You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (3 μέλη και 78 επισκέπτες)
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
Η Βασω παιζει ακομα στο ;las vegas το πρωι;
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Πρωινή βόλτα σήμερα πήγα κατευθείαν για Ρίτα, ήταν ένας μελαμψος περίμενε στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Λέω στην τσατσά φεύγω και θα περάσω σε λίγο. Ξενέρωσα με την φάση και πήγα Λαρα για σιγουριά. Και εκεί μπορεί να μπαίνουν, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μικρότερες πιθανότητες να μπαίνουν. Είναι ψυχολογικό το θέμα, δεν μπορώ να τους βλέπω να μπαινοβγαίνουν και να πάω μετά να γαμησω. Το άθλημα τελειώνει σιγά σιγά στο μύλο και θα πηγαίνω πιο αραιά σε πιο ακριβά γούστα....
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Αυτό με το messenger δεν κατάλαβα....Λέω παρόλο που έγινε μαμά είναι εμφανισιακά καλή ( τουλάχιστον κατ εμέ) και αν θέλεις να κάνεις κάτι μπορείς να της το ζητήσεις και θα σου πει ναι ή όχι.
Patousakias19
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Αυτή την ΡΙΤΑ που την βρίσκουμε γιατί δεν την βλέπω στο findΠρωινή βόλτα σήμερα πήγα κατευθείαν για Ρίτα, ήταν ένας μελαμψος περίμενε στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Λέω στην τσατσά φεύγω και θα περάσω σε λίγο. Ξενέρωσα με την φάση και πήγα Λαρα για σιγουριά. Και εκεί μπορεί να μπαίνουν, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μικρότερες πιθανότητες να μπαίνουν. Είναι ψυχολογικό το θέμα, δεν μπορώ να τους βλέπω να μπαινοβγαίνουν και να πάω μετά να γαμησω. Το άθλημα τελειώνει σιγά σιγά στο μύλο και θα πηγαίνω πιο αραιά σε πιο ακριβά γούστα....
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Δεν θα την δεις γιατί τα βενους μια μπαίνουν μια βγαίνουν από το findΑυτή την ΡΙΤΑ που την βρίσκουμε γιατί δεν την βλέπω στο find
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Mona στο black angels μικρούλα και κοντούλα με σφιχτό σωμα οπως οι περισσοτερες μαυρες. Τυπική συμμετοχή χωρίς εμπειρία λόγω ηλικίας αλλά δεν διέκρινα και ελπίδες βελτίωσης στο άμεσο μέλλον. Δεν αξίζει επαναληψης
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Δεν ξέρω αν έχει ξανά ειπωθεί. Σε βραδινή τσάρκα πέρασα στο τρίτο τρίδυμο και πέτυχα ένα τζιλφ με μεγάλια βυζια και τίμια σφιχτή κωλαρα. Όνομα Ναταλί . Την έχει πάρει κανένας;
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Στο πίσω ΒενουςΑυτή την ΡΙΤΑ που την βρίσκουμε γιατί δεν την βλέπω στο find
Η ριτα είναι να φύγει με άδεια αυτές μέρες έχετε το νου σας, γιατί ήθελα να τη κλείσω για βάρη πρόγραμμα με τζακουζι για τα γενέθλια μου αλλά το venus-2 δεν έχει και στο 1 δεν γίνεται και είχε πει ότι θα λείπει..
Από Μαυρακακι έχουμε κάτι αξιόλογο γιατί στις φοτο είναι φωτιά αλλά μυρίζω μάπα στη πράξη
Από Μαυρακακι έχουμε κάτι αξιόλογο γιατί στις φοτο είναι φωτιά αλλά μυρίζω μάπα στη πράξη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Ακριβως οπως τα ειπες. τα εχουμε πει και σε προηγουμενα ποστ. ΜΑΠΑ στην πραξη.Η ριτα είναι να φύγει με άδεια αυτές μέρες έχετε το νου σας, γιατί ήθελα να τη κλείσω για βάρη πρόγραμμα με τζακουζι για τα γενέθλια μου αλλά το venus-2 δεν έχει και στο 1 δεν γίνεται και είχε πει ότι θα λείπει..
Οσο για το βαρυ προγραμμα που λες καλυτερα πανε δωστα σε κανα εσκορτ παρα σε σπιτακι, αφου ειναι να τα δωσεις. θεωρο υπερβολικα τα λεφτα που ζητανε στα σπιτακια για τζακουζι ενω μπορεις με τα ιδια να παρεις ενα πρωτο κλασατο εσκορτ.
goldenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Επιστροφή από Μάνια στο μπλακ ειντζελς. Δεν έχω να πω κάτι απλά ΜΗΝ ΠΑΤΕ!
Είναι μέχρι τις 9 νομίζω φίλε.Πρωινη δηλαδη ειναι η Ριτα.??? Μεχρι τι ωρα.??
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.796
Η Μανια είναι αυτή που λένε ότι ήταν πιάτσα ;Επιστροφή από Μάνια στο μπλακ ειντζελς. Δεν έχω να πω κάτι απλά ΜΗΝ ΠΑΤΕ!
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Αυτή φίλε που θα την βρούμε με τα πιτσιλίσματαΝαι με κοντα ξανθια μαλλια που την καρφωνεις πισοκωλλητα και σε πιτσιλαει με τα χυσια της στην μαπα και στο σωμα...
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Yes it is....ως ΜαρίναΗ Μανια είναι αυτή που λένε ότι ήταν πιάτσα ;
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Φίλε μου η Ναταλί σε ποιο δουλεύει ; Είναι αυτή με το squirting ?Πρωινη βαρδια. Ειρηνη , Ναταλι, Κατερινα, Βλαντα. Εγω σε αυτες παω. Τωρα γουστα ειναι αυτα... Παντως ολες αυτες που ανεφερα ειναι σχεδον μετριας εμφανισης αλλα γαμιουνται καλα και τα δινουν ολα. Αν ψαχνεις εμφανιση υπαρχει τεραστια πιθανοτητα >60% να μην γαμησεις καλα. Υπαρχουν παιδια που ξερουν απο βραδυνες βαρδιες να σε πληροφορησουν.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.796
Δεν την θυμάμαι φατσα αλλα άμα περάσω και την δω στο στούντιο θα καταλάβω σίγουρα .Yes it is....ως Μαρίνα
Η άλλη η μαρίνα η ξανθιά στο άλλο σάιτ ,γιατι μου φαίνεται πολύ γνωστή ;δούλευε κάπου παλιότερα ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.796
Σιγά μην κάνει και σκέιτ φίλε,Φίλε μου η Ναταλί σε ποιο δουλεύει ; Είναι αυτή με το squirting ?
Χύνει η κοπελα σου λέει άμα την γαμας ..δεν ανοίγει την πόρτα και αρχίζει να σε λούζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις