Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Δεν πειράζει ήμαστε δω γι όλες τισ κρητικές καλεσ κ άσχημες δεκτεσ όλες...πάλι σας λέω ο Ben φταίει γι το προφίλ γω δε το ηθελα
Δεν έκανα καμία κριτική.
Απλά να μην κοροιδευομαστε .
Και εγώ έχω πάρει όλες τις κοπέλες που έχεις στα μαγαζιά και για κάποιες μάλιστα έχω και κριτικές .
Απλά έκοψα πολλές και το ξανά λέω για χιλιοστή φορά για τα προγράμματα που κάνουν και προσφέρουν σε άλλους .
Το ότι σφραγίστηκε το μαγαζί σου για 15 μέρες η ένα μήνα η δεν ξέρω τι εκκρεμεί τέλος πάντων οποιοσδήποτε άνθρωπος σοβαρός το καταλαβαίνει ,μόνο τα παιδάκια δεν γνωρίζουν από νομικά και συνέπειες .
Από κει και πέρα στο χέρι σου είναι να διορθωνεις πράγματα και να τα βλέπεις σαν ιδέες και όχι σαν κακές κριτικές.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
άλλες εποχές τότε μπορεί τα δωμάτια όπως λες να ήταν χάλια αλλά τα πιπίνια από το ανατολικό μπλοκ που ερχόταν ήταν όλες μία προς μία. Τώρα δυστυχώς οι περισσότερες κοπέλες είναι κάτω του μετρίου και από υπηρεσίες κομοδίνα. Μόνο λίγες mifs άνω των 40 κάνουν καλό σεξ. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση τώρα
Και εσύ κωλοτουμπα σταματά να παίρνεις αόριστες θέσεις και να κάνεις τον ειδικό οπότε σε συμφέρει .
Μέχρι χθες ήσουν πρώτο προμοσιον για τα Βένους και ξαφνικά νιώθεις απογοητευμένος από την τώρα κατάσταση .
Χειρότερα και από κανονικος πολιτικός κάνεις ,δεν είναι τυχαίο το προφίλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Απλά έκοψα πολλές και το ξανά λέω για χιλιοστή φορά για τα προγράμματα που κάνουν και προσφέρουν σε άλλους .

δηλαδή ρε @DEWARSS θέλεις να τις κάνουμε ντε και καλά κομοδίνα τις κοπέλες και να αρκούνται μόνο στα βασικά προγράμματα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
204
Δεν έκανα καμία κριτική.
Απλά να μην κοροιδευομαστε .
Και εγώ έχω πάρει όλες τις κοπέλες που έχεις στα μαγαζιά και για κάποιες μάλιστα έχω και κριτικές .
Το ότι σφραγίστηκε το μαγαζί σου για 15 μέρες η ένα μήνα η δεν ξέρω τι εκκρεμεί τέλος πάντων οποιοσδήποτε άνθρωπος σοβαρός το καταλαβαίνει ,μόνο τα παιδάκια δεν γνωρίζουν από νομικά και συνέπειες .
Από κει και πέρα στο χέρι σου είναι να διορθωνεις πράγματα και να τα βλέπεις σαν ιδέες και όχι σαν κακές κριτικές.
Αυτό ακριβώς κάνω.. απλά σας χω ξανά πει γω προσωπικά στ δικά μου κορίτσια χω απαγορέψει κάποια πράγματα κ το χουμε ξανά συζητήσει δω..η ριτα λέτε κανει τόσα άλλα όλοι ουρά κάνουν..οι πελάτες πρέπει ν σταματήσουν ν τα ζητάνε...κ όσο γι τα βεγκασ χουν άλλο αφεντικό πλέον γω χω μόνο Τ βενουσ οπότε δ θα ξανά απαντήσω γι αυτά τα κορίτσια ευχαριστώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Αυτό ακριβώς κάνω.. απλά σας χω ξανά πει γω προσωπικά στ δικά μου κορίτσια χω απαγορέψει κάποια πράγματα κ το χουμε ξανά συζητήσει δω..η ριτα λέτε κανει τόσα άλλα όλοι ουρά κάνουν..οι πελάτες πρέπει ν σταματήσουν ν τα ζητάνε...κ όσο γι τα βεγκασ χουν άλλο αφεντικό πλέον γω χω μόνο Τ βενουσ οπότε δ θα ξανά απαντήσω γι αυτά τα κορίτσια ευχαριστώ
Πιο πάνω αυτό έγραψα ότι κάνουν ουρά όσο και να μιλάνε.δεν παίζει ρόλο τι ζητάνε ,αλλά τι θα προσφέρεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Και εσύ κωλοτουμπα σταματά να παίρνεις αόριστες θέσεις και να κάνεις τον ειδικό οπότε σε συμφέρει .
Μέχρι χθες ήσουν πρώτο προμοσιον για τα Βένους και ξαφνικά νιώθεις απογοητευμένος από την τώρα κατάσταση .

την πέταξες την μαλακία σου πάλι δεν άντεξες. :jerking: Για ποιο προμόσιον μιλάς?
σου φαίνομαι για απογοητευμένος?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.130
Πόντοι
1.056
Παιδιά ξεχάσατε μάλλον σε τι τρογλες για δωμάτια γ@μουσαμε στον Βαρδάρη...... Ούτε air condition είχε τότε , μόνο ανεμιστήρες..... Και η τρύπια στέγη στο αλουμινατο.... Τα σάπια κρεβάτια μέσα στην υγρασία....Και όμως πληρώναμε 30 και 40 ευρώ όπως και τώρα με την τεράστια διαφορά όμως ότι τότε υπήρχε ποικιλία και κοπέλες που πραγματικά ξεσκίζονταν για να περάσεις καλά ενώ τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.....Τεσπά, καλό βόλι σε όλους.
Δίκιο έχεις αλλά πάμε μπροστά όχι πισω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
δηλαδή ρε @DEWARSS θέλεις να τις κάνουμε ντε και καλά κομοδίνα τις κοπέλες και να αρκούνται μόνο στα βασικά προγράμματα
Δηλαδή Κούλη άμα φοράς καποτα δεν γαμας γυναίκα ;τότε να τον παίζουμε γιατί πάμε στο μπουρδέλο .
Άμα θες φιλιά, γλειφοκωλια,πουτσοτριψιματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μαλακια βρες μια γκόμενα η γκόμενο σε ότι συνεπάγεται,εμείς τι φταίμε αύριο μεθαύριο να τρέχουμε στο αφροδίσιο;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δηλαδή Κούλη άμα φοράς καποτα δεν γαμας γυναίκα ;τότε να τον παίζουμε γιατί πάμε στο μπουρδέλο .

σου μίλησα εγώ για ακάποτο σεξ, ρε μπας και είσαι σουρωμένος?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
την πέταξες την μαλακία σου πάλι δεν άντεξες. :jerking: Για ποιο προμόσιον μιλάς?
σου φαίνομαι για απογοητευμένος?
Ποια είναι η μαλακια μου ;
Εσύ δεν άνοιξες ολόκληρο θρεντ για το Βένους ;
Εσύ δεν ενημερωνες για τα προγράμματα και ποιες δουλεύουν αποκλειστικά στο Βένους ;
Εσύ και ο άλλος δεν ψάχνατε την Αθήνα να περάσετε να τα πείτε από κοντά ;
Εσύ μετά δεν γύρισες προχθές και είπες ότι θέλουν σπάσιμο τα κεφάλια των ιδιοκτητών;
Εσύ δεν έκανες μουγκα από τότε που έγινε το όλο θέμα ;
Εσύ μετά δεν βγήκες να πεις να προσέχουν οι κοπέλες γιατί αφήνουν τον δήθεν άρρωστο ιρακινό ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.053
Πόντοι
13.755
Επειδή το έγραψες και πριν λίγες μέρες αυτό,σαν να πρέπει να απολογηθεί ο Κούλης για την όποια παρανομία του Venus, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι ο Κούλης έχει αξιολογήσει περισσότερες κοπέλες από σένα σε περισσότερα και διαφορετικά μαγαζιά από σένα...αν με καταλαβαίνεις τι λέω.
Επί της ουσίας και επειδή τα γραπτά μένουν είναι πιο χρήσιμο μέλος από σένα που αραδιαζεις 10 μηνύματα-σεντόνια τη μέρα χωρίς να γράφεις τίποτα ουσιαστικό.

Έκανα μια τοποθέτηση προχθές σχετικά με τον κατήφορο του συγκεκριμένου νήματος και την ακατάσχετη παπαρολογία αλλά προφανώς εσύ και ο Yakuza δεν το πιάσατε το υπονοούμενο

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.130
Πόντοι
1.056
Πρέπει να σε χουμε πειράξει πολύ σένα και βγάζεις τέτοια κακία κοίτα ομωσ δέχομαι να ερθεισ και να μας τα ανακαινισεισ..και να μας τα καθαρισεισ γτ γράφεις τέτοια πράγματα κ δ χουμε δουλειά πωσ να τα καθαρίσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λεσ?
Σοβαρη απάντηση...Οπως κ η απάντηση τουPanorama που συμφωνώ μαζί του. Δεν εχω προβλημα με σενα προσωπικά γτ στο κάτω κάτω μπορεί να μην είναι κ δικά σου 100%... αλλα με τα μαγαζια που ούτε τα βασικά δεν εχουν για να σκουπίστει και να πλυθεί, πόσο μάλλον όταν παίρνει ακάποτο στοματικό ο πελάτης η ότι άλλο πρόγραμμα. Ετσι σέβεστε τον πελάτη κ τον θέλετε;;; Να πω για το κρύο νερό; Να πω για ντουζ που δεν δούλευαν; Να πω για πρίζα δίπλα σε ντουζιέρα, να πω για μουχλα σε πετσέτες, να πω για χαρτί που λείπει από το νεροχύτη;; για καποτες πεταμένες στο πάτωμα, στο κρεβάτι, δωμάτια στην σκόνη κ πάτωμα βρόμικο. Ασε τις φτηνές ειρωνικες δικαιολογίες γτ αν είχες επαγγελματισμο κ επίπεδο λόγου θα ντρεπόσουν γιαυτα που γραφεις. Και ναι να κλάψουμε που δεν έχεις δουλειά, τι άλλο θα ακούσουμε. Φάσεις κ αντιφάσκεις σαυτο το θέμα. Έχεις η δεν εχεις δουλειά. Που ανακαίνιση δεν μπορείς να κάνεις. Ο Σκλαβενίτης δίπλα είναι για χαρτί σαπούνι κ απορυπαντικα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Επειδή το έγραψες και πριν λίγες μέρες αυτό,σαν να πρέπει να απολογηθεί ο Κούλης για την όποια παρανομία του Venus, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι ο Κούλης έχει αξιολογήσει περισσότερες κοπέλες από σένα σε περισσότερα και διαφορετικά μαγαζιά από σένα...αν με καταλαβαίνεις τι λέω.
Επί της ουσίας και επειδή τα γραπτά μένουν είναι πιο χρήσιμο μέλος από σένα που αραδιαζεις 10 μηνύματα-σεντόνια τη μέρα χωρίς να γράφεις τίποτα ουσιαστικό.

Έκανα μια τοποθέτηση προχθές σχετικά με τον κατήφορο του συγκεκριμένου νήματος και την ακατάσχετη παπαρολογία αλλά προφανώς εσύ και ο Yakuza δεν το πιάσατε το υπονοούμενο
Χρήσιμος μπορεί να μην είμαι για σένα ,για άλλους είμαι .
Κανένας δεν τον είπε να απολογηθεί.
Και στο κάτω κάτω εσένα τι σε νοιάζει ;
Μια κάνεις τον δικηγόρο του ZORRO και τώρα του Κούλη .

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
204
Εσυ θα μου πεις...δεν ξερω..πάντως τώρα μιλησεσ σωστά.. σε παραδέχομαι ξέρεις εσύ.. κοίτα μπορεί όντως να μην είναι καθαρά γω όταν πάω Τ βρίσκω καθαρά τώρ
Σοβαρη απάντηση...Οπως κ η απάντηση τουPanorama που συμφωνώ μαζί του. Δεν εχω προβλημα με σενα προσωπικά γτ στο κάτω κάτω μπορεί να μην είναι κ δικά σου 100%... αλλα με τα μαγαζια που ούτε τα βασικά δεν εχουν για να σκουπίστει και να πλυθεί, πόσο μάλλον όταν παίρνει ακάποτο στοματικό ο πελάτης η ότι άλλο πρόγραμμα. Ετσι σέβεστε τον πελάτη κ τον θέλετε;;; Να πω για το κρύο νερό; Να πω για ντουζ που δεν δούλευαν; Να πω για πρίζα δίπλα σε ντουζιέρα, να πω για μουχλα σε πετσέτες, να πω για χαρτί που λείπει από το νεροχύτη;; για καποτες πεταμένες στο πάτωμα, στο κρεβάτι, δωμάτια στην σκόνη κ πάτωμα βρόμικο. Ασε τις φτηνές ειρωνικες δικαιολογίες γτ αν είχες επαγγελματιεσ κ επίπεδο λόγου θα ντρεπόσουν γιαυτα που γραφεις. Και ναι να κλάψουμε που δεν έχεις δουλειά, τι άλλο θα ακούσουμε. Φάσεις κ αντιφάσκεις σαυτο το θέμα. Έχεις η δεν εχεις δουλειά. Που ανακαίνιση δεν
Σοβαρη απάντηση...Οπως κ η απάντηση τουPanorama που συμφωνώ μαζί του. Δεν εχω προβλημα με σενα προσωπικά γτ στο κάτω κάτω μπορεί να μην είναι κ δικά σου 100%... αλλα με τα μαγαζια που ούτε τα βασικά δεν εχουν για να σκουπίστει και να πλυθεί, πόσο μάλλον όταν παίρνει ακάποτο στοματικό ο πελάτης η ότι άλλο πρόγραμμα. Ετσι σέβεστε τον πελάτη κ τον θέλετε;;; Να πω για το κρύο νερό; Να πω για ντουζ που δεν δούλευαν; Να πω για πρίζα δίπλα σε ντουζιέρα, να πω για μουχλα σε πετσέτες, να πω για χαρτί που λείπει από το νεροχύτη;; για καποτες πεταμένες στο πάτωμα, στο κρεβάτι, δωμάτια στην σκόνη κ πάτωμα βρόμικο. Ασε τις φτηνές ειρωνικες δικαιολογίες γτ αν είχες επαγγελματιεσ ο κ επίπεδο λόγου θα ντρεπόσουν γιαυτα που γραφεις. Και ναι να κλάψουμε που δεν έχεις δουλειά, τι άλλο θα ακούσουμε. Φάσεις κ αντιφάσεις σαυτο το θέμα. Έχεις η δεν εχεις δουλειά
Σοβαρη απάντηση...Οπως κ η απάντηση τουPanorama που συμφωνώ μαζί του. Δεν εχω προβλημα με σενα προσωπικά γτ στο κάτω κάτω μπορεί να μην είναι κ δικά σου 100%... αλλα με τα μαγαζια που ούτε τα βασικά δεν εχουν για να σκουπίστει και να πλυθεί, πόσο μάλλον όταν παίρνει ακάποτο στοματικό ο πελάτης η ότι άλλο πρόγραμμα. Ετσι σέβεστε τον πελάτη κ τον θέλετε;;; Να πω για το κρύο νερό; Να πω για ντουζ που δεν δούλευαν; Να πω για πρίζα δίπλα σε ντουζιέρα, να πω για μουχλα σε πετσέτες, να πω για χαρτί που λείπει από το νεροχύτη;; για καποτες πεταμένες στο πάτωμα, στο κρεβάτι, δωμάτια στην σκόνη κ πάτωμα βρόμικο. Ασε τις φτηνές ειρωνικες δικαιολογίες γτ αν είχες επαγγελματισμο κ επίπεδο λόγου θα ντρεπόσουν γιαυτα που γραφεις. Και ναι να κλάψουμε που δεν έχεις δουλειά, τι άλλο θα ακούσουμε. Φάσεις κ αντιφάσκεις σαυτο το θέμα. Έχεις η δεν εχεις δουλειά. Που ανακαίνιση δεν μπορείς να κάνεις. Ο Σκλαβενίτης δίπλα είναι για χαρτί σαπούνι κ απορυπαντικα
Εσυ ξέρεις καλύτερα..πάντως κάτι θ κάνουμε γι την καθαριότητα κανεισ δ είναι τέλειος από τα λάθη μαθαίνεις εξάλλου γ αυτό είστε εσεισ δω..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
796
Πόντοι
81
μαγκες η φαγομαρα ανα μεταξυ μας δεν βοηθαει..δεν ξερουμε τι ισχυει και τι ειναι αληθεια..πολλα μπερδεμενα πραματα βλεπω..Ας μας πει η αθηνα τι εγινε ακριβως..

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
204
Κανεισ δεν είναι τέλειος μαθαίνεις όσο ζεις..κάτι θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κ εμείς.. γι αυτό είστε δω να μας τα λετε

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.130
Πόντοι
1.056

Αλ κ γω δε γράφω, έχω κάνα 2μηνο σιγουρα κ γτ έλειπε εκτός αλλά κ επειδή πάω πλέον μόνο σε στανταρακια κ αυτά δυστηχος ένα ένα φεύγει κ δεν γυρνάνε, και δεν υπάρχει λόγος να ειπωθούν πράγματα γνωστά σε όλους. Επισης ένας ακόμα λόγος είναι το επίπεδο των κοριτσιων,λατινες δλδη, κ άλλες που παίρναν 30αρια στην φριξου κ στην Εριμητη κ τώρα δουλεύουν βιλλες για τα διπλά, χωρίς κανένα λόγο γτ απο υπηρεσίες είναι άστα να πάνε με βάση τα σχολια η εμπειρίας. Δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον αυτή την εποχή στα μαγαζιά

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
204
μαγκες η φαγομαρα ανα μεταξυ μας δεν βοηθαει..δεν ξερουμε τι ισχυει και τι ειναι αληθεια..πολλα μπερδεμενα πραματα βλεπω..Ας μας πει η αθηνα τι εγινε ακριβως..
Τι ακριβώς θεσ να μάθεις πεσ μου ξέρετε ότι απανταω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ποια είναι η μαλακια μου ;
Εσύ δεν άνοιξες ολόκληρο θρεντ για το Βένους ;
Εσύ δεν ενημερωνες για τα προγράμματα και ποιες δουλεύουν αποκλειστικά στο Βένους ;
Εσύ και ο άλλος δεν ψάχνατε την Αθήνα να περάσετε να τα πείτε από κοντά ;
Εσύ μετά δεν γύρισες προχθές και είπες ότι θέλουν σπάσιμο τα κεφάλια των ιδιοκτητών;
Εσύ δεν έκανες μουγκα από τότε που έγινε το όλο θέμα ;
Εσύ μετά δεν βγήκες να πεις να προσέχουν οι κοπέλες γιατί αφήνουν τον δήθεν άρρωστο ιρακινό ;

σου απάντησε ο al πιο πάνω αλλά θα σου απαντήσω και εγώ, πρέπει εγώ να απολογηθώ για τις παρανομίες των εκάστοτε μαγαζιών? Έχω κάποια αρμοδιότητα εκτός του τακτικού πελάτη και θα πρέπει εγώ να απολογηθώ για ότι παρανομίες γίνονται κατά καιρούς?

όσο αφορά τα ερωτήματα σου θα απαντηθούν επιγραμματικά γιατί βλέπω ότι δεν στροφάρεις ιδιαίτερα
1) άνοιξα θρεντ για ενημέρωση διότι το άλλο site είχε κατεβάσει τα στούντιο. Το μεμπτό που είναι εδώ?
2) όχι, ενημέρωνα μόνο με όσες πήγαινα
3)που το κακό σ' αυτό?
4) θέλουν! αλλά το βενους δεν βάζει μέσα πακιστανούς, εγώ δεν είδα ποτέ όσες φορές πήγα
5) Μούγκα σε τι να κάνω, ρε μπας και νομίζεις ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του βένους? :jerking:
6) φυσικά και πρέπει να προσέχουν οι κοπέλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom