Βολτα σημερα
badgirls: αμαριλυς. ελληνιδα την πενεψε η τσατσα οτι θα περασεις καλα αφηνει πιασιματα κτλ καλη στο σαλονι η αμαριλυς χαρουμενη ομορφουλα αλλα nothing special...
villaprive:ναρυ.εμενα προσωπικα μ αρεσει και εχω περασει πολυ καλα μαζι της οποτε μπηκα...εμφανισιακα ειναι πιο μουν*ρα απο την τελευτεα φορα που την ειχα παρει εκανε σωματαρα.αλλα σαν να την εχει ψωνισει λιγο...τουρμπο στο σεξ πιπα μεχρι το λαρυγγιτο απλο 40 χαλαρο 50.μπηκα και επειδη ημουν πολυ κουραμνενος φοβηθηκα οτι δεν θα μου σηκωθει καν αλλα σε 1 λεπτο με εκανε τουρμπο και τελειωσα και γρηγορα...
studio paradise: μπηκα και στα 3.bianka ιταλιδα ωραιο σωμα απλα οκ nothing special...
λουσι μαύρη : εγω δεν τρελενομαι για μαυρες αλλα ειχε σωματαρα.για καποιον που το αρεσουν ειναι οκ,
ντορινα:οκ συμπαθιτικη κοπελα μου φανηκε. ωραιο σωμα.θα δοκιμαστει αλλη φορα.
μια ακομα μαύρη:μικρη 20χρονων δεν μ αρεσε.
μια απο βραζιλια: δεν μ αρεσε.λιγο παχουλη.
μαριζα.διαβαζω πολλα αρνητικα στο διπλα σιτε αλλα στο σαλονι ηταν καλη ομορφη με χαμογελο και καλη διαθεση....μεσα δεν ξερω...
poison: adriana latina δεν μ αρεσε πολυ πλαστικουρα...
inside:βιολετα ομορφη κοπελιτσα υσηχη στο σαλονι(αλλα και μεσα) εχω παει 3 φορες μαζι της.την πρωτη ηταν οκ.ενα καλο σεξακι.οχι wow ,normal.δευτερη και τριτη αγγαρια.
sex and the city: συλβια μου φανηκε λιγο αδιαφορη στο σαλονι. αν και εχω παει αλλη φορα μαζι της και ηταν μετρια,...
hot lady: παω στο hot lady και βλεπω μια θεα!!!την Amper.κολωμβια Ενω ειχα παει πριν λιγο με την ναρυ και μολις την βλεπω ξανασηκωνετε.! μου χαμογελαει και λεω μπαινω.παιδια τι σεξαρα εκανα δεν περιγραφεται! πολυ hardcore.η γκομενα γουσταρει πολυ αγριο σεξ!πιπα μεχρι το λαριγγυ.40το απλο προτινεται !!! Πολυ ομορφη,hardcore sex,πιπα μεχρι το λαριγγυ,και διαθεση να σε εξυπηρετησει
Redlight:αρινα ωραιο σωμα αλλα δεν τρελαθηκα...
πηγα και στα 30ρια αλλα δεν ειδα κατι ιδιαιτερο.
Γενικα σαν σωματα εχει καλα αλλα θα ειναι η ψαρωμένες ή κρυες στο σαλονι.