Αν σου αρέσουν τα κοντά μωράκια αλλά και τσουπωτά, όχι skinny δλδ, θα καραγουστάρεις πιστεύω.όντως στη φώτο δε σ γεμίζει το μάτι....θα γίνει "έρευνα".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σας κύριοι.....το las Vegas είναι ανοιχτό;;; Έχει μια 47ετων πολύ καύλα....
Πήγαμε ένα βράδυ και το κολλητό μου και την κάναμε πουτ@να όλα...δεν μπορούσε να πάρει τα ποδια τις....
Πήγαμε ένα βράδυ και το κολλητό μου και την κάναμε πουτ@να όλα...δεν μπορούσε να πάρει τα ποδια τις....
Θυμάσαι όνομα;Καλημέρα σας κύριοι.....το las Vegas είναι ανοιχτό;;; Έχει μια 47ετων πολύ καύλα....
10 € Μεταξουργείο τρομάρα μου δεν ξέρω τι να κάνω
Darth Invader
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Αν λες αυτή που νομίζω είναι στη Ροξανης στο προτελευταίο το κόκκινο.Μια ειρηνη, κάποτε στον ξύλινο. Φάτσα μέτρια, υπηρεσία σούπερ κ πάντα πρωινή. Ξέρουμε αν κυκλοφορεί πουθενά;;
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα παιδια, αμα παω λαρα το πρωι με το που ανοιξει το μαγαζακι παλι σκαει μυτι πολυ κοσμος γιατι δεν την παλευω τοσο αναμονη;
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Εγώ λέω να τη στήσεις από βραδύς να πιάσεις σειρά. Πρόσφατη φωτογραφία από bella dona.Καλησπερα παιδια, αμα παω λαρα το πρωι με το που ανοιξει το μαγαζακι παλι σκαει μυτι πολυ κοσμος γιατι δεν την παλευω τοσο αναμονη;
Τελευταία τροποποίηση:
Περασμα απο μπελα ντονα για λαρα.
Προγραμμα παραπλανητικο. Κλειστο το ιδρυμα. Ανοιγει μετα τις 8 λεει.
Πηγα βενους να δω την ξανθια ψηλη.
Την πατησα και περασα με ξενια. Αλλες δυο υπηρχαν μια πολυ χοντρη και μια μεγαλουτσικη χαλια.
Φανηκε η φολα αλλα περασα. Αγενεστατη επιθετικη βιαστικη.
Της μιλουσες και θυμωνε.
Απελπιστικη καταθεση. Προσεχετε μην την πατησετε.
Αυτα τα ολιγα. Δεν πηγα αλλου.
Ειχανε πει πως νικ ουρανου στο πρασινο ειναι βραδινη η ραισα. Λογικα αυτο απεναντι απο βενους εννουσαν. Πηγα 3 φορες βραδυ και τιποτα. Γνωριζει καποιος κατι σιγουρο ;
Ευχαριστω !!
Την πατησα και περασα με ξενια. Αλλες δυο υπηρχαν μια πολυ χοντρη και μια μεγαλουτσικη χαλια.
Της μιλουσες και θυμωνε.
Ειχανε πει πως νικ ουρανου στο πρασινο ειναι βραδινη η ραισα. Λογικα αυτο απεναντι απο βενους εννουσαν. Πηγα 3 φορες βραδυ και τιποτα. Γνωριζει καποιος κατι σιγουρο ;
Ευχαριστω !!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Ν.Ουρανου 13 εμπρος, η Χρυσα, μαυρομαλα κοντουλα με σχετικα ωραιο προσωπο, βυζαρες, χαιρετισε και μπηκε στο δωματιο. Φριξου 9, Αρινα ψιλοτουμπανακι μελαχρινο, με μπουταρες, καλη περιφερεια κωλο, εκανε πασαρελα και μπηκε στο κουζινακι, μουτρομενη ξυνη. Ειδα και την Λυδια στο Ν.Ουρανου 6, μαυρομαλα και αυτη, με βυζαρες να ξεχωριζουν απο το υπολοιπο σωμα, κωλαρακι στενο, σκυλοφατσα, δηλωνει Ελληνιδα και περιποιητικη μεσα. Στο Μινωταυρου 16, βενους, οπως ειπε ο παιχτης ποιο πανω, η Ξενια σε ρολο τσατσας, ωραιο μουνακι βγηκε ξωβυζι, βυζακια ωραια, σωματακι μοντελε, ωραιο συνολο να το σχισεις στα 2, αλλα πολυ επιθετικη και με τουπε για φασαρια, που να περασεις μεσα μαζι της θα φας και ξυλο, με εψησε εμφανσιακα και ωραιο μουτρακι, μαζι της η Φριντα, με τα κανονια να φενονται μεσα απο το δυχτιοτο και ακομα μια μπαζολα που δεν θυμαμαι ονομα. Στο Ν.Ουρανου 28 η Ελενη, πρωην Ραισα, εκει ηταν χτες βραδυ, παραμενει μουναρα, αν και τελευταια που την πληρωσα πριν καμια 3-4ετια, την ειχα διαολοστηλει, πρεπει να την ξαναπληρωσω, την εσπρωξε χτες ο κολλητος και περασε καλα. Εγω πληρωσα χτες για 2η φορα την Αναστασια, στο Κοροβαγκου 7, ηταν χτες, ξανθια Ουκρανεζα, ζουμερο γκομενακι, χωρις βυζια δυστηχως, ωραιο προσωπακι, αν χασει 10 κιλακια θα γινει τοπ μουνι, μεσα στο δωματιο παρα πολυ καλη δεχεται τα παντα, η πιπα της ειναι το ατου της, το δουλευει καλα το εργαλειο, στο σεξ, το νιωθει ή το πετυχενει πολυ καλα, στενο μουνακι με μεγαλα σχετικα μουνοχειλα, αλλα οπως εγραψα αν χασει τα κιλα της, θα γινει μουναρα, πεντακαθαρη και χαμογελαστη, τωρα απλα ειναι μια μετρια εμφανιση που δεν σε δελεαζει να μπεις μεσα. Πετρου Ερημιτη απο την μερια του Λας βεγκας, στο δεξια ηταν μια μιλφαρα στο ενα μαυρομαλα, και στο αλλο μια μελαχρινη με καλο σωματακι ψιλη.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Έχεις δίκιο όμως σε κάθε εργασιακό χώρο θα χρησιμοποιηθεί η έκφραση αυτή ακόμα και αν πρόκειται για γυναίκα στα όρια της σύνταξης γιατί πολλές έχουν ένα θέμα με την ηλικία τους και μην ξεχνάμε ότι ως θηλυκά ένα χα'ι'δεμα το θέλουν.....Μια φιλική συμβουλή προς τις τσατσαδες που ίσως μας διαβάζουν, Όταν πάμε στα μαγαζιά και η γυναίκα που εργάζεται είναι μες στο δωμάτιο ας μη μας λένε σε λίγο βγαίνει το κορίτσι εάν το κορίτσι είναι 50 χρονών, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που δουλεύουν ακόμα καλά κάνουν αλλά όταν η τσατσά χρησιμοποιεί λέξεις όπως το κορίτσι με προδιαθέτει να δω μία κοπέλα 18 έως 30 ετών. Σε αυτές τις περιπτώσεις ας λένε η γυναίκα ή κάτι τέτοιο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Τις καλές προμνημονιακες μέρες μπήκα σε τσαρδι στον Βαρδάρη και μέτρησα 24(!) άτομα μέσα....Εγώ λέω να τη στήσεις από βραδύς να πιάσεις σειρά. Πρόσφατη φωτογραφία από bella dona.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ν.Ουρανου 13 εμπρος, η Χρυσα, μαυρομαλα κοντουλα με σχετικα ωραιο προσωπο, βυζαρες, χαιρετισε και μπηκε στο δωματιο. Φριξου 9, Αρινα ψιλοτουμπανακι μελαχρινο, με μπουταρες, καλη περιφερεια κωλο, εκανε πασαρελα και μπηκε στο κουζινακι, μουτρομενη ξυνη. Ειδα και την Λυδια στο Ν.Ουρανου 6, μαυρομαλα και αυτη, με βυζαρες να ξεχωριζουν απο το υπολοιπο σωμα, κωλαρακι στενο, σκυλοφατσα, δηλωνει Ελληνιδα και περιποιητικη μεσα. Στο Μινωταυρου 16, βενους, οπως ειπε ο παιχτης ποιο πανω, η Ξενια σε ρολο τσατσας, ωραιο μουνακι βγηκε ξωβυζι, βυζακια ωραια, σωματακι μοντελε, ωραιο συνολο να το σχισεις στα 2, αλλα πολυ επιθετικη και με τουπε για φασαρια, που να περασεις μεσα μαζι της θα φας και ξυλο, με εψησε εμφανσιακα και ωραιο μουτρακι, μαζι της η Φριντα, με τα κανονια να φενονται μεσα απο το δυχτιοτο και ακομα μια μπαζολα που δεν θυμαμαι ονομα. Στο Ν.Ουρανου 28 η Ελενη, πρωην Ραισα, εκει ηταν χτες βραδυ, παραμενει μουναρα, αν και τελευταια που την πληρωσα πριν καμια 3-4ετια, την ειχα διαολοστηλει, πρεπει να την ξαναπληρωσω, την εσπρωξε χτες ο κολλητος και περασε καλα. Εγω πληρωσα χτες για 2η φορα την Αναστασια, στο Κοροβαγκου 7, ηταν χτες, ξανθια Ουκρανεζα, ζουμερο γκομενακι, χωρις βυζια δυστηχως, ωραιο προσωπακι, αν χασει 10 κιλακια θα γινει τοπ μουνι, μεσα στο δωματιο παρα πολυ καλη δεχεται τα παντα, η πιπα της ειναι το ατου της, το δουλευει καλα το εργαλειο, στο σεξ, το νιωθει ή το πετυχενει πολυ καλα, στενο μουνακι με μεγαλα σχετικα μουνοχειλα, αλλα οπως εγραψα αν χασει τα κιλα της, θα γινει μουναρα, πεντακαθαρη και χαμογελαστη, τωρα απλα ειναι μια μετρια εμφανιση που δεν σε δελεαζει να μπεις μεσα. Πετρου Ερημιτη απο την μερια του Λας βεγκας, στο δεξια ηταν μια μιλφαρα στο ενα μαυρομαλα, και στο αλλο μια μελαχρινη με καλο σωματακι ψιλη
Τι ώρα αγόρι, ήταν ανοιχτό αυτό της Ραίσας? πέρασα ήταν κλειστό σε κάποια φάση στις 3-4 το πρωί!!!
Εμμανουέλα η ξανθιά το καλύτερο γαμησιΤι ώρα αγόρι, ήταν ανοιχτό αυτό της Ραίσας? πέρασα ήταν κλειστό σε κάποια φάση στις 3-4 το πρωί!!!
Η Ξένια είναι η πρώην Κατερίνα με τις άσχημες κριτικές , λογικά για αυτό άλλαξε όνομα.Περασμα απο μπελα ντονα για λαρα.
Της μιλουσες και θυμωνε.
Ευχαριστω !!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Πρεπει να ηταν 11 με 12, πριν της 12 σιγουρα. Ο ενας πισω απο τον αλλον μπενανε, ετοιμος και εγω ημουνα, αλλα ειχα χωσει στης Αναστασιας και θα μου επεφτε βαρυ το 2ο.!!Τι ώρα αγόρι, ήταν ανοιχτό αυτό της Ραίσας? πέρασα ήταν κλειστό σε κάποια φάση στις 3-4 το πρωί!!!
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Χώθηκα λαρα μάγκες! Δεν θα γράψω πολλά γιατί είναι γνωστή σε όλους! Είχα καιρό να την πάρω και είχα ξεχάσει ποσό ωραία γαμησια κάνω μαζί της! Το μεσημέρι την έφερα στο μυαλό και το πουλί μου άρχισε να κλωτσάει και δεν του χάλασα χατήρι! Αν και ντάλα μεσημέρι είχε 2 πριν απο μενα και χτυπούσαν το κουδούνι τακτικά οι γαμιαδες!
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
νοσταλγία. εποχή ροναλτίνιου, ειρήνης, μιρέλας στα πρώτα βήματα... άνοιγες την πόρτα και έμενες από έλλειψη οξυγόνου. αγκαλιά όλοι με τη τσατσά, καρτελάκι αναμονής και το δωμάτιο σχεδόν μέσα στο σαλόνι. ο μύστης φάτσα κάρτα με τους υπόλοιπους. παλιές ωραίες εποχές.Τις καλές προμνημονιακες μέρες μπήκα σε τσαρδι στον Βαρδάρη και μέτρησα 24(!) άτομα μέσα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις