Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πάντως το Venus αλλά και άλλα μαγαζιά, ότι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα site ή να ενταχθούν σε κάποιο άλλο ή να μπαίνουν εδώ και να ενημερώνουν τον κόσμο, το θεωρώ ακατανόητο και φάουλ. Και λόγω της ευκολίας του θέματος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν

και εγώ αυτή την απορία έχω σύντροφε, γιατί αν μας ενημέρωναν για τις βάρδιες των κοριτσιών επιτόπου εδώ στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης και το Venus και το las vegas δεν θα χρειαζόταν να πάμε να ψάχνουμε πχ αν θέλουμε την Βλάντα ή την Κατερίνα ή το πότε θα επιστρέψει η Ρίτα θα πηγαίναμε απευθείας και στοχευμένα στην κοπέλα που θέλουμε να συναντήσουμε. Δεν χρειάζεται τίποτα στην ουσία μια απλή εγγραφή εδώ στο site και μπορούν πολύ εύκολα να μας ενημερώνουν.
Επειδή μας διαβάζουν και οι κοπέλες αλλά και οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών ελπίζω σύντομα να ανοίξουν έναν απλό λογαριασμό εδώ στο site για ενημέρωση προς όλους εμάς

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και για την ιστορία με ένα 50ρικο πήρα Σουζάνα με Χριστίνα Ουγγαρέζα,την δεύτερη δεν την λες μεγαλοκοπελα ..και δύσκολα να έχεις την τύχη μου να έχεις τέτοια χαρά .

πάντα ήμουν και θα είμαι fan της Σουζάνας είναι απίστευτη κοπέλα και όσες φορές την συναντώ μου μένει πάντα μια γλυκιά ανάμνηση και θέλω να επιστρέφω πάντα για ένα repeat:cheesy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σιγουρα οχι οι βιλλες και το παρανταις θα πω εγω... μια που πολυ φολα στο κρεβατι φερνουν οι ανθρωποι και δυσκολα περναει καλη στο κρεβατι απο εκει... Εχουν ενα υφος: Δωσε μου 70 ευρω για 10 λεπτα στο κρεβατι για σεξ της πλακας... και να εισαι και ευχαριστημενος! Τι λετε μωρε μπαζολες κοριτσια και ιδιοκτητες των βιλλων και του paradise... Για τα μπαζα και εσεις και τα κομοδινα που εκτρεφετε... Το τι χαμενα λεφτα εχω πεταξει σε αυτα... τοσο που πλεον με δυσκολια παταω πλεον βιλλες και παρανταις δεν κανω ουτε τον κοπο... Βγαινω σημερα παλι βολτα... στην περιοχη των φολλων... μπουρδελα Σαλονικης... Αν εισαι ηδη καυλωμενος γιατι εχεις να δεις γυναικα 10 χρονια... και αν χυνεις στο πενταλεπτο... θα περασεις σιγουρα καλα!

μου δίνεις μια πολύ καλή πάσα με αυτό που γράφεις, γιατί για το paradise έχω αναφερθεί και εγώ στο παρελθόν ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι ντουγάνια και επειδή έριξαν πολλά χρήματα για να φτιάξουν τα τρία studio θεωρούν εμάς όλους πρόβατα για να μας αρμέγουν την τσέπη χωρίς να προσφέρουν τίποτα που δεν προσφέρουν τα υπόλοιπα studio σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Άσε που όσες κοπέλες πέρασαν από τα paradise ήταν όλες κομοδίνα στο σεξ. Εγώ τους έχω ρίξει Χ
Για τις όμως βίλλες δεν συμφωνώ γιατί έχουν κάποιες κοπέλες με πολύ σούπερ υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο που σέβονται μέχρι και το τελευταίο ευρώ που αφήνει ο πελάτης

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πάντως το Venus αλλά και άλλα μαγαζιά, ότι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα site ή να ενταχθούν σε κάποιο άλλο ή να μπαίνουν εδώ και να ενημερώνουν τον κόσμο, το θεωρώ ακατανόητο και φάουλ. Και λόγω της ευκολίας του θέματος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν
Γιατι δεν τους ενδιαφερει η ενημερωση ,δεν τους νοιαζει να γνωστοποιουν το προγραμμα των εργαζομενων .Πας και εξυπηρετεισαι με οτι υπαρχει ,αλλωστε πασα γυνη ομοια.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πρωινη βόλτα, πέρασα από hot lady και τσέκαρα την Ada δεν με έπεισε να περάσω όμως. Ωραιο πρόσωπο κατά τη γνώμη μου αλλά έκφραση ψυχρή. Σώμα όχι κάτι το ιδιαίτερο για λατινα. Κωλος μέτριος σίγουρα όχι ψεύτικος διέκρινα κυτταρίτιδα.
Μετα είπα να πάω paradise να τσεκάρω την Annabel. Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, σίγουρα 1,70 με βυζαρες και κωλαρά. Περασα με το απλό των 40. Η κοπέλα έχει και ωραίο πρόσωπο και ωραίο δέρμα. Ξεκινησε αισθησιακά χωρίς να βιάζεται και εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα χέρια μου από την κωλαρά της. Για αρχή μου τον έπαιξε λίγο αφού τον έφτυσε πέρασε προφυλακτικό και άρχισε μια καλή πιπα με λίγο δόντι . Σεξ αλλάξαμε 3 στάσεις με τελική το πισωκολητο όπου έκανε και twerk και ήρθε το τέλος. Αρκετά στενή τη βρήκα και έβγαζε και φωνούλες πολύ πειστικές κατά τη διάρκεια.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Γιατι δεν τους ενδιαφερει η ενημερωση ,δεν τους νοιαζει να γνωστοποιουν το προγραμμα των εργαζομενων .Πας και εξυπηρετεισαι με οτι υπαρχει ,αλλωστε πασα γυνη ομοια.
Λύχνου σβηθεντως;; Εδώ όμως βλέπουμε....

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Επίσκεψη στη Φρίντα πρωινη πρόγραμμα 60 γτ ήθελα να τη γλύψω παντού για 2η φορά μιας κ την προηγούμενη με τελείωσε με στοματικό και ήθελα να γράψω πλήρης κριτική.Το κορίτσι μπήκε φουλ χαμογελαστό ήμουν με πετσέτα ξαπλωμένος έβαλε το χέρι της από μέσα κ άρχισε να με φιλάει,έκατσε από πάνω μου κ έβαλε το στήθος στα μουτρα κ μου είπε να ρουφιξω τις ρώγες της μετά την γύρισα να γλύψω το κωλο της την γύρισα να ξαναπάω στο στήθος που γουστάρω να βυθίζομαι κ μετά από λίγο με πίεσε απαλά να τη γλύψω στο μουνακι της(ήταν η πρώτη φορά που εγλυψα κοπέλα από στουντιο μιας κ δε παίρνω ποτέ αυτό το πρόγραμμα).Το γούσταρα σαν πρώτη φορά με έπιανε από το κεφάλι έκλεινε τα πόδια της βγάζοντας βογγητα μετά με ξάπλωσε κ αρχισε να με ρουφάει μέχρι που μούδιασα,εγλυφε κ ρουφούσε τα αρχιδια σε βαθμό που πάλι ήμουν έτοιμος να τελειώσω οπότε την είπα να με καβαλήσει μη φύγω πάλι έτσι.Με έβαλε Καποτα άρχισε να κουνάει λεκάνη πάνω κάτω με έλεγε να ρουφάω τις ρογες της μέχρι μου τη μαγκωσα από τη μέση κ την πήγα γρήγορα κ δυνατά όπου κ τελείωσα.Ειναι η κοπέλα που ευχαριστήθηκα περισσότερο από όσες πήγα και κατάλαβα αυτό που λέγατε για στανταρακια.Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω αρκετές φορές.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
μου δίνεις μια πολύ καλή πάσα με αυτό που γράφεις, γιατί για το paradise έχω αναφερθεί και εγώ στο παρελθόν ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι ντουγάνια και επειδή έριξαν πολλά χρήματα για να φτιάξουν τα τρία studio θεωρούν εμάς όλους πρόβατα για να μας αρμέγουν την τσέπη χωρίς να προσφέρουν τίποτα που δεν προσφέρουν τα υπόλοιπα studio σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Άσε που όσες κοπέλες πέρασαν από τα paradise ήταν όλες κομοδίνα στο σεξ. Εγώ τους έχω ρίξει Χ
Για τις όμως βίλλες δεν συμφωνώ γιατί έχουν κάποιες κοπέλες με πολύ σούπερ υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο που σέβονται μέχρι και το τελευταίο ευρώ που αφήνει ο πελάτης
Καποιες. Καλα το ειπες. Και αυτες οι καποιες εχουν συνηθως σταθερο μαγαζι στις βιλλες. Πχ Ναρυ που συνηθως εχει σταθερο μαγαζι στις βιλλες (δεν εχω περασει γιατι δεν μου πολυαρεσει στην εμφανιση αλλα πολλες καλες αναφορες). Δεν εχεις αναρωτηθει για ποιον λογο αραγε παιζει καθημερινο ροτεισιον στα μαγαζια των βιλλων ενω τα κοριτσια ειναι ιδια; Για ποιον λογο πραγματικα γινεται αυτο;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν εχεις αναρωτηθει για ποιον λογο αραγε παιζει καθημερινο ροτεισιον στα μαγαζια των βιλλων ενω τα κοριτσια ειναι ιδια; Για ποιον λογο πραγματικα γινεται αυτο;

δεν μου πάει κάπου το μυαλό, για πες

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Να σου πω και εμενα δεν παει πουθενα. Αλλα αμα ηταν καλη στην δουλεια της η κοπελα δεν θα επρεπε να εχει σταθερο μαγαζι; Να ξερεις που να μπεις ή που να μην μπεις. Το ροτεισιον που εξυπηρετει; Ρωταω και εγω.

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Λοιπόν πέρασα βόλτα μήπως και μπω για δεύτερη επίσκεψη είδα στο μπλε δίπλα στο incognito μια ξανθιά κοπέλα ψηλή αδύνατη μετά στο sex and the city την ίνα και αυτή αδύνατη μελαχρινή κ μετά τη Σουζάνα στο las vegas τσέχα με είπε o τύπος μέσα ψηλή αδύνατη κ αυτή γενικά όλες εμφανίσιμες κοπέλες.Αλλα επειδη είμαι άπληστος ξαναπήγα στην Φρίντα με πρόγραμμα 50 έγινε ότι αναφέρθηκε κ στο προηγούμενο σχόλιο (το αντέγραψα για κριτική) απλά αυτή τη φορά την έβαλα στα τέσσερα κ το κωλαρακι της ήταν πολύ ωραίο σε αυτή τη σταση την γύρισα στο πλάι αλλά επειδή με κτλβε ότι έσκασα από τη ζεστη προσφέρθηκε να με τελειώσει με στοματικο όπου κ ήρθε το φινάλε. Με είπε θα φύγει το Σάββατο κ θα επιστρέψει 17 του μήνα,επίσης πολύ καθαρή κάτι που ξέχασα πριν και με είπε ότι ξεπλένετε με μπενταντιν δε το ήξερα αυτό ομολογώ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Να σου πω και εμενα δεν παει πουθενα. Αλλα αμα ηταν καλη στην δουλεια της η κοπελα δεν θα επρεπε να εχει σταθερο μαγαζι; Να ξερεις που να μπεις ή που να μην μπεις. Το ροτεισιον που εξυπηρετει; Ρωταω και εγω.
Εύστοχη παρατήρηση... πιστεύω ότι δεδομένου ότι δεν έχουν κάποια κοπέλα που να ξεχωρίζει ας πούμε, ανακατεύουν συνεχώς την τράπουλα προκειμένου να μην στιγματίζεται και το κάθε μαγαζί... έτσι δε σου μένει η αρνητική εικόνα και για το μαγαζί οπότε θα ξαναπάς.Εξυπνη τακτική...
Σαφώς και μια καλή κοπέλα με πελατεία πρέπει να έχει σταθερή βάση, είναι και προς όφελος της και προς όφελος των πελατών.

Φανταστείτε πχ τη Ρίτα να δουλεύει τη μια μέρα στο Venus 2,την επόμενη στο μεσαίο Λας Βέγκας και την επόμενη στο Venus ...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Για αυτό ίσως δεν κάνουν ενημέρωση κάποια μαγαζιά, ίσως φοβούνται ότι στην τάδε δεν θα πατήσει κανείς, ή δεν τηρούν τα προγράμματα τους

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Λοιπόν πέρασα βόλτα μήπως και μπω για δεύτερη επίσκεψη είδα στο μπλε δίπλα στο incognito μια ξανθιά κοπέλα ψηλή αδύνατη μετά στο sex and the city την ίνα και αυτή αδύνατη μελαχρινή κ μετά τη Σουζάνα στο las vegas τσέχα με είπε o τύπος μέσα ψηλή αδύνατη κ αυτή γενικά όλες εμφανίσιμες κοπέλες.Αλλα επειδη είμαι άπληστος ξαναπήγα στην Φρίντα με πρόγραμμα 50 έγινε ότι αναφέρθηκε κ στο προηγούμενο σχόλιο (το αντέγραψα για κριτική) απλά αυτή τη φορά την έβαλα στα τέσσερα κ το κωλαρακι της ήταν πολύ ωραίο σε αυτή τη σταση την γύρισα στο πλάι αλλά επειδή με κτλβε ότι έσκασα από τη ζεστη προσφέρθηκε να με τελειώσει με στοματικο όπου κ ήρθε το φινάλε. Με είπε θα φύγει το Σάββατο κ θα επιστρέψει 17 του μήνα,επίσης πολύ καθαρή κάτι που ξέχασα πριν και με είπε ότι ξεπλένετε με μπενταντιν δε το ήξερα αυτό ομολογώ.
Ενημερωτικά το γράφω, γτ πιστεύω κ καποιοι το κάνουν στο σπίτι τους. Παντος αν συνέχεια πλένετε με betadine αφρό σαπούνι έχει πολλές πιθανότητες να μολυνθεί. Πιο πολύ κακό κάνει πάρα κακό. Γτ πολυ απλα χαλάς το ph σου κ την φυσική άμυνα σε μικρόβια.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Μιας και ριτα δεν ήταν έψαχνα κάτι άλλο στα περισσότερα μέσω site δεν μπήκα ε στο τέλος πέρασα με φριδα στο venus έδωσα 50αρι γιατί τόσα άφησα Έλεγα με 40. Αλλά όταν τη είδα αν και την έχω δει τόσες φορές δεν τη γνώρισα ε ε με βίασε μόνο με στοματικο ένα δεκάλεπτο και εχησα μέσα στο στόμα και το ΚΑΤΑΠΙΕ WTF ήμουν πτομα έχω 2 μερες αϋπνος λόγο δουλειάς με δρομολόγια και δεν το περίμενα...
Θα με κάνει να ξεχάσω ριτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom