Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Εδώ λέει ότι η 31χρονη εξέδιδε και ανήλικο. Μιλάμε μέσα στην βρώμα αυτή η πόλη. Εγώ όταν έλεγα ότι υπάρχει αλλοδαπός που έχει AIDS αυτοί συνεχίζουν να τον δέχονται. Η ιδιοκτήτρια από το incognito με έβρισε κιόλας. Είναι πολλά που θέλω να πω άλλα σέβομαι και τους όρους τους σάιτ.

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766
Τι έγινε σάλια μαλια κ δεκάδες like κ ερωτικά κοπλιμέντα που πήγαν για την αγαπημένη τσα τσα ιδιοκτήτρια;;; Κανα ποστ να μας πει ότι δουλεύει νόμιμα κ προσέχει την υγεία του πελάτη;
Να μας απαντήσει ο Πάπας (Κούλης Χρυσός) που μας τα επρηξε να κάνει νήμα να ενημερώνει τους πελάτες...Να τώρα φάτε... και όσοι ανιωθοι πήγαιναν τακτικοί πελάτες στα μαγαζιά τους και τους πλήρωναν κιόλας... εγώ ούτε από έξω δεν περνάω τόσο καιρό από Venus και Las Vegas... Δικαιώθηκα ως συνήθως.... Μόνο στις βιλλες και στα Paradise πηγαίνω και δεν έχω κάποιο παράπονο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Να μας απαντήσει ο Πάπας (Κούλης Χρυσός) που μας τα επρηξε να κάνει νήμα να ενημερώνει τους πελάτες...Να τώρα φάτε...
Τώρα το θέμα ξεφεύγει πιστεύω...
Δηλαδή επειδή ο Κούλης συμπαθεί τα συγκεκριμένα μαγαζιά ή επειδή βάλαμε like στην ιδιοκτήτρια που μας ενημέρωσε 4-5 φορές σχετικά με το πρόγραμμα των κοριτσιών, αυτό τι σημαίνει δηλαδή??... ότι συμφωνούμε με την όποια παρανομία??
Προφανώς αν η ιδιοκτήτρια ή φερόμενη ως ιδιοκτήτρια γνώριζε ότι μια κοπέλα δεν έχει νόμιμα πιστοποιητικά υγείας και την έβαζε να δουλεύει στο μαγαζί της, πρέπει να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.Αυτονόητο δεν είναι?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Εγω ειδα και κατι περιεργο στην τελευταια μου τσαρκα, αλλα δεν ηθελα να το αναφερω τοτε μην καρφωθω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Να μας απαντήσει ο Πάπας (Κούλης Χρυσός) που μας τα επρηξε να κάνει νήμα να ενημερώνει τους πελάτες...Να τώρα φάτε... και όσοι ανιωθοι πήγαιναν τακτικοί πελάτες στα μαγαζιά τους και τους πλήρωναν κιόλας... εγώ ούτε από έξω δεν περνάω τόσο καιρό από Venus και Las Vegas... Δικαιώθηκα ως συνήθως.... Μόνο στις βιλλες και στα Paradise πηγαίνω και δεν έχω κάποιο παράπονο
Οντως αυτος που ειναι; εγραφε συνεχεια και τωρα εχει αρκετο καιρο να φανει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Μπορει να μην εχει σχεση με αυτα που εγιναν μπορει και να εχει.

Αν θυμαστε στο βενους 2 πισω, οταν δουλευε εκει η Ριτα ειχε εναν τσατσο.
Την ημερα που εκανα τσαρκα τον εβλεπα να μπαινει σ' ολα τα στουντιο που ηταν ανοιχτα.. τοτε υπεθεσα οτι μπορει να εψαχνε για δουλεια..αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν ειχα ξαναδει κατι παρομοιο στα τοσα χρονια.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.305
Πόντοι
6.817

Την ημερα που εκανα τσαρκα τον εβλεπα να μπαινει σ' ολα τα στουντιο που ηταν ανοιχτα.. τοτε υπεθεσα οτι μπορει να εψαχνε για δουλεια..αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν ειχα ξαναδει κατι παρομοιο στα τοσα χρονια.
και που το περιεργο σε αυτο;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.533
Πόντοι
216

Έδεινε βιογραφικό?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
και που το περιεργο σε αυτο;
Να βλεπεις τσατσο να κανει τσαρκα απο στουντιο σε στουντιο,δεν ειναι και οτι συνηθησμενο..και μετα ερχεται κι αυτο που λεμε σημερα.. και λεω μηπως εχουν σχεση γιατι αυτος δουλευε αρκετο καιρο στα βενους.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Εδώ λέει ότι η 31χρονη εξέδιδε και ανήλικο. Μιλάμε μέσα στην βρώμα αυτή η πόλη. Εγώ όταν έλεγα ότι υπάρχει αλλοδαπός που έχει AIDS αυτοί συνεχίζουν να τον δέχονται. Η ιδιοκτήτρια από το incognito με έβρισε κιόλας. Είναι πολλά που θέλω να πω άλλα σέβομαι και τους όρους τους σάιτ.
Όταν λέω αλλοδαπός για να γίνω πιο συγκεκριμένος εννοώ λάθρο!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Δεν μπορεί να απαντήσει σήμερα ο Κούλης είναι στο αυτόφωρο :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Να βλεπεις τσατσο να κανει τσαρκα απο στουντιο σε στουντιο,δεν ειναι και οτι συνηθησμενο..και μετα ερχεται κι αυτο που λεμε σημερα.. και λεω μηπως εχουν σχεση γιατι αυτος δουλευε αρκετο καιρο στα βενους.
Μην είσαι κακός και εσύ σαν τον άλλον που έλεγε ότι είναι αδερφή ο Τσάτσος.
Μπορεί ο άνθρωπος να ήθελε και αυτός να γαμησει η όντως να μοιραζε βιογραφικό !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Όταν λέω αλλοδαπός για να γίνω πιο συγκεκριμένος εννοώ λάθρο!
Και αυτό από πού το γνωρίζεις εσύ φίλε μου ;
Από πού ξέρεις ο λαθρο τι ασθένεια έχει;
Είπαμε ότι βγαίνετε και υποστηρίζεται εδώ μέσα να έχετε και επιχειρήματα και να είστε σίγουροι,δεν είναι απλά κουτσομπολιό,αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σοβαρό θέμα

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.145
Πόντοι
456
Όταν 30 Μαρτίου είχα πει ότι ως πελάτες έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την άδεια του καταστήματος κάποιοι έπεσαν να με φάνε…
Εδώ μέσα γράφουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό προς τις γυναίκες φυσικά και όχι για να βοηθήσουμε τα μαγαζιά για να κάνουμε εκδούλευση
Όταν 30 Μαρτίου είχα πει ότι ως πελάτες έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την άδεια του καταστήματος κάποιοι έπεσαν να με φάνε…
Εδώ μέσα γράφουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό προς τις γυναίκες φυσικά και όχι για να βοηθήσουμε τα μαγαζιά για να κάνουμε εκδούλευση
Καλησπέρα, συγνώμη που Μπένο έτσι στην συζήτηση, αλλά την άδεια εγκατάστασης του μαγαζιού μπορούν να ζητήσουν μόνο αρμόδιες υπηρεσίες που μας ελέγχουν,οπός και της άδειες εργασίας του προσωπικού και της κοπέλας. Εσείς μπορείτε να ζητήσετε εξετάσεις της κοπέλας, αλλά σε περίπτωση " ατυχήματος", καταλάβενετε φαντάζομαι τί εννοώ.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Και αυτό από πού το γνωρίζεις εσύ φίλε μου ;
Από πού ξέρεις ο λαθρο τι ασθένεια έχει;
Είπαμε ότι βγαίνετε και υποστηρίζεται εδώ μέσα να έχετε και επιχειρήματα και να είστε σίγουροι,δεν είναι απλά κουτσομπολιό,αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σοβαρό θέμα
Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω γι'αυτό δεν λέω λεπτομέρειες, αλλά ο συγκεκριμένος κόλλησε μια γνωστή μου. Τον ξέρω τον τύπο και συχνάζει στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Πηγαίνει κυρίως αργά τα ξημερώματα όταν δεν έχει κόσμο και από ότι ξέρω πληρώνει και πολύ καλά τις πουτάνες. Μπορεί οι ιδιοκτήτες στα στούντιο να μην γνωρίζουν ότι είναι άρρωστος αλλά καλά θα κάνουν να το κοιτάξουν και να μην νοιάζονται μόνο για το χρήμα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Το ποστ μου αναφερόταν όταν έγραψα κάτι εγώ για το θέμα τότε που αναπτυχθηκε, κ βγήκε η συγκεκριμένη με κανα 2 ποστ να τα μπαλώσει. Όπου εκεί πέφτανε τα σάλια κ τα λαϊκή κ οι καρδούλες κ οχι στην ενημέρωση για πρόγραμμα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω γι'αυτό δεν λέω λεπτομέρειες, αλλά ο συγκεκριμένος κόλλησε μια γνωστή μου. Τον ξέρω τον τύπο και συχνάζει στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Πηγαίνει κυρίως αργά τα ξημερώματα όταν δεν έχει κόσμο και από ότι ξέρω πληρώνει και πολύ καλά τις πουτάνες. Μπορεί οι ιδιοκτήτες στα στούντιο να μην γνωρίζουν ότι είναι άρρωστος αλλά καλά θα κάνουν να το κοιτάξουν και να μην νοιάζονται μόνο για το χρήμα
Εντάξει φίλε ,δεν σου κάνω συστάσεις .απλά όταν λέμε κάτι πρέπει να το στηρίζουμε κάπου .δεν είναι καθόλου απλο αυτό που αναφέρεις .
Καλά και η φίλη σου με Πακιστανό γαμιοτανε;;
:cheesy::cheesy:

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Εντάξει φίλε ,δεν σου κάνω συστάσεις .απλά όταν λέμε κάτι πρέπει να το στηρίζουμε κάπου .δεν είναι καθόλου απλο αυτό που αναφέρεις .
Καλά και η φίλη σου με Πακιστανό γαμιοτανε;;
:cheesy::cheesy:
Δεν είναι Πακιστανός, είναι απο το Ιράκ. Η γνωστή μου που σου λέω ούτε αυτή είναι Ελληνίδα και δεν ξέρω γιατί πήγε μαζί του αλλά δυστυχώς συμβαίνουν πολλά και πρέπει να προσέχουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom