DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Καλησπέρα καινούριε μπουρδελιαρη.Χαιρετώ του συναγωνιστές. Γενικά δεν είμαι πολύ πουτανιάρης αλλά που και που θα κάνω και καμιά βόλτα. Συνήθως πήγαινα στο studio body free αλλά αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω τα συμβατικά σπιτάκια καθώς φοβάμαι πολύ και θεωρώ ότι τα κορίτσια σε αυτά τα μαγαζιά είναι ελεγμένα. Πέρασμα από Poison με Ανδριάννα. Η τσατσα πούλησε λίγο μαγκιά αλλά γενικώς ευγενική. Μου είπε με τη μια ότι η κοπέλα κάνει τα πάντα και όντος έτσι ήταν. Διάβασα πιο πριν ένας συναγωνιστής έλεγε ότι δεν τον άφηνε να πιάνει. Σοβαρά τώρα; Είχα σκοπό να της τα δώσω στο στόμα (+20ε) έβγαλα την καπότα με σκοπό να της τα δώσω χωρίς να με ακουμπήσει (είμαι φοβιτσιάρης όπως είπα) και όρμησέ να τα πάρει! Τι πιασίματα τι σφυροκόπημα δεν το συζητάω. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για άλλη κοπέλα. Πώς το εξηγείτε αυτό; Μήπως επειδή πήγα πρώτη φορά για να με πιάσει πελάτη; Και κάτι ακόμα για τους έμπειρους του σπορ. Είναι πραγματικά πιο ασφαλές να πηγαίνεις στα γνωστά σπιτάκια απ'οτι με callgirls κτλ;
Συμβατικά είναι τα περιπολικά της ασφάλειας .
Ασφάλεια (στο θέμα υγείας ) δεν μπορείς να δώσεις ποσοστό 100% πλέον ούτε σε μπουρδέλα ούτε σε Κολ γκερλ με τις υπηρεσίες που παρέχονται στα προγράμματα.
Αφού το έκανες κακός τρως την ψυχή σου με ερωτήσεις ,να θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές ,δλδ την ώρα που σταζαν από το στόμα της .
Καλά γαμησια και μην σκέφτεσαι πολλά ,αλλιώς μην παίρνεις προγράμματα έχει και το απλό με καποτα