Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (9 μέλη και 100 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Πήγα για φαγητό και κατά τις 4:30 κατέβηκα μαντζάρου . Στο ένα είχε μία κινέζα  (προσωπικά δεν μου άρεσε)
ωπααααα προσεχε πως τα λες αυτα ρε μεγαλε,θα το παθω το εμφραγμα. τι κινεζα παλικαρι μου??? εισαι σιγουρος??? βρε και καυκασια να ειναι, αν μοιαζει με κινεζα στα @@ μου.φωτιες μας αναψες μεσημεριατικα συντροφε...
κανεις να σχολιασει το εν λογο τεμαχιο υπαρχει??? ξερεις μηπως βαρδιες? δεν σου αρεσε γιατι δεν σου αρεσουν οι κινεζες η γιατι ηταν ασχημη?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ρε μαγκες,τοσο προβλημα ειναι να μπεις να γαμησεις επειδη θα ειναι γυρω κι αλλος κοσμος? :think: Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα,οτι θα κοιτανε?Ε σκαστε τους κι ενα  :birdman: και ολα οκ. :2funny:

YΓ.Για καποιο λογο δν μου βγαζει στο youtube το κλιπ " Κοκκινη καρτα " απο το gato nero.Αν το εχει κανεις ας μου το στειλει. ;)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες,τοσο προβλημα ειναι να μπεις να γαμησεις επειδη θα ειναι γυρω κι αλλος κοσμος? :think: Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα,οτι θα κοιτανε?Ε σκαστε τους κι ενα  :birdman: και ολα οκ. :2funny:

Ε μην ξεχνάς φίλε ότι σε studio πάνε και παντρεμένοι και άτομα που έχουν σχέση ή είναι επώνυμοι και δε θέλουν να τους δει και όλη η πόλη

Επισκέπτης
Σ'αυτό το καινούργιο το Ville Erotica πρέπει να δουλεύει η Μάντυ που ήταν απέναντι απο το ανορθόγραφο, το λέω με επιφύλαξη γιατί μια φορά την είχα δει όλο κ όλο κ δεν την πολύθυμάμαι, πάντως αυτή η κοπέλα που είδα εκεί της έφερνε, κοντό μαύρο μαλλί σε babyface κ τουμπανιασμένο σίλικον βυζί :tits:, μόνο αυτή δουλεύει, είναι μπουρδέλο μιας βάρδιας απο τις 17:00 μεχρι τις 04:00 αν κατάλαβα σωστά.

Κατά τα άλλα πέρασα από μερικά επιλεκτικά μπουρδελάκια όπως..

Κωλέττη: Πρωί Αφρούλα / Βράδυ Σάρα (Η σάρα θα έχει περίοδο εντός των ημερών έμαθα  :grin:)

Ανορθόγραφο: Έλενα.

Απέναντι: Μια που δεν μου άρεσε καστανή ψιλόενισχυμένη απο κίλα μην φανταστείτε τπτ υπερβολικό όμως.

Αλουμινάτο: Εντελώς καινούργια φάτσα, λεπτή άσχημο πρόσωπο καταπληκτικό κωλάρι όμως. 30Ε

Μπλέ: Μαιρούλα <3

Περί τις 6-6.30 η βολτούλα.

bill 66

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα βρήκα ακόμα ένα καινούργιο, στο τέλος της Νικηφόρου Ουρανού δεξιά. Εκεί στα φορτηγά. Πιο φτηνό από τα άλλα στα προγράμματα, αλλά η γκόμενα ήταν κρέας... την είδα και... έφυγα με σούζα.
σημερα το απογευμα ενα απιστευτο μωρο πατρινο. τελεια η κοπελα!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σημερα το απογευμα ενα απιστευτο μωρο πατρινο. τελεια η κοπελα!!!!!!!!
πατρινο?μηπως δουλευε στο αλουμινατι πριν κανα 6αμηνο κ μετα χαθηκε?ειναι πολυ καλη μεσα στο δωματιο αν ειναι αυτη αλλα δεν την εχω δει για να επιβεβαιωσω.απλα το λεω γιατι δεν ξερω πολλες πατρινες οι οποιες εχουν περασει απο τα σπιτακια μας

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πατρινο?μηπως δουλευε στο αλουμινατι πριν κανα 6αμηνο κ μετα χαθηκε?ειναι πολυ καλη μεσα στο δωματιο αν ειναι αυτη αλλα δεν την εχω δει για να επιβεβαιωσω.απλα το λεω γιατι δεν ξερω πολλες πατρινες οι οποιες εχουν περασει απο τα σπιτακια μας

Εγώ μια Πατρινή που είχα πάρει στο Κεφαληνίας πριν κανα δίμηνο δε τρελαθηκα κιόλας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Επιστροφη στις βολτες αποψε....
-Κωλλετη.Η Σαρα η αδυνατη.πολυ καλη περιποιηση στα 40ε
-Νικ.Ουρανου.(εκκλησια).η γνωστη ΤρελοΤζενη.απο 40ε και 80ε κωλαρακι
-Νικ.Ουρανου.τερμα κατω.μια μελαχρινη γλυκεια κοπελιτσα με τα βυζακια απ'εξω.απο 40ε και αυτη και ανεβαινουμε
-Πισω απο τη Νικ.Ουρανου στο καινουργιο μια ομορφη ξανθια milf kai αυτη απο 40ε με προγραμματα.για να το βρειτε στριβετε την Νικ.Ουρανου δεξια,ανεβαινετε λιγο και ξαναστριβετε δεξια
-Φριξου.επισης καινουριος τεραστιος χωρος.χανει τη γοητεια του μπουρδελου ομως.φοβερη πανυψηλη γερμανιδα με ωραιο κορμι κοντο μελαχρινο μαλλι.ρωταω τη τσατσα για προγραμματα και μου λεει-κολοκυθακια γεμιστα-.βγαλτε ακρη εσεις.μαλλον αρχισαμε στραβα
-Κοροβαγκου.κλειστο.
-Κεφαλληνιας.η αγαπημενη δικη μου και του trelo agori,Χριστινα.ξανθια σχετικα milf.με 100ε δινει και κωλαρακι.φοβερη περιποιηση.δεν ειναι η γνωστη Χριστινα,μην μπερδευεστε
-Ανδρεου γεωργιου.λα φαμ.η κοπελα ηταν στο τζακουζι και η τσατσα δεν ηθελε να πει το ονομα της.καινουργια ειπε
-Ανδρεου Γεωργιου.Ερως.η Μιλανα.ξανθο ωραιο γκομενακι στα προτυπα της γνωστης Σαρας.με πιασιματα.απο 40ε
-Ανδρεου Γεωργιου στα φαναρια.Η ΑΛικη η αγαπημενη του deker.μικρη μελαχρινη μαυριδερη αδιαφορη.στα 40ε
-26ης Οκτωβριου.η Ελενη.μια ωραια γεροδεμενη κοπελα ομορφη στο προσωπο και με ωραιο κωλο.40ε
-Κατεχακη.Η Βικυ.μια πολυ ομορφη ξανθια μικρουλα η οποια ακουγε μουσικη με ακουστικα στην υποδοχη
-Μαντζαρου 10.επισης καινουργιο σπιτι.η Μαρινα(οχι η γνωστη).πολυ ωραιο χαριτωμενο μελαχρινο μωρακι απο 40ε.σ'αυτο το σπιτι δουλευει πρωινα η γνωστη ζουμπουρλου Σαρα
-Μαντζαρου 1.η Ναντια.επισης πανεμορφη ξανθια με γαλανα ματια και πολυ ωραιο κορμι.απο 40ε και αλλα προγραμματα.με 160ε κανει 1ωρα προγραμμα με τζακουζι
Παμε και Βαρδαρη για τους φτωχους τωρα.....
-Προμηθεως τερμα πανω η Βανεσσα.αυτην πηρα.ειναι πραγματι καλη.το ζει το πραμα.με 80ε παιρνει χυσιμο στο στομα και με 100ε κωλαρακι
-Προμηθεως μπλε σπιτι.μια πολυ ψηλη αγγουρω εντελως αδιαφορη.Η Μαιρουλα δουλευει πρωινα αυτες τις μερες
-Προμηθεως απεναντι.η Τζινα.ομορφη ξανθια με πολυ εντονα ματια
-Προμηθεως τερμα κατω.μια μελαχρινη Ρουμανα με μεγαλη περιφερεια.τιποτα το ιδιαιτερο
-Προμηθεως-Σαπφους γωνια.η γνωστη Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους ακριβως διπλα η Μισελ.ξανθια χυμωδης γκομενα με μεγαλα βυζια κανει και εξτραδακια
-Σαπφους ανορθογραφο.μια πανυψηλη μελαχρινη με εκφυλο στυλακι
-Τανταλου. το πρασινο σπιτι και το Ερως ηταν κλειστα
-Τανταλου.Μαρινοσπιτο.μια ξανθια μαυρη στα 30ε
-Τανταλου αλουμινατο.μια ομορφη ξανθια με γαλανα ματια και ωραιες καμπυλες.με 130ε κωλαρακι.η τσατσα του σπιτιου ειναι οτι χειροτερο υπαρχει.καλησπερα της λες και δεν απανταει
επισης στην Σαπφους κυκλοφορουσε γυφτισσα που προσφερε παρεα(δεν ηταν μαστουρωμενη)με 30ε
και τελος μια τσατσα στον Μυλο μου ειπε οτι βγηκανε 10 νεες αδειες για σπιτια στη συγκεκριμενη περιοχη και σιγα σιγα θα ανοιξουν

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
-Τανταλου.Μαρινοσπιτο.μια ξανθια μαυρη στα 30ε

επισης στην Σαπφους κυκλοφορουσε γυφτισσα που προσφερε παρεα(δεν ηταν μαστουρωμενη)με 30ε

Ανναμπελ η πρωτη.. Μακρια θα κλαιτε ολοι τα λεφτα σας! εχει αναφερθει κ πιο πριν σε αυτην
Αυτες οι γυφτισσες ειναι κ στη γιαννιτσων. Η ειναι κλεφτρονια ( καποιοι ειπαν περιστατικα τρελα στο αλλο thread) η ειναι πρεζονια. Οποτε αν παρεις μια απο αυτες η θα σε κλεψουν η θα σε κολλησουν

kaligoylas

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα το πρωϊ κατάθεση στην Μαύρη του Μαρινόσπιτου.
Πήρα το απλό πρόγραμμαμε 30Ευρώ. Έχει γλυφομούνι 50.Παιδιά μακριά από αυτήν.Το χειρότερο γαμίσι που έκανα ποτέ.ΜΑΚΡΙΑ.

Η Μαρίνα που έχει εξαφανιστεί ;Την είδατε τελευταία;  Ξέρει κανένας τίποτα ;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Σήμερα το πρωϊ κατάθεση στην Μαύρη του Μαρινόσπιτου.
Πήρα το απλό πρόγραμμαμε 30Ευρώ. Έχει γλυφομούνι 50.Παιδιά μακριά από αυτήν.Το χειρότερο γαμίσι που έκανα ποτέ.ΜΑΚΡΙΑ.

Η Μαρίνα που έχει εξαφανιστεί ;Την είδατε τελευταία;  Ξέρει κανένας τίποτα ;
αν λεμε για την ιδια μαυρη που ειχα παρει και γω στο μαρινοσπιτο,με διαφορα οτι χειροτερο εχω παρει στην ζωη μου.by far το αθλιοτερο γαμησι
το ειχα γραψει εξαλλου...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει συναγωνιστη alfi Να κανουμε μια επιδρομη στα τρεια νεα ρδελα επι τις μαντζαρου-φριξου-μεταφορικες στενο
μπας και βρουμε κανα κινεζακι

τι λες?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ααααα.... μόνο εσείς μοναχοφαγάδες;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ααααα.... μόνο εσείς μοναχοφαγάδες;

να τος ο αλλος!!!

εγω φιλτατε συναγωνιστη δεν εχω το κιν οποτε εαν βγουμε παγανα θα σε πει ο αλφι

αλωστε παντα κραταμε χαρτι και μολυβι στις εξοδους μας!!!

υ.γ παρεπιπτοντος χθες αγαπητε μου αλφι ειδα παλι το κορμι με το εκπληκτικο προσωπο-σωμα στο city gate

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ μια συνέντευξη δίνω και έρχομαι... κατά τις 22:30 τελειώνω... μέσα;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αλφι στο γνωστο μπυπο-ποτιο να πουμε κατα τις 22.00 και να μας βρει ο δοκιμαστης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom