Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (5 μέλη και 85 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σιγά μην κάνει και σκέιτ φίλε,
Χύνει η κοπελα σου λέει άμα την γαμας ..δεν ανοίγει την πόρτα και αρχίζει να σε λούζει
Μόλις άγγιξα το τέτοιο της με το καυλι αμέσως άρχισε να βγάζει πράγμα δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα.... όσο για την Μαρίνα ήταν για πριν 2-3 χρόνια στο Black Angels και στο Bad Girls από εκεί θα την θυμάσαι

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Σιγά μην κάνει και σκέιτ φίλε,
Χύνει η κοπελα σου λέει άμα την γαμας ..δεν ανοίγει την πόρτα και αρχίζει να σε λούζει
Κύκλοφόραγε μια Ναταλί κάποτε που ερχότανε με πετσέτα γιατί έκανε squirt απέναντι από το Medusa και έλεγα μήπως είναι αυτή ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Μόλις άγγιξα το τέτοιο της με το καυλι αμέσως άρχισε να βγάζει πράγμα δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα.... όσο για την Μαρίνα ήταν για πριν 2-3 χρόνια στο Black Angels και στο Bad Girls από εκεί θα την θυμάσαι
Καλά είπα γνωστή μου φαίνεται ..

Ναι σε πιστεύω ,αλλά άλλο περιμένουν μερικοί η πολύ τσόντα δίνει άλλες προσδοκίες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Κύκλοφόραγε μια Ναταλί κάποτε που ερχότανε με πετσέτα γιατί έκανε squirt απέναντι από το Medusa και έλεγα μήπως είναι αυτή ;
Η πετσέτα ήταν για να μην χρειάζεται να βάζει πιο μεγάλη μπουγάδα από το venus 2 τα σεντόνια .

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
ναι ρε μαν για αυτην λεμε. Απλα δεν λεγεται squirt αυτο που λες, απλα εβγαζε υγρα η τυπισσα και πλημμυριζε τα σεντονια. Αλλα τωρα που λενε οτι ειναι κατα βιλλες μερια μαλλον θα ανεβασε το κασε οποτε σκεψου το

Τελευταία τροποποίηση:

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Φωτογραφίες που μπορούμε να βρούμε από της κοπέλες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Είναι μέχρι τις 9 νομίζω φίλε.
Θενκς τυπε.!!!!! Πηγα πριν λιγο δεν ηταν στην θεση της μια ανορεξικη αδυνατη μαυρομαλλα, ονομα δεν συγγρατισα, η τσατσα ηταν ποιο γαμευσιμη, αμα πληρωνοταν την εσφιγγα... :zfuck:
Διπλα στο Βενους, μπροστα δηλαδη, ηταν η Κατερινα, Κρητικια λεει η τσατσα, μαυρομαλλα μιλφαρα με κορμαρα, πορνοφατσα.!!! :cum: Θα γυρναγα, αλλα πηγα απο λας βεγκας, και στο 3ο το μονο του, επεσα πανω στην γυμνη μιλφαρα Εμμανουελα, με κοντο μαλι ξανθο, κοντοσταθηκα και περασα μεσα, κορμαρα για τα χρονια της, κωλαρααααα βυζαρες σιλικονατες, στην κοιλια εχει κατι αστοχιες.!!!!!!!! :confused: ψιλα γραμματα. Την ειχα ξαναπαρει ποιο παλια, το ιδιο καλη και τωρα... Πορνοφατσα και αυτη με κοιταγε και εχυνα.!!!!!! :wanker:
Ηθελα να παω να δω και την μαυρουλα στο Φριξου 14, Αλεξα, αλλα κατι μου λεει οτι ολες οι μαυρουλες ειναι μεταγραφες απο παρανταιζ και μεταονομαζμενες, πχ αυτη η Μονα, ειναι σιγουρα η κατραμη μαυρη Μονα Λιζα απο παρανταιζ, οποτε αλλες 2 ειναι αυτες που απομενουν, η Λουσι ειναι η Αλεξα και η Εβελινα ειναι η Ολιβια (μουφα μεσα στο δωματιο). Οπως και μια Λουνα που ειχανστο φαιντγκερλς, ειναι η Σαρα η ξανθια πατατα απο παρανταιζ.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
στα 1 και 2 Las Vegas μπηκες; τι ειχε;

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
αααα αυτή είναι την θυμάμαι και στην πιάτσα έχεις δίκιο. Η τυπισσα μ έκανε πίπα γύρω στα 30δευτερα.Της λέω κοπέλα μου πας καλά?νομίζεις πρώτη φορά μπαίνω σε μπουρδελο? και μ απαντάει θέλεις μόνο πίπα?αν ήθελες μόνο πίπα ας το έλεγες.

Ούτε τα τυπικά βλέπω δεν έχουμε πλέον. Γιαυτο κατεβαίνω πλέον μια στο τόσο το έχουν παραξηλώσει

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Το γελάτε αλλά μαθεύτηκε ότι σκουιτάρει το ναταλακι και πήρε μεταγραφή για μεγαλύτερα βαλάντια. Γιατί από εμφάνιση είναι μέτρια

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Θενκς τυπε.!!!!! Πηγα πριν λιγο δεν ηταν στην θεση της μια ανορεξικη αδυνατη μαυρομαλλα, ονομα δεν συγγρατισα, η τσατσα ηταν ποιο γαμευσιμη, αμα πληρωνοταν την εσφιγγα... :zfuck:
Διπλα στο Βενους, μπροστα δηλαδη, ηταν η Κατερινα, Κρητικια λεει η τσατσα, μαυρομαλλα μιλφαρα με κορμαρα, πορνοφατσα.!!! :cum: Θα γυρναγα, αλλα πηγα απο λας βεγκας, και στο 3ο το μονο του, επεσα πανω στην γυμνη μιλφαρα Εμμανουελα, με κοντο μαλι ξανθο, κοντοσταθηκα και περασα μεσα, κορμαρα για τα χρονια της, κωλαρααααα βυζαρες σιλικονατες, στην κοιλια εχει κατι αστοχιες.!!!!!!!! :confused: ψιλα γραμματα. Την ειχα ξαναπαρει ποιο παλια, το ιδιο καλη και τωρα... Πορνοφατσα και αυτη με κοιταγε και εχυνα.!!!!!! :wanker:
Ηθελα να παω να δω και την μαυρουλα στο Φριξου 14, Αλεξα, αλλα κατι μου λεει οτι ολες οι μαυρουλες ειναι μεταγραφες απο παρανταιζ και μεταονομαζμενες, πχ αυτη η Μονα, ειναι σιγουρα η κατραμη μαυρη Μονα Λιζα απο παρανταιζ, οποτε αλλες 2 ειναι αυτες που απομενουν, η Λουσι ειναι η Αλεξα και η Εβελινα ειναι η Ολιβια (μουφα μεσα στο δωματιο). Οπως και μια Λουνα που ειχανστο φαιντγκερλς, ειναι η Σαρα η ξανθια πατατα απο παρανταιζ.
Το 9 η τσατσα το ανέφερε πριν μερικές μέρες που πήγα, αλλά περιμένω και εγώ να βρω κατάλληλη ευκαιρία να ξαναπάω.

Όσο για την τυπισσα μέσα Ρενα την λένε από Σερβία νομίζω είπαν. Πήγα πριν από μερικές μέρες και μπήκα αλλά μέτρια πράγματα γενικά στο δωμάτιο.

Η τσατσα όντως καλύτερη από την κοπέλα φίλε.

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
ναι ρε μαν για αυτην λεμε. Απλα δεν λεγεται squirt αυτο που λες, απλα εβγαζε υγρα η τυπισσα και πλημμυριζε τα σεντονια. Αλλα τωρα που λενε οτι ειναι κατα βιλλες μερια μαλλον θα ανεβασε το κασε οποτε σκεψου το
Αδερφέ μου επειδή δν κατεβαίνω συχνά θεσσαλονικη και δεν γνωρίζω καλά τα μαγαζιά μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος σε ποιο μαγαζί και αν δουλεύει πρωινή , θα το εκτιμήσω !!!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Αδερφέ μου επειδή δν κατεβαίνω συχνά θεσσαλονικη και δεν γνωρίζω καλά τα μαγαζιά μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος σε ποιο μαγαζί και αν δουλεύει πρωινή , θα το εκτιμήσω !!!
Δεν την πετυχα εγω προσωπικα. Σου λεω τι ειπαν τα παιδια εδω. Την πετυχαν στο villa prive, σε στενακι μαγαζι διπλα απ το μυλο. Οι βιλες ειναι αλυσιδα μαγαζιων οποτε εναλλασουν τις κοπελες τους σε βαρδιες και μαγαζια. Το αλλο το σαιτ δεν την εχει μεσα σαν προγραμμα οποτε δεν ξερω αν θα την πετυχεις η οχι.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
απο μαυρες και λατινες που εχει το αλλο site ειναι καποιο που να αξιζει?
βλεπω και μια ναταλι κυρπια...ειναι πραγματικα κυπρια?αν ναι τοτε λογικα θα μιλαει ελληνικα με τη χαρακτηριστηκη κυπρια προφορα

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα,αυτή η κοπέλα η Νάταλι που αναφέρεται είναι η μελαχρινή με την κολάρα στα άλλο site?Κύπρια? ευχαριστώ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν την πετυχα εγω προσωπικα. Σου λεω τι ειπαν τα παιδια εδω. Την πετυχαν στο villa prive, σε στενακι μαγαζι διπλα απ το μυλο. Οι βιλες ειναι αλυσιδα μαγαζιων οποτε εναλλασουν τις κοπελες τους σε βαρδιες και μαγαζια. Το αλλο το σαιτ δεν την εχει μεσα σαν προγραμμα οποτε δεν ξερω αν θα την πετυχεις η οχι.
Μα δεν την πέτυχαν τυχαία... όσο δούλευε εκεί όπως και στα υπόλοιπα μαγαζιά της αλυσίδας τη γράφανε κανονικά και στο πρόγραμμα του άλλου σάιτ.
Από τότε πάνε δυο μήνες όμως... αφού δε τη γράφουν στο πρόγραμμα και αφού κανείς δε την έχει αναφέρει να την είδε σε κάποιο άλλο μαγαζί, προφανώς η Ναταλίτσα μας δε δουλεύει

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

lunabauer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Γνώμη για Αντελίνα καθώς επίσης πως ονομάζεται το μαγαζί στη γωνία Ρωξάνης και προέκταση Μινωταύρου με είσοδο από Ρωξάνης. Γνωρίζετε τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί; Ευχαριστώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom