Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (1 μέλη και 81 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Για να πας στην Αθήνα θα χρειαστείς πάνω από 100€ για μια μέρα για πάνε ελα, ξενοδοχείο με τα απαραίτητα στο κέντρο και φαγητό ( χωρίς εισιτήρια αγώνα!)και σε φαίνονται πολλά τα 40€ για 10' όπως λες ;Τότε περίμενε να βρεις(;) καμμία "τζαμπα" που και αυτήν θα την χρυσό -πληρώσεις με αμφίβολα αποτελέσματα.
Γειασου argyrotoxe,δεν αναφερθηκε Αθηνα απο μενα δεν ζηλευω περνω πολυ καλα στη ΘΕΣΝΙΚΗ,εχω επιλογες στο 30αρι αξιολογες που αν τις δωσω 40 κανουν παπαδες,γιατι ξαναρωτω να τα ακουμπησω σε αυτες που τα υποτιμουν?τα χαλαλιζω καπου καπου ,ποτε στα μαγαζια του παραδεισου.Επιμενω εχουν καλομαθει, δεν ειμαι ξερολας,ομως μετα απο 40 + χρονια ,40 ευρω για 10 λεπτα ενα μεγαλο ΟΧΙ απο τον παλαιμαχο,ας τα δινουν αλλοι.40 με ακα πιπα και 20αλεπτο κατι γινεται,η βιασυνη ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα των κοριτσιων .30 και 15 λεπτα παλι ειναι καλα,σκεψου 120 την ωρα ,οταν υπαρχει πελατεια για οσες ειναι εξυπνες και αγαπουν τη δουλεια ,που αληθεια ειναι σκληρη,ομως ποια δουλεια ειναι ευκολη με μεγαλη αμοιβη?Βεβαιως παντοτε θα υπαρχουν και καποιοι που τα σκορπουν,ετσι θα επιβιωνουν και τα ακριβα μαγαζια.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.
Ειδες τι ζημια εκανες στα πακια?
Δεν σε ξαναβγαζω εξω...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.979
Πόντοι
9.297
Γειασου argyrotoxe,δεν αναφερθηκε Αθηνα απο μενα δεν ζηλευω περνω πολυ καλα στη ΘΕΣΝΙΚΗ,εχω επιλογες στο 30αρι αξιολογες που αν τις δωσω 40 κανουν παπαδες,γιατι ξαναρωτω να τα ακουμπησω σε αυτες που τα υποτιμουν?τα χαλαλιζω καπου καπου ,ποτε στα μαγαζια του παραδεισου.Επιμενω εχουν καλομαθει, δεν ειμαι ξερολας,ομως μετα απο 40 + χρονια ,40 ευρω για 10 λεπτα ενα μεγαλο ΟΧΙ απο τον παλαιμαχο,ας τα δινουν αλλοι.40 με ακα πιπα και 20αλεπτο κατι γινεται,η βιασυνη ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα των κοριτσιων .30 και 15 λεπτα παλι ειναι καλα,σκεψου 120 την ωρα ,οταν υπαρχει πελατεια για οσες ειναι εξυπνες και αγαπουν τη δουλεια ,που αληθεια ειναι σκληρη,ομως ποια δουλεια ειναι ευκολη με μεγαλη αμοιβη?Βεβαιως παντοτε θα υπαρχουν και καποιοι που τα σκορπουν,ετσι θα επιβιωνουν και τα ακριβα μαγαζια.
Είναι αλήθεια ότι πλέον δεν υπάρχουν νέα κορίτσια με την ποιότητα που υπήρχε παλιά...όμως δεν θα φτάσουμε σε τιμές Αθήνας.
Είναι προτιμότερο να επενδύουμε στα στάνταρακια του ο καθένας και σε περίπτωση πειράματος με άλλη να σκεφτόμαστε ότι "Αν πετύχει ,πέτυχε" .
Χαίρομαι που δεν απαξιώνεις συνολικά την πιάτσα της Θεσσαλονίκης εξυψωνοντας ταυτόχρονα την Αθήνα.Φολες υπάρχουν παντού....
Όσοι γκρινιάζουν για την εδώ κατάσταση απλώς ας σκεφτούν ότι θα χρειαστεί να κάνουν οικονομία για καιρό προτού κατέβουν στο για ένα χτύπημα,πράγμα δύσκολο!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Καλησπέρα παιδιά τι κοπελαρα είναι αυτή η πρωινή στο σεξ εν δε Σίτι..Άννα την λένε από Ουκρανία και δούλευε πρωινή στο ποησον πολύ καλή στο δωματιο

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πρόσφατη επίσκεψη στο hot lady πρωινή βάρδια.
Συμπαθητική κοπελίτσα ονόματι Πάολα .Με είπε ότι είναι δήθεν από Παραγουάη. Σώμα με καμπύλες αλλά όχι λάτιν πιο πολύ τοπικής προέλευσης. Υπηρεσίες μέτριες, δεν θα ξαναπήγαινα.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Amper ότι καλύτερο μσγκες .. μπήκα με απλό, η τύπισσα ξέρει να γαμιεται και επισης καλή πιπα Α και μουναρος . Λες και γαμας υποδοχή σε κλαμπ είναι..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά τι κοπελαρα είναι αυτή η πρωινή στο σεξ εν δε Σίτι..Άννα την λένε από Ουκρανία και δούλευε πρωινή στο ποησον πολύ καλή στο δωματιο
Ina μήπως εννοείς;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.979
Πόντοι
9.297
Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.
Απορώ που περπατήσες μαζί τους έστω πέντε μέτρα....απορώ!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Α επίσης καινούργιο αίμα, στο wet
Ξανθό 20 χρονών ψηλω αδύνατο φουλ με ωραία βυζια Β μέγεθος προς C αν θυμάμαι καλά
Κωλος μοντελε, όχι πολύ μικρός αλλά καλοσχηματισμενος . Θα δοκιμάστε σίγουρα στις επόμενες μέρες. Η τσατσα είπε ότι ήταν η 1η μέρα της σήμερα

Εγγρ.
30 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
0
Μια ψιλή μαυρομαλα με ωραίο σώμα αλλά φάτσα για τον πουτσο σαν ΖΝ είναι, στα 3διμα βραδυνή βάρδια την πήρε κανείς;

Τελευταία τροποποίηση:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Βόλτα βραδινή στα σπιτάκια
Δε γινόταν να μην πάω στη Αμπερ στην επάνοδο της στην πόλη μας καθώς δεν την προλαβα την πρώτη φορά!
Παιδιά πραγματικά οι φωτο την αδικούν παρά πολύ!
Μπηκα με 40€ απλό αλλά το κατά ευχαριστήθηκα!
Μηδέν πιεση χρόνου, το μωρό ευχάριστο και πρόσχαρο, μυρωδάτο και χαμογελαστό με πραγματική ορεξη για δουλειά! Θα είναι εδώ μέχρι 25/11, καθώς μετά πάει Αθήνα και στα καπάκια στη Μάλαγα που είναι κ η γενέτειρα της για τις γιορτές.
Θα ακολουθήσει κριτική για να μη γκρινιάζει ο τιμημένος Al, αλλά αύριο με τον καφέ γιατί τώρα είναι δύσκολη η ώρα!
Πάντως να πάτε! Συνδιάζει ευγένεια και θέληση παλιάς εποχης με ωραίο σύνολο εξωτερικής εμφάνισης!
ΚΑΒΛΑΡΑ

Προσθέτω επίσκεψη στο paradise αριστερό είχε μια νταρντανα μαυρουλα καθόλου του γούστου μου αλλά αντικειμενικά κορμάρα για τους λάτρεις του είδους, όπως κ στο εταίρο δεξιά γιατί ήθελα να σιγουρευτώ πως ήταν η Μανια απο την πιάτσα η μελαχρινή. Πράγματι ήταν αυτή με μια άλλη μαζί αδιάφορη με μικρό κωλο. Τρομερό μουνι η Μανια κάναμε και καλαμπούρι τύπου «το γύρισες έγινες κυριλέ κτλ» αλλά όπως μ ενημέρωσε τα συνδιαζει κατά καιρούς Γιαννιτσων και ρδελα!
Είναι κ ο επόμενος στόχος γιατί δεν την έχω απολαύσει σε σπιτάκι και το θέλω, γιατί μ έχει χαρίσει δυνατές καβλες στην καβάτζα

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Θα ακολουθήσει κριτική για να μη γκρινιάζει ο τιμημένος Al, αλλά αύριο με τον καφέ γιατί τώρα είναι δύσκολη η ώρα!
Μου είναι αδιάφορο αν θα ακολουθήσει κριτική... από τη στιγμή που πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη δε πρόκειται να πιστέψω τίποτα από όσα γράφεις.Το πιο πιθανό είναι να κάνεις πάλι μια συρραφή όσων έχουν γραφτεί ήδη ως τώρα για τη συγκεκριμένη και να το παρουσιάσεις σαν δική σου κριτική.
Σου είπα με το να ασχολείσαι μαζί μου δήθεν φιλικά και με το να παινευεις κοπέλες που συμπαθώ δε θα καταφέρεις να κερδίσεις πόντους εδώ μέσα.
Προσπάθησες να μας εξαπατήσεις και αυτό δεν αλλάζει...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Α επίσης καινούργιο αίμα, στο wet
Ξανθό 20 χρονών ψηλω αδύνατο φουλ με ωραία βυζια Β μέγεθος προς C αν θυμάμαι καλά
Κωλος μοντελε, όχι πολύ μικρός αλλά καλοσχηματισμενος . Θα δοκιμάστε σίγουρα στις επόμενες μέρες. Η τσατσα είπε ότι ήταν η 1η μέρα της σήμερα

ας ελπίσουμε να προσφέρει και καλές υπηρεσίες και να μην περιορίζεται μόνο σε διεκπαιρεωτικά σέρβις σε προγράματα

όταν την πάρεις γράψε εκτενείς λεπτομέρειες

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έκανα χθες καταδρομή, 6μιση το απόγευμα. Τα περισσότερα κλειστά ήτανε, αν και πήγα στην αλλαγή βάρδιας σχεδόν. Απέφυγα Φρίξου και 40άρια. Πήγα Godiva όπου μου παρουσίασε η τσατσά μια καινούργια ως Ιταλίδα, μελαχρινή με καλούτσικο, μυρίστηκα φόλα και απέφυγα. Μετά στο μικρό το ξύλινο, μια Νατάσα από Ρωσία, και καλά. Καλή σε εμφάνιση, από υπηρεσίες άγνωστο. Λας Βέγκας ήτανε ανοιχτά, αλλά δεν μπήκα λόγω πρόσφατης αναφοράς συναγωνιστή. Πέρασα απλό με Έλενα Ρουμάνα. Έχει βάλει μερικά κιλάκια, παρόλα αυτά σε υπηρεσίες είναι τίμια επιλογή σε σχέση με άλλες. Στο διπλανό από την Έλενα ήτανε μια Τζένη αν θυμάμαι καλά, Ρουμάνα παρουσιάστηκε από τσατσά, αδιάφορη σε εμφάνιση. :hi:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μου είναι αδιάφορο αν θα ακολουθήσει κριτική... από τη στιγμή που πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη δε πρόκειται να πιστέψω τίποτα από όσα γράφεις.Το πιο πιθανό είναι να κάνεις πάλι μια συρραφή όσων έχουν γραφτεί ήδη ως τώρα για τη συγκεκριμένη και να το παρουσιάσεις σαν δική σου κριτική.
Σου είπα με το να ασχολείσαι μαζί μου δήθεν φιλικά και με το να παινευεις κοπέλες που συμπαθώ δε θα καταφέρεις να κερδίσεις πόντους εδώ μέσα.
Προσπάθησες να μας εξαπατήσεις και αυτό δεν αλλάζει...
Εχεις τρομερό προβλημα φιλε
Δε δέχεσαι ούτε καν το χιούμορ
Άλλη ορεξη δεν είχα να κάθομαι να γράφω αερολογίες εδώ μέσα
Οποίος θέλει με πιστεύει οποίος δε θέλει όχι. Μπορεί ο καθένας να κρίνει από μόνος του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom