επιβεβαιωνω για μελαχρινο απεναντι απο ερως,ειναι αυτη που καποιος σε προηγουμενο post ειχε γραψει οτι εχει μαλλι αλα μπριγκιτε νιλσεν,αν στο δωματιο ειναι οπως συμπεριφερεται εξω θα ειναι πολυ καλη περιπτωση(εστηνε τον κωλο της,χαμογελουσε συνεχως,εστελνε φιλακια κτλ...).χρειαζονται οπωσδηποτε πληροφοριες γιαυτην,χθες εποιασε δουλεια μετα τις 19.00.
επιβεβαιωνω δις και για το μωρο τερμα νικ.ουρανου,ψηλη χαμογελαστη,λιγο αδυνατη για τα γουστα μου αλλα οντως πεταχτο κωλαρακι,μου θυμισε λιγο μιρελλα στον σωματοτυπο,οποιος εχει παρει να ενημερωσει.
ξανθια βραζιλιανα στο ερως,με πραγματικα βραζιλιανικο κωλο,μιγας με σχιστα ματια αλλα αρκετα σημαδια στο προσωπο.
ειδα επιτελους και την φημισμενη βανεσσα αν και οντως η τσατσα την περιεγραψε με αλλο ονομα,μια με μικρο βυζι και ζουμερο κωλαρακι ειναι?ειχε μια προστυχια στο βλεμμα της που σε τραβαει.
εκκλησια η τρελοτζενη,κωλλετη η αλινα στρουμπουλο με κωλαρα και καλη συμμετοχη
επιβεβαιωνω δις και για το μωρο τερμα νικ.ουρανου,ψηλη χαμογελαστη,λιγο αδυνατη για τα γουστα μου αλλα οντως πεταχτο κωλαρακι,μου θυμισε λιγο μιρελλα στον σωματοτυπο,οποιος εχει παρει να ενημερωσει.
ξανθια βραζιλιανα στο ερως,με πραγματικα βραζιλιανικο κωλο,μιγας με σχιστα ματια αλλα αρκετα σημαδια στο προσωπο.
ειδα επιτελους και την φημισμενη βανεσσα αν και οντως η τσατσα την περιεγραψε με αλλο ονομα,μια με μικρο βυζι και ζουμερο κωλαρακι ειναι?ειχε μια προστυχια στο βλεμμα της που σε τραβαει.
εκκλησια η τρελοτζενη,κωλλετη η αλινα στρουμπουλο με κωλαρα και καλη συμμετοχη