Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Αυτή η Τζένη στο Godiva , οπότε και να πέρασα είναι σε προγράμμα. Μάλλον πλάκα μας κάνουν
Godiva έχει ωραία Sauna αλλά δεν έχει ένα άξιο μουνι
Αυτή η Alexa στο άλλο site είναι της google?
Alexa από Αφρική μην περιμένεις σωστή μετάφραση τιμής ποιότητας

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Η Καρίνα που χάθηκε? Κάθε φορά που πάω είναι κλειστά. Τι ώρες δουλεύει συνήθως?

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Η Καρίνα που χάθηκε? Κάθε φορά που πάω είναι κλειστά. Τι ώρες δουλεύει συνήθως?
Τι ωρα πηγες; Μετά τις 20.00 ανοίγει το Μινώταυρου 3 το πρωί δεν είναι ανοιχτο και όχι 19.00 που αλλάζουν βαρδια όλα στην π ερημίτη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Εκανα μια γυρα, να ριξω μια ματια τα 2 τεμαχια που αρεσαν στον πατσινο, πολυ κοσμος στα μπουρδελα σημερα, συνοστισμος.!! χαμος, βγηκε ο κοσμακης να πηδιξει.!!!!!
Φριξου 14, πηγα ειδα την Αλεξα, και ειναι η μαυρη που δουλευε στο παρανταιζ, εκει την πληρωσα σαν Εβελινα, αρχες του 22, υποψιες μου μπηκαν οτι θα ειναι αυτη, οταν εγραψε καποιος συναθλητης οτι εχει κατι περιεργες ραγαδες στα μπουτια, που τις θυμαμαι, σε σχεση με τις φωτος στο αλλο σαιτ, δεν παιζει να ειναι δικες τις, εκτος και αν ειναι παρα πολυ παλιες. Ν.Ουρανου 24, ειδα την Αννα, δεν μου γεμισε το ματι, ουτε που την θυμαμαι.!! Πρεπει να ειχε καλη λεκανη με κενο αναμεσα στα μπουτακια. Π.Ερημιτη 2, στο πρωτο απο δεξια, καινουρια κοπελα λεει, Αναστασια, μαυρομαλα κορμαρα αδυνατη, καλουτσικο προσωπακι, τατουαζ αστερια στα κολωμερια. Απεναντι στο δεξιο, Βερονικα, μαυρομαλα, καλο σωματακι, οχι στεγνο, βυζακι μικρο με μεγαλη ρωγα, δεν γεμιζει η χουφτα, την πληρωσα, φολα μεσα στο δωματιο, μη και μη, μιλαει κοφτα ξερα χωρις ιχνος καυλας, εχει μικροφοβια ισως με το μουνι της, το ειχε πλημενο με μουρομαντιλο ή αντισυπτικο, πιπα μονο το κεφαλι εγλυφε, παει το 50αρικοοοο....!!!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Hoes before bros

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα , 1)συναντηση με λορεττα πριν 2 βδομαδες , τωρα βρηκα χρόνο να γράψω . οταν πηγα μαζι της ηταν δεξια απο το medusa , προσφατα την πετυχα και αριστερα απτο medusa . Anyway . 40ε . πολυ κακια πιπα , αεροπιπα βασικα χωρις ενεργεια. στο σεξ μετρια οχι κακια
για τα χοντρα με 30ε ισως να αξιζει αλλιως απο εμενα ακυρο.
2) συναντηση με μια αδυνατουλα σαν ρουμανογυφτισα μου θυμισε . στο σπιτακι που ειναι πανω στο δρομο γωνιακο και στριβεις ειτε για χωματοδρομο ειτε συνεχιζεις στα 2-3 τελευταια σπιτακια που εχει .
πολυ κακη εμπειρια δεν θυμαμαι ονομα δυστυχώς .

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
561
Πόντοι
81
Προσωπικά Godiva στις 6-7 φορές που ρχω μπει όλες με διαφορετικές κοπέλες οι 4-5 ήταν πολύ πετυχημένες συνεδρίες.
Επίσης πημα με μια τζενη μαυρομαλλα κόμματα ψηλή κωλαρα βυζαρες κ φάτσα από 40 , με 50 γυμνό πριν κανα 1.5μηνα δεν ξέρω αν είναι η ίδια πάντως ήταν πολύ καλή.

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπερα βόλτα απογευματινή κάπου στις 19.πέρασα από Εβελίνα και γινόταν πανικός 3 άτομα αναμονή!!!!! Κατέληξα golden lips με Αναστασια αφού είχα διαβάσει τα σχόλια κάποιου συναδέλφου. Αρκετά κιλά παραπάνω με όμορφο πρόσωπο. Στο σάλοναρισμα ορμηξε και κει λύγισα!ευτυχως η καλή διάθεση συνεχίστηκε και στο δωματιο.ζητησε 69 για γυμνό… έκανα να φύγω κι κατεβηκε 50(φοβερή επιτυχία) θα γελάνε οι Αθηναίοι …πολύ καλή στο δωματιο με πολύ όρεξη και διάθεση.πολλά τα λεφτά….

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.352
Πόντοι
201
Βοηθήστε τον αγάμητο. Αποφυλακίστηκα πρόσφατα και είμαι παντελώς τρελαμένος για μουνάκι Δεν έχω ιδέα τι παίζει, αλλά ψάχνω κάτι δυνατό και όμορφο. Έχω κοιτάξει και στο Etaires, αλλα μερικά παρα είναι τέλεια για να είναι αληθινα. Παλιος βιζιτάκιας είμαι, από την εποχή των παχιών αγελάδων κι από μπουρδέλα μόνο μπουρδελότσαρκες πιτιρικάς. Θα με πεις και αρχάριο απ αυτή την άποψη αλλά στ @@ μου. Σπίτι δεν παίζει γιατί παίζει παντόφλα όπως δεν παίζουν και φράγκα για βίζιτα, οπότε ελεήστε μάγκες να βρω κάτι καλό και να μη ξηλωθώ. Αυτή η Βλάντα τι λέει? Νομίζω την είδα στο Εταίρες
Λέει η Βλαντα! Θεία μεν αλλά θα σε ρουφήξει τα μεδούλια δε!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Καλησπερα στην παρέα , 1)συναντηση με λορεττα πριν 2 βδομαδες , τωρα βρηκα χρόνο να γράψω . οταν πηγα μαζι της ηταν δεξια απο το medusa , προσφατα την πετυχα και αριστερα απτο medusa . Anyway . 40ε . πολυ κακια πιπα , αεροπιπα βασικα χωρις ενεργεια. στο σεξ μετρια οχι κακια
για τα χοντρα με 30ε ισως να αξιζει αλλιως απο εμενα ακυρο.
2) συναντηση με μια αδυνατουλα σαν ρουμανογυφτισα μου θυμισε . στο σπιτακι που ειναι πανω στο δρομο γωνιακο και στριβεις ειτε για χωματοδρομο ειτε συνεχιζεις στα 2-3 τελευταια σπιτακια που εχει .
πολυ κακη εμπειρια δεν θυμαμαι ονομα δυστυχώς .
αν θελεις πες λεπτομερειες για την 2) γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση οτι δεν περασες καλα εκει

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
αν θελεις πες λεπτομερειες για την 2) γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση οτι δεν περασες καλα εκει
Σου κάνει εντύπωση πως δεν πέρασε καλά με την Κάρλα;;; Εσύ δλδ περνάς καλά μαζί της;

• Χαχα
Αντιδράσεις: akala

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Τι μου θύμισες τώρα. Λόρενα η αιώνια καψούρα μου. Το είχε γυρίσει σε βίζιτα και σταμάτησε μάλλον. Αν κάποιος έχει ινφο ας μου στείλει. Η τσαρίνα δέχεται σε σπίτι όπως είπε ο φίλος πιο πάνω έχω πάει και εγώ . Περιορισμένο αριθμό ατόμων κλπ κλπ

Maniak88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες, νεος στο αθλημα και ως τετοιος προσπαθω να μην παθω για να μαθω γιατι ναι μεν η θεληση ειναι μεγαλη αλλα ο κουμπαρας αδειος. Διαβαζωντας σχολια και αναρτησεις μου γεννηθηκαν μια δυο αποριες. Στο "γραφειο¨ η μιση ωρα ειναι μια φορα με την κοπελα ή και δυο αν προλαβεις? Και δευτερον στο σαιτ εταιρες αναφερει μια ωρα και το ποσο. Και παλι ειναι για μια φορα και οταν τελειωσεις φευγεις? Ή ειναι γεματη μια ωρα? Ευχαριστω εκ των προτερων.

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.014
Πόντοι
1.056
Σου κάνει εντύπωση πως δεν πέρασε καλά με την Κάρλα;;; Εσύ δλδ περνάς καλά μαζί της;
Η Κάρλα εδώ κ χρονια ειναι μεγαλύτερη φόλα. Αλλάζει κ το ονομα καμια φορα για να μπερδεύει κόσμο. Καρολίνα τώρα. Μαζί με την αλλη την Ρουμανα την Καρινα, κοντη κάστανο μαλλί, ότι χειρότερο. Κ οτι φέρνει η Εριμητη τα 3 κολλητα μαζί.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Για αυτούς που ψάχνουν την Ναταλία την ξανθιά μιλφ που δούλευε Πέτρου Ερημίτη 5 θα δουλεύει αύριο στο Godiva μετά τις έντεκα το πρωί....

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.708
Πόντοι
201
Ρε μαγκες πριν κανα χρονο + ειχε στο hot lady μια κατερινα ουκρανιδα υπερτουμπανο. Σιγουρα καποιοι καταλαβαν. Ξερει κανεις που βρίσκετε;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Περασμα βραδινό από Αρινα-Villa prive. Ξανά σε ένα δίμηνο. Πολύ μουναρα. Προτείνω ανεπ.
Παρέθεσα κριτική

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.915
Πόντοι
4.766
Ρε μαγκες πριν κανα χρονο + ειχε στο hot lady μια κατερινα ουκρανιδα υπερτουμπανο. Σιγουρα καποιοι καταλαβαν. Ξερει κανεις που βρίσκετε;
Πριν τρία χρόνια ήταν που την θυμήθηκες....Η πιο όμορφη ήταν αλλά με συμπεριφορά 10 χρόνων... έκανε και παρέα με την Πάολα την Ρωσίδα που ήταν στο Playboy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom