Τσαρκαρα πριν λιγο για στοχευμενη πληρωμη στην μιλφαρα Εμμανουελα, κλασικα γαμω τα μπουρδελα τους, στο αλλο σαιτ την εχει στο προγραμμα στο ΛαςΒεγγας, αλλα απουσα απο την θεση της. Στο μονο σπιτακι ηταν η Μιλφαρα Σουζη, σκετη καυλα, αλλα βλεπω σαν να αδυνατισε και δεν της παει τοσο αδυνατη, στο 2ο το μεσα, Βερονικα.??? ουτε που την θυμαμαι... Στο 1ο εμπρος, Χριστινα μελαχρινη μινιον κοπελα ανοστη. Στο Πετρου Ερημιτη 2Α το πρωτο, η Ιζαμπελα, με τα τατουαζ, εβαψε το μαλι ξανθο, της παει, βγηκε χαμογελαστη, αλλα αυτη δεν ειναι που λεει..
.εχεις 5 λεπτα να χυσεις.??? ή φυγε.???? Φορουσε ενα δυχτιοτο σιθρου τοπακι, που φενοντουσαν τα ολοστρογγυλα μαλλον σιλικονατα βυζακια της,....λακτισα ομολογω....
Εφυγα πηγα Βενους, στο original, 3 πουταναδας, η Ελληνιδα Κατερινα, με ωραιο σωματακι, αλλα οσο την προσεχω στο προσωπο, με απομακρινει, μου βγαζει μια μαγκιωρα φαση, 2η η Ροζα με τα βυζακια ζουμπιγμενα πανω, και 3η η Φριντα μεσα σε μαυρο γυαλιστερο φορεματακι, κολλητο μινι, οσες φορες την εχω πετυχει την Φριντα, ποτε δεν προσεξα το προσωπο της, τα θεοτεραστια βυζια της, παντα μαγνητιζαν το βλεμα μου, σημερα την προσεξα, και ειδα οτι εχει συμπαθητικο προσωπακι, την εκανα για μεγαλητερη, αλλα δεν. Διπλα στης Ριτας, 2 ανοστα γκομενακια, ενα ακουσει στο ονομα Νταρια, μελαμψο ρουμανακι, με καλουτσικο σωματακι, αλλα φατσουλα, αλα φολα, και ενα ακομα ατσουμπαλο σωματακι με αληθωρα βυζια, στο ονομα Αλεξανδρα, καρε μαλακι. Στο απεναντι Μινωταυρου 14, βγηκε ενα μιλφακι στο ονομα Νατασα, υπερωχα βυζια.!!!!!! Κρεμανε τελεια, φατσα καλουτσικια, αλλα με χαλασε λιγο η περιφερεια της, και η λεκανη της, αλλα σαν συνολο ...θελω πληροφοριες αν αξιζει να τσεπωσει τα €€€....
Περασα και απο belarus, μηπως πετυχω την Τανια που συζηταγαμε στην κριτικη του συναθλητη panorama, Τανια δεν ηταν στην βραδυνη βαρδια, 2 χαζογκομενακια, το ενα ξανθο αδυνατο και το 2ο, ποιο καμπυλωτο και ποιο γαμευσιμο, αλλα τα χαζογελακια τους απο μεσα απο το κουζινακι, αποτρεπουν τις σοβαρες συναντησεις...
Και αφου η τραπουλα ηταν σημαδεμενη.... οι επιλογες μου ηταν να παω ή στην Αννια που το φωτακι της ηταν αναμενο, αλλα δεν ξερω αν δουλευε, δεν μπηκα, ή στην Φριντα, να κανω δοκιμη και ρισκο. μιας και δεν με κλικαρε. Οποτε το κερμα εσκασε στην... Φριντα, μεγαλο ρολο επαιξαν τα τελευταια καλα σχολια, αλλα και τα γραφομενα του alpacino, καραντι.!!
Το μονο που θα διαφωνισω με τον al, ειναι που την συγγρινε με την Σαρα απο Μαντζαρου.?? Αν δεν κανω λαθος.??? Εμενα δεν μου θυμισε την Σαρα, η Σαρα ηταν το υπερτατο πλουσιο θυλικο...γυναικαρα, απο οσο θυμαμαι....
η Φριντα ειναι αλλη κατηγορια, βυζαρες φυσικες που κρεμανε, αλλα εχουν πολυ καλη αισθηση, δεν νερουλιαζουν ασχημα και δεν προκαλουν...γελιο, σωματακι με περιτα κοιλακια, μουνακι ομορφο χανεται στις μπουταρες, προσωπο οικιο κοινο, ουτε ασχημο, ουτε ομορφο, βαμενη σαφως θα ειναι εντυποσιακη....
Στην πραξη, εσκασα 70αρι για 69, ακαποτο/γλυφομουνι. Θα γραψω κριτικη, δεν μου ξεφευγει η περιπτωση Φριντα, αλλα απλα και περιτα θα γραψω οτι αφου εφυγα απο το δωματιο και μπηκα στο αμαξι, η αισθηση/μελανχολια, που ενιωσα ηταν οπως ενιωσα την 1η φορα που εφυγα απο το δωματιο της Εφης στην Κωλετη... . - Στην ουσια δηλαδη η Φριντα παταει γερα στα ποδια της....ξερει την δουλεια της και με το παραπανω.