Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Στην Θεσσαλονίκη δεν το πιστεύω ούτε εγώ...μιλάω κυρίως για κάτι ναυάγια κατά Μετάξι μεριά.
Αγαπητε,
Για αλλη μια φορα ανοιγετε τον φαυλο κυκλο αυτης της συζητησης , κινδυνολογοντας ανευ λογου και αιτιας.
Νομιζω πως δεν υπαρχει αυτο στη θεσσαλονικη.
Τωρα αν υπαρχει στο μεταξουργειο σε ενα μπουρδελο με μια πρεζου 1 στο εκατομμυριο , πρεπει να το αναφερουμε εδω;
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Ας βαλουμε ενα λιθαρακι στην ενημερωση και ας αφησουμε τους ερπεις και τα ακαποτα γαμησια.
Με εκτιμηση !
Καλο απογευμα

Τελευταία τροποποίηση:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Παιδιά μετά από πόσα χρόνια στο αγώνισμα το περασμένο μήνα μια κοπέλα ( από ότι κατάλαβα ήταν για μια εβδομάδα εδώ) μου το πρότεινε μέσα χωρίς καμία προσυνενοηση με την τσατσά. Ναι γυμνό σεξ!!! Και 2 φορές μάλιστα... βέβαια γέλασα και δεν το έκανα θέμα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το εννοούσε και γιατί το πρότεινε χωρίς έξτρα χρέωση.... λέω πλάκα κάνει και πέρασε έτσι.... τώρα το αναφέρατε και το θυμήθηκα. Ίσως ως με ψάρευε αλλά γιατί;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Παιδιά μετά από πόσα χρόνια στο αγώνισμα το περασμένο μήνα μια κοπέλα ( από ότι κατάλαβα ήταν για μια εβδομάδα εδώ) μου το πρότεινε μέσα χωρίς καμία προσυνενοηση με την τσατσά. Ναι γυμνό σεξ!!! Και 2 φορές μάλιστα... βέβαια γέλασα και δεν το έκανα θέμα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το εννοούσε και γιατί το πρότεινε χωρίς έξτρα χρέωση.... λέω πλάκα κάνει και πέρασε έτσι.... τώρα το αναφέρατε και το θυμήθηκα. Ίσως ως με ψάρευε αλλά γιατί;
Δεν σε ψάρεψε καθόλου το εννοούσε κανονικά....Αν και τις περισσότερες φορές το κάνουν με πελάτες που τους ξέρουν καιρό και έχουν οικειότητα μεταξύ τους

• Like
Αντιδράσεις: Cecell

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Δεν σε ψάρεψε καθόλου το εννοούσε κανονικά....Αν και τις περισσότερες φορές το κάνουν με πελάτες που τους ξέρουν καιρό και έχουν οικειότητα μεταξύ τους
Πρώτη φορά την έβλεπα και είχα δώσει 50αρικο για άνεση χρόνου....αν μετράει αυτό....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Πρώτη φορά την έβλεπα και είχα δώσει 50αρικο για άνεση χρόνου....αν μετράει αυτό....
Ξέρω ναι...και εγώ τόσα είχα δώσει... Μάλλον σε τέτοια προγράμματα θα το πρότεινε

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Χθεσινοβραδινή βόλτα. Πολύ χαμηλό το επίπεδο από γυναίκες. Αλλά τα προγράμματα ανεβαίνουν τιμές. Οι μόνοι που γαμουσαν χθες ήταν τα πακια. Κυριολεκτικά όπου περίμενα έβγαινε πακι από δωμάτιο. Ευχάριστη έκπληξη μια νινα και Βικτόρια στο παρανταις. Ακριβές αλλά καλή εμφάνιση, από υπηρεσίες θα δείξει

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ειναι στο προτελευταιο στην Ν ουρανου.
Και εγω την εψαχνα καιρο και πηγαινα στο πρασινο αν δε κανω λαθος, Το τελευταιο.
Ειναι στο προτελευταιο.
Ωραιο βυζι δε καταλαβαινεις τη σιλικονη μεσα οπως σε αλλες. Οι τομες κανουν μπαμ.
Ωραιο μουνι.
Φιλοτιμη μεσα.
Εγω καλα περασα. Οχι κατι τρελο αλλα θα ξανα παω.
Παλια εκανε τελειωμα στο στομα. Τωρα δε κανει.
Επαιρνε στην π ερημιτη 50 για γυμνο τελειωμα στομα και πρωκτικο. !
Τωρα 70 γυμνο κωλο. Τελειωμα στο στομα δε κανει.
Ειδα και διπλα στο τελευταιο μια με μεγαλουτσικ βυζια μαυρομαλλα. Λιγο γεματουλα.
Καλη φαινοταν. Αν δεν εβρισκα τη ραισα θ εμπαινα για κασκαντεριλικι.
Εγώ την πέτυχα και στο τελευταίο! 2 γαμησια που την έριξα μέσα στο καλοκαίρι στο τελευταίο ηταν

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Έτσι κι αλλιώς και 8 που έγραφε απ τις 6 ήταν φευγάτη! Απ ότι έχω καταλάβει δουλεύει σύστημα γρηγοράδα! Λίγες ώρες 10 πελάτες και τέλος!
μου εχει πει οτι σε μια μερα ειχε παρει 30 πελατες. οποτε το 10 που ειπες πεφτει πολυ εξω.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Επιτελους μετα απο πολυ καιρο την πετυχα αυτην την Λαρα οπως μου ειπαν κατι παιδια στο τσατ. Ωραια κοπελα και ωραιες υπηρεσιες περασα με προγραμμα μεγαλο και το απολαυσα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Καταλαβαινεις οτι αμα βγουμε και τα πουμε δημοσια θα υπαρξει θεμα στις κοπελες ετσι?
Αν όντως ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι ησχυει αυτό ,πρέπει να αναφέρεις ποιες η ποια .
Δεν νομίζω να είναι πολιτική του μαγαζιού να δουλεύει με ένα τέτοιο πρόγραμμα,έτσι δίνεις και προειδοποίηση να αλλάξει αυτό .
Από κει και πέρα αόριστα δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπριζονεις τον κόσμο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Αν όντως ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι ησχυει αυτό ,πρέπει να αναφέρεις ποιες η ποια .
Δεν νομίζω να είναι πολιτική του μαγαζιού να δουλεύει με ένα τέτοιο πρόγραμμα,έτσι δίνεις και προειδοποίηση να αλλάξει αυτό .
Από κει και πέρα αόριστα δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπριζονεις τον κόσμο
Σε μπριζωσα τωρα εσενα ε ?
Οτι θελω θα κανω.
:2funny: :2funny: :2funny:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντως διευκρίνισα ότι μπορεί να με ψαρωνε, δεν είμαι σίγουρος ότι το εννοούσε

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Stories

Νέο!