Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
45+ για την ακρίβεια!!Κατάλαβα, δεν είναι για μένα... Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως
45+ για την ακρίβεια!!Κατάλαβα, δεν είναι για μένα... Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως
Για πολύ καιρό την έβλεπα αλλά δεν πήγενα με την Λιλιάνα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου εξωτερικά. Μια φορά είπα να δοκιμάσω και από τότε παίζει να έχω πάει 50 φορές. Κάνει πολύ καλό γαμισι. Πλέον την βαρέθηκα μετά από τόσα γαμισια, εκτός βέβαια της πίπας της, αλλά δεν βρίσκω τίποτα άλλο να αξίζει.Κραξτε με αλλά αυτή τη Λιλιάνα δεν την έχω δει ποτέ. Όμορφη είναι; Και ναι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά πχ όμορφη θεωρούμε όλοι την Λάρα, την Στέλλα, γενικώς αυτές που όλοι θα τις κατατάξουν στις ωραίες γκόμενες που δουλεύουν
Δυστυχώς εμένα η εμφάνιση με εξιταρει, δε κάνω βρώμικα κόλπα με ακαποτες πίπες κτλ οπότε δεν έχω απαίτηση να κάνει παπάδες. Μου αρκεί να βλέπω κάτι πολύ όμορφο πάνω στο πουλί μουΓια πολύ καιρό την έβλεπα αλλά δεν πήγενα με την Λιλιάνα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου εξωτερικά. Μια φορά είπα να δοκιμάσω και από τότε παίζει να έχω πάει 50 φορές. Κάνει πολύ καλό γαμισι. Πλέον την βαρέθηκα μετά από τόσα γαμισια, εκτός βέβαια της πίπας της, αλλά δεν βρίσκω τίποτα άλλο να αξίζει.
Free House, απογευματινές ώρες....Σε ποιο και τι ώρες ;
αν θέλεις μεγάλα βυζια πηγαινε στη γαληνη στο villa prive σημερα δουλευει μεχρι τις 22:00 το βραδυ..
Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, είμαι κορίτσι και αυτός που λέω είναι ο γκόμενος μου
Μετά τις 4 αν πας δεν είναι εκεί.... 8 με 4 δουλεύει πρωινήΚαλησπερα παιδια. Αυτη η Λαρα ποτε δουλευει? Πηγαινω καθε μερα το μεσημερι στο Μπελα Ντονα που με εχουν πει αλλα δεν ειναι εκει. Ειναι μια Αντζελα στο ενα και στο αλλο Μια ξανθια μιλφ απο τσεχια ξεχασα το ονομα της. Ξερει κανεις? Ευχαριστω.
Στο μπελα ντονα? Σωστα παω?Μετά τις 4 αν πας δεν είναι εκεί.... 8 με 4 δουλεύει πρωινή
Εισαι και παλιος και την εχεις παρει και ποσες φορες. Λαθος πληροφοριες γιατι δινεις........Μετά τις 4 αν πας δεν είναι εκεί.... 8 με 4 δουλεύει πρωινή
Έτσι κι αλλιώς και 8 που έγραφε απ τις 6 ήταν φευγάτη! Απ ότι έχω καταλάβει δουλεύει σύστημα γρηγοράδα! Λίγες ώρες 10 πελάτες και τέλος!Εισαι και παλιος και την εχεις παρει και ποσες φορες. Λαθος πληροφοριες γιατι δινεις........
Οποτε ας απαντησω σωστα εγω. Η κοπελα δουλευει απο 10 εως 8 λεει το προγραμμα αλλα συνηθως αν πας μετα τις 6 ειναι καπως ρισκο αν θα σε δεχτουν η οχι γιατι θα θελει να φυγει.
Επισης πλεον δεν δουλευει ολες τις μερες (ερχεται πλεον για λιγο χρονικο διαστημα και φευγει πισω στην χωρα της) γιαυτο πρεπει παντα να διπλο τσεκαρεις πριν πας και να παρεις τηλ να ρωτησεις αν δουλευει η οχι.
Αυτα ισχυαν πριν κανουν ολοκληρη αλλαγη στο πως δουλευει και τωρα μολις το ειδα και ισχυει αυτο που ειπε ο τζιμιαδης ΛΟΛ. Θελω μαλωμα. Οποτε 8 με 4 και την δειχνει να δουλευει ολη την εβδομαδα. κεκ.
Αλλα παλιοτερα δουλευε συνεχεια οπως ειπα εγω τωρα πως και αποφασισε να το αλλαξει ετσι ξαφνικα,δεν εχω ιδεα.
Ναι και εγώ στην αρχή απόρησα το ότι πάει τοσο νωρίς...το έβλεπα ξανά και ξανά μην κάνω λάθος...Εισαι και παλιος και την εχεις παρει και ποσες φορες. Λαθος πληροφοριες γιατι δινεις........
Οποτε ας απαντησω σωστα εγω. Η κοπελα δουλευει απο 10 εως 8 λεει το προγραμμα αλλα συνηθως αν πας μετα τις 6 ειναι καπως ρισκο αν θα σε δεχτουν η οχι γιατι θα θελει να φυγει.
Επισης πλεον δεν δουλευει ολες τις μερες (ερχεται πλεον για λιγο χρονικο διαστημα και φευγει πισω στην χωρα της) γιαυτο πρεπει παντα να διπλο τσεκαρεις πριν πας και να παρεις τηλ να ρωτησεις αν δουλευει η οχι.
Αυτα ισχυαν πριν κανουν ολοκληρη αλλαγη στο πως δουλευει και τωρα μολις το ειδα και ισχυει αυτο που ειπε ο τζιμιαδης ΛΟΛ. Θελω μαλωμα. Οποτε 8 με 4 και την δειχνει να δουλευει ολη την εβδομαδα. κεκ.
Αλλα παλιοτερα δουλευε συνεχεια οπως ειπα εγω τωρα πως και αποφασισε να το αλλαξει ετσι ξαφνικα,δεν εχω ιδεα.
Ειναι στο προτελευταιο στην Ν ουρανου.Περασμα με ελενα παλια ραισα στο τελευταια στου Ν. ουρανου. Εβαλε στηθος, κι αλλο δλδ. Ωραια γκομενα που ξερει. Περασμα με 40 χαλαρο. Μου φαίνεται περιεργο πως μια γκομενα στα κυβικά της παιρνει τοσα. Εχει χειροτερες που βαρανε 50μπαλα.
Άλλο να κάνει παπάδες και άλλο να τρέχεις στους γιατρούς από ένα ακα είτε στοματικό είτε χωσιμο ( ακόμα χειρότερα....).Δυστυχώς εμένα η εμφάνιση με εξιταρει, δε κάνω βρώμικα κόλπα με ακαποτες πίπες κτλ οπότε δεν έχω απαίτηση να κάνει παπάδες. Μου αρκεί να βλέπω κάτι πολύ όμορφο πάνω στο πουλί μου
Χωσιμο ακα δεν υπάρχει ,μην γράφετε βλακείες..έχει κόσμο που τα πιστεύειΆλλο να κάνει παπάδες και άλλο να τρέχεις στους γιατρούς από ένα ακα είτε στοματικό είτε χωσιμο ( ακόμα χειρότερα....).
Τι βαρδυα την πετυχες;Ειναι στο προτελευταιο στην Ν ουρανου.
Και εγω την εψαχνα καιρο και πηγαινα στο πρασινο αν δε κανω λαθος, Το τελευταιο.
Ειναι στο προτελευταιο.
Ωραιο βυζι δε καταλαβαινεις τη σιλικονη μεσα οπως σε αλλες. Οι τομες κανουν μπαμ.
Ωραιο μουνι.
Φιλοτιμη μεσα.
Εγω καλα περασα. Οχι κατι τρελο αλλα θα ξανα παω.
Παλια εκανε τελειωμα στο στομα. Τωρα δε κανει.
Επαιρνε στην π ερημιτη 50 για γυμνο τελειωμα στομα και πρωκτικο. !
Τωρα 70 γυμνο κωλο. Τελειωμα στο στομα δε κανει.
Ειδα και διπλα στο τελευταιο μια με μεγαλουτσικ βυζια μαυρομαλλα. Λιγο γεματουλα.
Καλη φαινοταν. Αν δεν εβρισκα τη ραισα θ εμπαινα για κασκαντεριλικι.
Στην Θεσσαλονίκη δεν το πιστεύω ούτε εγώ...μιλάω κυρίως για κάτι ναυάγια κατά Μετάξι μεριά.Χωσιμο ακα δεν υπάρχει ,μην γράφετε βλακείες..έχει κόσμο που τα πιστεύει
Στα φανερά δεν υπάρχει.... Στα κρυφά όμως???Χωσιμο ακα δεν υπάρχει ,μην γράφετε βλακείες..έχει κόσμο που τα πιστεύει
Πουτανα ακα δεν στο δίνει σε μπουρδέλο ..σπάνιες περιπτώσεις ,έχουν γίνει μεμονωμένα.Στα φανερά δεν υπάρχει.... Στα κρυφά όμως???