You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (6 μέλη και 111 επισκέπτες)
Δεν ξέρω αν κάνει τώρα αλλά παλιά δεν δεχόταν από μέναΧύσιμο στο στόμα κάνει αυτή αν της τα σκάσεις ή ούτε καν; Και γενικά τι προγράμματα έχει, γνωρίζουμε;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ το είπα φίλε μου , διευκρίνισα ότι δεν έχω περάσει στο δωμάτιο ,αλλά δύο φορές που την είδα σαλόνι σε σχέση με τα τεράστια βυζιά της χάνεται ο κωλος και δείχνει σαν ακωλη..Και ποιος έλεγε δεν έχει κωλο με το μαύρο φόρεμα κοντό έπαθα πλάκα μια χαρά κολάρο είχε η έπρεπε να έχει σαν τις ψευτο λατινες μεγάλο κωλο
Δεν είπα ότι είναι χάλια αλλά δυσανάλογη αφού τα βυζιά είναι τεράστια για το σώμα της
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 5.646
Κ μετά ήπιες ένα Frida cappuccino!Λοιπόν πέρασα βόλτα μήπως και μπω για δεύτερη επίσκεψη είδα στο μπλε δίπλα στο incognito μια ξανθιά κοπέλα ψηλή αδύνατη μετά στο sex and the city την ίνα και αυτή αδύνατη μελαχρινή κ μετά τη Σουζάνα στο las vegas τσέχα με είπε o τύπος μέσα ψηλή αδύνατη κ αυτή γενικά όλες εμφανίσιμες κοπέλες.Αλλα επειδη είμαι άπληστος ξαναπήγα στην Φρίντα με πρόγραμμα 50 έγινε ότι αναφέρθηκε κ στο προηγούμενο σχόλιο (το αντέγραψα για κριτική) απλά αυτή τη φορά την έβαλα στα τέσσερα κ το κωλαρακι της ήταν πολύ ωραίο σε αυτή τη σταση την γύρισα στο πλάι αλλά επειδή με κτλβε ότι έσκασα από τη ζεστη προσφέρθηκε να με τελειώσει με στοματικο όπου κ ήρθε το φινάλε. Με είπε θα φύγει το Σάββατο κ θα επιστρέψει 17 του μήνα,επίσης πολύ καθαρή κάτι που ξέχασα πριν και με είπε ότι ξεπλένετε με μπενταντιν δε το ήξερα αυτό ομολογώ.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 5.646
Τωρα δεν κάνει cim ούτε anal.Εγω μπαίνω με 40€ που έχει γυμνό τσιμπο.Χύσιμο στο στόμα κάνει αυτή αν της τα σκάσεις ή ούτε καν; Και γενικά τι προγράμματα έχει, γνωρίζουμε;
Solar
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 552
- Πόντοι
- 20
Top ηπια εναν αναμικτο φυσικο χυμο αφου χτυπησα ενα πιτογυρο με σως μουσταρδας μη με παρει ο υπνος στο τιμονι!Κ μετά ήπιες ένα Frida cappuccino!
Solar
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 552
- Πόντοι
- 20
εγω το ειχα πει γιατι οταν λεω "κωλαρα" εννοω τα καμπυλωτα φουσκωτα τυπου αλεξανδρα,αντιστοιχα οταν ειναι μικρος και οχι τουρλωτος το αναφερω σα να μην εχει.Και ποιος έλεγε δεν έχει κωλο με το μαύρο φόρεμα κοντό έπαθα πλάκα μια χαρά κολάρο είχε η έπρεπε να έχει σαν τις ψευτο λατινες μεγάλο κωλο
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Πριν κανα 4μηνο, 80€ μου το αφησε 1 ωρα με 2 χυσιματα, γλυφομουνι, ακαποτο τσιμπουκι, ποιο παλια ηταν ποιο καλο μουνι με τα φυσικα βυζια, αλλα και τωρα ειναι μουναρος, το 1ο χυσιμο εφυγε σφαιρα, γενικα δεν βαζει φωτια στο κρεβατι, κατσαμε στο κρεβατι να περασει λιγο η ωρα, να πουμε καμια κουβεντα, ανοστη στην κουβεντα, ξενερωτη, οποτε μετα απο λιγο ξεκινησα για 2ο γυρο, δεν μπορεσα να την χυσω και τον επαιξα φραπε πανω στα θεσπεσια κωλομερια της μπρουμυτα, χωρις να διαμαρτηρηθει που να την χυσω.Χύσιμο στο στόμα κάνει αυτή αν της τα σκάσεις ή ούτε καν; Και γενικά τι προγράμματα έχει, γνωρίζουμε;
Θα γραψω κριτικη, μου ξεφυγε....
Douross
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλος, μήπως μπορείς να την περιγράψεις, είναι τσουπωτη σαν την Αλεξάνδρα , πιο νταρντανα η πιο αδυνατη ;Λοιπόν πέρασα βόλτα μήπως και μπω για δεύτερη επίσκεψη είδα στο μπλε δίπλα στο incognito μια ξανθιά κοπέλα ψηλή αδύνατη μετά στο sex and the city την ίνα και αυτή αδύνατη μελαχρινή κ μετά τη Σουζάνα στο las vegas τσέχα με είπε o τύπος μέσα ψηλή αδύνατη κ αυτή γενικά όλες εμφανίσιμες κοπέλες.Αλλα επειδη είμαι άπληστος ξαναπήγα στην Φρίντα με πρόγραμμα 50 έγινε ότι αναφέρθηκε κ στο προηγούμενο σχόλιο (το αντέγραψα για κριτική) απλά αυτή τη φορά την έβαλα στα τέσσερα κ το κωλαρακι της ήταν πολύ ωραίο σε αυτή τη σταση την γύρισα στο πλάι αλλά επειδή με κτλβε ότι έσκασα από τη ζεστη προσφέρθηκε να με τελειώσει με στοματικο όπου κ ήρθε το φινάλε. Με είπε θα φύγει το Σάββατο κ θα επιστρέψει 17 του μήνα,επίσης πολύ καθαρή κάτι που ξέχασα πριν και με είπε ότι ξεπλένετε με μπενταντιν δε το ήξερα αυτό ομολογώ.
Solar
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 552
- Πόντοι
- 20
H Aλεξανδρα εχει κορμι βραζιλιανας ειναι ετσι το σουλουπι της , η Φριντα πιο μεγαλο στηθος μικρο κωλαρακι(κατ εμε παντα οι αποψεις διιστανται)υψος μεσης κοπελας δεν ειναι κοντη,ξανθια με κοντο μαλλι που της παει παρα πολυ ωραιο προσωπο για μενα νορμαλ χερια κ μπουτακια. Συγκριτικα θα ελεγα πιο αδυνατη ειδικα στα ποδια.Καλησπέρα φίλος, μήπως μπορείς να την περιγράψεις, είναι τσουπωτη σαν την Αλεξάνδρα , πιο νταρντανα η πιο αδυνατη ;
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 778
- Πόντοι
- 361
Ωραίος, καλές πληροφορίες!! Στόμα δηλαδή τα παίρνει;Πριν κανα 4μηνο, 80€ μου το αφησε 1 ωρα με 2 χυσιματα, γλυφομουνι, ακαποτο τσιμπουκι, ποιο παλια ηταν ποιο καλο μουνι με τα φυσικα βυζια, αλλα και τωρα ειναι μουναρος, το 1ο χυσιμο εφυγε σφαιρα, γενικα δεν βαζει φωτια στο κρεβατι, κατσαμε στο κρεβατι να περασει λιγο η ωρα, να πουμε καμια κουβεντα, ανοστη στην κουβεντα, ξενερωτη, οποτε μετα απο λιγο ξεκινησα για 2ο γυρο, δεν μπορεσα να την χυσω και τον επαιξα φραπε πανω στα θεσπεσια κωλομερια της μπρουμυτα, χωρις να διαμαρτηρηθει που να την χυσω.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Da!Ωραίος, καλές πληροφορίες!! Στόμα δηλαδή τα παίρνει;
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.392
- Πόντοι
- 1.436
Μούναρος αλλά στο social δεν το έχει. Σωστός ο φίλος!Πριν κανα 4μηνο, 80€ μου το αφησε 1 ωρα με 2 χυσιματα, γλυφομουνι, ακαποτο τσιμπουκι, ποιο παλια ηταν ποιο καλο μουνι με τα φυσικα βυζια, αλλα και τωρα ειναι μουναρος, το 1ο χυσιμο εφυγε σφαιρα, γενικα δεν βαζει φωτια στο κρεβατι, κατσαμε στο κρεβατι να περασει λιγο η ωρα, να πουμε καμια κουβεντα, ανοστη στην κουβεντα, ξενερωτη, οποτε μετα απο λιγο ξεκινησα για 2ο γυρο, δεν μπορεσα να την χυσω και τον επαιξα φραπε πανω στα θεσπεσια κωλομερια της μπρουμυτα, χωρις να διαμαρτηρηθει που να την χυσω.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ωχ σόρρυ αν λες για την ραισα, δεν ξέρω και δεν νομίζω. Νόμισα ρωτάς για την ΦρίνταΩραίος, καλές πληροφορίες!! Στόμα δηλαδή τα παίρνει;
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 778
- Πόντοι
- 361
A ok! Κανένα πρόβλημα! ;)Ωχ σόρρυ αν λες για την ραισα, δεν ξέρω και δεν νομίζω. Νόμισα ρωτάς για την Φρίντα
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
οι φωτο φαινονται πολυ καλες...τωρα μεχρι στιγμης ολες οι μαυρες που εχω παρει ηταν ξεπετες...κολομβια λενε αλλα τοσο μαυρη μαλλον απο αφρικη θα ειναι πιστευωΠρωινη βόλτα, πέρασα από hot lady και τσέκαρα την Ada δεν με έπεισε να περάσω όμως. Ωραιο πρόσωπο κατά τη γνώμη μου αλλά έκφραση ψυχρή. Σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο για λατινα. Κωλος μέτριος σίγουρα όχι ψεύτικος διέκρινα κυτταρίτιδα.
Μετα είπα να πάω paradise να τσεκάρω την Annabel. Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, σίγουρα 1,70 με βυζαρες και κωλαρά. Περασα με το απλό των 40. Η κοπέλα έχει και ωραίο πρόσωπο και ωραίο δέρμα. Ξεκινησε αισθησιακά χωρίς να βιάζεται και εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα χέρια μου από την κωλαρά της. Για αρχή μου τον έπαιξε λίγο αφού τον έφτυσε πέρασε προφυλακτικό και άρχισε μια καλή πιπα με λίγο δόντι . Σεξ αλλάξαμε 3 στάσεις με τελική το πισωκολητο όπου έκανε και twerk και ήρθε το τέλος. Αρκετά στενή τη βρήκα και έβγαζε και φωνούλες πολύ πειστικές κατά τη διάρκεια.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπερα συναδελφοι...επεστρεψα!
Μικρη βολτα στην περιοχη λογο δουλειας, δεν ειχα πολυ χρονο και δεν κατεθεσα, θελω ομως να κανω μια βραδινη γιατι βλεπω αρκετα καινουργια μωρα!
Πηγα βενους..Ειχε μια κοπελα την Φριντα. Δεν μ αρεσε καθολου εμφανισιακα..ειναι και λιγο μεγαλη ηλικιακα οπως την εκοψα.
Αν μου εδινε αυτη 30 (τοσο ξεκιναει) ισως να παιρνουσα.
Στο πισω μια Βερονικα..δεν την ειδα, ρωτησα για Ριτα...μ ειπαν ειναι ακομα στον Πολεμο! σε λιγες μερρες θα ξεκινησει για
εδω.
Μετα Ποιζον για την καινουργια Xouanita ειχε προγραματακη κ εφυγα..πηγα Λαρα την εριξα ενα ακυρο και εφυγα ξανα πηγα στο ποιζον και ειδα την μικρη, καμια σχεση με τις φωτο διπλα..πολυ πετιτ κοριτσακι...μια σταλια που λεμε. Προσωπο ομορφο! απο 40 ξεκιναει. Αυτα τα λιγα, καλος σας ξανα βρηκα.
Μικρη βολτα στην περιοχη λογο δουλειας, δεν ειχα πολυ χρονο και δεν κατεθεσα, θελω ομως να κανω μια βραδινη γιατι βλεπω αρκετα καινουργια μωρα!
Πηγα βενους..Ειχε μια κοπελα την Φριντα. Δεν μ αρεσε καθολου εμφανισιακα..ειναι και λιγο μεγαλη ηλικιακα οπως την εκοψα.
Στο πισω μια Βερονικα..δεν την ειδα, ρωτησα για Ριτα...μ ειπαν ειναι ακομα στον Πολεμο! σε λιγες μερρες θα ξεκινησει για
εδω.
Μετα Ποιζον για την καινουργια Xouanita ειχε προγραματακη κ εφυγα..πηγα Λαρα την εριξα ενα ακυρο και εφυγα ξανα πηγα στο ποιζον και ειδα την μικρη, καμια σχεση με τις φωτο διπλα..πολυ πετιτ κοριτσακι...μια σταλια που λεμε. Προσωπο ομορφο! απο 40 ξεκιναει. Αυτα τα λιγα, καλος σας ξανα βρηκα.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Καλωσορισες old boy,καλα ερριξες ακυρο στις "φιρμες" ακομη δεν ηρθες καλα καλα?Διολου δεν σου ελειψαν?Καλησπερα συναδελφοι...επεστρεψα!
εδω.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Εφυγε και αχυστος.Καλωσορισες old boy,καλα ερριξες ακυρο στις "φιρμες" ακομη δεν ηρθες καλα καλα?Διολου δεν σου ελειψαν?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
[/QUOTE]
Ο φίλος για ριταρα λέει από αυριοΚαλησπερα συναδελφοι...επεστρεψα!
εδω.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38