Tsitsos 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Καλή χρονιά με υγεία και πολύ τύχη και σεξ
Καλή ερώτησηΚαλή χρονιά και χρόνια πολλά. Τα μπουρδέλα είναι ανοιχτά σήμερα;
Είναι ανοιχτά. Μερικά ίσως όχι. Στο άλλο σαιτ μην δίνεις πολυ βασηΚαλή χρονιά και χρόνια πολλά. Τα μπουρδέλα είναι ανοιχτά σήμερα;
Καλή χρονιά.Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Τα μπουρδέλα είναι ανοιχτά σήμερα;
Χαχαχα.... Κακο που μας βρήκε . Αυτές τις μέρες όπου και εάν πήγα μπαζακια ξεχασμένα δουλεύανε (μας δουλεύανε)Χθεσινη βολτα κατα τις 01.00
Πολυς κοσμος στη περιοχη.Σαλονια γεματα οπου μπηκα.
Οχι πολλα βεβαια γιατι βαριομουν κιολας.
Πρωτα στο sex and the city,οπου η τσατσα μου παρουσιασε ενα κεφτε με ποδια,
ονοματι Λαουρα,Κολομβιανη και τρεχα γυρευε.
Μπαζακι,ουτε εγω δεν την επαιρνα που μου αρεσαν οι τροφαντες.
Μεσα στο κουζινακι ηταν κι αλλες συμπατριωτισες της καθως ακουγονταν χαχανιτα
πριν ερθει για παρουσιαση.
Φευγοντας καταλαβα γιατι ηταν σαν βαρελακι.Εμπαινε ο ντιλιβερας με τα πιτογυρα!!
Παντως τα απεναντι ηταν ολα κλειστα.
Και εγώ εχθές τα μεσάνυχτα έκανα μια βόλτα, σε όσα ήταν ανοιχτά χαμός. Είχα πολλά χρόνια να δω τόσο κόσμο. Δεν είδα πολλές γιατί οι περισσότερες ήταν στα δωμάτια. Πολύ μπαζο και οι περισσότερες ξεκινάνε πλέον από 40. Γέλασα με Μιρέλα όπου ήταν ένας πιτσιρίκος μέσα και την ξέσκιζε και όταν τελείωνε ξαναπληρωνε και συνέχιζε. Στο αριστερά από της μιρελας γινότανε χαμός. Ξέρεις κάνεις ποια ήταν; Είδα στο Λας Βέγκας τα καινούργια κορίτσια..... Σουζάνα, Βλάντα και Κατερίνα. Στο Βένους την Ρόζα που μάλλον ήταν η πιο όμορφη που είδα, δίπλα στο ξύλινο Αναστασία ή Νατάσα 50 χρόνων ξανθιά, μολις είπε από 40 έφυγα. Στο hotlady ,είδα ένα κοντό μελαμψο κοριτσάκι που δεν μου άρεσε καθόλου, κολομβιανή νομίζω μου είπε η τσα. Σε κάνα δυο αλλά ήταν μαύρες. Στης αφρός η γνωστή κοπέλα που δεν μου αρέσει καθόλου. Δυστυχώς έφυγα χωρίς γαμισω εχθές. Μάλλον δεν ξεκινισε καλά το 2023.Χθεσινη βολτα κατα τις 01.00
Φευγοντας καταλαβα γιατι ηταν σαν βαρελακι.Εμπαινε ο ντιλιβερας με τα πιτογυρα!!
Ανεβηκα μια προς την αλανα πανω,μπαινω σε ενα απο τα ξυλινα,
να σου η Βλαντα.Ξερω οτι ειναι καλη στη δουλεια της,την εχω δοκιμασει νομιζω πριν καιρο,
αλλα δεν μου αρεσε εμφανησιακα.
Ανοιγω μια αλλη πορτα παραδιπλα,μου παρουσιαζουν την Κατερινα απο Κρητη,ξερω γω.
Συμπαθητικη,με καλο κορμι και φουλ ζωγραφισμενη,βαρεθηκα να γυρναω και
μπηκα.50 με ελευθερο τελειωτικο στο στομα.
Καλουτσικη εμπειρια για τα χοντρα.
Απ' το καλοκαίρι την είχανε πάρει...και φυσικά είναι Αλβανακι όχι Ουγγαρέζα.... Καλή χρονιά κιόλας σε όλους τους συναδέλφους του νήματος!!Η Ουγγαρέζα στα ξύλινα, Αννα η αδυνατη με τα μεγάλα κρεμαστά βυζια, κ την ακμή στο πρόσωπο, έκανε μεταγραφή στο παρανταϊς ως Αντριαννα. Κατάντια τα κ καλα γκολντ στουντιος. Εφυγα κατευθείαν δεν μπήκα πουθενά αλλού. Είμαι σίγουρος ότι θα ξενέρωνα αν έκανα βολτα
Τι εννοεις φουλ ζωγραφισμενη;;;;Χθεσινη βολτα κατα τις 01.00
Ανεβηκα μια προς την αλανα πανω,μπαινω σε ενα απο τα ξυλινα,
να σου η Βλαντα.Ξερω οτι ειναι καλη στη δουλεια της,την εχω δοκιμασει νομιζω πριν καιρο,
αλλα δεν μου αρεσε εμφανησιακα.
Ανοιγω μια αλλη πορτα παραδιπλα,μου παρουσιαζουν την Κατερινα απο Κρητη,ξερω γω.
Συμπαθητικη,με καλο κορμι και φουλ ζωγραφισμενη,βαρεθηκα να γυρναω και
μπηκα.50 με ελευθερο τελειωτικο στο στομα.
Καλουτσικη εμπειρια για τα χοντρα.
tATOOΤι εννοεις φουλ ζωγραφισμενη;;;;
Μπαζολα ήταν μπαζολα είναι βρωμάει τσιγάρο το μαλλί της και βρωμαει και η ανάσα της..Η Ουγγαρέζα στα ξύλινα, Αννα η αδυνατη με τα μεγάλα κρεμαστά βυζια, κ την ακμή στο πρόσωπο, έκανε μεταγραφή στο παρανταϊς ως Αντριαννα. Κατάντια τα κ καλα γκολντ στουντιος. Εφυγα κατευθείαν δεν μπήκα πουθενά αλλού. Είμαι σίγουρος ότι θα ξενέρωνα αν έκανα βολτα