Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Fuucker7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι πιο φθηνό από 30 40 που βρήκα .

Κάτι με 10 20

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Ένα ρουμανάκι καλό και μικρο, μπιμπελο τέρμα Νικηφόρου ουρανου στο 28 διπλα στην Έλενα - Ραισα δούλευε το βράδυ των Χριστουγέννων και την χαζεύανε με ανοιχτό στόμα στο σαλόνι ξέρει κανείς τιποτα; Πήγα την επόμενη ήταν κλειστο. Πέρασα και χτες με το αμάξι μετά τις 20.00 επίσις κλειστο
Την Εμανουελα λες έφυγε Ρουμανία δε θα ξανάρθει μου είπε

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Πέρασα με τη βλαντα που απέφευγα καιρό αλλά ξέχασα γιατί, σήμερα κατάλαβα γιατί.. Έχει μικρό μουνι δεν χωράει το εργαλείο μέσα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Καλησπέρα φίλοι μου πήγα σήμερα πρωί να περάσω με την ιννα στο σεξ εν δε Σίτι έχω περάσει με την κοπέλα 7-8φορες σε όλες τις φορές με το απλό τον 30€, πάντα περνούσα σούπερ με φιλιά χάδια ωραία πίπα να μην κλέβει χαμογελαστή όλα όλα σούπερ, πάω σήμερα πληρώνω 30 έρχεται η κοπέλα και μου λέει ξάπλα πάω να χαϊδεύω και μου λέει πλήρωσες για απλό οχι χαλαρά και την λέω φύγε, δηλαδή η πουτανα τόσες φορές καλά επερνε το 30αρι τώρα ήθελε 40 για χαλαρό εγώ να δώσω και 60-70 αλλά όχι έτσι μωρη καργιολα, τελικά μόνο Νάταλι και Ρίτα όσες φορές και αν περάσεις με απλό περνάς το ίδιο καλά.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Έγραψε κάποιος φίλος για φοβερή κωλαρα της Καταλινα στο sex and the city. Την έχει δει κανένας άλλος να μην κατεβαίνω τσάμπα γιατί θα γούστα διαφέρουν; Είναι όντως όμορφη;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τελικα χτες σαν τελευταιο γαμισι του 2022 που κυριολεκτικα το τερματισα, ειπα να διαλεξω την Αναστασια, μπηκα μεσα, προγραμμα για 69, το μωρο ηταν ευδιαθετο, πεντακαθαρο, δεχτηκε τα παντα, εκτος απο γλωσσοφιλα, εδεινε μονο πεταχτα φιλακια, αλλα....δεν μπορεσα να αποδωσω και τελειωσα με φραπε σχεδον πανω στο μουνακι της... Μου εμεινε αποθημενο τωρα, κυριως για βυζαρες, ηξερα οτι η Αναστασια ειναι φλατ, αλλα η συνευρεση δεν αγγιξε τις προσδοκιες μου....μετα πηγα ενα σαβικο να πνιξω την παρηγορια μου, μαλλον θα ξαναπαω για ακομα ενα γυρο καπου αλλου αν προλαβω πριν φυγει το 22...κατι ψιλα εχουν περισεψει για ακομα εναν αγονα...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τελικά πήγα την είδα την Καταλινα

Βρε μαλακες! :cheesy:

Είναι δυνατόν να θεωρείται σοβαρό μουνι αυτή; Δηλαδή δε χάλασε κάποιον ο αφαλός της που είναι ξεχειλωμένος και κρέμεται; Το δέρμα της που είναι χάλια; Την ανάφερε κάποιος ως ΚΩΛΑΡΑ, Αν αυτή είναι κωλαρα της Ντανα της στριπερ τι ήταν; Εξωγήινος;

Η πλάκα είναι η φορτωμένη μαγκιά τσατσα λέει από 40 ξεκινάει το σεξ και ανεβαίνει στα προγράμματα , μόλις βγήκε και την είδα κάνω να φύγω, λέει άντε θες 30 απλό; Λέω όχι, λέει ε τι θες επιτέλους; Άρχισε να λέει τα δικά της λέω αε γαμησου και έφυγα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Τελικά πήγα την είδα την Καταλινα

Βρε μαλακες! :cheesy:

