You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Μακριά φίλε μου.......αδιόρθωτη ενώ είναι πολύ ωραία κοπέλα, είναι απλά τραγική όπως όλες οι Κολομβιανες που φέρανε τελευταία.....Εξαίρεση ήταν μόνο η Κάθυ η οποία είχε τον πολύ φαρδύ κώλο.....Εκείνη ηταν πολύ καλή σε όλα.....Μαργκαρετ και Αλίσα(δεν είναι άλλο εδω) μακριά.....Τσακαλακια μπανισα στην σελίδα του paradise μια Μάργκαρετ φαίνεται ωραία! Έχει κανείς εμπειρία να με πει άμα είναι να πάω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πήγαινε......το πολύ πολύ να πετάξεις τα λεφτά σου και να σπαστείς.......Επισης πειτε με ανωμαλο, αλλα εχω βαλει και στο στοχαστρο την απαραδεκτη Ξενια στο Μινωταυρου 16, την ειδα ενα βραδυ 1η φορα που ψιλοαρπαχτηκαμε στο σαλονι, μιας και εχει ενα τσαμπουκα, ψοφια για παρεξιγιση, και απο τοτε την εχω στο μυαλο μου μιας και ειναι και καλο μουνακι να παω να την πληρωσω για την πηδηξω με το ζορι να μη μου καθετε.!!!!!!!!! πχ σεναριο παλιο...να παω να της ζητισω το νοικι και ετσι....να φαει τον λουτσο.!!! Τωρα ή θα την χυσω και θα βγαλω το γουστο μου, ή θα μου φαει τα €€ και θα φυγω αχυστος....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Oxι εκεί ρε...πόσα έσκασες εκεί,καμμία πενήντα χιλιάρικα σε δραχμές;Σιγά το ρεκόρ... εγώ τότε που ειχα γαμησει στους Αγγέλους του Τσάρλυ πρέπει να'ταν γύρω στα 70 η κοπέλα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Λαθος διατυπωση, 10αρακια ενωουσα εμφανιση, δεν υπαρχει περιπτωση να παω στο μεταξι να γαμισω μεσα στην βρωμα ουτε για 5€Αθήνα με 10αρακια δεν αξίζει άσε που ο τόπος βρομάει άσχημα η σκουπιδιαρες μας μοσχοβολανε
βαρια μπορει να παω απο φιλης, στοχευμενα σε 1-2 που ειχα πληρωσει την προηγουμενη φορα, αν τις πετυχω, αλλιως στουντιακι.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Η Νικόλ πρέπει να είναι καλή , την Μαργκαρετ την πήρα ,είναι άθλια.......ο,τι χειρότερο έχω συναντήσει απο συμπεριφορά .Το ίδιο και η Αλίσα που είχαν πριν.....η Μαρία είχε επίσης αγέλαστο ύφος....δεν έκανα την προσπάθεια και για εκείνη ,αφου εφαγα ξενέρωμα με τις άλλες 2.....Η Ραισα/Ελενη ειναι στο Ν.Ουρανου 26, της τον εδωσα χτες βραδυ, καυλα το μωρο, εβαλε σιλικονες, σκουλαρικια, ξεφευγει το μωρο... Μεσα στο δωματιο πολυ δοτικη, πιπα για οσκαρ, σωματαρα η καυλιαρα εχει...
Πηγαινα για Ρενατα πιτσιρικα στο Π. Ερημιτη 2, αλλα το βρηκα κλειστο, εκανα μια μικροερευνα μετα στο παρανταιζ, επεσα πανω στην Νικολ ελληνιδα πιτσιρικα, ωραιο μωρακι με σωματακι λαμπαδα, βυζακι μικρο μπορει και ανυπαρκτο, και στο αλλο δουλευε ντουετο η Μαρια και η Μαργκατερ κολομβιανες, και οι 2 γαμευσιμες με την Μαρκαρετ να εχει ποιο μικρο κωλο, ή το αντιθετο.!!!
Ψινομαι για την Μαρια που βαση φωτογραφιων το μουνακι της φενεται να κανει ραφη μεχρι πανω και με εξιταρει, και μπηκε και στο παιχιδι και το Ελληνακι η Νικολ που ειδα. Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν σχολια και κριτικες για δαυτες, παρα μονο στο σαιτ του παρανταιζ, υπαρχουν αλλα δεν τις περνω στα σοβαρα γιατι ειναι σικε απο νταβαδες κατα μεγαλο ποσοστο.
Στο φαιντ μπηκε και στο παιχνιδι ενα καλο γκομενακι Σανελ, στο Φριξου 12, απο φωτο φενεται τουμπανακι.
Οποτε αν εχει κανενας ινφο για τα 3 παραπανω γκομενακια, ας δωσει συμβουλες, θα φυγω διακοπες τον Αυγουστο απο Αθηνα και αν δεν πληρωσω εκει κανα 2-3 10αρακια.!! θα πληρωσω αυτα τα γκομενακια....του Αυγουστου.!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Οντως και οι 2 ηταν αγελαστες χτες, κανανε πασαρελα βιαστικη και μπηκανε στο κουζινακι και ακουγοντουσαν που μιλουσαν στην γλωσσα τους, η Νικολ απο την αλλη ηταν προσχαρη και μου ηρθε στο μισο μετρο να την δω...ειναι και καυλακι απο αυτα που βλεπεις παραλιες....Η Νικόλ πρέπει να είναι καλή , την Μαργκαρετ την πήρα ,είναι άθλια.......ο,τι χειρότερο έχω συναντήσει απο συμπεριφορά .Το ίδιο και η Αλίσα που είχαν πριν.....η Μαρία είχε επίσης αγέλαστο ύφος....δεν έκανα την προσπάθεια και για εκείνη ,αφου εφαγα ξενέρωμα με τις άλλες 2.....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
σιγά να μην έσκασε και 100 χιλιαρικα......με 10χιλιάρικα μπορεί να τις γαμουσες και όλες μαζί τις θείες.....Oxι εκεί ρε...πόσα έσκασες εκεί,καμμία πενήντα χιλιάρικα σε δραχμές;
Η Νικόλ είναι καλή ....Οντως και οι 2 ηταν αγελαστες χτες, κανανε πασαρελα βιαστικη και μπηκανε στο κουζινακι και ακουγοντουσαν που μιλουσαν στην γλωσσα τους, η Νικολ απο την αλλη ηταν προσχαρη και μου ηρθε στο μισο μετρο να την δω...ειναι και καυλακι απο αυτα που βλεπεις παραλιες....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Aν ήταν ενημερωμένος και πήγε κατευθείαν για σεξ μπορεί και να μην ξεπαραδιαστηκε τελείως..σιγά να μην έσκασε και 100 χιλιαρικα......με 10χιλιάρικα μπορεί να τις γαμουσες και όλες μαζί τις θείες.....
Η Νικόλ είναι καλή ....
Αν πήγε εκεί και άρχισαν οι θειτσες να ζητάνε ποτα ο λογαριασμός θα πήγε στα ύψη...
Ας μας ενημερώσει ο ιδιος.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Κανόνας.......σε εκείνα τα μαγαζιά δεν μπαίνεις .....Αν μπήκε και πήγε απ'ευθείας για μπριζόλα,καλά έκανε και σίγουρα δεν ξεπαραδιαστηκε......Aν ήταν ενημερωμένος και πήγε κατευθείαν για σεξ μπορεί και να μην ξεπαραδιαστηκε τελείως..
Αν πήγε εκεί και άρχισαν οι θειτσες να ζητάνε ποτα ο λογαριασμός θα πήγε στα ύψη...
Προσωπικά δεν θα έμπαινα ούτε για χαβαλέ σε εκεινα τα μαγαζιά.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Πας για την εμπειρία και δεν ξαναπάς...έχει κωλομπαρα πιο ποιοτικά άλλου.Κανόνας.......σε εκείνα τα μαγαζιά δεν μπαίνεις .....Αν μπήκε και πήγε απ'ευθείας για μπριζόλα,καλά έκανε και σίγουρα δεν ξεπαραδιαστηκε......
Προσωπικά δεν θα έμπαινα ούτε για χαβαλέ σε εκεινα τα μαγαζιά.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Αν λες για την αλισια από sex and the city εγώ μια χαρά περνούσα με αυτήν την βυζοπουλαΜακριά φίλε μου.......αδιόρθωτη ενώ είναι πολύ ωραία κοπέλα, είναι απλά τραγική όπως όλες οι Κολομβιανες που φέρανε τελευταία.....Εξαίρεση ήταν μόνο η Κάθυ η οποία είχε τον πολύ φαρδύ κώλο.....Εκείνη ηταν πολύ καλή σε όλα.....Μαργκαρετ και Αλίσα(δεν είναι άλλο εδω) μακριά.....
πήγαινε......το πολύ πολύ να πετάξεις τα λεφτά σου και να σπαστείς.......
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Tην Αλίσια της ίδιας αλυσιδας λέω....Την έχει ακόμα στις γυναικες στο σαιτ του παρανταις.....όχι του σεξ εντ δε σίτυΑν λες για την αλισια από sex and the city εγώ μια χαρά περνούσα με αυτήν την βυζοπουλα
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Δεν μου βγάζει κάποια αλισια εμένα εκείTην Αλίσια της ίδιας αλυσιδας λέω....Την έχει ακόμα στις γυναικες στο σαιτ του παρανταις.....όχι του σεξ εντ δε σίτυ
Αν θέλεις μπες να δεις πρόσφατη κριτική μου… είναι τέρμα Ξινή η τυπισσα. Μάλλον για το δεύτερο σε κόβω αδερφέΕπισης πειτε με ανωμαλο, αλλα εχω βαλει και στο στοχαστρο την απαραδεκτη Ξενια στο Μινωταυρου 16, την ειδα ενα βραδυ 1η φορα που ψιλοαρπαχτηκαμε στο σαλονι, μιας και εχει ενα τσαμπουκα, ψοφια για παρεξιγιση, και απο τοτε την εχω στο μυαλο μου μιας και ειναι και καλο μουνακι να παω να την πληρωσω για την πηδηξω με το ζορι να μη μου καθετε.!!!!!!!!! πχ σεναριο παλιο...να παω να της ζητισω το νοικι και ετσι....να φαει τον λουτσο.!!! Τωρα ή θα την χυσω και θα βγαλω το γουστο μου, ή θα μου φαει τα €€ και θα φυγω αχυστος....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Όχι ρε... πρωί ήταν 30 ευρώ είχα δώσει και αργότερα 25 στο Ρούζ δίπλαAν ήταν ενημερωμένος και πήγε κατευθείαν για σεξ μπορεί και να μην ξεπαραδιαστηκε τελείως..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Τώρα τι θυμήθηκα από Βαρδάρη...όταν είχαν κλείσει τα μπουρδέλα ,συνέχισαν να δουλεύουν παράνομα το πράσινο στη γωνία και το άλλο πιο πάνω το πρώτο στην Ταντάλου ,εκεί είχαν ένα ωραίο γκομενάκι ,Μαρία νομίζω μαύρο σγουρό μαλλί ,Βουλγάρα ..που και που πήγαινα γιατί ήταν πολύ δυνατό ,το είχα πάρει και ένα μεσημέρι τρίο με μια ξανθιά μιλφ που δούλευαν μαζί έκει.
Ένα βράδυ πάω ,οι γύφτοι κλασικά στις πλαστικές καρέκλες τσιλιαδωροι,μπαίνω μέσα πληρώνω και πάω δωμάτιο ..ξαφνικά ευτυχώς ήμουν ακόμα με το μποξερακι δεν πρόλαβα να το βγάλω ,ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας μπάτσος ,έμεινα κάγκελο ! Μου λέει ,φίλε ντύσου σε παρακαλώ η κοπέλα πάει αυτόφωρο! ..πάντως η τσατσά μου έδωσε και τα λεφτά πίσω με τρόπο χωρίς να πω κουβέντα!
Αχ αυτό το Βαρδάρη..τι όμορφες εποχές
Ένα βράδυ πάω ,οι γύφτοι κλασικά στις πλαστικές καρέκλες τσιλιαδωροι,μπαίνω μέσα πληρώνω και πάω δωμάτιο ..ξαφνικά ευτυχώς ήμουν ακόμα με το μποξερακι δεν πρόλαβα να το βγάλω ,ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας μπάτσος ,έμεινα κάγκελο ! Μου λέει ,φίλε ντύσου σε παρακαλώ η κοπέλα πάει αυτόφωρο! ..πάντως η τσατσά μου έδωσε και τα λεφτά πίσω με τρόπο χωρίς να πω κουβέντα!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Ενημερωμένος...ωραίος!Όχι ρε... πρωί ήταν 30 ευρώ είχα δώσει και αργότερα 25 στο Ρούζ δίπλα
Εκείνη η Λία στην Δημ.Γουναρη πόσων ετών να ήταν γύρω στο 2002GR;!;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Όπως έλεγαν οι "Τρύπες"..."και μια ζεστή αγωνία μου γλυκαινει το αίμα"!Τώρα τι θυμήθηκα από Βαρδάρη...όταν είχαν κλείσει τα μπουρδέλα ,συνέχισαν να δουλεύουν παράνομα το πράσινο στη γωνία και το άλλο πιο πάνω το πρώτο στην Ταντάλου ,εκεί είχαν ένα ωραίο γκομενάκι ,Μαρία νομίζω μαύρο σγουρό μαλλί ,Βουλγάρα ..που και που πήγαινα γιατί ήταν πολύ δυνατό ,το είχα πάρει και ένα μεσημέρι τρίο με μια ξανθιά μιλφ που δούλευαν μαζί έκει.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
άρα την πρώτη φορά που τη γάμησα ήταν ανήλικη...και τις τσόντες όταν τις γύρισε (που δεν είχε και βυζιά) πήγαινε νήπια το πολύ!Η τσαρινα λεει ειναι 28 παντως.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Mην έχεις ενοχές..είχε πρόωρη ανάπτυξη!άρα την πρώτη φορά που τη γάμησα ήταν ανήλικη...και τις τσόντες όταν τις γύρισε (που δεν είχε και βυζιά) πήγαινε νήπια το πολύ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις