Μη μαλώνετε ρε καλά παιδιά είστε και οι δύο. Και αφήστε τους μορφωτικούς χαρακτηρισμούς (μέρες που είναι..) τα αρ@ια είναι για να μας τα πιάνουνε και να τα ρουφάνε όχι να στολιζόμαστε μεταξύ μας.
Ε μα γι'αυτό ρώτησα τι ακριβώς κάνει η Λάρα στα 50ε και είναι η καλύτερη μπας και βρω κι εγώ ένα καινούργιο στανταρακι αλλά απάντηση δεν έλαβα...
Δεν έχω τόσα πολλά στάνταρ όσο πιστεύουν κάποιοι και ειδικά από νυχτερινή βάρδια τίποτα πλέον
Ξέρεις ότι σε εκτιμώ, στο συγκεκριμένο όμως θα διαφωνήσω. συγκρίνεις δύο διαφορετικές περιπτώσεις. η λάρα είναι κάτι ποιοτικό, θα μπορούσε άνετα να είχε κάνει καριέρα ως cg. από την άλλη η ρίτα έχει τη δική της χάρη, είναι πιο βρόμικο, ανωμαλιάρικο.
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, κοιτάζεις ποια προσφέρει περισσότερα σχετικά με αυτά που δίνεις και σωστά το θέτεις. και εγώ το ίδιο κάνω. δε μπορείς να μπεις όμως πύλη αξιού και να πεις "με 20 ευρώ στα κουτουκάκια τρώω, πίνω όσο θέλω και πηδάω και τη λουλοδού. εσείς εδώ προσφέρετε το ίδιο με αυτα;;" μπορεί στο κουτουκάκι να περάσεις και καλύτερα δε διαφωνώ, δε μπορείς όμως να συγκρίνεις το ένα με το άλλο.
Και για να μη παρεξηγηθώ Ριτάκι ανήκει στα στανταρ μου που δύσκολα μπαίνει κάποια στη λίστα. είναι ότι πιο vfm. Λάρα το ίδιο στο δικό της τομέα.
Όπως είπα, το καθένα έχει τη χάρη του, κατ' εμέ λάθος να συγκρίνουμε.
υ.γ. γουστάρετε τα και τα δύο όσο τα έχουμε στα πόδια μας.