You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Εγω εκανα ενα περασμα πριν λιγο αλλα βενους δεν κοιταξα να σε πω την αληθεια. Πηγαινα για Συλβια αλλα ηταν κλειστο. Επισης κλειστο ητανε και το τελευταιο σπιτακι που τελευταια φορα ειχα παρει Ραισα/Ελενη. Τελικα περασα με Λυδια στο Red Light. Δεν το ευχαριστηθηκα. Αυτα τα ολιγα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.754
- Πόντοι
- 9.297
Η πρώτη μου κριτική ήταν για αυτή....τι με θυμισες τώρα ρε μάν....Mε χαρα βλεπω μεγαλο ονομα να ξεκινα πρωι,πρωι,ελπιζοντας οτι θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα μαγαζια,γιατι σαν το πρωινο γαμησι δεν εχει.Ακομη θυμαμαι τη Μαρινα την Πολωνεζα στην Προμηθεως στο βαρδαρη που ξεκινουσε απο τις 7.30,αρχες του 2000.Αξεχαστα πρωινα γεματα νοσταλγια......
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 3.796
Ευχαριστώ φίλε .άμα ήταν κανεις κάτω ας πει .βασικά ρωτάω μπας και γύρισε η Ουγγαρέζα Χριστίνα .Εγω εκανα ενα περασμα πριν λιγο αλλα βενους δεν κοιταξα να σε πω την αληθεια. Πηγαινα για Συλβια αλλα ηταν κλειστο. Επισης κλειστο ητανε και το τελευταιο σπιτακι που τελευταια φορα ειχα παρει Ραισα/Ελενη. Τελικα περασα με Λυδια στο Red Light. Δεν το ευχαριστηθηκα. Αυτα τα ολιγα.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Εφερνε και φορητο ραδιοκασετοφωνο και εκανε sex show πρωι,πρωι!Η πρώτη μου κριτική ήταν για αυτή....τι με θυμισες τώρα ρε μάν....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.776
- Πόντοι
- 11.585
Περασμα χτες βραδυ για να μπω στην Συλβια, κλειστο το μπουρδελο, οπως και το εμπεδοκλεους, σταρχιδια τους το προγραμμα κανονικα στο αλλο σαιτ. Μπενω στο Φριξου 12, ειχε την Αναις στο προγραμμα εξ Αθηνας, νεο γκομενακι, το ειχα σταμπαρει οταν κατεβηκα Αθηνα αλλα δεν βολεψε να το χωσω, μεσα στο δωματιο το ειχε συναθλιτης για μια ωρα, εφυγα και πηγα παρανταιζ, στο 1ο βγενει η Νινα που δουλευε Φριξου 15, ασχετα οτι στο προγραμμα την ειχε και στο Φριξου να δουλευει ισως συνδεονται με τουνελ απο κατω και πηγαινοερχεται οπως τα Σεα στην εθνικη οδο... καλο γκομενακι, σωματακι καλο, το ειχα στο ματι απο Φριξου που την πετυχα, αλλα καποιος εγραψε οτι δεν αξιζει και φρεναρα.... ισως τωρα που ειναι στα λουσα το πληρωσω. Στο 2ο η Βικτωρια μεσα σε μαυρα αξεσουαρατα εσωρουχα, την πληρωσα, δεν ειχα αλλες επιλογες χτες βραδυ....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.754
- Πόντοι
- 9.297
Με πιο σπέσιαλ πρόγραμμα προφανώς...δεν πειράζει ,είχα περάσει καλά μαζί της χωρίς πολλά κομφορ,ροκφόρ και Μποφώρ....ας είναι καλά το κορίτσι μας όπου και να είναι.Εφερνε και φορητο ραδιοκασετοφωνο και εκανε sex show πρωι,πρωι!
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
όσο αναφορά την Αλεξάνδρα είναι η μόνη που μου ζήτησε 50€ για ντουζ και εκτονωση οταν ολες οι αλλες θελανε 70€ μεχρι και 100€ για το αντιστοιχο προγραμμα,εμενα το σωμα της μου αρεσει,τελικα δεν μπηκα αλλα το μετανιωσα,ισως ειναι πιο τιμια απο καποιες αλλες που το παιζουν μοντελα....σαν γιουβαρλάκι είναι......τους πατατούληδες το παιδικό το έβλεπες μικρός? κάτι τέτοιο....την είδα και γελούσα μέσα μου!!!
ΚΑθότι είμαστε και σοβαροι!!!
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
σε ποιο ειναι παικτη;όσο αναφορά την Αλεξάνδρα είναι η μόνη που μου ζήτησε 50€ για ντουζ και εκτονωση οταν ολες οι αλλες θελανε 70€ μεχρι και 100€ για το αντιστοιχο προγραμμα,εμενα το σωμα της μου αρεσει,τελικα δεν μπηκα αλλα το μετανιωσα,ισως ειναι πιο τιμια απο καποιες αλλες που το παιζουν μοντελα....
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
εγω περασα να δω τι εχει,μονο το venus 1 ηταν ανοιχτο,δουλευε μια ταυλανδεζα καλο σωμα χαλια φατσα(με τιποτα δε θα μπαινα μαζι της) και η φριντα η ρωσιδα μια ξανθια ψηλη νταρντανα,η φριντα φαινοταν καλο κομματι,οποιος παει η πηγε μαζι της να μας πει..Πέρασε κανένας από Βένους τώρα βράδυ; Ξέρετε ποιες έχει ;
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
τοτε πριν κανα 10ημερο που ειχε γυρισει απο τις διακοπες ηταν στο black angels...σε ποιο ειναι παικτη;
Η ταυλανδέζα που λές καλό σώμα αδύνατο , καλό σώμα με πιασίματα ; Σκέφτομαι να δοκιμάσω με ταυλανδέζα δεν έχω πάει ακόμαεγω περασα να δω τι εχει,μονο το venus 1 ηταν ανοιχτο,δουλευε μια ταυλανδεζα καλο σωμα χαλια φατσα(με τιποτα δε θα μπαινα μαζι της) και η φριντα η ρωσιδα μια ξανθια ψηλη νταρντανα,η φριντα φαινοταν καλο κομματι,οποιος παει η πηγε μαζι της να μας πει..
Για την Φρίντα νομίζω πως είχε γράψει κάποιος παλιότερα αλλά που να ψάχνεις τώρα , δεν είμαι και σίγουρος μπορεί να ηταν σχόλιο του άλλου σάιτ. Δεν ξέρω αν έγραψε κανείς καμιά κριτική , αυτή θα είναι πιό εύκολο να βρεθεί.
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Δεν τρελάθηκα με Φρίντα. Αρκετά περιττά κιλά και σώζεται καθαρά λόγω ύψους και βυζιών. Βασικά βυζιών και το ξέρει. Δεν είναι χοντρή η κοπέλα αλλά τσουπωτη. Περί τα 35 την έκανα. Πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά οχι και άσχημη. Δεν ξέρω ένιωσα ότι είχε κόφτη αν και ήταν όλη την ώρα κοινωνικά ευδιάθετη
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Αααα ρε Μαρινα.Εφερνε και φορητο ραδιοκασετοφωνο και εκανε sex show πρωι,πρωι!
Πως στηνοτανε για να βλεπει και αυτη και εσυ πως την γαμας στον καθρεφτη στο πισοκολλητο το θυμαται κανενας?
Θυμαμαι,την πρωτη φορα που πηγα ,ητανε μαλιστα και πρωΐ,με βαζει ορθιο στην ακρη του κρεβατιού,καθεται στο κρεβατι και αρχιζει πιπα.
Και τι κανει η καριολα ρε παιδια:με τον πουτσο μου στο στομα της, πιανει το χερι μου,το βαζει στο πισω μερος του κεφαλιου της,και αρχιζει να το κουναει αποτομα με δύναμη μπρος πισω.......μου εδωσε ρυθμο δηλαδη για να την πιανω απο το κεφαλι και να της το κουναω βίαια μπρος-πισω μπουκωνοντας την στον πουτσο μου,οπως στις τσοντες.
Ε,απο εκει και περα με κερδισε και με εκανε πελατη.
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Πέρασμα προ ολίγου με Αλιονα στα τρίδυμα. Επέλεξα το 60αρι με τελείωμα στο στόμα. Συνολική διάρκεια παραμονής μισή ώρα. Πίπα ατελείωτη και ανελέητη. Η γυναίκα είναι τσιμπουκομανα, αγαπάει την πουτσα και αυτό φαίνεται. Ξεκίνησε με πίπα βαθιά και έβαζε καπου καπου λιγο χέρι, την ανέβασα μετά για 69 όπου κάτσαμε κάνα 10 λεπτό έτσι. Ύστερα ανέβηκε από πάνω αυτή δεν βολευόταν και πολύ οπότε την γύρισα στα 4 όπου και φάνηκε να γουστάρει κι αυτή. Κάρφωμα καλό, μέχρι να κουραστώ ώσπου την γύρισα κι είπα να αναλάβει για να τελειώσω. Αφού τελείωσα συνέχισε να τον ρουφάει σαν να μην ήθελε να φύγει.
Ποια είναι αυτή , η Αλιόνα που έχει το άλλο σάιτ η ξανθιά ; Πήρε μεταγραφή στα τρίδυμα ; Σε ποιό απο τα 3 ηταν και τί βάρδια ;Πέρασμα προ ολίγου με Αλιονα στα τρίδυμα. Επέλεξα το 60αρι με τελείωμα στο στόμα. Συνολική διάρκεια παραμονής μισή ώρα. Πίπα ατελείωτη και ανελέητη. Η γυναίκα είναι τσιμπουκομανα, αγαπάει την πουτσα και αυτό φαίνεται. Ξεκίνησε με πίπα βαθιά και έβαζε καπου καπου λιγο χέρι, την ανέβασα μετά για 69 όπου κάτσαμε κάνα 10 λεπτό έτσι. Ύστερα ανέβηκε από πάνω αυτή δεν βολευόταν και πολύ οπότε την γύρισα στα 4 όπου και φάνηκε να γουστάρει κι αυτή. Κάρφωμα καλό, μέχρι να κουραστώ ώσπου την γύρισα κι είπα να αναλάβει για να τελειώσω. Αφού τελείωσα συνέχισε να τον ρουφάει σαν να μην ήθελε να φύγει.
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Δεν πρέπει να ναι αυτή στο άλλο site. Είναι η μελαχρινή που ήταν και πριν κάνα μήνα, έλειπε και τώρα γύρισε. Ήταν στο 3ο πίσω και πιάνει από τις 3-4-5 και μετά απ ότι με είπε.Ποια είναι αυτή , η Αλιόνα που έχει το άλλο σάιτ η ξανθιά ; Πήρε μεταγραφή στα τρίδυμα ; Σε ποιό απο τα 3 ηταν και τί βάρδια ;
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
στο σώμα πως είναι;;Δεν πρέπει να ναι αυτή στο άλλο site. Είναι η μελαχρινή που ήταν και πριν κάνα μήνα, έλειπε και τώρα γύρισε. Ήταν στο 3ο πίσω και πιάνει από τις 3-4-5 και μετά απ ότι με είπε.
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Αδύνατη αρκετά, γύρω στο 1.75 και ηλικία 40+στο σώμα πως είναι;;
Παρόμοια θέματα