panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Μάγκες έχουμε κανένα τηλ από venus που να το χρησιμοποιούνε?
γιατι θα ιδρωσουν;;Καλησπέρα παιδιά από ότι έμαθα εχθές που πέρασα από Βένους, τα Βένους και το Λας Βέγκας είναι πλέον μαζί, ρώτησα γιατί δεν έχουν η δεν κάνουν σάιτ και με είπε ότι επειδή είναι πολλές κοπέλες δεν μπορούν συνέχεια να ανεβάζουν ποιες δουλεύουν..
Ποια είναι η Ελενίτσα? Πως είναι εμφανισιακαΜόλις γύρισα από την μπουρδέλο περιοχή, πολλές είδα, λίγες θυμάμαι. Κατέθεσα στην καρίνα. Η καλύτερη πίπα ever!. Πέρασα από τα τρίδυμα, η Ελενίτσα φοβερό μουνι, παίζει να ήταν η ομορφότερη που είδα σήμερα. Κρίμα που έχει τόσο χάλια κριτικές.
@Karaman 7 χαίρομαι που πέρασες καλά... αλλά γιατί 70€ το 69 ρε φίλε?
Συμφωνω σε ολα ,αλλα το 70 αρι μου εκατσε στο λαιμο σαν ψαροκοκκαλο .Συνηθιστε τες με 70αρια .....Πραγματικα απορω μαγκες και να τα εχετε μη τα δινετε.30αρι και να τα κανει καλα,εγω τη γλεντησα την Φριντα με το απλο,καποια στιγμη ηθελε 40 αρνηθηκα και απο τοτε δεν με χαιρεταει καν.Δικαιωμα της και μαγκια της βεβαιως και μπραβο της που ανεβασε το κασε της και ψηλωσε .Ετσι λειτουργει το πραμα.Με τετοιου ειδους πρακτικες ομως βλεπω απογειωση των τιμων .Οσονουπω το 30αρι θα αποτελεσει παρελθον και μακαρι να κανω λαθος.Η μια βλεπει την αλλη!
Ααα επίσης τη Νατάσα που λες δίπλα την έχω κι εγώ κατά νου, ίσως να είναι η επόμενη δοκιμή μου...αν και το ένστικτο μου λέει όχι συν ότι δε συμπαθώ καθόλου το συγκεκριμένο σπίτι.Αλλα έχει βυζάρες
Η Ελενίτσα, Έλενα το όνομα της, είναι μικρή και γλυκιά κοπέλα αλλά μεγάλο κομοδίνο σύμφωνα με τους συναδέλφους. Πρώτη φορά την είδα, αν πας στα τριδυμα δες πρώτα την Τάνια και μετά την Ελένη. ;)Ποια είναι η Ελενίτσα? Πως είναι εμφανισιακα
Eισαι μεγαλος παρτακιας αγαπητε και δεν ειναι κακο αυτο απαραιτητα,ομως ο τροπος που ενεργουμε εχει επιπτωσεις στις συμπεριφορες.Ειναι λαθος να πιστευεις οτι δεν συνηθιζουν στα 70αρια οι κοπελες,Μου αρεσουν οι κριτικες οταν το αντιτιμο ειναι λογικο,δεν θελω κριτικες 70 αευρων,γιατι δεν εχουν νοημα.Το απλο που μπορει να πληρωθει απο ολους μας ,εκτιμαται?Επισης μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν κανουν ακα πιπα και γλυφομουνι στα 30.Ατυχης ειναι και η συγκριση μπριζολας με παιδακια.Μπριζολα με λαχανορυζο ναι ,γιατι εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη.Επισης σε πληροφορω με την ευκαιρια πως οι βυζαρες της Εβελινας συνεχιζουν να ειναι πανεμορφες,την βλεπω τακτικοτατακαι τιμαει το 30αρι,οσο λιγες.Μεταξυ Εβελινας και Φριντας πιστευω οτι η πρωτη εχει καλυτερη αποδοση στο 30αρι και δεν εχουν πεσει τα βυζια της καθολου ,αλλωστε ειναι και αρκετα πιο μικρη απο την Φριντα.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ,ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.Εχει και call girl,παρτην στο σπιτι ,πληρωσε οσα θες και κανε παρτυ,τα μπουρδελα ειναι για τον πολυ κοσμο.Να με συγχωρεις κιολας καιρο ηθελα να τα γραψω,αφορμη βρηκα.Επισης κρατα κανα ευρω,γιατι το σπορ ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!70€ ζητισε η τσατσα, να πω την αληθεια κοντοσταθηκα με 80€ πηδαω την Ναρυ στο ιδιο προγραμμα, αλλα η Φριντα τα εβγαλε τα λεφτα της, στα 50€ θα ηταν vfm.
Φιλε μου με 30€ δεν κανεις ουτε γλυφομουνι, ουτε στο περνει ακαποτα στο στομα, και εξαλου, αλλος θελει να φαει μοσχαρισια και αλλος βολευεται με παιδακια. Δεν συνηθιζεται καμια στα 70αρια, εμεις οι ιδιοι συνιθηζουμε στα γουστα και μετα κοβονται δυσκολα...
Μιλαμε υπεροχες σε σχημα βυζαρες, απο το πλαι τα σπανε, πρεπει να τα ποιασω.!!! αυτα τα βυζια δεν τα βρησκεις, ...κοντραρουν τα βυζια της Εβελινας στα ισια, οταν ηταν πιτσιρικα φυσικα, τωρα θα εχουν πεσει.
Και φυσικα περιμενω να διαβασω οτι πηγες να δουμε τι ψαρια ποιανει η Νατασα, αλλιως θα το ρισκαρω... θα της πω ποσο θες να γλυφω μονο τις βυζαρες σου.!!!!!
Είσαι λάθος! Τα μπουρδελα είναι για όλο τον κόσμο,αρκεί να διαθέτεις από 30 ευρα και πάνω! Και γώ με το 40αρι πάω γιατί τόσα διαθέτω,και μου αρκούν για τα γούστα που θέλω να βγάλω!Αν θέλω παραπάνω γούστα θα δώσω κάτι παραπάνω! Δεν θα κατηγορήσω τον προηγούμενο όμως που πήγε με 100! Δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει!Eισαι μεγαλος παρτακιας αγαπητε και δεν ειναι κακο αυτο απαραιτητα,ομως ο τροπος που ενεργουμε εχει επιπτωσεις στις συμπεριφορες.Ειναι λαθος να πιστευεις οτι δεν συνηθιζουν στα 70αρια οι κοπελες,Μου αρεσουν οι κριτικες οταν το αντιτιμο ειναι λογικο,δεν θελω κριτικες 70 αευρων,γιατι δεν εχουν νοημα.Το απλο που μπορει να πληρωθει απο ολους μας ,εκτιμαται?Επισης μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν κανουν ακα πιπα και γλυφομουνι στα 30.Ατυχης ειναι και η συγκριση μπριζολας με παιδακια.Μπριζολα με λαχανορυζο ναι ,γιατι εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη.Επισης σε πληροφορω με την ευκαιρια πως οι βυζαρες της Εβελινας συνεχιζουν να ειναι πανεμορφες,την βλεπω τακτικοτατακαι τιμαει το 30αρι,οσο λιγες.Μεταξυ Εβελινας και Φριντας πιστευω οτι η πρωτη εχει καλυτερη αποδοση στο 30αρι και δεν εχουν πεσει τα βυζια της καθολου ,αλλωστε ειναι και αρκετα πιο μικρη απο την Φριντα.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ,ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.Εχει και call girl,παρτην στο σπιτι ,πληρωσε οσα θες και κανε παρτυ,τα μπουρδελα ειναι για τον πολυ κοσμο.Να με συγχωρεις κιολας καιρο ηθελα να τα γραψω,αφορμη βρηκα.Επισης κρατα κανα ευρω,γιατι το σπορ ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!
Την ελενα/ραισα λες?Πήγα χθες στοχευμένα για Φρίντα, η τσα2 είπε πως δεν είναι πλέον στο μαγαζί. Μετά στο πρωτελευταίο το κόκκινο της Νικηφόρου Ουρανού είχε έναν φοβερό μούναρο με βυζάρες και έντονο το στοιχείο των τατου στο σώμα της, Έλενα από Ρουμανία είπε η τσα2 αλλά μου φάνηκε πολύ ξυνή και δεν πέρασα. Άμα κάποιος συναγωνιστής έχει γνώμη για τη κοπέλα ας μας πει. Γενικά δεν πήγα σε πολλά, δεν είχα διάθεση για τσάρκα. Πήγα επίσης στο μικρό το ξύλινο δίπλα από το Venus που ήτανε η Νατάσα που αναφέρεται πάνω και απέναντι ακριβώς στο κόκκινο η Καρίνα, που είναι επίσης γνωστή οπότε μην τα πολυλογώ. Έκανα κατάθεση στην Ειρήνη στο Bad Girls, πέρασα με απλό 40€ και παίζει να είναι το καλύτερο γαμήσι που έκανα με απλό. Οι φώτο στο άλλο σαιτ είναι αληθινές, δεν υπάρχει κανένα ψευγάδι. Από μένα συστήνεται ανεπιφύλακτα, θα ανέβει και κριτική
Την ελενα/ραισα λες?
Δεν την έχω πάρει όμως. Αν θυμάμαι καλά τις περιγραφές, αυτή πρέπει είναι.Την ελενα/ραισα λες?
Παλαιμαχος, εσυ που λες οτι κανεις ατελειωτο μαραθωνιο...ποσες φορες πηδας στα σπιτακια το μηνα με το 30αρι??
Την ελενα/ραισα λες?
Δεν την έχω πάρει όμωςΑν θυμάμαι καλά τις περιγραφές, αυτή πρέπει να είναι.Την ελενα/ραισα λες?
Παλαιμαχος, εσυ που λες οτι κανεις ατελειωτο μαραθωνιο...ποσες φορες πηδας στα σπιτακια το μηνα με το 30αρι??
Δε θυμαμαι ακριβως με ειχε πει δουλευει πρωινα μεχρι απογευμα νομιζω αλλα δε σε παιρνω στο λαιμο μου κουλη. (ειναι μαμα οποτε δε δουλευει βραδια υποθετω)
Παρτακιας... Πριν 2 μερες σου εφερα μια μικρη ενημερωση για 2-3 κοπελες και ειμαι και παρτακιας μεγαλος, ...μαλιστα.!!Eισαι μεγαλος παρτακιας αγαπητε και δεν ειναι κακο αυτο απαραιτητα,ομως ο τροπος που ενεργουμε εχει επιπτωσεις στις συμπεριφορες.Ειναι λαθος να πιστευεις οτι δεν συνηθιζουν στα 70αρια οι κοπελες,Μου αρεσουν οι κριτικες οταν το αντιτιμο ειναι λογικο,δεν θελω κριτικες 70 αευρων,γιατι δεν εχουν νοημα.Το απλο που μπορει να πληρωθει απο ολους μας ,εκτιμαται?Επισης μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν κανουν ακα πιπα και γλυφομουνι στα 30.Ατυχης ειναι και η συγκριση μπριζολας με παιδακια.Μπριζολα με λαχανορυζο ναι ,γιατι εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη.Επισης σε πληροφορω με την ευκαιρια πως οι βυζαρες της Εβελινας συνεχιζουν να ειναι πανεμορφες,την βλεπω τακτικοτατακαι τιμαει το 30αρι,οσο λιγες.Μεταξυ Εβελινας και Φριντας πιστευω οτι η πρωτη εχει καλυτερη αποδοση στο 30αρι και δεν εχουν πεσει τα βυζια της καθολου ,αλλωστε ειναι και αρκετα πιο μικρη απο την Φριντα.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ,ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.Εχει και call girl,παρτην στο σπιτι ,πληρωσε οσα θες και κανε παρτυ,τα μπουρδελα ειναι για τον πολυ κοσμο.Να με συγχωρεις κιολας καιρο ηθελα να τα γραψω,αφορμη βρηκα.Επισης κρατα κανα ευρω,γιατι το σπορ ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!
Ενημέρωσα για Τάνια στο belarus στις 18/1/23. για τους πολύ πρωινους στα30 ευρώ που μπορούμε νομίζω όλοι.Γνωριζουμε ότι στα μεγάλα προγράμματα όλες δουλεύουν καλύτερα,το θέμα είναι να μαθαίνουν στα απλά και να παρέχουν υπηρεσίες ικανοποιητικές.Αν πάνε 3 με 70 κλπ, χαλάνε στο απλό.Η νοοτροπία είναι το θέμα.Να πληρώσω 70 και να ενημερώσω δεν έχει νόημα γιατί αφορά λίγους,άλλη είναι στα 70 ,άλλη στα 30 η πόρνη.Να με συγχωρείς δεν έχω προσωπικά με κανένα,η τιμή είναι το θέμα και πως θα γαμαμε καλά και φθηνά μακροπρόθεσμα.Παρτακιας... Πριν 2 μερες σου εφερα μια μικρη ενημερωση για 2-3 κοπελες και ειμαι και παρτακιας μεγαλος, ...μαλιστα.!!
Δεν θα ανατρεξω να ψαξω τα μυνηματα σου να δω ποτε ενημερωσες τελευταια φορα, αν θες ομως, κανε μια παραθεση την τελευταια σου ενημερωση, εστω και για 1-2 κοπελες....
Εκτος αν ενοεις οτι μου αρεσουν τα παρτυ, οποτε παω πασο...
Σου αρέσει δεν σου αρέσει η πράξη ανεβάζει την τιμή τής πόρνης και πέφτει η απόδοση στο απλό.Είσαι λάθος! Τα μπουρδελα είναι για όλο τον κόσμο,αρκεί να διαθέτεις από 30 ευρα και πάνω! Και γώ με το 40αρι πάω γιατί τόσα διαθέτω,και μου αρκούν για τα γούστα που θέλω να βγάλω!Αν θέλω παραπάνω γούστα θα δώσω κάτι παραπάνω! Δεν θα κατηγορήσω τον προηγούμενο όμως που πήγε με 100! Δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει!