Βόλτα απόψε τη νύχτα...
Ξεκινάω από Φρίξου 14 που λέει ο kritik παραπάνω γιατί ήθελα να ξαναδώ τον απίστευτο κώλο της Καταλίνας αλλά προφανώς όχι αυτής της σκουρόχρωμης, κοντής και χαμηλοκωλας γύφτισσας που ειδα απόψε για Καταλίνα
Της άλλης εννοώ που δούλευε πριν κάνα δίμηνο εκεί... μαζί και η καθυστερημένη τσατσά που από μόνη της είναι ένας λόγος για να μην μπεις...
Πίσω στο poison η πλάκα συνεχίστηκε... Λάουρα δήθεν λατίνα κι αυτή 1,50μ με το ζόρι απίστευτο μπαζο με τεράστιο κώλο και επίσης τεράστιο βρακί τύπου Brazilian... να γελάς και να κλαις μαζί που αυτές οι δύο κοπέλες ζητάνε και 40ε
Φρίξου 15 Μπιάνκα αδιάφορη όπως είχα γράψει και την άλλη φορά, μάλλον την ξυπνήσαμε πάλι
Venus Φρίντα μιλφ βυζάρες και Ρόζα
Venus 2 Ξένια μελαχρινό αδύνατο κορίτσι, ωραία παρουσία σαν σύνολο μου θύμισε έντονα τη Βασιλική από την Γη της Ελιάς για όσους βλέπουν
Μινώταυρου 14 ξύλινο μιλφ Νατάσα, βυζάρες αλλά αδιάφορη σαν σύνολο ζητάει και αυτή 40 αν θυμάμαι καλά
Μινώταυρου 12 που μπήκα μετά από πολύ καιρό... Βερόνικα Λιθουανία ένα πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι με κοντό αγορέ μαλλί και καλή διάθεση.Μου θύμισε και Βίκυ Ουκρανή από Κατεχάκη λίγο... μου θύμισε και Σαρλίζ θερον λίγο... μου θύμισε και παλιές τσόντες της private λίγο... βέβαια σώμα δεν είδα καλά γιατί φορούσε ριχτο φαρδύ baby doll αλλά κάτι διαφορετικό σαν παρουσία... λευκό παιδί αθώο... όχι σαν τις γύφτισσες που βλέπουμε συνεχώς
Και δεύτερη κοπέλα Τζούλια Μολδαβία μελαχρινή,κι αυτή ομορφούλα με πιασίματα
Ερημίτη 5 Βερόνικα πάλι, σήμερα την είδα από πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφη κι αυτή και ωραίο σώμα
Απέναντι Μέδουσα η Μιρέλα και δίπλα δεξιά η Φλωριτα μελαχρινή ωραίο σώμα με λευκή επιδερμίδα, φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά περίμενα πάνω από 20 λεπτά να τελειώσει αν και είχε απλό πρόγραμμα οπότε το βάζουμε στα θετικά αυτά συν ότι με 50 την χύνεις στο στόμα
Στα Βέγκας στο ένα ήταν σίγουρα η Κατερίνα στο άλλο δεν ξέρω...
νικ.ουρανου 24 μελαχρινό όμορφο κορίτσι με ωραίο κορμί επίσης...δε θυμάμαι ποια είναι την έχω ξαναδεί
Και τέλος Godiva μια ψηλή, άσχημη γύφτισσα με ατσουμπαλο σώμα δεν ξέρω αν είναι η Τζένη πορτογαλεζα... αυτό που ξέρω και αν μας διαβάζουν οι υπεύθυνοι του οίκου ας το δουν σοβαρά είναι η συγκεκριμένη τσατσά όχι μόνο δεν παρουσιάζει την κοπέλα, όχι μόνο βαριέται που βρίσκεται εκεί μέσα, αλλά είναι ειρωνική και αγενής στους πελάτες σαν να θέλει να τους διώξει...τα ίδια έκανε και στα free House και μιλάω για μια χοντρή ρωσσοποντια θεία με κοντό μαλλί...
Επειδή πρόσφατα έγραψα ότι το Godiva για μένα είναι ίσως το καλύτερο στούντιο και έχουν περάσει πολύ δυνατά ονόματα είναι κρίμα, για να μην πω κατάντια να δουλεύει με αυτή την τσατσά.
Και να θέλει να περάσει κάποιος με την κοπέλα,θα σε διώξει η τσατσά με τη συμπεριφορά της
Από κει και πέρα πολύ υποτονική έως μηδενική κίνηση απόψε αν και προς το κέντρο είχε πολύ κίνηση μέχρι αυτή την προχωρημένη ώρα