Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (6 μέλη και 85 επισκέπτες)

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10

Darth Invader

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
0
Δώσε οδό φίλε. Ποιας Ροξάνης.. σε ποιο δρόμο το προτελευταίο. Δεν είμαι από τα μέρη. ευχαριστώ
Νικηφόρου Ουρανού 26. Αυτό εννοούσα. Ένα μεγάλο κόκκινο σπίτι. Εκεί είναι η ειρήνη αν λέμε την ίδια. Από πρωί μέχρι 7 το απόγευμα.

DimSio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Κάνοντας μια τσάρκα στα Σφαγεία, μπάνισα ένα αρκετά μελαχρινό, πιθανώς από Βόρεια Αφρική ή Μέση Ανατολή, αδύνατο, νορμαλ βυζάκι, στο στούντιο στην Μινωταύρου 16. Δεν γνωρίζω πως ονομάζεται η κοπέλα. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει γνώμη;

Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!
Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Ρε αλάνια εκείνη η Λία που ήταν κάπου στην Δημ.Γουναρη πόσων ετών ήταν γύρω στο 2002 όταν την ακούμπησα μερικές από τις τελευταίες μου δραχμές;

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Και ξανά προς Θεσνίκη τραβώ......Κουίζ απευθυνόμενο σε όλους τους συναθλητές : Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην πρωινή βάρδια....Ψάχνομαι είτε για extra grande boobs είτε για παχουλές/στρουμπουλές/bbw πρωινής βάρδιας....Θεσσαλονίκη βλέπω να είμαι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.Θενξ εξαρχής συναγωνιστές μου!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Και ξανά προς Θεσνίκη τραβώ......Κουίζ απευθυνόμενο σε όλους τους συναθλητές : Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην πρωινή βάρδια....Ψάχνομαι είτε για extra grande boobs είτε για παχουλές/στρουμπουλές/bbw πρωινής βάρδιας....Θεσσαλονίκη βλέπω να είμαι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.Θενξ εξαρχής συναγωνιστές μου!
Nikol 50+ Casa d amore Θ.Τσουκαλα 8 τα γνωστά τρίδυμα που λένε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?
Άλλα είναι τα τρίδυμα και άλλο το las vegas , σχετικά κοντά είναι μεταξύ τους. Τα τρίδυμα είναι εκεί που λέει ο topscorer στο πιό πάνω πόστ.

pyrosvestis14

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Kalispera paidia xtes ekana gira sta gnwsta meta apo 20 xronia, allaksan polla pragmata apla roto gia kopela xoris tsatsa kontoula mauromala, matares me wraio kolaraki gyro sta 35 stin odo nikiforou ouranou 2 to brostino to spitaki alla mou eipe se ligo klini Kai den prolava…. kseroume plhrofories an einai kali?

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Περνά από το Villa erotica εκεί έχει την Φρίντα η οποία έχει βυζαρες. Είναι λίγο μιλφοκατσταση αλλά άμα δε σε χαλάει αυτο … έχει βυζαρες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Kalispera paidia xtes ekana gira sta gnwsta meta apo 20 xronia, allaksan polla pragmata apla roto gia kopela xoris tsatsa kontoula mauromala, matares me wraio kolaraki gyro sta 35 stin odo nikiforou ouranou 2 to brostino to spitaki alla mou eipe se ligo klini Kai den prolava…. kseroume plhrofories an einai kali?
Γύρνα το στα ελληνικά,είναι απίστευτα ενοχλητικά τα γκρηκλις/ βαρβαροελληνικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom