Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Εχθές πήγα Ανδριάνα ή Αντριάνα στο poison. Μου θυμίσε μια συμφοιτήτρια που είχα, κολάρα βυζί ψεύτικο απεσιο, η συμφοιτήτρια φυσικό είχε. Λοιπόν μόλις την είδα μπενω μέσα, 50 γυμνό στοματικό. Πίπα εκνευριστικη αλλά καλή, γενικά μετρια ήτανε. Το 50αρικο δεν το αξίζει παραλο το twerking που κάνει στο reverse riding. Το πρωκτικό 80. Πιστεύω πως είναι εμπειρία ζωής το πρωκτικό με τέτοια κολάρα. Θα γράψω σύντομα κριτική. Αφού έφυγα σκεφτόμουνα.... Πόσο εύκολα γαμουσα τέτοια γκομενάκια όταν ήμουν φοιτητής και τώρα σπρώχνω 50αρικα. Έκανα μια βόλτα σε μερικά μαγαζιά δεν θυμάμαι καμία καλή. Όσο πάει και πιο μπάζα έχουμε ή μου φαίνεται; Στα περισσότερα μαγαζιά που ρώτησα το απλό ξεκινούσε από 40. Οι τιμές ανεβαίνουν και η ποιότητα πέφτει.
Η ποιότητα δεν ήταν ποτέ ψηλά,άρα δεν πέφτει,απλά οι τιμές ανεβαίνουν και τα μπάζα κάνουν πάρτι με τα λεφτά μας .

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Άλλη πρέπει να είναι , γιατί αυτή των τριδύμων είναι 40+ σύμφωνα με αυτόν που πήγε. Η άλλη να τανε καμιά 30 χρονών ;

Άσε που αυτή που δουλευε villa prive red diamond κτλ , κάποιος έγραψε σε σχόλιο πρίν καιρό οτι παντρεύτηκε λέει και μένει πλέον στον Καναδά ; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων αν τα θυμάμαι καλά. Οπότε αν ισχύει το παραπάνω τότε μάλλον δεν παίζει να ξανάρθει.
λετε την αλιονα την ουκρανη με μαυρα μαλλια?1.70 υψος και αδυνατη....τη πηρα με 150ε οταν πρωτο ηρθε και ενα χρονο μετα τη πηρα με 50ε απο οσο θυμαμαι
και στα δυο προγραμματα ηταν καλη αλλα στο δευτερο μου φανηκε καπως λυπημενη και κουρασμενη...χαιρομαι αν καταφερε να προχωρήσει στη ζωη της

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Πέρασμα με την Αννουλα την Σέρβα, αυτή που ήταν στο τζάκι. Πλέον είναι στο villa erotica. Επέλεξα το 50αρι με τελείωμα στο στόμα. Μπήκε μέσα δυναμικά ξεκίνησε με άφθονα γλωσσόφιλα και στη συνέχεια πέρασε σε πίπα.
Στην αρχή έβαζε λίγο χέρι, της ζήτησα να το βγάλει όπως και έκανε. Δάχτυλο επέτρεπε, ανέβηκε από πάνω όπου μετά από λίγο κουράστηκε και γυρίσαμε στα 4. Μετά λίγο από πάνω αλλά reverse cowgirl. Γλωσσόφιλα έδινε καθ όλη την διάρκεια.
Βγάλαμε το προφυλακτικό για τελείωμα, ξεκίνησε πάλι πίπα, αλλά μου πρότεινε και ιεραποστολικό, το οποίο της είπα την επόμενη φορά καθώς ήθελα να τελειώνω. Τελείωμα στο στόμα, συνέχισε λίγο ακόμα πίπα και τέλος.
Πολύ καλή εμπειρία γενικά προτείνεται και με το παραπάνω.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Χθες ειδα την Αναστασία που είναι δίπλα στο golden lips ,Ρωσίδα νομιζω ψιλονταρντανα ..ήρθε με χάιδευε για να με παρασύρει μέσα αλλά ήταν οχτώ παρά το απόγευμα και στη πουτανα πουτανιες δεν γίνονται( 8 σχολουσε ,το δήλωσε μόνη της ) οπότε την έκανα με ελαφρά ..αξίζει κατάθεση η κοπέλα;
Γιατί το είδα αξιόλογο ..και γενικά βλέπω οι πρωινές είναι καλύτερες από τις βραδινές

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Χθες ειδα την Αναστασία που είναι δίπλα στο golden lips ,Ρωσίδα νομιζω ψιλονταρντανα ..ήρθε με χάιδευε για να με παρασύρει μέσα αλλά ήταν οχτώ παρά το απόγευμα και στη πουτανα πουτανιες δεν γίνονται( 8 σχολουσε ,το δήλωσε μόνη της ) οπότε την έκανα με ελαφρά ..αξίζει κατάθεση η κοπέλα;
Γιατί το είδα αξιόλογο ..και γενικά βλέπω οι πρωινές είναι καλύτερες από τις βραδινές
Τα ίδια έκανε και σε μένα όταν περασα με τα χαϊδέματα. Δέχθηκε βέβαια το παζάρι να κόψει ένα 10αρικο για το ελεύθερο. Αλλά δεν περασα γτ κι εγώ είμαι της άποψης ότι όταν είναι τόσο θερμές κάτι μπορεί να βρωμάει.
Εκεί έχω καταλήξει κι εγώ ότι τα πρωινά είναι καλύτερα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Τα ίδια έκανε και σε μένα όταν περασα με τα χαϊδέματα. Δέχθηκε βέβαια το παζάρι να κόψει ένα 10αρικο για το ελεύθερο. Αλλά δεν περασα γτ κι εγώ είμαι της άποψης ότι όταν είναι τόσο θερμές κάτι μπορεί να βρωμάει.
Εκεί έχω καταλήξει κι εγώ ότι τα πρωινά είναι καλύτερα.
Εγώ δεν μπήκα λόγο της ώρας ,όχι επειδή με χάιδευε .
Αμα περνούσα καμιά ώρα νωρίτερα θα έμπαινα .
Αλλά αφού γλίτωσα χθες προς το παρών για αυτό ρωτάω αν πέρασε κανένας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Εχει κανείς εμπειρία με την ξανθια την ροξανα;
Αυτήν έψαχνα χθες και δεν την βρήκα .κάποιος έγραψε ότι σύντομα θα φύγει και είπα να προλάβω .
Πάντως γράφουν για μέτρια πράγματα .
Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι ωραίο μιλφακι έστω και για μια φορά και ας είναι και φόλα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αυτήν έψαχνα χθες και δεν την βρήκα .κάποιος έγραψε ότι σύντομα θα φύγει και είπα να προλάβω .
Πάντως γράφουν για μέτρια πράγματα .
Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι ωραίο μιλφακι έστω και για μια φορά και ας είναι και φόλα
Φαίνεται απο τα καλύτερα που έχουν ερθει τελευταία χρόνια και θέλω να τη προλαβω οπωσδήποτε

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Νομίζω οτί αυτη την εποχή το 30αρι που δινουμε ειναι υπεραρκετό για ένα γαμήσι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πρέπει να υπάρχει ταβάνι το 20 λεπτο ως διάρκεια,αντιθέτως κάποια σπιτάκια θέλουν να ανεβάσουν το απλο στα 50€ και να τελειώνει ο πελάτης στο 5-λεπτο,αυτο δεν γίνεται γιατί πριν την πράξη πρέπει να υπάρχουν προκαταρκτικά,αγκαλίτσες,φιλακια χουφτωματα,να μιλήσεις και λίγο μαζί της κτλπ ο άλλος μπορεί να μην έχει και ιδανική στύση,να δουλέψει και λίγο το κορίτσι για να τον φτιάξει,μην τα περιμένουν όλα έτοιμα από μας,το μουνί έχει γίνει πιο ακριβό από καράτια χρυσού και θέλουν να βγάλουν τα φράγκα σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα,κάτι τελευταίο κυριως για τους νέους τσαρκαλιευτές τις τσατσάδες μην τις πιστεύετε τις περισσότερες φορές αν όχι όλες λένε μαλακίες για να σας καλοπιάσουν και να μπείτε μέσα,σε αυτή τη ζωή έστω για ένα δευτερόλεπτο στο 24ωρο θα σκέφτεις το μουνί,λογικό είναι!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Πέρασμα με την Αννουλα την Σέρβα, αυτή που ήταν στο τζάκι. Πλέον είναι στο villa erotica. Επέλεξα το 50αρι με τελείωμα στο στόμα. Μπήκε μέσα δυναμικά ξεκίνησε με άφθονα γλωσσόφιλα και στη συνέχεια πέρασε σε πίπα.
Στην αρχή έβαζε λίγο χέρι, της ζήτησα να το βγάλει όπως και έκανε. Δάχτυλο επέτρεπε, ανέβηκε από πάνω όπου μετά από λίγο κουράστηκε και γυρίσαμε στα 4. Μετά λίγο από πάνω αλλά reverse cowgirl. Γλωσσόφιλα έδινε καθ όλη την διάρκεια.
Βγάλαμε το προφυλακτικό για τελείωμα, ξεκίνησε πάλι πίπα, αλλά μου πρότεινε και ιεραποστολικό, το οποίο της είπα την επόμενη φορά καθώς ήθελα να τελειώνω. Τελείωμα στο στόμα, συνέχισε λίγο ακόμα πίπα και τέλος.
Πολύ καλή εμπειρία γενικά προτείνεται και με το παραπάνω.
με τη όνομα είναι πλέον εκεί?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Πέρασμα με Ρωξανα ξανθιά μιλφ προ εβδομάδας.
Ψιλοφολα
Αρκετά σοβαρή δεν ήθελε πολλές κουβέντες
Σώμα πολύ δυνατό ηλικία 37
Ρωσίδα
Θα πάει Ολλανδία τουρ σε λίγο καιρο
Όχι απ τις πιο δοτικές στο έργο
Αξίζει όμως να πας για να σου φύγει η απορία
Είναι τέτοια φάση

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Αλάνια έχω σταμπαρει την Εβελίνα από το άλλο σάιτ στα τρυδιμα νομίζω είναι και έχει μόνο θετικά σχόλια έχω στις φωτογραφίες δεν φαίνεται και καμιά τρομερή ίσα ίσα τα έχει τα κιλά της. Αξίζει να τη δοκιμάσω. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Αλάνια έχω σταμπαρει την Εβελίνα από το άλλο σάιτ στα τρυδιμα νομίζω είναι και έχει μόνο θετικά σχόλια έχω στις φωτογραφίες δεν φαίνεται και καμιά τρομερή ίσα ίσα τα έχει τα κιλά της. Αξίζει να τη δοκιμάσω. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

απο εμφανιση τιποτα το σπουδαιο,παλια καραβανα του μυλου,φιλοτιμη στο εργο,παλιοτερα τα τριδυμα μαζι με την εκκλησια ετος 2010 ειχαν 20 γυναικες και η μοναδικη που εμεινε απο τοτε ηταν η εβελινα...

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Αν σου αρεσουν τα βυζια φίλος έχει ωραία φυσικά 4αρια! Στο σύνολο είναι λίγο πάνω απ την βάση! Για ένα γαμησι δεν θα τα κλάψεις! 35+ ηλικία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom