Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μου είναι αδιάφορο αν θα ακολουθήσει κριτική... από τη στιγμή που πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη δε πρόκειται να πιστέψω τίποτα από όσα γράφεις.Το πιο πιθανό είναι να κάνεις πάλι μια συρραφή όσων έχουν γραφτεί ήδη ως τώρα για τη συγκεκριμένη και να το παρουσιάσεις σαν δική σου κριτική.
Σου είπα με το να ασχολείσαι μαζί μου δήθεν φιλικά και με το να παινευεις κοπέλες που συμπαθώ δε θα καταφέρεις να κερδίσεις πόντους εδώ μέσα.
Προσπάθησες να μας εξαπατήσεις και αυτό δεν αλλάζει...
Για την ιστορία και μόνο φίλε Αλ η Μανια(Μαρίνα στις πιάτσες) δεν έχει εμφανιστεί στις πιάτσες από πέρσι το καλοκαίρι που ξεκίνησε στου Νικηφόρου Ουρανού ούτε μισή μέρα... Ψέμα μεγάλο που είπε ότι τα συνδιάζει...για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη που είπε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Για την ιστορία και μόνο φίλε Αλ η Μανια(Μαρίνα στις πιάτσες) δεν έχει εμφανιστεί στις πιάτσες από πέρσι το καλοκαίρι που ξεκίνησε στου Νικηφόρου Ουρανού ούτε μισή μέρα... Ψέμα μεγάλο που είπε ότι τα συνδιάζει...για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη που είπε
Κατά καιρούς ανέφερα!
Όχι τώρα!
Τι να πω ρε παιδιά αλήθεια με έχετε πάρει πολύ στραβά και ποτε δεν είχα πρόθεση να πω ψέμα! Ειλικρινά λυπάμαι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Κατά καιρούς ανέφερα!
Όχι τώρα!
Τι να πω ρε παιδιά αλήθεια με έχετε πάρει πολύ στραβά και ποτε δεν είχα πρόθεση να πω ψέμα! Ειλικρινά λυπάμαι
Εγώ καθόλου ούτε καν έχω σου έχω πει κάτι κάπου... αλλά για να στα λέει ο Αλ με τόσα χιλιόμετρα στο άθλημα κάτι θα έχει καταλάβει...δεν ξέρω αν όντως ισχύουν...Το κατά καιρούς πάλι είναι αναληθες γιατί από την στιγμή που έφυγε πέρσι δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Πέρασμα με αλινα.
Ευγενική, δεν είπε σε τίποτα όχι.λιγο μυστήρια βέβαια, αλλά δεν ήταν αυτο το κάτι παραπάνο. Ένα νορμάλ σεξακι

Τελευταία τροποποίηση:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πέρασα κι εγώ με Αμπέρ. Όντως οι φώτο την αδικούν. Όμορφο μούτρο και κλασσικό σώμα λατίνας με μεγάλο τσουπωτο κώλο και μικρό βυζί. Ίσως έχει βάλει λίγο με λιπομεταφορα στον κώλο αλλά καμιά σχέση με εκείνη την αηδία της Αντριανας

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εγώ καθόλου ούτε καν έχω σου έχω πει κάτι κάπου... αλλά για να στα λέει ο Αλ με τόσα χιλιόμετρα στο άθλημα κάτι θα έχει καταλάβει...δεν ξέρω αν όντως ισχύουν...Το κατά καιρούς πάλι είναι αναληθες γιατί από την στιγμή που έφυγε πέρσι δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση
Σκέφτηκα και εγώ μήπως ήταν λίγο υπερβολικός ο al pacino και έβγαζε κακία που ενίοτε όλοι μας μπορεί να βγάλουμε...Δεν το σχολίασα ,τουλάχιστον δικαιώνεται ο al .
Μετά το τελευταίο σχόλιο του Alfie κατάλαβα και εγω πώς είτε γράφει υπερβολές και ψέματα είτε δεν προσέχει απλά και γράφει ασυναρτησίες .....
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τον Τζορμακα της μπουρδελοκατάστασης ,αλλά θεωρώ ο,τι δεν τον αδικεί κανένας μας......

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Σκέφτηκα και εγώ μήπως ήταν λίγο υπερβολικός ο al pacino και έβγαζε κακία που ενίοτε όλοι μας μπορεί να βγάλουμε...Δεν το σχολίασα ,τουλάχιστον δικαιώνεται ο al .
Γιατί να βγάζω κακία αδερφέ μου?τον γνώριζα και από χθες??...με επιχειρήματα είπα ότι από την πρώτη ώρα τον παρακολουθούσα και ότι αυτά που έγραφε είτε εδώ μέσα είτε σε πμ είχαν πολλές αντιφάσεις μέχρι που έσκασε το θέμα της Ειρήνης.... εκτός από το θέμα της Ειρήνης σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις στο νήμα Πιάτσες τον έπιασαν να γράφει και εκεί ψέματα αλλά μέλη που έχουν μεγάλη εμπειρία στο θέμα... άρα στην ουσία και εκείνοι επιβεβαίωσαν αυτό που έγραψα εγώ, ότι δηλαδή ο τύπος μας δουλεύει...
Τώρα το τι ευχαρίστηση βρίσκει κάποιος το να γραφτεί μέλος εδώ μέσα για να γράφει ψέματα ή να συμμετέχει σε 10 διαφορετικά θέματα και να θεωρεί ότι πρέπει να απαντάει σε όλους και σε όλα, ειλικρινά τόσα χρόνια δεν το έχω καταλάβει... και υπήρξαν παρά πολλοί όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα καινούργια μέλη όπως μπορεί να πιστεύει κάποιος, αλλά με τα χρόνια έχω αναπτύξει την ικανότητα εδώ μέσα να καταλαβαίνω ποιος μας δουλεύει και ποιος πραγματικά γράφτηκε στο σάιτ για να καταθέσει τις εμπειρίες του και να μοιραστεί πληροφορίες.Ο συγκεκριμένος καρφώθηκε έντονα από μόνος του από την αρχή

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Γιατί να βγάζω κακία αδερφέ μου?τον γνώριζα και από χθες??...με επιχειρήματα είπα ότι από την πρώτη ώρα τον παρακολουθούσα και ότι αυτά που έγραφε είτε εδώ μέσα είτε σε πμ είχαν πολλές αντιφάσεις μέχρι που έσκασε το θέμα της Ειρήνης.... εκτός από το θέμα της Ειρήνης σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις στο νήμα Πιάτσες τον έπιασαν να γράφει και εκεί ψέματα αλλά μέλη που έχουν μεγάλη εμπειρία στο θέμα... άρα στην ουσία και εκείνοι επιβεβαίωσαν αυτό που έγραψα εγώ, ότι δηλαδή ο τύπος μας δουλεύει...
Τώρα το τι ευχαρίστηση βρίσκει κάποιος το να γραφτεί μέλος εδώ μέσα για να γράφει ψέματα ή να συμμετέχει σε 10 διαφορετικά θέματα και να θεωρεί ότι πρέπει να απαντάει σε όλους και σε όλα, ειλικρινά τόσα χρόνια δεν το έχω καταλάβει... και υπήρξαν παρά πολλοί όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα καινούργια μέλη όπως μπορεί να πιστεύει κάποιος, αλλά με τα χρόνια έχω αναπτύξει την ικανότητα εδώ μέσα να καταλαβαίνω ποιος μας δουλεύει και ποιος πραγματικά γράφτηκε στο σάιτ για να καταθέσει τις εμπειρίες του και να μοιραστεί πληροφορίες.Ο συγκεκριμένος καρφώθηκε έντονα από μόνος του από την αρχή
Η κόντρα είναι ανούσια al .
Το είπα και στον ίδιο τον alfie .
Και μαλακια του που σε ανέφερε στο ποστ του .
Ο καθένας γράφει ότι θέλει ,πολλές φορές ανούσια πράγματα ,ψέματα και μαλακίες .
Αυτό πιστεύω όλοι το κρίνουμε με τον τρόπο μας ,όπως εσύ έχεις μια εικόνα για τον καθένα εδώ ,έτσι και εγώ και όλοι ,μπορεί να πέφτουμε και εξω πολλές φορές αλλά η μαλακια ήταν δικιά του που σε ανέφερε με αυτό τον τρόπο στο ποστ του .

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Καλησπέρα παιδιά. Καμιά πληροφορία για την Έφη;
Ευχαριστώ.
Καλησπερα.
Εσυ αδερφε απο το 2021 εγγεγραμενος και πρωτο μηνυμα τωρα και αυτο που εχεις να ρωτησεις ειναι αυτο;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μετά το τελευταίο σχόλιο του Alfie κατάλαβα και εγω πώς είτε γράφει υπερβολές και ψέματα είτε δεν προσέχει απλά και γράφει ασυναρτησίες .....
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τον Τζορμακα της μπουρδελοκατάστασης ,αλλά θεωρώ ο,τι δεν τον αδικεί κανένας μας......
Όλα αυτά επειδή είπα ότι «κατά καιρούς τα συνδιάζει»;
Ειλικρινά σας βρίσκω αντικειμενικά υπερβολικούς. Πρέπει να προσέχουμε την κάθε δασεία και την κάθε ψιλή σε ότι λέμε;
Δε νομίζω να χάνεται το νόημα με τόσο μικρές λεπτομέρειες στις οποίες μένετε και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί έμμεσα απορρίπτεται και αναιρείται κάποιος ο οποίος θέλει να συμβάλει απλά με τον δικό του παρορμητικό και ενθουσιώδη γραπτό απρόσωπο λόγο!
Δέχομαι ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι προκάτ καλό/κακοπροαίρετα με τον οποιονδήποτε αλλά ουδέποτε είπα κάτι τόσο ακραίο! Οκ;
Ούτε είναι ακραίο ότι μπήκα στη μπανιέρα με την Ειρήνη με πρόγραμμα των 100€ πριν δυο χρόνια, ούτε ότι άλλο υπονοείται εδώ μέσα και ειδικά στο νήμα πιάτσες! Πλην της τσατσας που είχα αναφέρει και παραδέχομαι οτι κ γώ θα είχα τις ενστάσεις μου περί φιδίσιας ιστορίας, δεν είπα ποτε κάτι ακραίο.
Αυτό που κάνει ο αλ με αρκετούς εδώ μέσα είναι ψάρεμα και προσέγγιση με σκοπό να ανακαλύψει αν είναι fake η όχι. Καλά κάνει κ δικαίωμα του όπως κ δικαίωμα σας να πιστεύετε τον πιο παλιό. Λογικά το ίδιο θα έκανα.
Αλλά δε θα σταματήσω όσο μπορώ να γράφω αυτά που ζω χωρίς ίχνος ψέμματος. Και οποίος θέλει ασπάζεται

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Καλημέρα παιδιά πήγα στο γωνιακό ουρανού με μινοταυρου πρωί και ήταν μια ξανθιά νταρτανα και μου έδωσε ένα χαρτί στα ελληνικά με το πρόγραμμα της...πέθανα στα γελια

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.063
Πόντοι
5.646
Α επίσης καινούργιο αίμα, στο wet
Ξανθό 20 χρονών ψηλω αδύνατο φουλ με ωραία βυζια Β μέγεθος προς C αν θυμάμαι καλά
Κωλος μοντελε, όχι πολύ μικρός αλλά καλοσχηματισμενος . Θα δοκιμάστε σίγουρα στις επόμενες μέρες. Η τσατσα είπε ότι ήταν η 1η μέρα της σήμερα
Η φολοIzabella είναι κ δεν είναι new entry.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Η φολοIzabella είναι κ δεν είναι new entry.
Δεν θυμάμαι όνομα, 1η φορά την βλέπω καθώς έλειπα 6 μήνες σεζόν
Αξίζει? Εγώ όταν πήγα και την είδα επέμενε να περάσω γτ λέει θα περάσουμε καλά θα δεις κτλ

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Πέρασμα με βερονικα στο venus.
28χρ Ρωσία γυναικάρα ψηλή, ευγενικη αλλά είπε όχι σε φιλή. Καλό σεξακι. Κρατιωμουν με χίλια ζόρια για να μην τελειώσω και τελείωσα σχετικά γρήγορα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την προηγουμενη βδομαδα πληρωσα την Συλβια, το μικρο εχει χαλασει, κανει αγγαρεια, με το ζορι την εχυσα για τελευταια φορα. Ολο οχι και οχι... Χ λοιπον.

Για σημερα εχω βαλει στοχο μια εκ των οποιον Αμπερ ή Ναταλι ή Νικολ στο παρανταιζ. Παιζει και μπαλαντερ η Μαρινα η ξανθια που ξαναγυρισε ή Ελενα πιπινα στα Τσουκαλα. Για να δουμε...

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Ενδιαφέρεται κανείς να κάνουμε παρτουζα ή ακόμα καλύτερα gangbang με κάποια στα σπιτάκια? Θα είχε πολύ φάση να διαλύσουμε μια όλοι μαζί σαν τσόντα

• Like
Αντιδράσεις: tonika

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ενδιαφέρεται κανείς να κάνουμε παρτουζα ή ακόμα καλύτερα gangbang με κάποια στα σπιτάκια? Θα είχε πολύ φάση να διαλύσουμε μια όλοι μαζί σαν τσόντα
Την κοπελα την ρωτησες αν θελει να τη διαλυσετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom