Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (6 μέλη και 100 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτήν είναι η γνώμη μου για το θέμα που θίχτηκε στο να μην γράφουμε τίποτα από κριτικές και ενημερώσεις!

εγώ πλέον επιφυλάσσομαι αν θα ξανά γράψω κριτική είτε εδώ στο νήμα είτε στον κατάλογο, θα ανταλλάσσω όμως και μαζί σου αλλά και με άλλους συναγωνιστές ΠΜ για ότι νεότερο θα προκύπτει από την πιάτσα των στούντιο. Είναι μια λύση και αυτή έστω και μεσοβέζικη

• Like
Αντιδράσεις: Solar

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
η γνώμη σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και το μόνο που θέλω να προσθέσω μιας και μας διαβάζουν και οι κοπέλες που δουλεύουν στα στούντιο αλλά και οι ιδιοκτήτες αυτών, ότι ανεξαρτήτως προγράμματος που θα επιλέξει κάποιος είτε το απλό είτε μεγαλύτερο πρόγραμμα θα πρέπει ο πελάτης να φεύγει ευχαριστημένος όποιο πρόγραμμα και αν επέλεξε και να μην γίνονται διακρίσεις αν κάποιος π.χ. επέλεξε το απλό πρόγραμμα να φύγει δυσαρεστημένος γιατί δεν πέρασε καλά.
Βλέπεις και εσύ από την μακρόχρονη εμπειρία σου ότι κοπέλες που σέβονται τα ευρώ που αφήνει ο πελάτης όποιο πρόγραμμα και αν διαλέξει έχουν πάντα τα δωμάτια τους γεμάτα και γι' αυτό εμείς οι συναγωνιστές τις αποκαλούμε στανταράκια.
και μια παρένθεση οι συζητήσεις μας το τελευταίο διάστημα από όλους τους συναγωνιστές είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές ώστε να ακουστεί η γνώμη μας και η άποψη μας στους ιδιοκτήτες των οίκων.
Δυο τα ζητούμενα που εξέφρασες! 1: Να φεύγεις ευχαριστημένος ακόμα και με το ποιο απλό πρόγραμμα! Αλλά να είμαστε και μείς λογικοί στις προσδοκίες μας! Και 2 και πολύ σημαντικό να φτάσει στα αυτιά τον ιδιοκτητών και τον ιερόδουλων το σκεπτικό μας!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και 2 και πολύ σημαντικό να φτάσει στα αυτιά τον ιδιοκτητών και τον ιερόδουλων το σκεπτικό μας!

πίστεψε με συναγωνιστή φτάνει στ' αυτιά και των ιδιοκτητών αλλά και των κοριτσιών. Πολλά κορίτσια μου έχουν πει κατά καιρούς ότι διαβάζουν το site και το νήμα αλλά και τις κριτικές χωρίς καν να τους το ρωτήσω αλλά από μόνες τους μου το είπαν λόγο της οικειότητας που είχα και έχω μ' αυτές τις κοπέλες. Ποτέ όμως δεν αποκάλυψα σε καμιά κοπέλα το nickname μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
πίστεψε με συναγωνιστή φτάνει στ' αυτιά και των ιδιοκτητών αλλά και των κοριτσιών. Πολλά κορίτσια μου έχουν πει κατά καιρούς ότι διαβάζουν το site και το νήμα αλλά και τις κριτικές χωρίς καν να τους το ρωτήσω αλλά από μόνες τους μου το είπαν λόγο της οικειότητας που είχα και έχω μ' αυτές τις κοπέλες. Ποτέ όμως δεν αποκάλυψα σε καμιά κοπέλα το nickname μου.
Φίλε κουλη εδώ μέσα είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών! Άμα ήμουν μαγαζάτορας θα έμπαινα με το όνομα του μαγαζιού και θα ρωτούσα τους γαμπρούς! Είστε ευχαριστημένοι με την καινούργια κοπέλα; Άμα οι πολλοί λέγανε ναι όλα καλά! Θα υπήρχαν και παράπονα πχ δεν μας αφήνει να την πιάσουμε τα βυζια! Όποτε θα την έκανα ο ίδιος παράπονα! Αν βελτιωνόταν καλός αν όχι άλλη! Σκέψου ότι αν ενα μαγαζί με μια μέτρια σε υπηρεσίες κοπέλα αφήνει καθαρό στον ιδιοκτήτη 1000€ με μια καλύτερη μπορεί να γίνουν και 3000€! Και πολλές άλλες ιδέες μου έρχονται στο μυαλό στο να είναι θεμιτή η σχέση τιμής υπηρεσιών! Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω γνώστης στο πως θα δουλέψει ένα μαγαζί, απλά λέω μια ιδέα που ίσως βοηθούσε και τις δυο μεριές ( μαγαζάτορες-πελάτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε κουλη εδώ μέσα είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών! Άμα ήμουν μαγαζάτορας θα έμπαινα με το όνομα του μαγαζιού και θα ρωτούσα τους γαμπρούς! Είστε ευχαριστημένοι με την καινούργια κοπέλα; Άμα οι πολλοί λέγανε ναι όλα καλά! Θα υπήρχαν και παράπονα πχ δεν μας αφήνει να την πιάσουμε τα βυζια! Όποτε θα την έκανα ο ίδιος παράπονα! Αν βελτιωνόταν καλός αν όχι άλλη! Σκέψου ότι αν ενα μαγαζί με μια μέτρια σε υπηρεσίες κοπέλα αφήνει καθαρό στον ιδιοκτήτη 1000€ με μια καλύτερη μπορεί να γίνουν και 3000€! Και πολλές άλλες ιδέες μου έρχονται στο μυαλό στο να είναι θεμιτή η σχέση τιμής υπηρεσιών! Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω γνώστης στο πως θα δουλέψει ένα μαγαζί, απλά λέω μια ιδέα που ίσως βοηθούσε και τις δυο μεριές ( μαγαζάτορες-πελάτες)

Μια χαρά τα λες φίλε Μπερμπαντάκο και ότι πρόταση έγινε είτε από την πλευρά σου είτε από κάποιον άλλο συναγωνιστή είναι για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εμείς από την πλευρά μας να γαμάμε καλά και ποιοτικά σε λογικές τιμές αλλά και οι ιδιοκτήτες να αυξήσουν τα εισοδήματα τους. Αν προσέξουν εμάς τους πελάτες όταν πάμε να περνάμε όμορφα όλοι θα είναι κερδισμένοι στο τέλος.

Panos19822

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
46
Πόντοι
0
Αχ μελισσα γύρνα πισω δεν θέλω άλλο νατασες γαληνες βικτωριες

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Περασμα πριν λιγο για για καρινα παλι κλειστο εχω μια εκπιδα να ανοιξει αργοτερα….. εξω απο το βενους παρελαση εχει καμια 8 ατομα οταν περασα. Επισκεψη inside παρουσα η αλινα μολις ειχε ερθει και αφου ημουν ο πρωτος ειπα ας περασω για μια πιπα. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα σαν να βαριοταν λιγο εγω το εκλαψα το 40αρι ελπιζω να ερθει η καρινα να ερθω στα ισα μου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Περασμα πριν λιγο για για καρινα παλι κλειστο εχω μια εκπιδα να ανοιξει αργοτερα….. εξω απο το βενους παρελαση εχει καμια 8 ατομα οταν περασα. Επισκεψη inside παρουσα η αλινα μολις ειχε ερθει και αφου ημουν ο πρωτος ειπα ας περασω για μια πιπα. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα σαν να βαριοταν λιγο εγω το εκλαψα το 40αρι ελπιζω να ερθει η καρινα να ερθω στα ισα μου
Για το Βένους γελάω φίλε ,όχι για την βόλτα σου .
51 αρπακτικά αυτήν την στιγμή περιμένουν στην γωνία να μάθουν τι γαμησαμε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Χθεσινό περασμα μεσημέρι-απόγευμα

Πρώτη επίσκεψη στο εροτικα για να δω την Αμαρα (τσιμπουκομεζές), αλλά μετά από αναμονή ενός 10λέπτου κατά το οποίο ήταν μέσα με πελάτη, κουράστηκα και έφυγα χωρίς να τη δω.

Δεύτερη επίσκεψη σε Μινώταυρου ξύλινο δεξιά του Venus. Πάλι σε αναμονή (τι θα γίνει σκέφτηκα, ούτε τα ΠΣΚ τέτοια δουλειά, καθημερινή μεσημέρι όλοι βγήκαν για σουλάτσο;) διπλή αυτή τη φορά καθώς ήταν στο δωμάτιο η κοπέλα και την περίμενε ακόμα ένας! Ωραία σκέφτηκα θα αξίζει!
Πράγματι άξιζε, Νατάσσα ψηλή ξανθιά 35αρα τουλάχιστον, πολύ δυνατό, από 40 το απλό, αλλά και πάλι δεν ήθελα να περιμενω!

Ώσπου χωρίς πολλά πολλά επισκέφτηκα την αγαπημένη μου Ειρήνη η οποία προς έκπληξη μου είχε και Τσατσα!
Δε θα πω λεπτομέρειες γιατί κάποιοι μαυρίζουν τις κοπέλες και κάποιοι δεν πιστεύουν, λες και τα κάνουμε τζάμπα!
Θα πω ότι πέρασα πολύ ωραία για άλλη μια φορά και για μένα είναι το σιγουρακι μου. Ένα Κλασικό και σίγουρο 7,5-8/10!

Πάντως αρχίζω και κουράζομαι γιατί οσο κι αν γυρνάω και νομίζω κ πολλοί άλλοι από εσάς, στο τέλος καταλήγω σε σίγουρες παλιές επιλογές εδώ και δυο χρόνια. (Ειρήνη, Νικολ, Αννια, Μιρελα κτλ)

Που κ που κάτι θα τύχει να με εντυπωσιάσει (Γιασμιν πέρσι η οποία σταμάτησε γαμωτο, Αρινα προσωπικά γουστάρω κωλαρα τέρμα, Αμπερ πολύ δυνατή κτλ) αλλά δεν είναι όπως παλιά που ήξερες ότι πλερωνες και υπηρεσίες και δοτικότητα…

Ελπίζω σε καλύτερους καιρούς

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

Πρώτη επίσκεψη στο εροτικα για να δω την Αμαρα (τσιμπουκομεζές), αλλά μετά από αναμονή ενός 10λέπτου κατά το οποίο ήταν μέσα με πελάτη, κουράστηκα και έφυγα χωρίς να τη δω.

Δεύτερη επίσκεψη σε Μινώταυρου ξύλινο δεξιά του Venus. Πάλι σε αναμονή (τι θα γίνει σκέφτηκα, ούτε τα ΠΣΚ τέτοια δουλειά, καθημερινή μεσημέρι όλοι βγήκαν για σουλάτσο;) διπλή αυτή τη φορά καθώς ήταν στο δωμάτιο η κοπέλα και την περίμενε ακόμα ένας! Ωραία σκέφτηκα θα αξίζει!
Πράγματι άξιζε, Νατάσσα ψηλή ξανθιά 35αρα τουλάχιστον, πολύ δυνατό, από 40 το απλό, αλλά και πάλι δεν ήθελα να περιμενω!

Ώσπου χωρίς πολλά πολλά επισκέφτηκα την αγαπημένη μου Ειρήνη η οποία προς έκπληξη μου είχε και Τσατσα!
Δε θα πω λεπτομέρειες γιατί κάποιοι μαυρίζουν τις κοπέλες και κάποιοι δεν πιστεύουν, λες και τα κάνουμε τζάμπα!
Θα πω ότι πέρασα πολύ ωραία για άλλη μια φορά και για μένα είναι το σιγουρακι μου. Ένα Κλασικό και σίγουρο 7,5-8/10!

Πάντως αρχίζω και κουράζομαι γιατί οσο κι αν γυρνάω και νομίζω κ πολλοί άλλοι από εσάς, στο τέλος καταλήγω σε σίγουρες παλιές επιλογές εδώ και δυο χρόνια. (Ειρήνη, Νικολ, Αννια, Μιρελα κτλ)

Που κ που κάτι θα τύχει να με εντυπωσιάσει (Γιασμιν πέρσι η οποία σταμάτησε γαμωτο, Αρινα προσωπικά γουστάρω κωλαρα τέρμα, Αμπερ πολύ δυνατή κτλ) αλλά δεν είναι όπως παλιά που ήξερες ότι πλερωνες και υπηρεσίες και δοτικότητα…

Και γώ αυτό παρατήρησα! Θα κάνω γύρα να δω 4-5 κοπέλες και πάλι σε στανταρακια πάω! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, καλύτερα να τα δώσω και να γουστάρω παρά να αμφιβάλω για την φόλα!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Μπραβο για το ποστ σου ρε φιλε. 3 σελιδες οι αλλοι με το γαμω καφενειο τους εδω μεσα. Οι παντογνωστες που θα αλλαξουν τα μαγαζια.

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311

Φίλε όντως έτσι γίνεται συνήθως… η βολτα κατανταει απογοητευτική και από τα γυρνάς εδώ και εκεί προτιμάς να πας κατευθείαν στα στάνταρ σου καθώς είναι βαρετό το συνεχές ψάξιμο. Άσε που για αυτούς που βγαίνουν καταδρομικες (στα κλεφτά) δεν υπάρχει πάντα ο χρόνος για τσάρκα.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
μην απογοητευεστε μυστες παντα θα βρισκουμε καλα στανταρακια να γαμαμε με 30 ευρω γιατι ειμαστε δυνατοι πορνοι :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

• Like
Αντιδράσεις: akala

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Δεν είναι μόνο η Ρίτα που κάθεται μέσα πολύ ώρα και άλλες κοπέλες κάθονται μέσα πολύ ώρα όπως για παράδειγμα η Ναταλία στο Godiva.
Που η Ναταλία παιρνει απλό 40 το ξέρω γιατί περνάω μαζί της

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Έγραψα ότι με Μαγια πέρασα καλά ! Ούτε εγώ το περίμενα ..το μόνο που με είχε λίγο χαλάσει είναι ότι χαζογελουσε συνέχεια ,μάλλον επειδή δεν μπορούσε να συνεννοηθεί αφού ελληνικά δεν μιλούσε.
Κατά τα άλλα πολύ καλή και ξεκίνησε και με καβαλημα ..

Για την Ρίτα είναι δίκαιο να ανεβάσει 10ρικο ,αφού είναι ακριβώς όπως τα γράφεις .
Εδώ τα παίρνουν κάτι άλλες και ακόμα περισσότερα που δεν κάνουν ούτε τα μισά από την Ρίτα .
Συμφωνώ μαζι σου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Ρίτα το αξίζει το δεκάρικο με το παραπάνω
Εγώ αδερφέ 1 φορά την πήρα και πέρασα πολύ καλά

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μπραβο για το ποστ σου ρε φιλε. 3 σελιδες οι αλλοι με το γαμω καφενειο τους εδω μεσα. Οι παντογνωστες που θα αλλαξουν τα μαγαζια.
Σε αυτό θα συμφωνήσω δύο μέρες μας τα πρηξανε τα ίδια και ίδια και ανούσια πράγματα γράφουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom