georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Η Εμμανουέλα ετσι κάνει φεύγει έρχεται. Η Σουζάνα που χάθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει !
Αυτό το ξανά ρώτησα και εγώ ,Σουζάνα , Χριστίνα και Βερόνικα που ήταν όλες μαζί βάρδια στο venous εξαφανίστηκαν τελείως από τα στούντιο.εκτος άμα πήραν μεταγραφή σε άλλη πόληΗ Εμμανουέλα ετσι κάνει φεύγει έρχεται. Η Σουζάνα που χάθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει !
Την εψαχνα επισης...δεν την βρηκα σαυτα που υποτίθετε οτι δουλευει!!Η Εμμανουέλα ετσι κάνει φεύγει έρχεται. Η Σουζάνα που χάθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει !
Αλήθεια είναι illuzion .έχει γίνει πολύ μόδα και εκδηλώθηκαν απότομα τα τελευταία χρόνια ..Πάντως πολλους πισογλεντηδες έχει η πόλη μας. Από τα σχολια στο αλλο σαϊτ οι 8 στους 10 γουστάρουν στραπον, δάχτυλα κτλπ. Το ιδιο ισχύει κ στην πιατσα που ορισμένοι πληρώνουν 80αρια κ 100αρια για να τους βάζουν δονητές. Το κορυφαίο.. να τους κατουρανε οι βουλγαρες.
Η Βερόνικα είναι εκεί την είδα προχθές μαζί με Καρολίνα και μια άλλη πολύ χάλια ούτε για την πιάτσα δεν κάνει.Αυτό το ξανά ρώτησα και εγώ ,Σουζάνα , Χριστίνα και Βερόνικα που ήταν όλες μαζί βάρδια στο venous εξαφανίστηκαν τελείως από τα στούντιο.εκτος άμα πήραν μεταγραφή σε άλλη πόλη
Σίγουρα φίλε;αυτή που βάλανε φωτο στο άλλο σάιτ δεν έχει καμία σχέση με την Βερόνικα που είχε.την ψιλήΗ Βερόνικα είναι εκεί την είδα προχθές μαζί με Καρολίνα και μια άλλη πολύ χάλια ούτε για την πιάτσα δεν κάνει.
Κ αλλοι κολλητα δίπλα σου σχεδόν στην καβαντζα χωρίς κοπέλα μέσα.. Καλα υπάρχουν κ τα ζώα που κ με κοπέλα μπαστακονονται δίπλα σου. Σε λιγο στο ίδιο καπο θα γαμαμεΑλήθεια είναι illuzion .έχει γίνει πολύ μόδα και εκδηλώθηκαν απότομα τα τελευταία χρόνια ..
Έχουν φοβερό θράσος,καμιά φορά γυρνάω στην πιάτσα να πάρω το μάτι μου και να βρω κανένα καλό κομμάτι και σε ακολουθανε από πίσω κολητσιδες μέχρι και στην πουτανα που σταματάς να μιλήσεις σε περιμένουν ..
Πρέπει να φάνε καμία κλωτσιά από κανέναν καμία μέρα λίγο να ισορροπήσουν.
Τέτοιες μαλακίες ζητάνε στα προγράμματα και σε λίγο θα πηγαίνουμε απλά να γαμησουμε και θα μας περνάνε για ανώμαλους..
Πάντως η Χριστίνα η ουγγαρέζα δουλεύει στο villa erotica στη Λάρισα εδώ και 15 μέρεςΑυτό το ξανά ρώτησα και εγώ ,Σουζάνα , Χριστίνα και Βερόνικα που ήταν όλες μαζί βάρδια στο venous εξαφανίστηκαν τελείως από τα στούντιο.εκτος άμα πήραν μεταγραφή σε άλλη πόλη
Είδα την Βερόνικα που δουλεύειΣίγουρα φίλε;αυτή που βάλανε φωτο στο άλλο σάιτ δεν έχει καμία σχέση με την Βερόνικα που είχε.την ψιλή
Πάντως η Χριστίνα η ουγγαρέζα δουλεύει στο villa erotica στη Λάρισα εδώ και 15 μέρες
Σίγουρα φίλε;αυτή που βάλανε φωτο στο άλλο σάιτ δεν έχει καμία σχέση με την Βερόνικα που είχε.την ψιλή
Είδα την Βερόνικα που δουλεύει εδώ καιρό την έχω δει και τον περασμένο μήνα.στο άλλο σάιτ έχει μια Βερόνικα που δεν την έχει στο προγραμα κάποιο μαγαζί.αυτην εννοείς?Είδα την Βερόνικα που δουλεύει
Βγαίνεις, βλέπεις, κρίνεις, μοιράζεσαιΓια δώστε μια βοήθεια έχει καμία βυζαρου σε αυτήν την βάρδια ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστώ για την πληροφορία!Πάντως η Χριστίνα η ουγγαρέζα δουλεύει στο villa erotica στη Λάρισα εδώ και 15 μέρες
Την ψιλή λέω που φαίνεται άχαρη στο σαλόνιΕίδα την Βερόνικα που δουλεύει
Γραφοουνε για μια Ιζαμπελα στην Π. Εριμητη αριστερα της ΜεδουσαςΠέρασμα με την Καρολίνα που ήταν στο αφρός, μάλλον τώρα είναι στο venus. Πολύ όμορφη, με φιλική διάθεση μέσα στο δωμάτιο, ακόμα και λίγη κουβεντούλα πριν και μετά. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος, αλλά όλα είναι θέμα γούστου και χημείας υποθέτω.
Περα από αυτό γνωρίζετε καμία στα σπιτάκια που να είναι ιδιαίτερα στενή? Είναι κάτι που μπορείς να μάθεις μόνο αφού μπεις στο δωμάτιο και θα ήθελα μ αυτό να κατευθυνθώ.
Stay away!Γραφοουνε για μια Ιζαμπελα στην Π. Εριμητη αριστερα της Μεδουσας
Αλεξάνδρα Κύπρια! Και κάτι ειπα ότι έχει και στο μπελαρους μια αλλά δεν την έχω δει!Για δώστε μια βοήθεια έχει καμία βυζαρου σε αυτήν την βάρδια ευχαριστώ πολυ