Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Δεν είναι όλοι σαν εσένα Αλ!
Να σου πω εγώ γιατί δεν θυμάσαι ...
Γιατί μερικοί είναι τόσο μαλακοκαυλιδες εδώ μέσα που νομίζουν ότι αυτά που κάνουν στα στούντιο με κοπέλες είναι ειδικά προνόμια για την ομορφιά τους ..ίσως πιστεύουν ότι τους ερωτευονται οι κοπέλες κιόλας .
Κάνουν σαν πουστηδες ,"εγώ περνάω καλά ,γιατί να περάσει και ο άλλος " .και κρύβουν πληροφορίες αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλουν πμ για να μάθουν ποια κάνει το καλύτερο γαμησι .
Παρεπιπτόντως,σήμερα πήγα στη σωστή Ειρήνη το μεσημέρι ! Την Ρουμάνα ..
Τόσο βαθύ τσιμπούκι σε στούντιο πρώτη φορά είδα !
Δυνατη επιλογή για λάτρεις των μιλφ ..
Πάω να ενημερώσω την πιάτσα τώρα ,γιατί μόλις γύρισα ...σε εκείνο το θρεντ μαύρα μεσάνυχτα
Δεν θα συμφωνήσω 100%αλλά ούτε και θα διαφωνήσω .θα σου εξηγήσω όμως το σκεπτικό των συγκεκριμένων... Εφόσον έχουν χαλάσει αρκετό χρήμα σε μια συγκεκριμένη παρουσία και έχουν κάποια *προνομια* σε σχέση με άλλους, είναι φυσικό να μην λένε κάτι... Άλλος χαλάει 400 ευρώ πχ σε κάποια, ε δεν θα πει τι παραπάνω του έκανε σε κάποιον που χαλάει 50 ευρω το μήνα...βέβαια παίζει και ρόλο το ποσό ακομπλεξαριστος είναι ο καθένας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Σου φιλαει την, μυτουλα, σου γλυφει τα αυτακια...!!!! :2funny:

Παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η Λαρα κανει πουτσομουνοτριψιματα οπως η Ριτα....
Το οτι παει αν παει με πακιστανους, το χρημα μιλαει και η Λαρα εινα φιλοχρηματη...
Ε κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω γι'αυτό ρώτησα τον πιστοποιημένο αγαπούλη της Λάρας να μου πει αν στα 50 ευρώ που το θεωρεί καλή περίπτωση για απλό πρόγραμμα κάνει όλα αυτά ή κάτι από αυτά που περιγράφω που κάνουν οι άλλες δύο κοπέλες.

Κι εγώ είμαι αγαπούλης αλλά η δική μου αγαπούλα στα 50ευρω μου κάνει τα πάντα γι'αυτό και την παινεύω και την προτείνω.Δε γράφω είναι απλά όμορφη και άρα καλά κάνει και ζητάει 50ε

Τώρα το θέμα Πακιστανοί δε με απασχολεί καν,το έχουμε εξαντλήσει...κι εμείς ξένοι είμαστε για την κοπέλα τι την νοιάζει λοιπόν...
Τώρα αν ο κάθε ευθικτος αγαπούλης της Λάρας εκτός από τι ώρα ξυπνάει η Λάρα...τι καφέ πίνει η Λάρα...τι ώρα χέζει η Λάρα... ποια μέρα ακριβώς φεύγει και ποια μέρα ακριβώς γυρίζει η Λάρα...τι δώρο πήρε ο χορηγός στη Λάρα... και διάφορες τέτοιες αδιάκριτες πληροφορίες που πάντα απορούσα πως μπορεί ένας πελάτης να γνωρίζει για μια κοπέλα ... αν εκτός από αυτά λοιπόν είναι σε θέση να γνωρίζει και το πελατολόγιο της Λάρας και να αποκλείει ότι παίρνει και Πακιστανούς η Αγία Λάρα τότε τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν... ή έχει βάλει μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι και βλέπει ποιοι μπαίνουν στο δωμάτιο...ή είναι στημένος έξω από το μπουρδέλο και κρατάει χρόνους για όσους μπήκαν μέσα... ή δεν είναι ένας απλός αγαπούλης και μάλλον έχει κάποιο πιο προσωπικό συμφέρον σε σχέση με τη δραστηριότητα της Λάρας και ξέρει τόσα πολλά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν είναι όλοι σαν εσένα Αλ!
Να σου πω εγώ γιατί δεν θυμάσαι ...

Κάνουν σαν πουστηδες ,"εγώ περνάω καλά ,γιατί να περάσει και ο άλλος " .και κρύβουν πληροφορίες αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλουν πμ για να μάθουν ποια κάνει το καλύτερο γαμησι .
Εγώ δε θυμάμαι?? υπάρχει ένας τέτοιος πουστης που χρόνια ολόκληρα με έχει ρωτήσει ό,τι μαλακία του κατέβηκε στο κεφάλι,του έχω δώσει ένα σωρό πληροφορίες και πρόσφατα που τον ρώτησα κάτι με έγραψε στα αρχιδια του....
Γιατί είναι τέτοιο αρχιδι και από κει που ρωτούσε τα πάντα και του δώσαμε μασημένη τροφή για να βγάλει γούστα τώρα μας γράφει και το παίζει και εξυπνακιας εδώ μέσα.

Πολλές φορές έχω μετανιώσει τελικά για πληροφορίες που έδωσα σε πμ :birdman:

Panos19822

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
46
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις αν δουλεύει και που η Μελίσα?
Μια κοντη μαυρομαλα με σεξυ γιαλιά και τέλειο κωλο Μολδαβεζα
Που είναι ρε φίλε;την ψάχνω και γω δεν θέλω να σκέφτομαι πως μας άφησε!!!

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Και η Ρίτα και η Νάταλι στα 50ε κάνουν γλωσσόφιλα, γυμνό τσιμπούκι,69,γλυφοκωλι, πουτσοτριψιμο όσο θες σε μουνί και κώλο, δάχτυλο όσο θες, γαμήσι όσο και όπως θες και χύσιμο στο στόμα...
Η Λάρα τι απ'όλα αυτά κάνει στα 50ε??
Όταν αναφέρεσαι στη Ναταλι φιλε εννοείς την Κύπρια στο golden lips?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Εγώ δε θυμάμαι?? υπάρχει ένας τέτοιος πουστης που χρόνια ολόκληρα με έχει ρωτήσει ό,τι μαλακία του κατέβηκε στο κεφάλι,του έχω δώσει ένα σωρό πληροφορίες και πρόσφατα που τον ρώτησα κάτι με έγραψε στα αρχιδια του....
Γιατί είναι τέτοιο αρχιδι και από κει που ρωτούσε τα πάντα και του δώσαμε μασημένη τροφή για να βγάλει γούστα τώρα μας γράφει και το παίζει και εξυπνακιας εδώ μέσα.

Πολλές φορές έχω μετανιώσει τελικά για πληροφορίες που έδωσα σε πμ :birdman:
Εγω πάντως τις διασταυρωνω πάντα και ποτέ δεν έπεσες έξω στις πληροφορίες!
Παίζει να είμαι και από τους λίγους που μετά την επίσκεψη στο επαληθευω!χαχαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Δεν θα συμφωνήσω 100%αλλά ούτε και θα διαφωνήσω .θα σου εξηγήσω όμως το σκεπτικό των συγκεκριμένων... Εφόσον έχουν χαλάσει αρκετό χρήμα σε μια συγκεκριμένη παρουσία και έχουν κάποια *προνομια* σε σχέση με άλλους, είναι φυσικό να μην λένε κάτι... Άλλος χαλάει 400 ευρώ πχ σε κάποια, ε δεν θα πει τι παραπάνω του έκανε σε κάποιον που χαλάει 50 ευρω το μήνα...βέβαια παίζει και ρόλο το ποσό ακομπλεξαριστος είναι ο καθένας...
Δεν μίλησα για αυτούς που έχουν προνόμια λόγο επένδυσης,που είναι και φυσικό γιατί και οι ίδιοι είναι στανταρακια για τις κοπέλες .
Μίλησα για τις κοπέλες που τα δίνουν αβερτα και κάποιοι εξυπνακιδες τις κρατάνε κρυφές λες και μόνο αυτοί θα τις γαμανε μια ζωή.
Ο Αλ τουλάχιστον οποτε τον ρωτήσεις θα σου δώσει πληροφορίες για οποιαδήποτε, Ρίτα, Ναταλί,ειρήνη και άλλες να μην σου πω έχουν βρει την πελατεία τους από αυτόν ( για εδώ μέσα μιλάμε ) ,στη Ρίτα κάποτε πήγαινες και έμπαινες χωρίς αναμονή γιατί το σπιτάκι είναι και λίγο καβατζα και δεν φαίνεται από τον δρόμο και από τοτε που έδωσε εδώ πληροφορίες έχει πιο πολύ κίνηση από το μπροστά Βένους και πολλές φορές αναμονή σαλόνι .

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Όταν αναφέρεσαι στη Ναταλι φιλε εννοείς την Κύπρια στο golden lips?
οχι βεβαια. Εννοει την Ναταλι μιλφ παλιο απο Π Ερημιτη και τωρα συνταχθηκε στο δυναμικο των βιλλων. Ειχε επανεμφανιστει προς βιλα πριβε αλλα πλεον δεν φαινεται ουτε στο προγραμμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
οχι βεβαια. Εννοει την Ναταλι μιλφ παλιο απο Π Ερημιτη και τωρα συνταχθηκε στο δυναμικο των βιλλων. Ειχε επανεμφανιστει προς βιλα πριβε αλλα πλεον δεν φαινεται ουτε στο προγραμμα
Πριν λίγες μέρες έγραψε ο IRON MAIDEN ότι δουλεύει στο Godiva πλέον

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
καλημερα γκαβλιαρηδες.Η Ριτα κανει διακοπες;περασα χθες το απογευμα και το ειδα κλειστο.Στα απομονωμενα Μπαντ Γκερλς ειδα μια ξανθια πολυ ομορφη αλλα ο χρονος πιεζε και δεν περασα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Πριν λίγες μέρες έγραψε ο IRON MAIDEN ότι δουλεύει στο Godiva πλέον
Πήγα χθες στις 18:30 και μου είπε ότι η κοπέλα θα έρθει στις 19:00 ,ότι δηλαδή δεν είχε πρωινή η έφυγε ;δεν κατάλαβα ...την απογευματινή την είδα προχθές γυφτάκι αλλά καλό φαινόταν για τους λάτρεις του είδους ,πρέπει να είχε και μεγάλο βυζί

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πρωινη η βραδινη; με ιδιες τιμες;
Πρωινή,δεν ξέρω τιμές δεν πήγα... στις βίλες είχε τσιμπήσει ένα 10αρικο

καλημερα γκαβλιαρηδες.Η Ριτα κανει διακοπες;περασα χθες το απογευμα και το ειδα κλειστο.
Μέχρι πριν μια βδομάδα δούλευε πρωινή.Τωρα ίσως έφυγε κιόλας για διακοπές

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
.Εφόσον έχουν χαλάσει αρκετό χρήμα σε μια συγκεκριμένη παρουσία και έχουν κάποια *προνομια* σε σχέση με άλλους, είναι φυσικό να μην λένε κάτι...
Πολύ λογικό να συμβαίνει και αλίμονο αν δε συνέβαινε...
Γι 'αυτο κι εγώ ρώτησα τον αρμόδιο τι ακριβώς κάνει η Λάρα στα 50ε και είναι η καλύτερη...
αν πάω εγώ που δε με ξέρει θα μου κάνει τα ίδια με κάποιον άλλο που έχει πάει 30 φορές?...η λογική απάντηση είναι όχι

Άρα ίσως δεν είναι η Λάρα η καλύτερη για όλους στα 50ε και άρα καλό είναι να διαχωρίζουμε το προσωπικό μας προνόμιο με μια κοπέλα με το τι μοιραζόμαστε δημόσια εδώ σαν πληροφορία... γιατί για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι παραπληροφόρηση ...

Αυτή την απλή ερώτηση έκανα και η κουβέντα τράβηξε σε βάθος

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Μερικοι έχουν μπερδευτεί. Στη λαρα καλώς ή κακώς ότι δίνεις παίρνεις. Αυτό που πουλάει στα σίγουρα είναι η εμφάνιση της, που μπορώ να πω είναι καλύτερη από παλιά. Και το ξέρει για αυτό και έχει πελατεία. Αντικειμενικά σε εμφάνιση είναι στο τοπ5 αυτή τη στιγμή. Εξτραδακια πιθανόν μόνο στα μεγάλα προγράμματα και όχι αυτά που κάνουν άλλες και είναι στα όρια του υγιεινού. Όπως έχω ξαναπεί εγώ θυμάμαι που την είχα πάρει με 30 ευρώ στα ξεκινήματα της πίσω από το μετ. Ωραίες εποχές. Κοπέλες που τις έπαιρνα με 30 δεν μου πάει καρδιά να δωσω το έξτρα 10ρικο. Από τότε δεν έχω ξαναπάει, όπως δεν έχω ξαναπάει στην Ναταλι. Δεν θα το κάνω και θέμα όμως. Προφανως για να ανεβαίνει το κασέ κάποιοι πληρώνουν πολύ καλά και μεγάλα προγράμματα. Όποτε τσάμπα ξελαρυγγιαζεστε μερικοί

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πολύ λογικό να συμβαίνει και αλίμονο αν δε συνέβαινε...
Γι 'αυτο κι εγώ ρώτησα τον αρμόδιο τι ακριβώς κάνει η Λάρα στα 50ε και είναι η καλύτερη...
αν πάω εγώ που δε με ξέρει θα μου κάνει τα ίδια με κάποιον άλλο που έχει πάει 30 φορές?...η λογική απάντηση είναι όχι

Άρα ίσως δεν είναι η Λάρα η καλύτερη για όλους στα 50ε και άρα καλό είναι να διαχωρίζουμε το προσωπικό μας προνόμιο με μια κοπέλα με το τι μοιραζόμαστε δημόσια εδώ σαν πληροφορία... γιατί για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι παραπληροφόρηση ...

Αυτή την απλή ερώτηση έκανα και η κουβέντα τράβηξε σε βάθος
εγώ πάλι έχω παρατηρήσει και κοπέλες, που ενώ στην αρχή, την πρώτη φορά που πάω φεύγω ενθουσιασμένος, τις ξανατιμάω και αντί να ανέβουν σε απόδοση (τι να πω σε θεωρούν δεδομένο ) , πέφτουν . Και δεν ξαναπατάω

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εγώ πάλι έχω παρατηρήσει και κοπέλες, που ενώ στην αρχή, την πρώτη φορά που πάω φεύγω ενθουσιασμένος, τις ξανατιμάω και αντί να ανέβουν σε απόδοση (τι να πω σε θεωρούν δεδομένο ) , πέφτουν . Και δεν ξαναπατάω
Εντάξει δεν είναι μηχανές, αλλά ο άλλος ξαναέρχεται, μην τον απογοητεύεις , κράτα το ίδιο επίπεδο.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
εχει δει κανεις τελευταια φριντα?

Stories