Χθεσινό περασμα μεσημέρι-απόγευμα
Πρώτη επίσκεψη στο εροτικα για να δω την Αμαρα (τσιμπουκομεζές), αλλά μετά από αναμονή ενός 10λέπτου κατά το οποίο ήταν μέσα με πελάτη, κουράστηκα και έφυγα χωρίς να τη δω.
Δεύτερη επίσκεψη σε Μινώταυρου ξύλινο δεξιά του Venus. Πάλι σε αναμονή (τι θα γίνει σκέφτηκα, ούτε τα ΠΣΚ τέτοια δουλειά, καθημερινή μεσημέρι όλοι βγήκαν για σουλάτσο;) διπλή αυτή τη φορά καθώς ήταν στο δωμάτιο η κοπέλα και την περίμενε ακόμα ένας! Ωραία σκέφτηκα θα αξίζει!
Πράγματι άξιζε, Νατάσσα ψηλή ξανθιά 35αρα τουλάχιστον, πολύ δυνατό, από 40 το απλό, αλλά και πάλι δεν ήθελα να περιμενω!
Ώσπου χωρίς πολλά πολλά επισκέφτηκα την αγαπημένη μου Ειρήνη η οποία προς έκπληξη μου είχε και Τσατσα!
Δε θα πω λεπτομέρειες γιατί κάποιοι μαυρίζουν τις κοπέλες και κάποιοι δεν πιστεύουν, λες και τα κάνουμε τζάμπα!
Θα πω ότι πέρασα πολύ ωραία για άλλη μια φορά και για μένα είναι το σιγουρακι μου. Ένα Κλασικό και σίγουρο 7,5-8/10!
Πάντως αρχίζω και κουράζομαι γιατί οσο κι αν γυρνάω και νομίζω κ πολλοί άλλοι από εσάς, στο τέλος καταλήγω σε σίγουρες παλιές επιλογές εδώ και δυο χρόνια. (Ειρήνη, Νικολ, Αννια, Μιρελα κτλ)
Που κ που κάτι θα τύχει να με εντυπωσιάσει (Γιασμιν πέρσι η οποία σταμάτησε γαμωτο, Αρινα προσωπικά γουστάρω κωλαρα τέρμα, Αμπερ πολύ δυνατή κτλ) αλλά δεν είναι όπως παλιά που ήξερες ότι πλερωνες και υπηρεσίες και δοτικότητα…
Ελπίζω σε καλύτερους καιρούς