Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Εγώ δε θυμάμαι?? υπάρχει ένας τέτοιος πουστης που χρόνια ολόκληρα με έχει ρωτήσει ό,τι μαλακία του κατέβηκε στο κεφάλι,του έχω δώσει ένα σωρό πληροφορίες και πρόσφατα που τον ρώτησα κάτι με έγραψε στα αρχιδια του....
Γιατί είναι τέτοιο αρχιδι και από κει που ρωτούσε τα πάντα και του δώσαμε μασημένη τροφή για να βγάλει γούστα τώρα μας γράφει και το παίζει και εξυπνακιας εδώ μέσα.

Πολλές φορές έχω μετανιώσει τελικά για πληροφορίες που έδωσα σε πμ :birdman:
Για ποιον λες?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Πολύ λογικό να συμβαίνει και αλίμονο αν δε συνέβαινε...
Γι 'αυτο κι εγώ ρώτησα τον αρμόδιο τι ακριβώς κάνει η Λάρα στα 50ε και είναι η καλύτερη...
αν πάω εγώ που δε με ξέρει θα μου κάνει τα ίδια με κάποιον άλλο που έχει πάει 30 φορές?...η λογική απάντηση είναι όχι

Άρα ίσως δεν είναι η Λάρα η καλύτερη για όλους στα 50ε και άρα καλό είναι να διαχωρίζουμε το προσωπικό μας προνόμιο με μια κοπέλα με το τι μοιραζόμαστε δημόσια εδώ σαν πληροφορία... γιατί για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι παραπληροφόρηση ...

Αυτή την απλή ερώτηση έκανα και η κουβέντα τράβηξε σε βάθος
Το λάθος σε όλη τη συζήτηση είναι ότι επειδή έχουμε έλλειψη από πουτανες όμορφες και με υπηρεσίες, φτανουμε πάντα να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το τι θα διαλέξουμε να πηδηξουμε σήμερα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Για ποιον πιστεύεις ότι λέω?
Πηγε το μυαλο μου οτι λες για μενα, γιατι εγω εγραψα αυτα που εγραψα για Λαρα και αρχισαν οι θεωριες συνομοσιας, οτι μπορει να βαζω καμερες στο σαλονι και κατι αλλα κουλα.
Απο την αλλη, ουτε εξυπνακιας το παιζω ουτε θυμαμαι προσφατα να με ρωτησες κατι και να σε εγραψα στα αρχιδια μου. Επισης και εγω σου εχω δωσει πληροφοριες π.χ για Τσαρινα. Και αν λες για μενα οτι ειμαι τοσο αρχιδι επειδη μου ειχες προτεινει να παω στην Ριτα π.χ τοτε νταξει τι να πω, πεφτω απ'τα συννεφα. Αλλα πλεον ολα τα περιμενω σε αυτο το φορουμ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Το λάθος σε όλη τη συζήτηση είναι ότι επειδή έχουμε έλλειψη από πουτανες όμορφες και με υπηρεσίες, φτανουμε πάντα να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το τι θα διαλέξουμε να πηδηξουμε σήμερα...
Ε μα γι'αυτό ρώτησα τι ακριβώς κάνει η Λάρα στα 50ε και είναι η καλύτερη μπας και βρω κι εγώ ένα καινούργιο στανταρακι αλλά απάντηση δεν έλαβα...
Δεν έχω τόσα πολλά στάνταρ όσο πιστεύουν κάποιοι και ειδικά από νυχτερινή βάρδια τίποτα πλέον

Και αν λες για μενα οτι ειμαι τοσο αρχιδι επειδη μου ειχες προτεινει να παω στην Ριτα π.χ τοτε νταξει τι να πω, πεφτω απ'τα συννεφα. Αλλα πλεον ολα τα περιμενω σε αυτο το φορουμ.
Ποια Ρίτα ρε αφού μου έγραψες πέρασες καλά και το'γραψες κι εδώ μέσα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Ε μα γι'αυτό ρώτησα τι ακριβώς κάνει η Λάρα στα 50ε και είναι η καλύτερη μπας και βρω κι εγώ ένα καινούργιο στανταρακι αλλά απάντηση δεν έλαβα...
Δεν έχω τόσα πολλά στάνταρ όσο πιστεύουν κάποιοι και ειδικά από νυχτερινή βάρδια τίποτα πλέον

Ποια Ρίτα ρε αφού μου έγραψες πέρασες καλά και το'γραψες κι εδώ μέσα
Τι με ρωτησες τοτε και δεν σου απαντησα? Εσυ αρχιζεις βριζεις λες τον αλλον αρχιδι και οτι αλλη μαλακεια σου κατεβει στο κεφαλι επειδη δεν μπηκα πρωι πρωι σε ενα φορουμ για να σε δωσο απαντησεις? ΠΜ ξερεις τι θα πει.
Σου περασε απο το μυαλο επειδη εισαι και παλιος παναθεμα σε, οτι αυτα που ρωτας αν απαντηθουν σε ενα δημοσιο φορουμ μπορει να προκαλεσουν προβλημα στην κοπελα και στην δουλεια της? Να εισουν κανας νεος να πω αντε παει στο διαολο δεν ξερει και πολλα αλλα τοσα χρονια και στο φορουμ και στα σπιτακια και ακομα δεν εμαθες. Και ξαναλεω ΠΜ ξερεις τι θα πει, αν ηθελες πληροφοριες να ρωτουσες εκει. Τωρα μην κανεις καν τον κοπο να στειλεις γιατι ειμαι αρχιδι και εξυπνακιας και δεν σου λεω τιποτα αλλο. :birdman:
Πανε στην Λαρα, περνα μαζι της καμια 200 φορες οπως εκανα εγω και θα μαθεις αυτα που θελεις.

Τελευταία τροποποίηση:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Εγώ τη ριτα ξεκίνησα πριν 2 χρόνια αρχικά με μεγάλα πρόγραμματα και σταδιακά συνεχίζει να κάνει τα πάντα ακόμα και με 30€ βέβαια έχω πάει τόσες φορές που ούτε ηλικία της με φτάνει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Τι με ρωτησες τοτε και δεν σου απαντησα? Εσυ αρχιζεις βριζεις λες τον αλλον αρχιδι και οτι αλλη μαλακεια σου κατεβει στο κεφαλι επειδη δεν μπηκα πρωι πρωι σε ενα φορουμ για να σε δωσο απαντησεις? ΠΜ ξερεις τι θα πει.
Ρε σύνελθε ...τι μπερδεύεις τη Λάρα με αυτό που απάντησα στον dewars για τους μαλακες που τσιμπάνε πληροφορίες στα πμ και μετά εξαφανίζονται??

Για τη Λάρα ρώτησα εσένα εδώ τι ακριβώς κάνει στα 50ε που ζηταει για απλό πρόγραμμα και τη θεωρείς καλύτερη και έφερα σαν παράδειγμα άλλες δύο γνωστές κοπέλες που με 50 στα κάνουν όλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
και αν θες να σε καλυψω και η Λαρα στα κανει ολα στα 50 ε. τωρα το ολα τι μπορει να σημαινει για τον καθενα μας ειναι αντικειμενικο. Εμενα π.χ ουτε με ενδιαφερει να χυσω μεσα στο στομα της κοπελας να τα καταπιει η σοιν και καλα να της γαμησω τον κωλο π.χ βασικα η Λαρα κωλο δεν δινει και παραπανω λεφτα να της εδινες. Επισης για μενα η Λαρα ειναι πολυ πιο πανω γιατι και σε καλυτερο χωρο δουλευει και σε φατσα ειναι 1000 φορες πιο ομορφη απο την Ριτα. και η Λαρα ειναι 28-29 χρονων οχι 40+ η ποσο ειναι η Ριτα τελος παντων.
Ωραία συνεννοηθήκαμε επιτέλους... με κάλυψες.
Δηλαδή αν καταλαβαίνω σωστά δεν κάνει κάποιο εξτραδακι στα 50ευρω αλλά επειδή είναι νεότερη και δουλεύει σε καλύτερο μαγαζί δικαιούται να ξεκινάει από 50ε... σεβαστή η άποψη σου, ευχαριστώ δε θα πάρω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Θα απαντησεις για ποιον ελεγες η τουλαχιστον πες αν ελεγες για μενα η οχι. Κουραζεις
Βρε ξέχασε το σου λέω... μην κολλάς.
Παράθεση στον dewars έκανα... πόσα πμ έχουμε ανταλλάξει μεταξύ μας ??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Θα απαντησεις για ποιον ελεγες η τουλαχιστον πες αν ελεγες για μενα η οχι. Κουραζεις
Τι κόλλημα έφαγες εσύ τώρα ;
Εγώ κατάλαβα ποιον έλεγε ,δεν χρειαζόταν να το σχολιάσουμε περαιτέρω.
Ανοιχτό βιβλίο εισαι πάντως ! Μέχρι να σου πει ο Αλ ότι δεν είσαι εσύ τα έβγαλες όλα στη φόρα !

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ε κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω γι'αυτό ρώτησα τον πιστοποιημένο αγαπούλη της Λάρας να μου πει αν στα 50 ευρώ που το θεωρεί καλή περίπτωση για απλό πρόγραμμα κάνει όλα αυτά ή κάτι από αυτά που περιγράφω που κάνουν οι άλλες δύο κοπέλες.

Κι εγώ είμαι αγαπούλης αλλά η δική μου αγαπούλα στα 50ευρω μου κάνει τα πάντα γι'αυτό και την παινεύω και την προτείνω.Δε γράφω είναι απλά όμορφη και άρα καλά κάνει και ζητάει 50ε

Τώρα το θέμα Πακιστανοί δε με απασχολεί καν,το έχουμε εξαντλήσει...κι εμείς ξένοι είμαστε για την κοπέλα τι την νοιάζει λοιπόν...
Τώρα αν ο κάθε ευθικτος αγαπούλης της Λάρας εκτός από τι ώρα ξυπνάει η Λάρα...τι καφέ πίνει η Λάρα...τι ώρα χέζει η Λάρα... ποια μέρα ακριβώς φεύγει και ποια μέρα ακριβώς γυρίζει η Λάρα...τι δώρο πήρε ο χορηγός στη Λάρα... και διάφορες τέτοιες αδιάκριτες πληροφορίες που πάντα απορούσα πως μπορεί ένας πελάτης να γνωρίζει για μια κοπέλα ... αν εκτός από αυτά λοιπόν είναι σε θέση να γνωρίζει και το πελατολόγιο της Λάρας και να αποκλείει ότι παίρνει και Πακιστανούς η Αγία Λάρα τότε τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν... ή έχει βάλει μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι και βλέπει ποιοι μπαίνουν στο δωμάτιο...ή είναι στημένος έξω από το μπουρδέλο και κρατάει χρόνους για όσους μπήκαν μέσα... ή δεν είναι ένας απλός αγαπούλης και μάλλον έχει κάποιο πιο προσωπικό συμφέρον σε σχέση με τη δραστηριότητα της Λάρας και ξέρει τόσα πολλά
Για να βάλω και γώ το λιθαράκι μου σε αυτή την αντιπαράθεση για να διαφωτίσω και να στεναχωρήσω κάποιους! Στο χρηματικό-υπηρεσίες είναι καθαρά θεμα γούστου και τσέπης του καθενός! Για κάποιος αξίζει το 50αρι, και εγώ μέσα σε αυτούς, για άλλους όχι! Έχει ένα καλό πακέτο εμφανίσεις και υπηρεσιών ! Το έχουμε δώσει και άλλου το 50 υποτίθεται για χαλαρά και πήραμε ξινίλα και βιασύνη! Στο δεύτερο κομμάτι που αφορά αλλοδαπούς! Οποίος πιστεύει ότι τους διώχνει πλανάται πλάνην οικτρά! Η ίδια μου είπε πως όλα γίνονται για το χρήμα, όποτε η μόνη διάκριση που κάνει είναι αν έχεις φράγκα η όχι! Και όχι μόνο η Λαρα αλλά και το 80% των εργαζομενων στους οίκους! Απλά κάνει κάποιες τσαχπινιές παραπάνω στους ποιο νέους, φρεσκοπλυμένους, τακτικούς πελάτες για να τους κρατήσει, αλλά ως εκεί!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Παραθεση εκανες στον dewars και μιλησες προσβλητικα για καποιον και αυτα που ειπες ηταν σαν να βαζεις εμενα στο καδρο. Τουλαχιστον πες αν εννοεις εμενα η αλλον.
Οσο για τα ΠΜ που εχουμε ανταλλαξει μεταξυ μας δεν θα κατσω να τα μετρησω κιολας αλλα το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μια χαρα τα λεγαμε μεσω ΠΜς.
Τεσπα. Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και χρημα να γαμαμε.
Ρε ξεκόλλα σου λέω... εσένα σε ρώτησα ξεκάθαρα για τη Λάρα... για να με ενημερώσεις

Η παράθεση στον dewars είχε να κάνει με το γεγονός ότι πράγματι κάποιοι σε ρωτάνε 100 πράγματα σε πμ και αν τους ρωτήσεις μια φορά σε γράφουν... Και θυμήθηκα μια πρόσφατη περίπτωση...γιατί να εννοώ εσένα? Μόνο με σένα μιλάω με πμ?
Επίσης καλές γιορτές

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Μη μαλώνετε ρε καλά παιδιά είστε και οι δύο. Και αφήστε τους μορφωτικούς χαρακτηρισμούς (μέρες που είναι..) τα αρ@ια είναι για να μας τα πιάνουνε και να τα ρουφάνε όχι να στολιζόμαστε μεταξύ μας.

Ξέρεις ότι σε εκτιμώ, στο συγκεκριμένο όμως θα διαφωνήσω. συγκρίνεις δύο διαφορετικές περιπτώσεις. η λάρα είναι κάτι ποιοτικό, θα μπορούσε άνετα να είχε κάνει καριέρα ως cg. από την άλλη η ρίτα έχει τη δική της χάρη, είναι πιο βρόμικο, ανωμαλιάρικο.

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, κοιτάζεις ποια προσφέρει περισσότερα σχετικά με αυτά που δίνεις και σωστά το θέτεις. και εγώ το ίδιο κάνω. δε μπορείς να μπεις όμως πύλη αξιού και να πεις "με 20 ευρώ στα κουτουκάκια τρώω, πίνω όσο θέλω και πηδάω και τη λουλοδού. εσείς εδώ προσφέρετε το ίδιο με αυτα;;" μπορεί στο κουτουκάκι να περάσεις και καλύτερα δε διαφωνώ, δε μπορείς όμως να συγκρίνεις το ένα με το άλλο.

Και για να μη παρεξηγηθώ Ριτάκι ανήκει στα στανταρ μου που δύσκολα μπαίνει κάποια στη λίστα. είναι ότι πιο vfm. Λάρα το ίδιο στο δικό της τομέα.

Όπως είπα, το καθένα έχει τη χάρη του, κατ' εμέ λάθος να συγκρίνουμε.

υ.γ. γουστάρετε τα και τα δύο όσο τα έχουμε στα πόδια μας.

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Παιδες σε ποιον οικο εργαζεται η Ριτα; Πρωι-βραδυ;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
188
Πόντοι
1
Να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου για την Λαρά...
Την Λαρά την γνωρίζω πολλά χρόνια την έχω στανταρακι....μετά από απουσία πολλών μηνών από τη Θεσσαλονίκη πέρασα πριν λίγες μέρες να τη δω,το 50αρικο στο απλό δεν με χάλασε εκεί που ξενέρωσα ήταν στο δωμάτιο τελείως ξεπετα.....άλλες φορές στο απλό(40ευρω) μου έκανε πολλά εξτραδακια που αλλοι πληρωνουν μεγάλα προγράμματα....
Μόλις βγήκα από το δωμάτιο είδα να βάζει η τσατσά στο διπλα δωμάτιο Πακιστανο και 2 πακια περίμεναν στο σαλόνι.
Από εμένα Τέλος η Λάρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom