Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.871
Πόντοι
4.766
Αν όντως ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι ησχυει αυτό ,πρέπει να αναφέρεις ποιες η ποια .
Δεν νομίζω να είναι πολιτική του μαγαζιού να δουλεύει με ένα τέτοιο πρόγραμμα,έτσι δίνεις και προειδοποίηση να αλλάξει αυτό .
Από κει και πέρα αόριστα δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπριζονεις τον κόσμο
Δεν είναι θέμα μαγαζιού... είναι προσωπικά κάποιες κοπέλες με μόνιμους πελάτες με έξτρα λεφτά ίσως, το κάνουν χωρίς προφυλακτικό δεν χρειάζονται άλλες ερωτήσεις... τέλος αυτό το θέμα μην τα ξαναλέμε

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
μου εχει πει οτι σε μια μερα ειχε παρει 30 πελατες. οποτε το 10 που ειπες πεφτει πολυ εξω.
Δεν το ειπα ακριβολογώντας! Εννοούσα οτι και με 10 είναι ένα καλό ποσό! Αλλά συμφωνώ οτι σίγουρα είναι περισσότεροι.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Για τη Ραισα μιλάτε; Μου εξιταρατε την περιέργεια και λέω να της τον δώσω απόψε
Ναι για αυτήν! Να της τον δώσεις μια χαρά είναι και τιμάει το μεροκάματο! Βάλτην ανάσκελα να την γαμας και να σε κοιτάει στα μάτια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πεις ποια είναι ώστε να την αποφύγουμε...
Αυτό λέω και εγώ. Αλλά απάντηση δεν δίνει κανένας .
Άμα λες κάτι να έχεις και να το υποστηρίξεις

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Κοίτα έχω πολλές αμφιβολίες ότι μιλούσε σοβαρά, οπότε απαλλάσσεται λόγω αμφιβολιών, άλλωστε δεν την ξαναείδα από τότε. Αν ο crusifix είναι σίγουρος ας μιλήσει. Δεν μπορώ να κάψω κάποια αν δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνει

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πήγα ειδα τη Ραισα, αλλά τελικά δε μου έκανε κλικ. Συμπαθητική φάτσα, ωραία τα πλαστικά βυζιά, αλλά ρε φίλε ο κωλος ήταν πλάκα, σαν αντρικός... Δε με έφτιαξε και έφυγα. Το θέμα είναι γυρνάς σπίτι η υπάρχει κάτι άλλο ωραίο τώρα να δουλεύει..?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.776
Πόντοι
11.585
Να την αποφυγουμε ή να πανε απο αυριο και να της ζητανε ακαποτο γαμισι, ειναι λεπτο το θεμα... γιατι υπαρχουν κατι γκαζοταναλιες εκει εξω αλλο πραμα.... ο αλλος, μου ελεγε πουτανα, οτι την ειχε στα 4αρα και προσπαθουσε με τα νυχια του να κανει ζημια και να σκισει την καποτα....

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Πήγα ειδα τη Ραισα, αλλά τελικά δε μου έκανε κλικ. Συμπαθητική φάτσα, ωραία τα πλαστικά βυζιά, αλλά ρε φίλε ο κωλος ήταν πλάκα, σαν αντρικός... Δε με έφτιαξε και έφυγα. Το θέμα είναι γυρνάς σπίτι η υπάρχει κάτι άλλο ωραίο τώρα να δουλεύει..?
πλάκα μας κάνεις ρε αγόρι....το κορίτσι είναι δύναμη...!!
Πάνε σπάστην τα παϊδια, δε θα κτλβει τίποτα....σκύλαρος είναι!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
πλάκα μας κάνεις ρε αγόρι....το κορίτσι είναι δύναμη...!!
Πάνε σπάστην τα παϊδια, δε θα κτλβει τίποτα....σκύλαρος είναι!!!
Μπα φίλε αν δε με φτιάξει κάτι στο μάτι τέλος. Τα κράτησα να το δώσω σε μια από αυτές που μαρεσουν. Κατέληξα σε κωλομπαροτσαρκα χθες

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Mε χαρα βλεπω μεγαλο ονομα να ξεκινα πρωι,πρωι,ελπιζοντας οτι θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα μαγαζια,γιατι σαν το πρωινο γαμησι δεν εχει.Ακομη θυμαμαι τη Μαρινα την Πολωνεζα στην Προμηθεως στο βαρδαρη που ξεκινουσε απο τις 7.30,αρχες του 2000.Αξεχαστα πρωινα γεματα νοσταλγια......

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Mε χαρα βλεπω μεγαλο ονομα να ξεκινα πρωι,πρωι,ελπιζοντας οτι θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα μαγαζια,γιατι σαν το πρωινο γαμησι δεν εχει.Ακομη θυμαμαι τη Μαρινα την Πολωνεζα στην Προμηθεως στο βαρδαρη που ξεκινουσε απο τις 7.30,αρχες του 2000.Αξεχαστα πρωινα γεματα νοσταλγια......
Οσο να ναι εχουμε σηκωμαρες πρωι πρωι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Μπα φίλε αν δε με φτιάξει κάτι στο μάτι τέλος. Τα κράτησα να το δώσω σε μια από αυτές που μαρεσουν. Κατέληξα σε κωλομπαροτσαρκα χθες
Ελπίζω να μας κάνεις καμιά περίληψη στο θέμα των κωλομπαρων για το τι είδες και που πήγες !

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Εμιλυ σταματησε κιολας μετα απο 3 μερες... Δεν μου κανει καμια εντυπωση με βαση την εντυπωση το ποσο τρομαγμενη σχεδον μου φανηκε οταν την ειδα και του πληθους των πελατων που την περιμεναν..
Αν και στις τρεις μερες ειχε τοσο πολυ δουλεια, δεν ειναι παραξενο που δεν αντεξε..
Παραξενο, που κανεις εδω περα δεν εγραψε εντυπωσεις...

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Δεύτερο πέρασμα με Αλεξάνδρα προχθές σε ακα 50 με σπατουλαρισμα....έριξα το χαστούκι της ζωής μου στη κολάρα της και ήταν απόλυτα δεκτική για μια ακόμη φορά!!!
Όποιος έχει εμπειρία από Αντριάνα λατίνα από poison ας τη παραθέσει μου αρέσει από τις φωτογραφίες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά ακόμα....

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.278
Πόντοι
1.076
Δεύτερο πέρασμα με Αλεξάνδρα προχθές σε ακα 50 με σπατουλαρισμα....έριξα το χαστούκι της ζωής μου στη κολάρα της και ήταν απόλυτα δεκτική για μια ακόμη φορά!!!
Όποιος έχει εμπειρία από Αντριάνα λατίνα από poison ας τη παραθέσει μου αρέσει από τις φωτογραφίες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά ακόμα....
Πάνε στην Αντριάνα την δοκίμασα την δεύτερη μέρα που ξεκίνησε. Πολύ καλή και δεκτική σε όλα. Η δε κωλαρα της ο ορισμός λάτιν.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Καλησπερα, εχει μαθει καποιος κανα νεο απο denisse που ηταν στο μεδουσα το ειχε γυρισει σε εσκορτ; ψαχνω τοσο καιρο δεν μπορεσα να την ξαναβρω σε καποιο site

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
σαν γιουβαρλάκι είναι......τους πατατούληδες το παιδικό το έβλεπες μικρός? κάτι τέτοιο....την είδα και γελούσα μέσα μου!!!
ΚΑθότι είμαστε και σοβαροι!!!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πάντως μέσα καλή είναι παίχτη! Ούτε εμένα με τρελαίνει εμφανισιακά, το πλαστικό βυζι με χαλάει, είχε πολυ ωραίο βυζακι και ας ήταν μικρό! Αλλά κάνει καλό γαμησι και ειναι νέα με ωραίο δέρμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom