Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Πόσων ετών η παντρεμένη αδερφέ κ πως είναιΚάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Πόσων ετών η παντρεμένη αδερφέ κ πως είναιΚάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Μέσα δώσε πληροφορίεςΚάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Δώσε οδό φίλε. Ποιας Ροξάνης.. σε ποιο δρόμο το προτελευταίο. Δεν είμαι από τα μέρη. ευχαριστώΑν λες αυτή που νομίζω είναι στη Ροξανης στο προτελευταίο το κόκκινο.
Νικηφόρου Ουρανού 26. Αυτό εννοούσα. Ένα μεγάλο κόκκινο σπίτι. Εκεί είναι η ειρήνη αν λέμε την ίδια. Από πρωί μέχρι 7 το απόγευμα.Δώσε οδό φίλε. Ποιας Ροξάνης.. σε ποιο δρόμο το προτελευταίο. Δεν είμαι από τα μέρη. ευχαριστώ
Γύρισε ναι. Τις ίδιες ώρες που δούλευε και πριν είναι.Η Ρίτα γύρισε; Τι ώρες δουλεύει τώρα;
Με σύμφωνο συμβίωσης;Κάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!
Nikol 50+ Casa d amore Θ.Τσουκαλα 8 τα γνωστά τρίδυμα που λένε.Και ξανά προς Θεσνίκη τραβώ......Κουίζ απευθυνόμενο σε όλους τους συναθλητές : Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην πρωινή βάρδια....Ψάχνομαι είτε για extra grande boobs είτε για παχουλές/στρουμπουλές/bbw πρωινής βάρδιας....Θεσσαλονίκη βλέπω να είμαι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.Θενξ εξαρχής συναγωνιστές μου!
Άλλα είναι τα τρίδυμα και άλλο το las vegas , σχετικά κοντά είναι μεταξύ τους. Τα τρίδυμα είναι εκεί που λέει ο topscorer στο πιό πάνω πόστ.Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?
Ξεπετα είναι η Ελένη.Μην πας με μεγάλες προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς.Διαβασε κριτικές.Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?
δεν παίρνει πρωτοβουλίες. αν την καθοδηγήσεις είναι μιά χαρά.Ξεπετα είναι η Ελένη.Μην πας με μεγάλες προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς.Διαβασε κριτικές.
Περνά από το Villa erotica εκεί έχει την Φρίντα η οποία έχει βυζαρες. Είναι λίγο μιλφοκατσταση αλλά άμα δε σε χαλάει αυτο … έχει βυζαρες!Και ξανά προς Θεσνίκη τραβώ......Κουίζ απευθυνόμενο σε όλους τους συναθλητές : Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην πρωινή βάρδια....Ψάχνομαι είτε για extra grande boobs είτε για παχουλές/στρουμπουλές/bbw πρωινής βάρδιας....Θεσσαλονίκη βλέπω να είμαι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.Θενξ εξαρχής συναγωνιστές μου!
Δύσκολα θα βρεις πιο μεγάλα...γίνεται rotation προσωπικού άρα μπορεί να σκάσει πρωί αλλά και απόγευμα .Nikol 50+ Casa d amore Θ.Τσουκαλα 8 τα γνωστά τρίδυμα που λένε.
Γύρνα το στα ελληνικά,είναι απίστευτα ενοχλητικά τα γκρηκλις/ βαρβαροελληνικα.Kalispera paidia xtes ekana gira sta gnwsta meta apo 20 xronia, allaksan polla pragmata apla roto gia kopela xoris tsatsa kontoula mauromala, matares me wraio kolaraki gyro sta 35 stin odo nikiforou ouranou 2 to brostino to spitaki alla mou eipe se ligo klini Kai den prolava…. kseroume plhrofories an einai kali?