Είναι δυνατόν να θεωρείται σοβαρό μουνι αυτή; Δηλαδή δε χάλασε κάποιον ο αφαλός της που είναι ξεχειλωμένος και κρέμεται; Το δέρμα της που είναι χάλια; Την ανάφερε κάποιος ως ΚΩΛΑΡΑ, Αν αυτή είναι κωλαρα της Ντανα της στριπερ τι ήταν; Εξωγήινος;

Η πλάκα είναι η φορτωμένη μαγκιά τσατσα λέει από 40 ξεκινάει το σεξ και ανεβαίνει στα προγράμματα , μόλις βγήκε και την είδα κάνω να φύγω, λέει άντε θες 30 απλό; Λέω όχι, λέει ε τι θες επιτέλους; Άρχισε να λέει τα δικά της λέω αε γαμησου και έφυγα
Εγώ να σε πω θέλω μερικές πληροφορίες ακόμα! Ειχε μεγάλα βυζια και σγουρά μαλλιά;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Βόλτα απόψε τη νύχτα...
Ξεκινάω από Φρίξου 14 που λέει ο kritik παραπάνω γιατί ήθελα να ξαναδώ τον απίστευτο κώλο της Καταλίνας αλλά προφανώς όχι αυτής της σκουρόχρωμης, κοντής και χαμηλοκωλας γύφτισσας που ειδα απόψε για Καταλίνα :2funny:
Της άλλης εννοώ που δούλευε πριν κάνα δίμηνο εκεί... μαζί και η καθυστερημένη τσατσά που από μόνη της είναι ένας λόγος για να μην μπεις...

Πίσω στο poison η πλάκα συνεχίστηκε... Λάουρα δήθεν λατίνα κι αυτή 1,50μ με το ζόρι απίστευτο μπαζο με τεράστιο κώλο και επίσης τεράστιο βρακί τύπου Brazilian... να γελάς και να κλαις μαζί που αυτές οι δύο κοπέλες ζητάνε και 40ε

Φρίξου 15 Μπιάνκα αδιάφορη όπως είχα γράψει και την άλλη φορά, μάλλον την ξυπνήσαμε πάλι

Venus Φρίντα μιλφ βυζάρες και Ρόζα
Venus 2 Ξένια μελαχρινό αδύνατο κορίτσι, ωραία παρουσία σαν σύνολο μου θύμισε έντονα τη Βασιλική από την Γη της Ελιάς για όσους βλέπουν

Μινώταυρου 14 ξύλινο μιλφ Νατάσα, βυζάρες αλλά αδιάφορη σαν σύνολο ζητάει και αυτή 40 αν θυμάμαι καλά

Μινώταυρου 12 που μπήκα μετά από πολύ καιρό... Βερόνικα Λιθουανία ένα πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι με κοντό αγορέ μαλλί και καλή διάθεση.Μου θύμισε και Βίκυ Ουκρανή από Κατεχάκη λίγο... μου θύμισε και Σαρλίζ θερον λίγο... μου θύμισε και παλιές τσόντες της private λίγο... βέβαια σώμα δεν είδα καλά γιατί φορούσε ριχτο φαρδύ baby doll αλλά κάτι διαφορετικό σαν παρουσία... λευκό παιδί αθώο... όχι σαν τις γύφτισσες που βλέπουμε συνεχώς
Και δεύτερη κοπέλα Τζούλια Μολδαβία μελαχρινή,κι αυτή ομορφούλα με πιασίματα

Ερημίτη 5 Βερόνικα πάλι, σήμερα την είδα από πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφη κι αυτή και ωραίο σώμα
Απέναντι Μέδουσα η Μιρέλα και δίπλα δεξιά η Φλωριτα μελαχρινή ωραίο σώμα με λευκή επιδερμίδα, φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά περίμενα πάνω από 20 λεπτά να τελειώσει αν και είχε απλό πρόγραμμα οπότε το βάζουμε στα θετικά αυτά συν ότι με 50 την χύνεις στο στόμα

Στα Βέγκας στο ένα ήταν σίγουρα η Κατερίνα στο άλλο δεν ξέρω...
νικ.ουρανου 24 μελαχρινό όμορφο κορίτσι με ωραίο κορμί επίσης...δε θυμάμαι ποια είναι την έχω ξαναδεί

Και τέλος Godiva μια ψηλή, άσχημη γύφτισσα με ατσουμπαλο σώμα δεν ξέρω αν είναι η Τζένη πορτογαλεζα... αυτό που ξέρω και αν μας διαβάζουν οι υπεύθυνοι του οίκου ας το δουν σοβαρά είναι η συγκεκριμένη τσατσά όχι μόνο δεν παρουσιάζει την κοπέλα, όχι μόνο βαριέται που βρίσκεται εκεί μέσα, αλλά είναι ειρωνική και αγενής στους πελάτες σαν να θέλει να τους διώξει...τα ίδια έκανε και στα free House και μιλάω για μια χοντρή ρωσσοποντια θεία με κοντό μαλλί...
Επειδή πρόσφατα έγραψα ότι το Godiva για μένα είναι ίσως το καλύτερο στούντιο και έχουν περάσει πολύ δυνατά ονόματα είναι κρίμα, για να μην πω κατάντια να δουλεύει με αυτή την τσατσά.
Και να θέλει να περάσει κάποιος με την κοπέλα,θα σε διώξει η τσατσά με τη συμπεριφορά της

Από κει και πέρα πολύ υποτονική έως μηδενική κίνηση απόψε αν και προς το κέντρο είχε πολύ κίνηση μέχρι αυτή την προχωρημένη ώρα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.470
Πόντοι
7.095
Βόλτα απόψε τη νύχτα...
Ξεκινάω από Φρίξου 14 που λέει ο kritik παραπάνω γιατί ήθελα να ξαναδώ τον απίστευτο κώλο της Καταλίνας αλλά προφανώς όχι αυτής της σκουρόχρωμης, κοντής και χαμηλοκωλας γύφτισσας που ειδα απόψε για Καταλίνα :2funny:
Της άλλης εννοώ που δούλευε πριν κάνα δίμηνο εκεί... μαζί και η καθυστερημένη τσατσά που από μόνη της είναι ένας λόγος για να μην μπεις...

Πίσω στο poison η πλάκα συνεχίστηκε... Λάουρα δήθεν λατίνα κι αυτή 1,50μ με το ζόρι απίστευτο μπαζο με τεράστιο κώλο και επίσης τεράστιο βρακί τύπου Brazilian... να γελάς και να κλαις μαζί που αυτές οι δύο κοπέλες ζητάνε και 40ε

Φρίξου 15 Μπιάνκα αδιάφορη όπως είχα γράψει και την άλλη φορά, μάλλον την ξυπνήσαμε πάλι

Venus Φρίντα μιλφ βυζάρες και Ρόζα
Venus 2 Ξένια μελαχρινό αδύνατο κορίτσι, ωραία παρουσία σαν σύνολο μου θύμισε έντονα τη Βασιλική από την Γη της Ελιάς για όσους βλέπουν

Μινώταυρου 14 ξύλινο μιλφ Νατάσα, βυζάρες αλλά αδιάφορη σαν σύνολο ζητάει και αυτή 40 αν θυμάμαι καλά

Μινώταυρου 12 που μπήκα μετά από πολύ καιρό... Βερόνικα Λιθουανία ένα πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι με κοντό αγορέ μαλλί και καλή διάθεση.Μου θύμισε και Βίκυ Ουκρανή από Κατεχάκη λίγο... μου θύμισε και Σαρλίζ θερον λίγο... μου θύμισε και παλιές τσόντες της private λίγο... βέβαια σώμα δεν είδα καλά γιατί φορούσε ριχτο φαρδύ baby doll αλλά κάτι διαφορετικό σαν παρουσία... λευκό παιδί αθώο... όχι σαν τις γύφτισσες που βλέπουμε συνεχώς
Και δεύτερη κοπέλα Τζούλια Μολδαβία μελαχρινή,κι αυτή ομορφούλα με πιασίματα

Ερημίτη 5 Βερόνικα πάλι, σήμερα την είδα από πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφη κι αυτή και ωραίο σώμα
Απέναντι Μέδουσα η Μιρέλα και δίπλα δεξιά η Φλωριτα μελαχρινή ωραίο σώμα με λευκή επιδερμίδα, φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά περίμενα πάνω από 20 λεπτά να τελειώσει αν και είχε απλό πρόγραμμα οπότε το βάζουμε στα θετικά αυτά συν ότι με 50 την χύνεις στο στόμα

Στα Βέγκας στο ένα ήταν σίγουρα η Κατερίνα στο άλλο δεν ξέρω...
νικ.ουρανου 24 μελαχρινό όμορφο κορίτσι με ωραίο κορμί επίσης...δε θυμάμαι ποια είναι την έχω ξαναδεί

Και τέλος Godiva μια ψηλή, άσχημη γύφτισσα με ατσουμπαλο σώμα δεν ξέρω αν είναι η Τζένη πορτογαλεζα... αυτό που ξέρω και αν μας διαβάζουν οι υπεύθυνοι του οίκου ας το δουν σοβαρά είναι η συγκεκριμένη τσατσά όχι μόνο δεν παρουσιάζει την κοπέλα, όχι μόνο βαριέται που βρίσκεται εκεί μέσα, αλλά είναι ειρωνική και αγενής στους πελάτες σαν να θέλει να τους διώξει...τα ίδια έκανε και στα free House και μιλάω για μια χοντρή ρωσσοποντια θεία με κοντό μαλλί...
Επειδή πρόσφατα έγραψα ότι το Godiva για μένα είναι ίσως το καλύτερο στούντιο και έχουν περάσει πολύ δυνατά ονόματα είναι κρίμα, για να μην πω κατάντια να δουλεύει με αυτή την τσατσά.
Και να θέλει να περάσει κάποιος με την κοπέλα,θα σε διώξει η τσατσά με τη συμπεριφορά της

Από κει και πέρα πολύ υποτονική έως μηδενική κίνηση απόψε αν και προς το κέντρο είχε πολύ κίνηση μέχρι αυτή την προχωρημένη ώρα
1. H αχωνευτη τσατσα στι Φριξου 14, ρε μλκ εχει περασει απο παντου και παντου το ιδιο μαλακω ειναι
2. Ρε συ, εχω μια γειτονισσα ιδια η Βικυ η Ουκρανη, με το ζορι κρατιεμαι να μην τη χαιρετισω
3. Για την τσατσα στο γκοντιβα θα διαφωνησω καθετα, καθως με εχει αποτρεψει να μπω σε δικη της κοπελα εκει που δουλευε, αλλα μου λεει, με αυτη δε θα περασεις καλα, πανε στη λιλιανα, κριμα ειναι να πεταξεις τα λεφτα σου.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους!αυτή η Αναστασία αξίζει?υπάρχει κάποιος να μας πει την εμπειρία?ευχαριστω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
1. H αχωνευτη τσατσα στι Φριξου 14, ρε μλκ εχει περασει απο παντου και παντου το ιδιο μαλακω ειναι
2. Ρε συ, εχω μια γειτονισσα ιδια η Βικυ η Ουκρανη, με το ζορι κρατιεμαι να μην τη χαιρετισω
3. Για την τσατσα στο γκοντιβα θα διαφωνησω καθετα, καθως με εχει αποτρεψει να μπω σε δικη της κοπελα εκει που δουλευε, αλλα μου λεει, με αυτη δε θα περασεις καλα, πανε στη λιλιανα, κριμα ειναι να πεταξεις τα λεφτα σου.
Πες μου που μενεις να την χαιρετησω εγω για σενα.

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Καλησπερα εγώ αντως μετά από προτροπή του all που πήγα έχυνε όπως τις τσόντες ειλικρινά…!και είχε γίνει πράγματι στάνταρακι μου. Πρώτα έχυνε με χαμουρεμα με το δάχτυλο…. Μετά μόλις ανέβαινε πάνω χανόταν και τα έκανε πραγματικά πουτανα όλα και τέλος όταν τον έπαιρνε στομα για χυσιμο… πάλι δαχτυλιασμα και πάλι…! Απίστευτη…. Και γω την ψαχνω
Αδερφέ από σήμερα θα είναι στο Godiva , το έμαθα από εκείνη εχτές

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
551
Πόντοι
81
Η Νάταλι πως εξναι εμφανισιακά μαγκες μου ? Δεν Έχω ιδεα

Stories

Νέο!