Χτεσινοβραδυνη μεταμεσονυκτια τσαρκα, για οφθαλμολουτρο.!! Κινηση αρκετη, ειδικα εκει στην Π.Ερημιτη γινοταν χαμος.
Κοροβαγκου 7, η ξανθια μουναρα κατεμε, Μαρινα, διαφορετικο μαλι που δεν την κολακευει, μου αρεσε σαν ισιο οταν την ειχα πληρωσει πριν καιρο, σωμα σαν να την ειδα πρεπει να πηρε κανα κιλακι στην περηφερεια. Κοροβαγκου 5, η μαυρουλα Μονα, με σκουρα επιδερμιδα, ξωβυζη, τα βυζια να κοιτανε τον θεο. Παρανταιζ στο ενα η Μουναρα Βερονικα, ντυμενη μετα απο πολυ καιρο, συνηθως ειναι τσιτσιδο το μωρο, στο στενο μεσα μπηκα να δω την Σουζανα που εχει στο αλλο σαιτ που φενοταν να ειναι καλο μουνακι, αλλα βγηκε ενας μπογος και μισος.!! με παραπανησια κιλα παντου, απογοητευτηκα γιατι φενοταν να εχει πολλα υποσχομενο κωλαρακι. Πετρου Ερημιτη, στα ζυγα νουμερα οπως υποθηκε ποιο πανω, Αναστασια στο 1ο απο αριστερα, λογικα η μαυρομαλα πιπινα με τα τατουαζ στα κωλομερια που ειχα δει ενα βραδυ στο αλλο ακρο, στο μεσαιο η Μουναρα.!! Μιρελα, να με κανει κλικ.!!
(τι εγινε ρε παιδια.?? οπως ελεγε και ο παπαδοπουλος...!!
) Θα την χωσω καποια στιγμη, δεν με ξεφευγει...
Στο 3ο Ιζαμπελα, μεσα στο δωματιο δεν ελεγε να βγει...
Στην αλλη μερια στα μονα, δεν μπηκα, αλλα απο το ενα ξεπροβαλε μεσα στο κρυο ιμιγυμνη μια μιλφαρα που μου διαφευγει το ονομα, μαυρομαλα. Λας βεγκας, στο 1ο τελικα ειναι η μιλφαρα η Σουζανα η ψιλη η κλασικη, μεσα σε κοκκινο σετακι, αβαφη... ατημελητη μου φανηκε, γενικα ολες οι κοπελες χτες που ειδα ηταν αβαφες, χρονιαρες μερες, λιγο περηποιηση δεν βλαπτει, λιγο κοκκινο κραγιονακι.???!!! καμια καλτσοδετα.... Στο 3ο που ειναι μονο του, η Κατερινα η Ελληνιδα, που την ειδα ενα βραδυ στο Βενους, εδω την ειδα με περισοτερο φως, και δεν ειναι τοσο μουναρα που ειχα την εντυπωση, φαρδοκωλαρα, σκυλοφατσα. Βενους εμπρος 2 κοπελες, Ροζα, κοπελα τζουσι, με καλουτσικο σωματακι, μεγαλο βυζακι φενοταν και 2η η μιλφαρα ξαθια Φριντα, με τα τεραστια βυζια να φερνουν το σουτιεν στα ορια του, αλλα απο προσωπο λιγο ψιλοχαλια...