Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
επιβεβαιωνω για μελαχρινο απεναντι απο ερως,ειναι αυτη που καποιος σε προηγουμενο post ειχε γραψει οτι εχει μαλλι αλα μπριγκιτε νιλσεν,αν στο δωματιο ειναι οπως συμπεριφερεται εξω θα ειναι πολυ καλη περιπτωση(εστηνε τον κωλο της,χαμογελουσε συνεχως,εστελνε φιλακια κτλ...).χρειαζονται οπωσδηποτε πληροφοριες γιαυτην,χθες εποιασε δουλεια μετα τις 19.00.
επιβεβαιωνω δις και για το μωρο τερμα νικ.ουρανου,ψηλη χαμογελαστη,λιγο αδυνατη για τα γουστα μου αλλα οντως πεταχτο κωλαρακι,μου θυμισε λιγο μιρελλα στον σωματοτυπο,οποιος εχει παρει να ενημερωσει.
ξανθια βραζιλιανα στο ερως,με πραγματικα βραζιλιανικο κωλο,μιγας με σχιστα ματια αλλα αρκετα σημαδια στο προσωπο.
ειδα επιτελους και την φημισμενη βανεσσα αν και οντως η τσατσα την περιεγραψε με αλλο ονομα,μια με μικρο βυζι και ζουμερο κωλαρακι ειναι?ειχε μια προστυχια στο βλεμμα της που σε τραβαει.
εκκλησια η τρελοτζενη,κωλλετη η αλινα στρουμπουλο με κωλαρα και καλη συμμετοχη

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Το ξανθο μίλφ απο το ανορθόγραφο είναι η Έλενα ωραία περιπτωσούλα, κάνει και γαμάτη πίπα, μια φόρα είχα παει κ είχα περάσει πολύ ωραία αυτή είχε φανεί να το απόλαυσε πραγματικά το γαμήσι.
Δε δουλευε χτες βραδυ το Κελλακι? Συνηθως βραδυνη στο ανορθογραφο ειναι η Κελλυ η ελληνιδα..

Η σαρα απο ερως 16 γυρισε?

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες σας οποτε περιμενω και μια γνωμη απο καποιον για τη μονικα που δουλεθει στη μαντζαρου απεναντι απο παλιο καλιγουλα και για τη βικυ που δουλευει στη κατεχακη 13 απεναντι απο το μπουτικ...παντως για το μικρο μωρο στη νικ.ουρανου οι αποψεις διειστανται...α και ατι ακομα,ρε φιλοι συναγωνιστες,αυτη η αφρουλα που λετε ειναι τρελο μπαζο,οπως και μετριας εμφανισης ειναι η εφη...ημαρτον δηλαδη...απο την αποψη εμφανισης/διαθεσης/συμμετοχης κοπελας μονο η χριστινα αξιζει και λιγο η μαρινα.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Ξερει κανεις που δουλευει αυτην την περιοδο η Χριστινα που ηταν στην Κοροβαγκου? Πριν μερες ειχε αναφερθει οτι ειναι στην εκκλησια (νικ.Ουρανου), αλλα σε δυο περασιες μου απο κει δεν την βρηκα...

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η χριστινα δουλευει βραδυ στο ανδρ.γεωργιου 4 στη βιλκα μετα το ερως

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
ευχαριστω φιλε tsikitsak, την εψαχνα εδω και καιρο :thumbsup:
Αν παω σημερα η αυριο θα γραψω και εντυπωσεις.

Υ.Γ. Αναμενουμε και την επιστροφη της Σαρας μας στο Ερως16... εχει να πεσει πολυ  :fuck1:

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε tsikitsak, την εψαχνα εδω και καιρο :thumbsup:
Αν παω σημερα η αυριο θα γραψω και εντυπωσεις.

Υ.Γ. Αναμενουμε και την επιστροφη της Σαρας μας στο Ερως16... εχει να πεσει πολυ  :fuck1:

οντως πολυ καλη η σαρα,αλλα τον τελευταιο καιρο πριν φυγει ειχε βαλει πολλα κιλα κι επειδη ειναι λιγο κοντουλα ειχε γινει σαν κεφτες με ποδια...αλλα στο δωματιο ηταν δυνατη...αντε να δουμε

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ τσικιτσακ τι εχεις με τα κοριτσια? Αν δεν σου αρεσει μην πας... κ αν δεν σ'αρεσει η κοπελα μην προσβαλλεις.

Και η Εφη κ η Αφρουλα ειναι Αστερια!

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ τσικιτσακ τι εχεις με τα κοριτσια? Αν δεν σου αρεσει μην πας... κ αν δεν σ'αρεσει η κοπελα μην προσβαλλεις.

γιατι ρε φιλε αδερφες σου ειναι η ξαδερφες σου???τον κοσμο προστατευω...μπορει να κανουν καλο κρεβατι αλλα απο εμφανιση δε βλεπονται...δεν ειπα κατι καο νομιζω

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

τι εννοεις τι εχει με τα κοριτσια?
δεν του αρεσαν εμφανισιακα,αυτο ειναι ολο
δηλαδη οταν λεμε την κελι κοντοπουτανο και τις 1002 αλλες μπαζα-καρακαξες-κομοδινα-σφουγγαριστρες δεν σε πειραζει?
παιδια το εχω ξαναπει και θα το πω αλλες 100 φορες. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ μην λετε κακα λογακια για τις κοπελες που δουλευουν γιατι ειναι κριμα και στεναχωριουνται οι καημενες. Ξερετε με τι ψυχολογικη φορτιση και καημο τσιμπανε το 40ρικο για δουλεια 7 λεπτων
ημαρτον ρε παιδια,και εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τι εννοεις τι εχει με τα κοριτσια?
δεν του αρεσαν εμφανισιακα,αυτο ειναι ολο
δηλαδη οταν λεμε την κελι κοντοπουτανο και τις 1002 αλλες μπαζα-καρακαξες-κομοδινα-σφουγγαριστρες δεν σε πειραζει?
παιδια το εχω ξαναπει και θα το πω αλλες 100 φορες. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ μην λετε κακα λογακια για τις κοπελες που δουλευουν γιατι ειναι κριμα και στεναχωριουνται οι καημενες. Ξερετε με τι ψυχολογικη φορτιση και καημο τσιμπανε το 40ρικο για δουλεια 7 λεπτων
ημαρτον ρε παιδια,και εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι
μπραβο ρε αλανι αλφιστα πεσ'τα...γιατι καποιοι εκει εξω νομιζουν οτι τις εχου βγαλει και γκομενες τις πατσαβουρες...ελεος πια...πληρωνουμε και δε μας πληρωνουν

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μπραβο ρε αλανι αλφιστα πεσ'τα...γιατι καποιοι εκει εξω νομιζουν οτι τις εχου βγαλει και γκομενες τις πατσαβουρες...ελεος πια...πληρωνουμε και δε μας πληρωνουν
τα χω ξαναπει πολλες φορες αλλα...
και το θεμα ειναι οτι δεν ειπες και τπτ χοντρο.νταξει την ειπες μπαζο so what?την αφρο δεν την εχω δει και δεν εχω αποψη,αλλα η εφη,την οποια παραδεχομαι πρωτος εγω οτι ειναι απιστευτη στο δωματιο,δεν λεει τπτ ιδιαιτερο εμφανισιακα
να σαι καλα φιλε,και μην μασας,οτι δεν μας αρεσει το μαυριζουμε.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι ο τροπος...αυτο μονο..

Και να ξερεις τοσο καλα κοριτσια που ειναι..δεν ειναι σωστο να λεμε τετοια λογια κ γενικα κ για αλλες κοπελες...

Δεν ειμαι ουτε αδερφος..ουτε συγγενης,απλως σεβομαι..  

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Δεν ειναι ο τροπος...αυτο μονο..

Και να ξερεις τοσο καλα κοριτσια που ειναι..δεν ειναι σωστο να λεμε τετοια λογια κ γενικα κ για αλλες κοπελες...

Δεν ειμαι ουτε αδερφος..ουτε συγγενης,απλως σεβομαι..  
ρε φιλε ολα καλα και ωραια,εγω το πιστευω πραγματικα οτι ειναι καλες κοπελες αλλα ξεχνας οτι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ειναι λογικο να δεχονται κριτικη
Δηλαδη επισκεπτεται καποιος το ουζερι του μπατζανακη,κολλητου,συμμαθητη μου και μου λεει:καλο το φαγητο ρε φιλε αλλα ο χωρος ειναι χαλια,οι σοβαδες κρεμονται και δεν εχει εξαερισμο,σκετο παραπηγμα ειναι
εγω τι πρεπει να του πω? μαλακα μην λες τετοια πραγματα γιατι ο μπατζανακης,συμμαθητης,κολλητος μου ειναι παρα πολυ καλο παιδι,χαβαλες και ενταξει τυπος και αμα τον γνωρισεις καλα θα τον συμπαθησεις??
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ θα μου πει.δεν θελω φιλους,θελω να πηγαινω στην ταβερνα και να ειναι ενας καθαρος και ομορφος χωρος
πιστευω οτι πολλες αλλες κοπελες ειναι καλες,αλλα οι υπηρεσιες τους χαλια
ΑΛΛΑ για να πω την αποψη μου σε μια κριτικη, θελεις να μου πεις οτι πρεπει πρωτα να τις γνωρισω για να δω αν ειναι και κακες κοπελες και στην προσωπικη ζωη τους για να τις μαυρισω??
τα σκεφτεσαι αυτα που λες?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Συναγωνιστες ας μην μαλωνουμε.Μια χαρα δεν πηγαινε το θρεντ τις τελευταιες σελιδες?Ειχαμε και ποικιλια ενημερωσεων και ολα good.Ας μην τσακωνομαστε λοιπον χωρις λογο. :)
Ενα θρεντ ανταλλαγης αποψεων ειναι στην τελικη και κανενας μα κανενας απο εδω μεσα δν εχει καποιο παραπερα κερδος.Δεν χρειαζεται να τα σπαμε μεταξυ μας

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ μην λετε κακα λογακια για τις κοπελες που δουλευουν γιατι ειναι κριμα και στεναχωριουνται οι καημενες. Ξερετε με τι ψυχολογικη φορτιση και καημο τσιμπανε το 40ρικο για δουλεια 7 λεπτων

Φιλε Αλφι καλα τα λες αλλα οπως γνωριζετε ολοι ελαχιστα ευρω απο το 40αρι καταληγει στις κοπελες.Γενικα μιλαω και οχι για καποιες συγκεκριμενες μην αρχισετε να βαρατε...

ΥΓ.Το ποστ δεν γραφτηκε με εχθρικη διαθεση προς κανεναν....Πισω στα ρεπορτ μαγκες :rockon:  :rockon:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε ολα καλα και ωραια,εγω το πιστευω πραγματικα οτι ειναι καλες κοπελες αλλα ξεχνας οτι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ειναι λογικο να δεχονται κριτικη
Δηλαδη επισκεπτεται καποιος το ουζερι του μπατζανακη,κολλητου,συμμαθητη μου και μου λεει:καλο το φαγητο ρε φιλε αλλα ο χωρος ειναι χαλια,οι σοβαδες κρεμονται και δεν εχει εξαερισμο,σκετο παραπηγμα ειναι
εγω τι πρεπει να του πω? μαλακα μην λες τετοια πραγματα γιατι ο μπατζανακης,συμμαθητης,κολλητος μου ειναι παρα πολυ καλο παιδι,χαβαλες και ενταξει τυπος και αμα τον γνωρισεις καλα θα τον συμπαθησεις??
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ θα μου πει.δεν θελω φιλους,θελω να πηγαινω στην ταβερνα και να ειναι ενας καθαρος και ομορφος χωρος
πιστευω οτι πολλες αλλες κοπελες ειναι καλες,αλλα οι υπηρεσιες τους χαλια
ΑΛΛΑ για να πω την αποψη μου σε μια κριτικη, θελεις να μου πεις οτι πρεπει πρωτα να τις γνωρισω για να δω αν ειναι και κακες κοπελες και στην προσωπικη ζωη τους για να τις μαυρισω??
τα σκεφτεσαι αυτα που λες?

Πες τα ρε αδερφέ...

Τι σχέση έχει η κριτική με τον σεβασμό? :think:

Αν μας σέβονταν πολλές από αυτές τότε θα είχαν θετικές κριτικές μόνο ... και τότε να δεις τι ωραία που θα ήταν τα πράγματα... κανείς δεν θα μιλούσε!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ με τους αγαπούληδες!!! :headbang: :jerking:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
... αλλα οπως γνωριζετε ολοι ελαχιστα ευρω απο το 40αρι καταληγει στις κοπελες.Γενικα μιλαω και οχι για καποιες συγκεκριμενες μην αρχισετε να βαρατε...

Δεν θέλω να βαράω αλλά και εσύ ξεχνάς ότι από το 40αρι που κονομάει το αφεντικό μου από εμένα , ελάχιστα επίσης καταλήγουν σε μένα.
Αλλά δεν ζαλίζω τα @@ κανενός... κοινώς δεν έχω ανάγκη ψυχιάτρου... ενώ άλλοι έχουν γεμίσει με σοσιαλιστικές και "αγαπουλήστικες" μαλακίες ένα thread με κριτικές και παρουσιάσεις τάνων, μια κατεξοχήν καπιταλιστική συνήθεια!!! :dancing:

Αλ'ηθεια εγώ γιατί δεν μαζεύω γύρω μου αγαπούληδες ... τι σου είναι η πούτσα???!!! :fuck1:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Συναγωνιστες ας μην μαλωνουμε.Μια χαρα δεν πηγαινε το θρεντ τις τελευταιες σελιδες?Ειχαμε και ποικιλια ενημερωσεων και ολα good.Ας μην τσακωνομαστε λοιπον χωρις λογο. :)
Ενα θρεντ ανταλλαγης αποψεων ειναι στην τελικη και κανενας μα κανενας απο εδω μεσα δν εχει καποιο παραπερα κερδος.Δεν χρειαζεται να τα σπαμε μεταξυ μας

Φιλε Αλφι καλα τα λες αλλα οπως γνωριζετε ολοι ελαχιστα ευρω απο το 40αρι καταληγει στις κοπελες.Γενικα μιλαω και οχι για καποιες συγκεκριμενες μην αρχισετε να βαρατε...

ΥΓ.Το ποστ δεν γραφτηκε με εχθρικη διαθεση προς κανεναν....Πισω στα ρεπορτ μαγκες :rockon:  :rockon:
ρε Μπλαστ, μην λες χαζομαρες
με κανεναν δεν θελω να μαλωσω. Αυτα που λεω στο Rexs θα τα ελεγα στο οποιοδηποτε φιλαρακι μου μου τα ελεγε.Δες το σαν φιλικη συμβουλη και οχι σαν προσπαθεια να μαλωσω.
ps δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα που φτανουν στις κοπελες.οσα και να ειναι,ειναι σιγουρα πολυ περισσοτερα απο το μεσο ημερομισθιο του ανειδι]ηκευτου

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
ρε Μπλαστ, μην λες χαζομαρες
με κανεναν δεν θελω να μαλωσω. Αυτα που λεω στο Rexs θα τα ελεγα στο οποιοδηποτε φιλαρακι μου μου τα ελεγε.Δες το σαν φιλικη συμβουλη και οχι σαν προσπαθεια να μαλωσω.
ps δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα που φτανουν στις κοπελες.οσα και να ειναι,ειναι σιγουρα πολυ περισσοτερα απο το μεσο ημερομισθιο του ανειδι]ηκευτου

Kαταρχας δεν λεω χαζομαρες.Απλα φανηκε οτι η κατασταση πηγαινε σε τσακωμο.Ποσο μαλλον οταν αναφερονται εκφρασεις οπως αγαπουληδες "και εμεις αγαπησαμε" κλπ.

Δεν θέλω να βαράω αλλά και εσύ ξεχνάς ότι από το 40αρι που κονομάει το αφεντικό μου από εμένα , ελάχιστα επίσης καταλήγουν σε μένα.
Αλλά δεν ζαλίζω τα @@ κανενός... κοινώς δεν έχω ανάγκη ψυχιάτρου... ενώ άλλοι έχουν γεμίσει με σοσιαλιστικές και "αγαπουλήστικες" μαλακίες ένα thread με κριτικές και παρουσιάσεις τάνων, μια κατεξοχήν καπιταλιστική συνήθεια!!! :dancing:

Αλ'ηθεια εγώ γιατί δεν μαζεύω γύρω μου αγαπούληδες ... τι σου είναι η πούτσα???!!! :fuck1:

Προσωπικα το θρεντ το εχω γεμισει με ρεπορτς και αναφορες και το " μην αρχισετε να βαρατε" το ειπα για μενα οχι για τις κοπελες.Οσο μαλακια ειναι να γεμιζει με σοσιαλιστικα και αγαπουληστικα αλλο τοσο μαλακια ειναι να γεμιζει με "Τι παιζει το πρωι στα μπουρδελα?.   "τι το απογευμα?" κλπ κλπ κλπ
Τραβατε και δειτε.Θεσσαλονικη ειναι οχι los angeles τα εχω ξαναπει.
Οσο για το ποσα παιρνει ο καθενας ΓΕΝΙΚΑ απο το αφεντικο του τι να κανουμε...οπου στρωσεις κοιμασαι...και ο υπαλληλος και η πουτανα ;)

Τεσπα εδω σταματαω..-ειναι η 4η φορα που παρεξηγουμαι χωρις λογο σ' αυτο το θρεντ-. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom