Σκέφτηκα και εγώ μήπως ήταν λίγο υπερβολικός ο al pacino και έβγαζε κακία που ενίοτε όλοι μας μπορεί να βγάλουμε...Δεν το σχολίασα ,τουλάχιστον δικαιώνεται ο al .
Μετά το τελευταίο σχόλιο του Alfie κατάλαβα και εγω πώς είτε γράφει υπερβολές και ψέματα είτε δεν προσέχει απλά και γράφει ασυναρτησίες .....
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τον Τζορμακα της μπουρδελοκατάστασης ,αλλά θεωρώ ο,τι δεν τον αδικεί κανένας μας......
Όλα αυτά επειδή είπα ότι «κατά καιρούς τα συνδιάζει»;
Ειλικρινά σας βρίσκω αντικειμενικά υπερβολικούς. Πρέπει να προσέχουμε την κάθε δασεία και την κάθε ψιλή σε ότι λέμε;
Δε νομίζω να χάνεται το νόημα με τόσο μικρές λεπτομέρειες στις οποίες μένετε και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί έμμεσα απορρίπτεται και αναιρείται κάποιος ο οποίος θέλει να συμβάλει απλά με τον δικό του παρορμητικό και ενθουσιώδη γραπτό απρόσωπο λόγο!
Δέχομαι ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι προκάτ καλό/κακοπροαίρετα με τον οποιονδήποτε αλλά ουδέποτε είπα κάτι τόσο ακραίο! Οκ;
Ούτε είναι ακραίο ότι μπήκα στη μπανιέρα με την Ειρήνη με πρόγραμμα των 100€ πριν δυο χρόνια, ούτε ότι άλλο υπονοείται εδώ μέσα και ειδικά στο νήμα πιάτσες! Πλην της τσατσας που είχα αναφέρει και παραδέχομαι οτι κ γώ θα είχα τις ενστάσεις μου περί φιδίσιας ιστορίας, δεν είπα ποτε κάτι ακραίο.
Αυτό που κάνει ο αλ με αρκετούς εδώ μέσα είναι ψάρεμα και προσέγγιση με σκοπό να ανακαλύψει αν είναι fake η όχι. Καλά κάνει κ δικαίωμα του όπως κ δικαίωμα σας να πιστεύετε τον πιο παλιό. Λογικά το ίδιο θα έκανα.
Αλλά δε θα σταματήσω όσο μπορώ να γράφω αυτά που ζω χωρίς ίχνος ψέμματος. Και οποίος θέλει ασπάζεται