Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Πέρασα από ναρυ μου είπαν 70€ το γυμνό,άκουσαν κάτι καντήλια και έφυγα,αυτή η καρίνα το βαθύ λαρύγγι τι πράμα είναι ρε παιδιά,δεν έχει πάτο το λαρύγγι της αλλά πολλοί γιουφτοι περνάνε μαζί της,έλεος...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.736
Πόντοι
736
Πέρασα από ναρυ μου είπαν 70€ το γυμνό,άκουσαν κάτι καντήλια και έφυγα,αυτή η καρίνα το βαθύ λαρύγγι τι πράμα είναι ρε παιδιά,δεν έχει πάτο το λαρύγγι της αλλά πολλοί γιουφτοι περνάνε μαζί της,έλεος...
Βραδινη στου Εριμητη 6 ειναι η Καρινα?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ευτυχώς ρίξαμε ταληρο και εμφανίστηκες ε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: azazel

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
1
Περασμα με ελευθερο στοματικο στα εβδομ ευρω με Amper (θα την δειτε στο γνςστο σαιτ),Φατσα πορνοσταρικη,ομορφο κορμι,κωλος Λατινας,ισχυριζεται πως ειναι απο μαλαγα Ισπανιας,τσιμπουκι βαθυ (και σας το λεει ατομο με σοβαρο εργαλειο) και γαμησι αρρωστο,το γουσταρει πολυ αυτο που κανει,ξεπατωστε την αφοβα.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ξέρουμε που δουλεύει η Νικόλ αυτό τον καιρό;
Στη Φρίξου την είδα τελευταία φορά, ανεβαίνοντας αριστερά στο δεύτερο αν θυμάμαι καλά. Τώρα στο άλλο site εμφανίζεται στα τρίδυμα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Έκανα μια βόλτα πρωί από τα σπιτάκια τίποτα αξιόλογο δίπλα από Βένους μια γεματουλα, στο αφρός μια Αντζέλικα νομίζω καλουτσικη και ερημίτη στο μεσαίο μια με πολλά τατουάζ αλλά δεν μου έκανε κλικ..όσες είδα μόνο για Μεταξουργείο με 10€

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Μετά από περισσότερο από μία δεκαετία πέρασα με Αγάπη στο απλό 40€, σπασμένη στο πρόσωπο, κοντά στα 50 πλεον αλλά σώμα λεπτό 20χρονης με μικρό βυζι, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με καλό τσιμπουκι και περιποίηση περιοχής και μερικά έχτρα αν σε θυμάται. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω, πάντως νομίζω ότι η Ζωη50 είναι η καλύτερη από όλες τις συνομηλικες της...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Καλημέρα παιδιά τι γνώμη έχετε για μια κοπέλα μόνα Λίζα που είναι στο παρανταισ το Στουντιο μου φάνηκε πολύ καλό..και για την Νικολέτα αφρός δεν μαρεσει καθόλου αλλά μου βγάζει κάτι να την πηδηξω

Εγγρ.
30 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
0
Τρεις τελευταίες φορές και σε μένα. Όπως και η Ανια δίπλα
Μέχρι που περίμενα μισή ώρα και μπηκα!
Πιστεύω ότι ίσως κάποιες τσατσαδες με την έγκριση της κοπέλας διαλέγουν τον πελάτη, πχ έβγαινα από την Μανταλένα δεν ήταν κανείς μέσα πάει να μπει άλλος που δεν είχε κανέναν μέσα και του λέει η τσατσά ότι είναι σε πρόγραμμα...

Εγγρ.
30 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
0
Για να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα ξανακανω ενα φλέγον ερώτημα:
Ξέρετε κάποια που να δέχεται χυσιμο στη μάπα ειτε με έξτρα χρέωση ειτε σε κάποιο πρόγραμμα;
Την Αντελινα που χα ρωτήσει στο Ν.Ουρανου24 μου χε πει 140€ σιγά μην δινα ομως

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Η Λωρέτα που δουλεύει βραδινή στο pussycat Π. Ερημίτη, αξίζει ή θα φάω φόλα;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Στο παρανταϊς βλέπω πάλι από γιαννιτσων μαζεύει. Μανία (Κατερίνα) από γιαννιτσων στην Νικ. Ουρανόυ μετά Πετ. Εριμιτη κ τώρα Παρανταϊς.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πιστεύω ότι ίσως κάποιες τσατσαδες με την έγκριση της κοπέλας διαλέγουν τον πελάτη, πχ έβγαινα από την Μανταλένα δεν ήταν κανείς μέσα πάει να μπει άλλος που δεν είχε κανέναν μέσα και του λέει η τσατσά ότι είναι σε πρόγραμμα...
Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.

Εγγρ.
30 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
0
Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.
Καλύτερα να μπαίνουμε μόνο εκεί που τρώνε πόρτα οι λάθρο πιθηκοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Ειχα παρει μια,δεν θυμουμαι ονομα ,οταν εκαναν προσφορα στα 30 ευρω πριν 2-3 χρονια,ισως θυμουνται καποιοι συναγωνιστες.Ισως καποιες να ειναι πολυ καλες,ομως το ρισκο ειναι μεγαλο για φολα.Μαγαζια πολυτελειας για τους διαθεσιμους με χοντρα πορτοφολια .10 λεπτα στα 40 ευρω με βιασυνη ,για πιο λογο να τα δωσουμε.
Για να πας στην Αθήνα θα χρειαστείς πάνω από 100€ για μια μέρα για πάνε ελα, ξενοδοχείο με τα απαραίτητα στο κέντρο και φαγητό ( χωρίς εισιτήρια αγώνα!)και σε φαίνονται πολλά τα 40€ για 10' όπως λες ;Τότε περίμενε να βρεις(;) καμμία "τζαμπα" που και αυτήν θα την χρυσό -πληρώσεις με αμφίβολα αποτελέσματα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Παιδια η Εμμα ξερετε αν εχει γυρισει ?
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη την δείχνει πως ηταν στο πόστο της , Πέμπτη Παρασκευή δεν την έχουν στο πρόγραμμα. Δες αύριο το βράδυ εδω μήπως δουλέψει το Σάββατο.

https://*****.gr/listing/emma/

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.736
Πόντοι
736
Με Venus Villa Erotica παίζει κάτι και δεν φαίνονται στο *****?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom