spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή. Γουστάρει άγριο σεξΗ Amper τι λεει ρε μαγκες?Πηγε κανεις ?
Πολύ καλή. Γουστάρει άγριο σεξΗ Amper τι λεει ρε μαγκες?Πηγε κανεις ?
Αν λες αυτο που είναι απέναντι από το βένους τέρμα δεξιά όπως τα κοιτάς τα σπίτιαΔεν εχω δει ποτε την Καρινα "το βαθυ λαρρυγι". Ηταν στο δωματιο μια φορα που μπηκα στο μινωταυρου 3 απεναντι απ το Βενους. Μιλαμε η τσατσα ετσι μου την συστησε λες και εχει ονομα στην πιατσα και θα πρεπε να την ξερω. οποιος την ξερει/εχει παρει ας κανει μια περιγραφη του πως ειναι
Τρεις τελευταίες φορές και σε μένα. Όπως και η Ανια δίπλαΡε μάγκες μόνο σε μένα έχει τύχει η και σε σας να πηγαίνω στην Λιλιάνα και να με λέει συνεχώς η τσατσά ότι είναι σε πρόγραμμα; Πείτε μου λίγο
Η κατσαρίδα το δεχότανΘα ψαξω dewars ευχαριστω.είχα την εντύπωση οτι δεν δέχεται σχεδόν καμια για αυτό
Στη πιατσα πχ δεν εχω πετύχει ουτε μια που να δέχεται εδώ και 10 χρόνια
Δεν βγαίνει πλεον νομίζω αυτή και ουτε την είχα πάρει στο παρελθόν ποτέΗ κατσαρίδα το δεχόταν
Και φυσικά ακα πιπα χυσιμο στομα
Θρύλος
Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου κριτική για την Νικόλ προ δεκαετιας είχα πει ότι είναι γύρω στα 40-45...αφενός είναι νεότερης και περιποιημενης εμφάνισης και αφετέρου δεν μου λέει την ηλικία της ( μου τα μασάει αν και ξέρει ότι γουστάρω ώριμες).Σίγουρα
Χτιζεται ξενοδοχειαρα φαίνεται μπροστά από το παλιό το ape και πέφτει πολύ χρήμα στην περιοχή.Σήμερα το μεσημέρι μετά από πολλά πολλά χρόνια με έβγαλε ο δρόμος στην περιοχή.
Το έχω γυρίσει στα μασατζιδικα για πολλούς λόγους.
Η περιοχή έχει αλλάξει ενιωθα σαν τον βλάχο πού κατέβηκε Αθήνα απο το χωριό του.
Έκανα μια στάση στην εμπεδοκλέους στην αρχή της αν θυμάμαι καλά.
Μπήκα μέσα απο περιέργεια.
Υποδοχή μια τσατσά με χαρακτηριστικά απο Ασία.
Ευχάριστη παρουσίαση και ευγενική.
Βγήκε ενα τούμπανο πού μού την παρουσίασε σαν Λατίνα.
Όνομα δεν συγκράτησα.
Τσουποτη με πιασίματα.
Δεν μπηκα αλλά επειδή μού έμεινε όποιος έχει πληροφορίες ας με ενημέρωση είτε εδώ είτε σε pm.
Ειχα παρει μια,δεν θυμουμαι ονομα ,οταν εκαναν προσφορα στα 30 ευρω πριν 2-3 χρονια,ισως θυμουνται καποιοι συναγωνιστες.Ισως καποιες να ειναι πολυ καλες,ομως το ρισκο ειναι μεγαλο για φολα.Μαγαζια πολυτελειας για τους διαθεσιμους με χοντρα πορτοφολια .10 λεπτα στα 40 ευρω με βιασυνη ,για πιο λογο να τα δωσουμε.Καλησπέρα χύστες!
Πέρασμα προ ολίγου με Νινα από το paradise. Σερβίδα δηλώνει, στην καλύτερη βουλγαρα θα έλεγα. Επέλεξα το πρόγραμμα των 70€ με 69. Ξεκινάμε με πίπα, σχετικά καλή, μόλις πήγα να βάλω δάχτυλο είπε όχι γτ βγάζει σπυριά από τα χέρια και με παρότρυνε να ξεκινήσουμε το 69. Ανεβαίνει από πάνω ξεκινάω να γλείφω και μετά από ένα λεπτό σηκώνεται μόνη της και λέει δεν μπορώ με τσιμπάνε τα γενιά. Περνάει προφυλακτικό και ξεκινάει με reverse cowgirl εκεί ενταξει ήταν καλή και με συμμετοχή αλλά και δυνατό κάρφωμα με θέα την κωλαρα με το τατουάζ. Πάνω που γκαζαραμε λέει δεν μπορώ άλλο σειρά σου. Την γυρνάω στα 4 κι εκεί έκλεψε αρκετά με λάθος στησίματα. Την λέω να ανεβεί ξανά από πάνω και λέει όχι δεν μπορεί. Υστερα της λέω για πίπα λέει όχι θα στον παίξω να τελειώσεις και καπου εκει την καληνυχτισα χωρίς να τελειώσω.
Στο δίπλα paradise πέρασμα φίλου με Σάρα και επιλογή στο απλό με 40€. Κατά την είσοδο στο δωμάτιο φαινόταν πρόσχαρη και ευδιάθετη. Δεν μιλάει ελληνικά ούτε αγγλικά. Στα του αγώνα πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμενο παπαρι, μέτρια πίπα. Όταν είχαμε έπαρση σημαίας έκανε νόημα να σηκωθεί ο συναγωνιστής στήθηκε στα 4 με κλεψιμαίικη στάση χωρις να δίνει περιθώρια για κάρφωμα και σωστή διείσδυση. Όταν της είπε να αλλάξουνε στάση και έκανε νόημα για cowgirl αρνήθηκε. Γυρνάει σε ιεραποστολικό και ξαπλώνει και μένει κομοδίνο χωρίς συμμετοχή. Ύστερα από λίγο κοιτάει το ρολόι και λέει 3 λεπτά ακόμα. Επιστροφή στα 4 με προσπάθεια να τελειώσει εξίσου αποτυχημένη κι αυτή είπε ότι τελείωσε ο χρόνος και σηκώθηκε να φύγει.
Εν κατακλείδι κρίμα για το paradise γτ είναι όντως από τα κορυφαία, αλλά σήμερα μας απογοήτευσε. Τις επόμενες μέρες θα γράψω κριτική για Βικτόρια, η οποία πραγματικά είναι ότι καλύτερο.
Η εκεί θα είναι η σε κανα βενους! Άλλου δεν πάειΑγαπητοι συναγωνιστες. Γνωριζει καποιος αν η Βλαντα δουλευει στο Β. Ερωτικα οπως δειχνει το αλλο σαιτ η ειναι σε καποιο αλλο οικο;
Επειδη σημερα λεει για επισκεψη στην πολη σας κ θελω ετσι για την εμπειρια να την συναντησω.Η εκεί θα είναι η σε κανα βενους! Άλλου δεν πάει
Να πας! Από θέμα υπηρεσιών αξίζει! Είναι μιλφ αλλά καλοστεκούμενη!Επειδη σημερα λεει για επισκεψη στην πολη σας κ θελω ετσι για την εμπειρια να την συναντησω.
Και γώ την πάτησα στο εν λόγο ίδρυμα! Όχι μόνο εκεί βέβαια! Αν είναι να μπεις και να σου αρχίσει τα όχι και τα μη καταλαβαίνεις ότι θα τα κλαψεις όσα και να δώσεις! Να ναι καλά τα στάνταρακια μας, πληρώνεις αλλά πιάνει τόπο! Απλά όλοι θελουμε να δοκιμάσουμε το καινούριο φρούτο και είναι ρίσκο όντως!Ειχα παρει μια,δεν θυμουμαι ονομα ,οταν εκαναν προσφορα στα 30 ευρω πριν 2-3 χρονια,ισως θυμουνται καποιοι συναγωνιστες.Ισως καποιες να ειναι πολυ καλες,ομως το ρισκο ειναι μεγαλο για φολα.Μαγαζια πολυτελειας για τους διαθεσιμους με χοντρα πορτοφολια .10 λεπτα στα 40 ευρω με βιασυνη ,για πιο λογο να τα δωσουμε.
Ξέρουμε που δουλεύει η Νικόλ αυτό τον καιρό;Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.