Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
το θέμα είναι ότι δεν φταίει αυτός, βρήκε και τα κάνει, αν οι ιδιοκτήτες των οίκων και οι εργαζόμενες δούλευαν σωστά και επαγγελματικά όπως στη Γερμανία δεν θα προέκυπταν τέτοια ζητήματα. Αλλά για να μην τα μηδενίζουμε όλα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες στον χώρο δυστυχώς όμως είναι η μειοψηφία.
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ .
Πραγματικά βρίσκει και τα κάνει .γιατί αυτός δεν έχει σφραγίδα στο κούτελο ότι είναι άρρωστος αλλά και τα πολλά εξτραδακια αυτά προκύπτουν..και εννοείται ότι αν δεν υπάρχει ιατρικός έλεγχος στα μπουρδέλα θα καθυστερήσει να μαθευτεί αν έχει κάτι κάποια .
Επίσης είχε προκύψει και ένα θέμα γιατί τους βάζουν τους λάθρο στα μπουρδέλα .πολλοί ήταν υπέρ του γιατί να μην μπαίνουν .αλλά δεν είναι έτσι,είναι πραγματικά υγειονομική βόμβα .

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Πέρασμα μεσημεριανό απόγευμα τα περισσότερα κλειστά λας βεγκας μόνο τα δυο ανοιχτά ριτα στο πρώτο Φρίντα στο δεύτερο αριστερά Venus δεν άνοιγε στο πίσω ήταν μια κυρία Βλαντά medusa ανοιχτό δεν μπηκα golden lips ο άλλος ήταν σε μεγάλο Πρόγραμμα όποτε έφυγα πήγα είδα την Bella καμία σχέση με της φωτογραφίες από κοντά είναι ποιο άσχημη κόλο ταψί μαλλί είχε κότσο πήγα και πίσω από το sex in the city είχε μια Μαυρούλα στηθοσ 0 κολ νόστιμο κοιλιά μάλλον μετά από γεννά!!!και μια μικρή τσάρκα από πιάτσα 3 γυναίκες κοντά στην διχάλα πολύ χάλια στα μούτρα σαν πρέζουδες γενικός η φάση πεσμένη 0 κοσμο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Πέρασμα μεσημεριανό απόγευμα τα περισσότερα κλειστά λας βεγκας μόνο τα δυο ανοιχτά ριτα στο πρώτο Φρίντα στο δεύτερο αριστερά Venus δεν άνοιγε στο πίσω ήταν μια κυρία Βλαντά medusa ανοιχτό δεν μπηκα golden lips ο άλλος ήταν σε μεγάλο Πρόγραμμα όποτε έφυγα πήγα είδα την Bella καμία σχέση με της φωτογραφίες από κοντά είναι ποιο άσχημη κόλο ταψί μαλλί είχε κότσο πήγα και πίσω από το sex in the city είχε μια Μαυρούλα στηθοσ 0 κολ νόστιμο κοιλιά μάλλον μετά από γεννά!!!και μια μικρή τσάρκα από πιάτσα 3 γυναίκες κοντά στην διχάλα πολύ χάλια στα μούτρα σαν πρέζουδες γενικός η φάση πεσμένη 0 κοσμο
Τελικά την σφραγίδα ποιο την έφαγε είδες ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Ξέρω έναν, που ξέρει κάποιον, που του είπε κάποιος, ότι είδε κάποιον, να μιλάει με κάποια, η οποία είπε σε έναν, πως κάπως, κάπου, κάποτε...

Έλεος ρε

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
επειδή έχασα επεισόδια τι παίχτηκε ?? υπάρχει και τύπος που έχει HIV??

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
εννοείται τώρα και μέχρι την Κυριακή μόνο εκλογές μετά ξανά από τις 22 του μήνα θα αρχίσουν οι τσάρκες :wink:
Μήπως να πάμε καλύτερα τώρα καμιά τσάρκα μέχρι τις εκλογές , γιατί μετά αμα ξαναβγεί ο συνονόματος Κούλης η κανένας συνδυασμός Σύριζα - Πασόκ βλέπω να μας φέρνουνε το 4ο η το 5ο μνημόνιο (έχω χάσει το μέτρημα) και να αναγκαστούμε να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τις τσάρκες :confused:

Αν και το πιθανότερο είναι να πάμε σε δεύτερες εκλογές , αλλά αν μας κάνουν καμιά "πουστια" και συνεργαστουν και οι 3 μαζί μπορεί να μην υπάρξουν δευτερες ...

Για σένα βέβαια αν υπάρξουν δεύτερες θα συνεχιστεί η προεκλογική εκστρατεία :P

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ προτείνω να δημοσιεύσεις τα μούτρα του και ότι εχεις τέλος πάντων γιατί με αυτά δεν παίζουμε
Πες και στην φιλενάδα σου να πάει σε πέντε έξι Α.Τ. Και να δώσει τα στοιχεία του, φωτογραφίες κτλ! Είναι τπ καλύτερο που μπορεί να κάνει μέχρι να τον μπουζουριάσουν.
Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν. Που να τους βάλουν φωτιά να ησυχάσουμε

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Οι κοπέλες που δουλεύουν και οι τσατσάδες τι λένε για αυτό το θέμα? Όσοι πήγαν σίγουρα θα ρώτησαν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Μάλλον ο Ιρακινός θα ήταν...

Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν
Τουλάχιστον με τον Ηλία δεν θα είχαμε να ανησυχούμε για τον Ιρακινό , ούτε για τους ξαδέρφους του απο Πακιστάν , Συρία κτλ.

Μήν ξεχνάμε οτι μας είχαν κλείσει και τα μπουρδέλα ... και είχαν αφήσει να λειτουργούν τα λεωφορεία όπου ο ιός διασπειρόταν μαζικά. Τώρα και αυτό με τον Ιρακινό πάει πολύ ... μαύρο απο τους μπουρδελιάρηδες σε όλα τα μεγάλα κόμματα :P

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
και εγώ το άκουσα αυτό αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για φήμη ή αν αληθεύει
Δεν αναφέρει αυτό το πράγμα το άρθρο. Μάθετε να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε. Είχε πελάτη ανήλικο. Αν πήγαινε κατηγορούμενοι για μαστροπεία ανήλικου δεν την ξέπλενε τίποτα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Ένας σκουρόχρωμος χοντρός στο golden πήρε μια λύδια με 150 ευρώ για μια ώρα
Ο Ιρακινός που λέω εγώ δεν είναι πολύ σκουρόχρωμος, είναι μελαχρινός, μέτριο ύψος και αδύνατος. Πηγαίνει μόνο αργά τα ξημερώματα οπότε θα τον καταλάβετε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φώτο του.

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ο Ιρακινός που λέω εγώ δεν είναι πολύ σκουρόχρωμος, είναι μελαχρινός, μέτριο ύψος και αδύνατος. Πηγαίνει μόνο αργά τα ξημερώματα οπότε θα τον καταλάβετε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φώτο του.
Δηλαδή αν ανεβάσεις φώτο του τι θα γίνει??θα πάμε να τον λιντσάρουμε?
Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει στους οροθετικούς να επισκέπτονται οίκους ανοχής?
Ρωτάω,δεν ξέρω... γιατί αυτά που διαβάζω από χθες μου φαίνονται απίστευτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει στους οροθετικούς να επισκέπτονται οίκους ανοχής?
Απίστευτα είναι έτσι και αλλιώς .
Δεν υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει τους οροθετικους να πάνε στις πουτανες .βασικά η ευθύνη είναι αποκλειστικά του οίκου αν τηρει τα προβλεπόμενα,γιατί εάν κάποια κοπέλα μολυνθεί από τον ιρακινό έχει αποκλειστική ευθύνη αυτή γιατί δεν τηρούσε τους κανόνες προστασίας.
Αυτός μπορεί να κατηγορηθεί μόνο εάν ενώ το ξέρει επιμένει να γαμησει η να τσιμπουκωσει ακα για να μεταδίδει τον ιό ,το οποίο λίγο δύσκολο να το αποδείξεις σε μπουρδέλο

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.
Το αν κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα είναι εντελώς άλλο θέμα από το αν είναι οροθετικος και εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις και μάλιστα να ανεβάσεις και την φωτογραφία του...
Δε μου κολλάει τίποτα σε αυτή την ιστορία να σου πω την αλήθεια

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Το αν κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα είναι εντελώς άλλο θέμα από το αν είναι οροθετικος και εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις και μάλιστα να ανεβάσεις και την φωτογραφία του...
Δε μου κολλάει τίποτα σε αυτή την ιστορία να σου πω την αλήθεια
Εννοώ ότι αφού δεν έχει χαρτιά και είναι παράνομος, λογικά δεν θα πηγαίνει ούτε σε γιατρούς, ούτε εξετάσεις θα κάνει. Δεν έχω ακόμα κάποια φωτογραφία του, αλλά μπορώ να πω στην φίλη μου να μου στείλει και να την ανεβάσω. Αυτό το κάνω για να προστατεύσω τους άλλους και να ξέρουν ποιος είναι, που είναι το κακό σε αυτό;

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Κανονικά πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει και να απελαθεί.... Απορώ και εγώ για κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής πως συνεχίζουν και τους δέχονται, είναι όντως τεράστιο το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι αυτός έχει σοβαρό αφροδίσιο νόσημα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και αποτελεί υγειονομική βόμβα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom