Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (7 μέλη και 106 επισκέπτες)

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Μια madalena σε κάτι ξυλινα σπιτάκια, ιδιαίτερα βιαστική. Στο 5λεπτο βαρούσε και την πόρτα η τσατσά. Για 30 ευρώ τα πολύ βασικά. Στο godiva εχει κανείς πάει; Δεν έχω δει κριτικές και στο site του, δειχνει μια Κριστυ και μια Ναρντα εδώ και καιρό.
Λες την madalena με τα πολλά τατουάζ;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Βολτα σημερα

badgirls: αμαριλυς. ελληνιδα την πενεψε η τσατσα οτι θα περασεις καλα αφηνει πιασιματα κτλ καλη στο σαλονι η αμαριλυς χαρουμενη ομορφουλα αλλα nothing special...
villaprive:ναρυ.εμενα προσωπικα μ αρεσει και εχω περασει πολυ καλα μαζι της οποτε μπηκα...εμφανισιακα ειναι πιο μουν*ρα απο την τελευτεα φορα που την ειχα παρει εκανε σωματαρα.αλλα σαν να την εχει ψωνισει λιγο...τουρμπο στο σεξ πιπα μεχρι το λαρυγγιτο απλο 40 χαλαρο 50.μπηκα και επειδη ημουν πολυ κουραμνενος φοβηθηκα οτι δεν θα μου σηκωθει καν αλλα σε 1 λεπτο με εκανε τουρμπο και τελειωσα και γρηγορα...
studio paradise: μπηκα και στα 3.bianka ιταλιδα ωραιο σωμα απλα οκ nothing special...
λουσι μαύρη : εγω δεν τρελενομαι για μαυρες αλλα ειχε σωματαρα.για καποιον που το αρεσουν ειναι οκ,
ντορινα:οκ συμπαθιτικη κοπελα μου φανηκε. ωραιο σωμα.θα δοκιμαστει αλλη φορα.
μια ακομα μαύρη:μικρη 20χρονων δεν μ αρεσε.
μια απο βραζιλια: δεν μ αρεσε.λιγο παχουλη.
μαριζα.διαβαζω πολλα αρνητικα στο διπλα σιτε αλλα στο σαλονι ηταν καλη ομορφη με χαμογελο και καλη διαθεση....μεσα δεν ξερω...
poison: adriana latina δεν μ αρεσε πολυ πλαστικουρα...
inside:βιολετα ομορφη κοπελιτσα υσηχη στο σαλονι(αλλα και μεσα) εχω παει 3 φορες μαζι της.την πρωτη ηταν οκ.ενα καλο σεξακι.οχι wow ,normal.δευτερη και τριτη αγγαρια.
sex and the city: συλβια μου φανηκε λιγο αδιαφορη στο σαλονι. αν και εχω παει αλλη φορα μαζι της και ηταν μετρια,...
hot lady: παω στο hot lady και βλεπω μια θεα!!!την Amper.κολωμβια Ενω ειχα παει πριν λιγο με την ναρυ και μολις την βλεπω ξανασηκωνετε.! μου χαμογελαει και λεω μπαινω.παιδια τι σεξαρα εκανα δεν περιγραφεται! πολυ hardcore.η γκομενα γουσταρει πολυ αγριο σεξ!πιπα μεχρι το λαριγγυ.40το απλο προτινεται !!! Πολυ ομορφη,hardcore sex,πιπα μεχρι το λαριγγυ,και διαθεση να σε εξυπηρετησει
Redlight:αρινα ωραιο σωμα αλλα δεν τρελαθηκα...
πηγα και στα 30ρια αλλα δεν ειδα κατι ιδιαιτερο.

Γενικα σαν σωματα εχει καλα αλλα θα ειναι η ψαρωμένες ή κρυες στο σαλονι.

Τελευταία τροποποίηση:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
παιδια στο caramela που ειναι στη μοναστηριου παίζουν ωραιες παρουσιες,αξιζει να πας εκει?? εχει παει κανεις??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αγάπη από Ρωσία 43 χρονών που βάλανε στο άλλο σάιτ σας λέει κάτι?? :grin:.... γιατί εμένα σαν κάτι να μου λέει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αν είναι αυτή γιατί έτσι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι η παλιά Αγάπη που είχε ξεκινήσει από Ταντάλου 9 στο Βαρδάρη και αργότερα Κωλέτη και Φρίξου 14 που ήταν μεγάλη δύναμη εκείνα τα χρόνια και από τις πρώτες αγαπημένες μου...
Τώρα για να τη γράφει 43 πρέπει να έχει πατήσει τα 50 σίγουρα... για εμένα ήταν μιλφαρα εκείνα τα χρόνια.
Ξαναλέω αν είναι αυτή...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αν είναι αυτή γιατί έτσι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι η παλιά Αγάπη που είχε ξεκινήσει από Ταντάλου 9 στο Βαρδάρη και αργότερα Κωλέτη και Φρίξου 14 που ήταν μεγάλη δύναμη εκείνα τα χρόνια και από τις πρώτες αγαπημένες μου...
Τώρα για να τη γράφει 43 πρέπει να έχει πατήσει τα 50 σίγουρα... για εμένα ήταν μιλφαρα εκείνα τα χρόνια.
Ξαναλέω αν είναι αυτή...
είναι αυτή που έπαιρνε βίζιτες στο σπίτι της κάπου στο Ιπποκράτειο Νοσ/μειο με μια άλλη μιλφαρα πριν καμία πενταετία;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Ξαναλέω αν είναι αυτή...
Ξανθιά ,λευκό δερματακι,μετρίου αναστήματος ,πρόσχαρη;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
είναι αυτή που έπαιρνε βίζιτες στο σπίτι της κάπου στο Ιπποκράτειο Νοσ/μειο με μια άλλη μιλφαρα πριν καμία πενταετία;;
Ναι κάτι τέτοιο είχε γραφτεί πριν χρόνια.... ξαναλέω αν είναι αυτή .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Ρε τι κριτικές έγραφα κάποτε...με τα χρόνια έχω χάσει τη συγγραφική μου δεινότητα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Είχε ξεκινήσει σαν Έλενα... μετά το έκανε Αγάπη.
Πιστευα ότι της είχα γράψει κριτική από το Ταντάλου 9 ακόμα αλλά δε βρήκα στον κατάλογο δική μου κριτική... επίσης θυμάμαι την είχα γαμησει και απέναντι από το Jumbo. Τι ηλίθιο σπίτι εκείνο...
Τέλος πάντων αν είναι αυτή και τι θα είναι τώρα μετά από τόσα χρόνια.... άμα πάει κανένας παλιός θα τη θυμηθεί σίγουρα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Είχε ξεκινήσει σαν Έλενα... μετά το έκανε Αγάπη.
Πιστευα ότι της είχα γράψει κριτική από το Ταντάλου 9 ακόμα αλλά δε βρήκα στον κατάλογο δική μου κριτική... επίσης θυμάμαι την είχα γαμησει και απέναντι από το Jumbo. Τι ηλίθιο σπίτι εκείνο...
Τέλος πάντων αν είναι αυτή και τι θα είναι τώρα μετά από τόσα χρόνια.... άμα πάει κανένας παλιός θα τη θυμηθεί σίγουρα
Α ρε Βλαδίμηρε ...ξαναέβγαλες τα κορίτσια στο μεροκάματο .....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Α ρε Βλαδίμηρε ...ξαναέβγαλες τα κορίτσια στο μεροκάματο .....
Εγώ καλά έχω πει ότι κάποια στιγμή θα δούμε και Μαρινακι και Μαιρουλα και καμιά τρελοΤζενη να επιστρέφουν στα σπίτια :cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Al,
Είχες δοκιμάσει την ξανθιά χυμώδη Καιτουλα από Ολλανδία στην οδό Αφροδίτης;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
  • Χαχα
Αντιδράσεις: laskos

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Εγώ καλά έχω πει ότι κάποια στιγμή θα δούμε και Μαρινακι και Μαιρουλα και καμιά τρελοΤζενη να επιστρέφουν στα σπίτια :cheesy:
Όσο και αν ακούγεται παράξενο, με την τρελοΤζένη πάντα περνούσα τέλεια και ποτέ δεν είχε ξεσπάσματα...
Μάλλον ο ένας τρελός βρήκε τον άλλον...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Al,
Είχες δοκιμάσει την ξανθιά χυμώδη Καιτουλα από Ολλανδία στην οδό Αφροδίτης;
Όχι

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, με την τρελοΤζένη πάντα περνούσα τέλεια και ποτέ δεν είχε ξεσπάσματα...
Μάλλον ο ένας τρελός βρήκε τον άλλον...
Κι εγώ μια φορά που την πήρα καλά είχα περάσει θυμάμαι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom