτσι. Μιλάνε Ισπανικά και έχουν καλή χημεία μεταξύ τους. Σίγουρα σαν εμπειρία το προτείνω ανεπιφύλακτα τώρα με ποιες κοπέλες ο καθένας με τα γούστα του. Ο τσάτσος ευγενικός, ο χώρος σχετικά οκ αλλά στο σεντόνι είχε κάτι τρίχες. Τόσο δύσκολο είναι να το αλλάζετε; Στο δωμάτιο δεν είχε ούτε σαπούνι. Μόνο χαρτί και νερό δηλαδή για να πλυθείς. Μεγάλο μείον κατά την γνώμη να μην μπορείς να πλυθείς λίγο. Ελπίζω να βοήθησα.
Αυτό που όταν παίρνεις 2 μαζί και δεν σου κάνουν καλύτερη τιμή μόνο στα μπουρδέλα το βλέπω.
Μπράβο σε εσάς που δέχεστε κιόλας! :jerking:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν είμαι διακοσμητικό το ξέρουν όσοι έχουν διαβάσει χρήσιμα πράγματα από μένα και όσοι πιστεύουν ότι τους βοήθησα .

εγώ δεν τα γύρησα κάπου εσύ είσαι η γυριστρούλα του νήματος αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι, εδώ μόνο τον αστυνόμο κάνεις δεν ενημερώνεις και παίρνεις και από τα μούτρα τα νέα μέλη που θέλουν να ενημερώσουν. Δεν χρειάζεται αστυνόμο το νήμα ενημέρωση χρειάζεται αλλά εσύ κούρασες με την ρητορική σου εδώ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Όχι καμία σχέση... εγώ δέχομαι την επιλογή σου να είσαι αποστειρωμένος στο μπουρδέλο.
Δε σε κρίνω γι'αυτό...
Μου κάνει εντύπωση πως εσύ που είσαι μόνιμος στην πιάτσα και ξέρεις την κάθε απλυτη γύφτισσα έχεις τόση ευαισθησία για τη νομιμότητα των μπουρδελων , αλλά δε σε κρίνω γι'αυτό...

Εσύ γιατί δεν δέχεσαι την επιλογή μου να γλείφω τον κώλο της Ρίτας ή να μου γλείφει τον κώλο η Ρίτα ??... και πετάς συνέχεια τα καρφιά σου για όσους το κάνουν...
Γιατί δεν δέχεσαι ότι Κούλης πχ περνάει καλά στα Venus και τον αποκαλείς προμοτορα??...
Γι'αυτό σου λέω είσαι απόλυτος και ισοπεδωτικος στις απόψεις σου και προκειμένου να το υποστηρίξεις φλυαρείς χωρίς νόημα και γεμίζουν οι σελίδες.
Η πιάτσα είναι άστοχο παράδειγμα γιατί και εκεί ακόμα και τσιμπούκια δίνω με καποτα .
Το ότι ξέρω τα κορίτσια της πιάτσας είναι φυσικό αφού περνάω συχνά για να ενημερώνω και φορτώνω και ότι μου αρέσει .
Δεν ξέρω γιατί βγάζεις αυτό το μίσος για τις κοπέλες της πιάτσας ,ενώ εσύ που περνάς για τις τρανς χρόνια βρίσκονται στην ίδια κλίμακα .
Δεν έκανα εγώ ποτέ λόγο για νομιμότητες και δεν με ενδιαφέρουν οι άδειες ,άλλοι μίλησαν για αυτό .εγώ ξέρω ότι εδώ και χρόνια υπάρχουν μαγαζιά που κατά καιρούς λειτουργούν και παράνομα.
Για τα γλειφοκωλια κάνω θέμα γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα υγείας από την στιγμή που μεταφέρουν κάθε λογής αρρώστια εύκολα.οταν πάει ο ZORRO που τον γαμανε και τον χύνουν ακαποτα οι τρανς και γλυφοκωλιαζεται στην Ρίτα ..και καποτα σε όλα να φοράς το λιγότερο είναι να κολλήσεις κονδυλώματα η κανένα έρπη αφού σίγουρα αυτό το σιχαμα πουτσοτριβεται πάνω της .
Αυτή είναι η θέση μου όσο και να φαίνομαι απόλυτος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
εγώ δεν τα γύρησα κάπου εσύ είσαι η γυριστρούλα του νήματος αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι, εδώ μόνο τον αστυνόμο κάνεις δεν ενημερώνεις και παίρνεις και από τα μούτρα τα νέα μέλη που θέλουν να ενημερώσουν. Δεν χρειάζεται αστυνόμο το νήμα ενημέρωση χρειάζεται αλλά εσύ κούρασες με την ρητορική σου εδώ.
Καλά τραγουδα εσύ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν χρειάζεται να μαλώνετε άλλο ας ηρεμήσουμε... Αλλά Κούλη να ξέρεις σε αυτό που σου λέω είναι όχι μόνο σίγουρο ,γεγονός ...γιατί εμενα τρία χρόνια στην Γιαννιτσών και όπως καταλαβαίνεις τα στούντιο ήταν 700 μέτρα από το σπίτι μου...Και ξέρω ακριβώς τι γίνεται εκεί πέρα σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα...Το τι γύφτοι απλυτοι και αλλοδαποί και γενικά λεσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν...Μην περνετε το μέρος κανενός μαγαζιού και προσώπου κοιτάξτε μόνο να περάσετε καλά εσείς αλλιώς δεν βγαίνει άκρη

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
μαγκες η φαγομαρα ανα μεταξυ μας δεν βοηθαει..δεν ξερουμε τι ισχυει και τι ειναι αληθεια..πολλα μπερδεμενα πραματα βλεπω..Ας μας πει η αθηνα τι εγινε ακριβως..
Φιλε το θέμα μας δεν είναι τι ισχύει κ τι όχι, νομικά δεν ξέρουμε τι παιζει ούτε θα μάθουμε, κ όσοι είναι στον χώρο ξέρουν τι παιζει πάνω κατω, κ στο κάτω κάτω στην Ελλάδα ζεις άρα...
Ε συμφωνώ...κι εγώ σε 2-3 στάνταρ πάω και βαριέμαι να μπω στο διπλανό μαγαζί έστω για να δω.
Είναι πεσμένο το επίπεδο γι'αυτό και ξεχωρίσαμε την ομάδα του Venus τον τελευταίο καιρό γιατί είχε 5 κοπέλες με απόδοση πολύ πάνω από το μέσο όρο.
Δεν είπαμε ότι θα δεις τίποτα υπερμουναρες εκεί μέσα...
αλλά διάβασα κάτι παραπάνω που μου'κανε εντύπωση ...
Από που προκύπτει ακριβώς ότι μια κοπέλα 45 χρονών που έχει λίγο φιλότιμο πάνω της και θέλει να σε κάνει πελάτη και σου δίνει και κάνα έξτρα στο απλό πρόγραμμα,θεωρείται επικίνδυνη ντε και καλά??... ενώ άμα στα κάνει μία άλλη με 80ε θεωρείται καθαρή και εγγυημένη??
Από που προκύπτει ότι αν μια κοπέλα του Venus πχ πιάστηκε με πλαστά χαρτιά, θεωρούμε σίγουρο ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες κοπέλες του μαγαζιού?
Λοιπόν... τρομερή ισοπέδωση, εύκολα συμπεράσματα, έχουν γραφτεί απίστευτες μαλακίες αυτές τις μέρες
Καλα δεν έπεσε από τα σύννεφα κανένας πιστεύω για τα πλαστά χαρτιά κ παράνομα μαγαζια, βασικα είναι το μόνο σίγουρο. Απλα εγώ αναφέρθηκα στους παπάδες που πουλάν στο θρεντ μαγαζάτορας κ με ενοχλεί να με κοροϊδεύουν έτσι. Πιο πολυ με πειράζει η παπαρολογια κ η ειρωνεία που ειπώθηκε πάρα για τα πλαστά κ παράνομα γεγονότα. Τεσπα βαριέμαι να τα αναλυσω, απλα συμφωνώ σε πολλά που λες κ ετσι με καλυπτεις

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Φιλε το θέμα μας δεν είναι τι ισχύει κ τι όχι, νομικά δεν ξέρουμε τι παιζει ούτε θα μάθουμε, κ όσοι είναι στον χώρο ξέρουν τι παιζει πάνω κατω, κ στο κάτω κάτω στην Ελλάδα ζεις άρα...

Καλα δεν έπεσε από τα σύννεφα κανένας πιστεύω για τα πλαστά χαρτιά κ παράνομα μαγαζια, βασικα είναι το μόνο σίγουρο. Απλα εγώ αναφέρθηκα στους παπάδες που πουλάν στο θρεντ μαγαζάτορας κ με ενοχλεί να με κοροϊδεύουν έτσι. Πιο πολυ με πειράζει η παπαρολογια κ η ειρωνεία που ειπώθηκε πάρα για τα πλαστά κ παράνομα γεγονότα. Τεσπα βαριέμαι να τα αναλυσω, απλα συμφωνώ σε πολλά που λες κ ετσι με καλυπτεις
συμφωνω δεν εχεις αδικο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα επειδη μου την σπαγανε καποια συγκεκριμενα ατομα που καναν κλικα και μου την πεφτανε ολοι μαζι αλλα μετα απο αυτα που διαβασαν τα ματακια μου ποσο χαιρομαι που οι ιδιοι που υποστηριζαν ο ενας τον αλλον τωρα τρωγονται μεταξυ τους.
alla-autoi-eiste-autoi-eiste.gif

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν χρειάζεται να μαλώνετε άλλο ας ηρεμήσουμε... Αλλά Κούλη να ξέρεις σε αυτό που σου λέω είναι όχι μόνο σίγουρο ,γεγονός ...γιατί εμενα τρία χρόνια στην Γιαννιτσών και όπως καταλαβαίνεις τα στούντιο ήταν 500 μέτρα από το σπίτι μου...Και ξέρω ακριβώς τι γίνεται εκεί πέρα σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα...Το τι γύφτοι απλυτοι και αλλοδαποί και γενικά λεσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν...Μην περνετε το μέρος κανενός μαγαζιού και προσώπου κοιτάξτε μόνο να περάσετε καλά εσείς αλλιώς δεν βγαίνει άκρη

Φυσικά δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις εγώ δεν αποκλείω κάποιο στούντιο αλλά αποκλείω κοπέλες που δεν με κάνουν να περάσω καλά. Έχω περάσει σούπερ το τελευταίο εξάμηνο και με την Αγάπη από τις Βίλλες και την Ρωσίδα Σάσα που ήρθε για λίγο έχοντας γράψει εδώ στο φόρουμ γι' αυτές τις δύο διθυραμβικά σχόλια έχω επίσης περάσει σούπερ με πολλές άλλες κοπέλες από άλλα στούντιο. Και φυσικά με τις περισσότερες κοπέλες του Βένους πέρασα σούπερ και ο αστυνόμος του νήματος @DEWARSS έβγαλε το συμπέρασμα ότι προμοτάρω το βένους επειδή έγραψα αυτά που έγραψαν οι περισσότεροι για τις σουπερ υπηρεσίες κάποιων κοριτσιών και ότι έχει το καλύτερο ρόστερ όσο αφορά τις υπηρεσίες το τελευταίο διάστημα. Τελικά μήπως είμαι προμότορας του godiva επειδή έγραψα διθυραμβική κριτική για την Ναταλί? :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τελικά μήπως είμαι προμότορας του godiva επειδή έγραψα διθυραμβική κριτική για την Ναταλί? :2funny:
Αυτός είμαι εγώ :knuppel:... και αν προκύψει κάποια παρανομία σχετικά με το Godiva λογικά ο Dewarss θα μου ζητήσει να απολογηθω εγώ για το μαγαζί επειδή συμπαθώ τη Νάταλι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα επειδη μου την σπαγανε καποια συγκεκριμενα ατομα που καναν κλικα και μου την πεφτανε ολοι μαζι αλλα μετα απο αυτα που διαβασαν τα ματακια μου ποσο χαιρομαι που οι ιδιοι που υποστηριζαν ο ενας τον αλλον τωρα τρωγονται μεταξυ τους.
alla-autoi-eiste-autoi-eiste.gif
Τράβα τα βυζιά σου εσύ ρε φλωρακο ..επειδή έχουμε μια αντιπαράθεση δεν σημαίνει ότι όλοι είναι μαλακες σαν εσένα .

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Να σου πω κάτι εσένα για μου Φαίνεσαι ο πιο λογικός.καλές κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη γιατι είναι η ποιο Δύσκολη πελάτες τζαμπατζήδες πελάτες που μετά από μία φορά σου λένε τι δώρο θα μου κάνεις και τη καλύτερη τιμή.και στους 2 ο ένας μέσα στη βρώμα του λες κανένα ένα μπανάκι να περάσεις καλύτερα και η απάντηση πολλά ζητάς μπάνιο δεν κάνω.όταν κανεις σωστά τη δουλειά και με σωστό τρόπο και ασφάλεια για να έχουμε όλοι μας το κεφάλι μας Ήσυχο.Μας κολλάνε τον τίτλο αποστειρωμένη ξεπέτα δεν της αρέσει αυτό που κάνει.όποτε στην εβδομάδα γεια σας η μια κοπέλα με την άλλη λέει μακριά από Θεσσαλονίκη.και κάποιοι λενε να φέρουν ωραίες κοπέλες έρχονται αλλά δεν θέλουν να ξανάρθουν και το λενε στης άλλες και η Θεσσαλονίκη εάν και μια όμορφη πόλη για δουλειά μπαίνει στην μπλακ λίστ.έχει και καλούς υπέροχους πελάτες σε όλα τους αλλα είναι μικρό το ποσοστό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Αυτός είμαι εγώ :knuppel:... και αν προκύψει κάποια παρανομία σχετικά με το Godiva λογικά ο Dewarss θα μου ζητήσει να απολογηθω εγώ για το μαγαζί επειδή συμπαθώ τη Νάταλι
Την Ναταλί την συμπαθώ και εγώ .γαμιεστε και οι δύο σας !

Κούλη αστυνομος πουθενά δεν είμαι ,μάλλον ξέχασες τα κατεβατα που έγραφες εδώ μέσα και μας έκανες σεμινάρια πουτανολογιας.
Αλλά ο καθένας μυαλό έχει και βγάζει τα συμπεράσματα του

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τράβα τα βυζιά σου εσύ ρε φλωρακο ..επειδή έχουμε μια αντιπαράθεση δεν σημαίνει ότι όλοι είναι μαλακες σαν εσένα .
σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι τι κουβας εισαι. Φιλακια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ναι χαχαχα όταν θα γράψω κριτική για την Λιλιάνα που την γνωρίζω και προσωπικά εκτός μαγαζιού λόγο Ουκρανίας... θα γίνω και προμότορας του free house :grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι τι κουβας εισαι. Φιλακια.
Ρουφηχτα στον πουτσο μου τα θέλω από σένα τα φιλάκια .
Πάνε δώσε κανένα 200ρι στα κορίτσια στα χοτελ να σε στραποναρουν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Την Ναταλί την συμπαθώ και εγώ .γαμιεστε και οι δύο σας !

Κούλη αστυνομος πουθενά δεν είμαι ,μάλλον ξέχασες τα κατεβατα που έγραφες εδώ μέσα και μας έκανες σεμινάρια πουτανολογιας.
Αλλά ο καθένας μυαλό έχει και βγάζει τα συμπεράσματα του

εκτίθεσαι μ' αυτά που γράφεις.... συνέχισε καλά το πας το έργο :jerking:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
ναι χαχαχα όταν θα γράψω κριτική για την Λιλιάνα που την γνωρίζω και προσωπικά εκτός μαγαζιού λόγο Ουκρανίας... θα γίνω και προμότορας του free house :grin:
Την Λιλιάνα την γάμησα δύο φορές όταν πρωτοήρθε ..από τότε έχασα τα ίχνη της .
Παύση πυρός από μένα ...γιατί με τις αντιπαραθέσεις έχει λεχρίτες που χαίρονται στη γωνία από ότι βλέπω ..οπότε προτιμώ να ξεσπάσω πάνω στη Βαρβάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom