Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν έχει λογική .
Για αυτό επιμένω να είμαι περίεργος.
Παράδειγμα αν η πουτανα ξέρει την φήμη όπως την έμαθες και εσύ στις βόλτες σου γιατί να ριψοκινδυνεψει και να βάλει ένα τέτοιο άτομο στο δωμάτιο ;
Και δεν νομίζω ότι ακόμα και 100 πρόγραμμα να πάρει αξίζει καμία να βάλει τον εαυτό της σε κίνδυνο για τα λεφτά .δεν μιλάμε για κάτι απλό

εύλογο το ερώτημα σου, αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντήσω γιατί κάποιες ιερόδουλες τον δέχονται. Αυτό μπορούν να σου το απαντήσουν οι ίδιες οι εργαζόμενες

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
και εγώ το άκουσα αυτό αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για φήμη ή αν αληθεύει
Φυσικά και αληθεύει γιατί τον ξέρω τον τύπο και τον έχω δει. Αν πάτε 3-4 η ώρα τα ξημερώματα θα τον δείτε εκεί σίγουρα. Αυτός πάει κάθε μέρα εκτός από Σάββατο που έχει πολύ κόσμο, γενικά από ότι ξέρω δεν θέλει να τον βλέπουν οι άλλοι γι'αυτό πάει καθημερινές και αργά τα ξημερώματα που δεν έχει σχεδόν καθόλου κόσμο στα στούντιο. Όσο για τις ιερόδουλες και γιατί τον δέχονται μπορεί να μην γνωρίζουν ότι έχει HIV και να τον δέχονται αλλά πραγματικά είναι κάτι πολύ σοβαρό που πρέπει να κάνουν κάτι άμεσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Φυσικά και αληθεύει γιατί τον ξέρω τον τύπο και τον έχω δει. Αν πάτε 3-4 η ώρα τα ξημερώματα θα τον δείτε εκεί σίγουρα. Αυτός πάει κάθε μέρα εκτός από Σάββατο που έχει πολύ κόσμο, γενικά από ότι ξέρω δεν θέλει να τον βλέπουν οι άλλοι γι'αυτό πάει καθημερινές και αργά τα ξημερώματα που δεν έχει σχεδόν καθόλου κόσμο στα στούντιο. Όσο για τις ιερόδουλες και γιατί τον δέχονται μπορεί να μην γνωρίζουν ότι έχει HIV και να τον δέχονται αλλά πραγματικά είναι κάτι πολύ σοβαρό που πρέπει να κάνουν κάτι άμεσα
Φίλε στα σκοτεινά περπατάει αν χρειαστεί να τον πατήσουμε;

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Φίλε στα σκοτεινά περπατάει αν χρειαστεί να τον πατήσουμε;
Κοίτα ξέρω ότι πάει όπως είπα 3-4 η ώρα τα ξημερώματα, αλλά μάλλον νομίζω ότι πάει τότε για να μην έχει κόσμο και να γαμαει με την ησυχία του. Επίσης ξέρω ότι δίνει και πολλά λεφτά στις πουτάνες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Κοίτα ξέρω ότι πάει όπως είπα 3-4 η ώρα τα ξημερώματα, αλλά μάλλον νομίζω ότι πάει τότε για να μην έχει κόσμο και να γαμαει με την ησυχία του. Επίσης ξέρω ότι δίνει και πολλά λεφτά στις πουτάνες.
Εγώ ξέρω ότι όλοι ξέρετε αλλά εκεί δεν ξέρουν .
Στην Έδεσσα ήμαστε τέλος πάντων ?!

Από την στιγμή που λέτε ήδη δύο άτομα ότι το γνωρίζετε από πρώτο χέρι οποτε αν αληθεύει το γνωρίζουν και εκεί .δεν νομίζω ότι κάποιο μαγαζί θα τον έβαζε μέσα .
Αλλά και πάλι αν είναι έγκυρη πληροφορία θα έπρεπε ήδη να έχουν δωθεί φόρα παρτίδα τα στοιχεία του η η μούρη του αν αληθεύει ότι εν γνώση του βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.
Και θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο η γνωστή σου κινήθηκε εναντίον του ,γιατί αν γνωρίζεις από αυτά από την στιγμή που γνωρίζει ο ίδιος για το πρόβλημα του σημαίνει ότι σκόπιμα το μετέδοσε και στην φίλη σου .

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Εγώ ξέρω ότι όλοι ξέρετε αλλά εκεί δεν ξέρουν .
Στην Έδεσσα ήμαστε τέλος πάντων ?!

Από την στιγμή που λέτε ήδη δύο άτομα ότι το γνωρίζετε από πρώτο χέρι οποτε αν αληθεύει το γνωρίζουν και εκεί .δεν νομίζω ότι κάποιο μαγαζί θα τον έβαζε μέσα .
Αλλά και πάλι αν είναι έγκυρη πληροφορία θα έπρεπε ήδη να έχουν δωθεί φόρα παρτίδα τα στοιχεία του η η μούρη του αν αληθεύει ότι εν γνώση του βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.
Και θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο η γνωστή σου κινήθηκε εναντίον του ,γιατί αν γνωρίζεις από αυτά από την στιγμή που γνωρίζει ο ίδιος για το πρόβλημα του σημαίνει ότι σκόπιμα το μετέδοσε και στην φίλη σου .
Ναι η φίλη μου θα κινηθεί νομικά εναντίον του και έχει ξεκινήσει και κάποιες διαδικασίες από όσο ξέρω αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα επειδή δεν θέλω να την εκθέσω. Αυτός είναι λάθρο, κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά, οπότε είναι εύκολο να τον εντοπίσουν ακόμα και οι ιδιοκτήτες στα μπουρδέλα και το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να μην τον δεχτούν ξανά. Αν ψάξω μπορώ να βρω κάποια στοιχεία του η έστω κάποια φωτογραφία του και να την δημοσιεύσω ώστε να ξέρουν όλοι ποιος είναι, αν και αυτό καλύτερα θα ήταν να το έκανε η αστυνομία.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ναι η φίλη μου θα κινηθεί νομικά εναντίον του και έχει ξεκινήσει και κάποιες διαδικασίες από όσο ξέρω αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα επειδή δεν θέλω να την εκθέσω. Αυτός είναι λάθρο, κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά, οπότε είναι εύκολο να τον εντοπίσουν ακόμα και οι ιδιοκτήτες στα μπουρδέλα και το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να μην τον δεχτούν ξανά. Αν ψάξω μπορώ να βρω κάποια στοιχεία του η έστω κάποια φωτογραφία του και να την δημοσιεύσω ώστε να ξέρουν όλοι ποιος είναι, αν και αυτό καλύτερα θα ήταν να το έκανε η αστυνομία.
Δεν εννοούσα να το κάνεις εσύ .
Αλλά από τέτοια άτομα κάποιος πρέπει να προστατέψει και τους υπόλοιπους.ενα παραπάνω που δεν έχει ούτε χαρτιά και τον αφήνουν να κυκλοφορεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα .
Έχουμε γεμίσει πλέον με όλη αυτή την βρωμιά .
Καλά τα λεφτά που βγάζουν τα μπουρδέλα από αυτούς αλλά για πόσο ;και με τι κόστος ;
Εγώ πάντως ακόμα δεν χωνεψα ότι η υπεργκομενα η Ναρυ που μας πουλούσε τρέλα για 50 ευρώ το απλό έβαζε τους λάθρο με 30.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.451
Πόντοι
1.436
Πρέπει να γίνει μήνυση εις βάρος του όσοι γνωρίζουν τα στοιχεία του, αν δεν έχει χαρτιά τότε είναι παράτυπος, επίσης αν είναι στα αλήθεια θετικός στον HIV και επίγνωση του ζητάει ακάποτο σεξ πρέπει να τον κλείσουν μέσα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Δεν εννοούσα να το κάνεις εσύ .
Αλλά από τέτοια άτομα κάποιος πρέπει να προστατέψει και τους υπόλοιπους.ενα παραπάνω που δεν έχει ούτε χαρτιά και τον αφήνουν να κυκλοφορεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα .
Έχουμε γεμίσει πλέον με όλη αυτή την βρωμιά .
Καλά τα λεφτά που βγάζουν τα μπουρδέλα από αυτούς αλλά για πόσο ;και με τι κόστος ;
Εγώ πάντως ακόμα δεν χωνεψα ότι η υπεργκομενα η Ναρυ που μας πουλούσε τρέλα για 50 ευρώ το απλό έβαζε τους λάθρο με 30.
Ναι αυτό με την Ναρυ το είδα αλλά με άλλον λάθρο. Μου έκανε εντύπωση ότι τους δέχονται τόσο εύκολα χωρίς να ξέρουν τι κουβαλάει ο καθένας, όπως στην περίπτωση του συγκεκριμένου που σας λέω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Πρέπει να γίνει μήνυση εις βάρος του όσοι γνωρίζουν τα στοιχεία του, αν δεν έχει χαρτιά τότε είναι παράτυπος, επίσης αν είναι στα αλήθεια θετικός στον HIV και επίγνωση του ζητάει ακάποτο σεξ πρέπει να τον κλείσουν μέσα
Ακριβώς αυτό λέω .
Θυμάσαι τι είχε γίνει με τις πουτανες τοτε στην Αθήνα.
Οι κατηγορίες είναι βαριές

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.451
Πόντοι
1.436
Ναι πολύ πιθανόν να κάνει και ακάποτα, γι'αυτό σας λέω είναι πολύ σοβαρό το θέμα
Η γνωστή σου καλό θα είναι να κινηθεί γρήγορα νομικά εναντίον του για μην μολυνθεί και άλλη κοπέλα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κανονικά σπάσιμο το κεφάλι των ιδιοκτητών των οίκων θέλει και κάποιων ιερόδουλων. Αυτός από την στιγμή που βρήκε πάτημα θα εξακολουθεί να το κάνει. Οι ιδιοκτήτες των οίκων και κάποιες ιερόδουλες θέλουν κρέμασμα στο σύνταγμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ναι πολύ πιθανόν να κάνει και ακάποτα, γι'αυτό σας λέω είναι πολύ σοβαρό το θέμα
Τι πιθανόν;...άμα πληρώνει αδρά όπως λέτε τον πουτσο του τον χώνουν στο στόμα ακα πριν ανοίξει η πόρτα του δωματίου .
Άμα κάνει και κανένα 69 η καμία μερακληδικη κωλογλυφαδα..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
κανονικά σπάσιμο το κεφάλι των ιδιοκτητών των οίκων θέλει και κάποιων ιερόδουλων. Αυτός από την στιγμή που βρήκε πάτημα θα εξακολουθεί να το κάνει. Οι ιδιοκτήτες των οίκων και κάποιες ιερόδουλες θέλουν κρέμασμα στο σύνταγμα
Αυτό είναι προεκλογική υπόσχεση η απλά μια ιδέα ;:cheesy::cheesy:
Εγώ φίλε άμα ήξερα ότι δεν θα τον πληρώνω κιολας μετά μια ζωή για ψυχική οδύνη σε αυτό το μπουρδέλο κράτος με τους ευρωνομους μια χαρά περνούσα από πάνω του στα χαλίκια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό είναι προεκλογική υπόσχεση η απλά μια ιδέα ;:cheesy::cheesy:
Εγώ φίλε άμα ήξερα ότι δεν θα τον πληρώνω κιολας μετά μια ζωή για ψυχική οδύνη σε αυτό το μπουρδέλο κράτος με τους ευρωνομους μια χαρά περνούσα από πάνω του στα χαλίκια

το θέμα είναι ότι δεν φταίει αυτός, βρήκε και τα κάνει, αν οι ιδιοκτήτες των οίκων και οι εργαζόμενες δούλευαν σωστά και επαγγελματικά όπως στη Γερμανία δεν θα προέκυπταν τέτοια ζητήματα. Αλλά για να μην τα μηδενίζουμε όλα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες στον χώρο δυστυχώς όμως είναι η μειοψηφία.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Η γνωστή σου καλό θα είναι να κινηθεί γρήγορα νομικά εναντίον του για μην μολυνθεί και άλλη κοπέλα.
Το έχει κάνει ήδη, αλλά ξέρεις πως καθυστερούν οι νόμοι σε αυτά τα θέματα και αυτός παραμένει έξω και συνεχίζει να πηγαίνει και στα στούντιο

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Τι πιθανόν;...άμα πληρώνει αδρά όπως λέτε τον πουτσο του τον χώνουν στο στόμα ακα πριν ανοίξει η πόρτα του δωματίου .
Άμα κάνει και κανένα 69 η καμία μερακληδικη κωλογλυφαδα..
Ναι πληρώνει πολλά, οπότε ακάποτη πίπα του παίρνουν σίγουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom