ReformedFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Την Μανταλένα δεν την βρίσκω στο άλλο site ουτε την Ρίτα
Μην το λες....αν το παιδί έλυσε τα οικονομικά του θέματα με την γυναίκα αυτήν δεν προκειται να ξαναμπεί,όπως έκανε και ένας φίλος μου....Yakuza οποιος και να ειναι ο λογος της αποχωρησης σου, ευχομαι να ανναθεωρησεις και να επιστρεψεις.
Yakuza όποιος και να είναι ο λόγος της αποχώρησής σου, αέρα στα πανιά σου και μουνιά στην αγκαλιά σου !
ps : Μια γυναίκα μόνο προσωρινός λόγος αποχώρησης μπορεί να είναι !
Εγω πάλι έκανα το λάθος και πήγα μετά απο καιρό με σκοπό να περάσω για duo (πρώτη φορά θα έπαιρνα duo) με τις καινούργιες τις κολομβιανές στο σούπερ πάρανταις , άλλη συννενόηση έκανα με την τσατσά , άλλα κατάλαβαν οι κοπέλες γάμησέτα ... και οι κοπέλες δεν το είχαν και πολύ με τα αγγλικά μόνο η μια απο τις 2 κάτι ψιλά. Και μετά η τσατσά μου έλεγε οτι και καλά εγω δεν κατάλαβα τι μου είπεΒραδινή βόλτα για χαβαλε με τον κολλητό μαζί.
Παρά την άθλια εικόνα που επικρατεί στα μαγαζιά της περιοχής οι τσατσαδες το τερματίζουν..
Σε οδηγούν να μην θέλεις να πατήσεις το πόδι σου ξανά
Τέτοια γκρίνια σήμερα από όλες που μόλις έμπαινες κατευθείαν έλεγαν
" Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και από πίσω να πέφτει η ειρωνία και το βρύσιμο"
Τζάμπα αρπάχτηκα τώρα που το σκέφτομαι
Δεν αξίζει καν τον κόπο να τις μιλάς...
Κατά τα άλλα Αντελινα στο Βέγκας η μόνη που άξιζε και η Εμμανουέλα στο βίλλα ερώτικα.
Στα υπόλοιπα η κατάσταση τραγική
Πολύ σωστόςΓενικά δεν γράφω αξιολογήσεις πολλές αλλά όταν γράφω 2 είναι οι λόγοι.
Ή πέρασα υπέροχα ή πέρασα καταθλιπτικά!
Λοιπόν πάω καρφί για Εμπεδοκλέους εκεί ήταν η Καμίλα από Κολομβία.
Παρακάτω σας γράφω αναλυτικά τη συζήτηση:
Τσατσά: Καλώς το παιδί.
Εγώ: Καλησπέρα σας, ποια κοπέλα είναι σήμερα;
Τσατσά: Είναι η Καμίλα, από Κολομβία το κορίτσακι. Είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο, θα την ευχαριστηθείς.
Τσατσά: Έλα κοπέλα μου!
Εγώ: (Ωραία μεγάλα βυζιά, θα φάμε καλά) Όμορφή είναι, από πόσο ξεκινάνε τα προγράμματα.
Τσατσά: 30 το απλό, 40 χαλαρό, 50 χωρίς, κτλ.
Εγώ: Ωραία θα μπω με το απλό. (Κάτσε να κάνω ένα test drive πριν δώσω πολλά)
Εγώ: Αν σας είναι εύκολο και μία πετσετούλα να μου δώσετε.
Τσατσά: Τι θα κάνεις και μπάνιο; Για να κάνεις μπάνιο κανονικά είναι 40.
Εγώ: Αλήθεια; Δηλαδή δέχεστε άπλυτους να έρχονται σε επαφή με την κοπέλα που θα περάσει αργότερα κάποιος άλλος;
Τσατσά: εεεεε παιδί μου και εσύ τώρα...........
Εγώ: Δώστε μου τα χρήματα πίσω, δεν θέλω να περάσω.
--------------
Μου τα έδωσε και μουρμουρούσε, έφυγα, πήγα στο Las Vegas στη Μανταλένα που είναι γυναικάρα με 70ε και πέρασα άρχοντας.
Ναι το γνωρίζω το σάιτ ...γενικά από ότι καταλαβαίνω και διαβάζω και μέσα από εδώ έχουν χαλάσει πολύ τα πράγματα..Άκουσα πριν μερικούς μήνες για ένα στούντιο κάπου προς Τούμπα (αν θυμάμαι σωστά)που έχει μέσα ένα καλό κομμάτι με όρεξη προς την δουλειά της όμως λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων που είχα δεν θα πήγαινα και δεν ρώτησα για τα περαιτέρω ....θα κάνω λοιπόν την αναζήτηση μου και θα ενημερώσωEλπιζω κσποιος πιο τακτικος να απαντησει-φιλε μου εχει πολυ φολα αυτες τις μερες και δυστυχως στο site (*****.gr) κοβουνε επαννελλημενα αρνητικες κριτικες. Αν εισαι πολυ χαρμανης και ακρατητος μουνι θα βρεις, τωρα απο σερβις…τι να πω…πες μας και μας..αμα το βρεις…Τουλαχιστον στο site πιο πανω (αν δεν το ξερεις ηδη), θα δεις κατι φωτο αλλα πετα στα σκουπιδια τις κριτικες…
Άμα δεν σε θέλει η τύχη ..!Η Ρίτα είναι στο Venus 2 αυτή τη στιγμή και δουλεύει με το παλιό γνωστό ωράριο δηλαδή από τις 12 μέχρι 2-3 τα ξημερώματα... και είναι φουλ καυλωμένη και έχει και μια λωρίδα μουνότριχας...
Εγώ προσωπικά την λατρεύω
Τι κάνει με τα 70€ φίλε;Γενικά δεν γράφω αξιολογήσεις πολλές αλλά όταν γράφω 2 είναι οι λόγοι.
Ή πέρασα υπέροχα ή πέρασα καταθλιπτικά!
Λοιπόν πάω καρφί για Εμπεδοκλέους εκεί ήταν η Καμίλα από Κολομβία.
Παρακάτω σας γράφω αναλυτικά τη συζήτηση:
Τσατσά: Καλώς το παιδί.
Εγώ: Καλησπέρα σας, ποια κοπέλα είναι σήμερα;
Τσατσά: Είναι η Καμίλα, από Κολομβία το κορίτσακι. Είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο, θα την ευχαριστηθείς.
Τσατσά: Έλα κοπέλα μου!
Εγώ: (Ωραία μεγάλα βυζιά, θα φάμε καλά) Όμορφή είναι, από πόσο ξεκινάνε τα προγράμματα.
Τσατσά: 30 το απλό, 40 χαλαρό, 50 χωρίς, κτλ.
Εγώ: Ωραία θα μπω με το απλό. (Κάτσε να κάνω ένα test drive πριν δώσω πολλά)
Εγώ: Αν σας είναι εύκολο και μία πετσετούλα να μου δώσετε.
Τσατσά: Τι θα κάνεις και μπάνιο; Για να κάνεις μπάνιο κανονικά είναι 40.
Εγώ: Αλήθεια; Δηλαδή δέχεστε άπλυτους να έρχονται σε επαφή με την κοπέλα που θα περάσει αργότερα κάποιος άλλος;
Τσατσά: εεεεε παιδί μου και εσύ τώρα...........
Εγώ: Δώστε μου τα χρήματα πίσω, δεν θέλω να περάσω.
--------------
Μου τα έδωσε και μουρμουρούσε, έφυγα, πήγα στο Las Vegas στη Μανταλένα που είναι γυναικάρα με 70ε και πέρασα άρχοντας.
Στείλε σε π.μ άμα μάθεις νεότερα για το μασατζήδικο στην Τούμπα.Ναι το γνωρίζω το σάιτ ...γενικά από ότι καταλαβαίνω και διαβάζω και μέσα από εδώ έχουν χαλάσει πολύ τα πράγματα..Άκουσα πριν μερικούς μήνες για ένα στούντιο κάπου προς Τούμπα (αν θυμάμαι σωστά)που έχει μέσα ένα καλό κομμάτι με όρεξη προς την δουλειά της όμως λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων που είχα δεν θα πήγαινα και δεν ρώτησα για τα περαιτέρω ....θα κάνω λοιπόν την αναζήτηση μου και θα ενημερώσω
Πηγα τσάρκα χθες βράδυ να την δω.Ημασταν 6 άτομα στο σαλόνι,βγήκε από το δωμάτιο, την είδαμε κ φύγαμε όλοι!Αυτή η Νατάσσα που δείχνει το άλλο σάιτ σήμερα βραδινή στο red light την είδε κανεις η δοκίμασε ;
Είναι όντως σαν τις φωτό ;
Καμία σχέση δηλαδή ;;ψεύτικες φωτό ;Πηγα τσάρκα χθες βράδυ να την δω.Ημασταν 6 άτομα στο σαλόνι,βγήκε από το δωμάτιο, την είδαμε κ φύγαμε όλοι!
Από αυτό και μόνο θα την τιμήσω και χει ανέβει πολύ στα μάτια μου.Πακιστανια
Είναι ψηλή κ άχαρη χωρίς ωραίο πρόσωπο κ δεν έχει βυζαρες.Περασε στο ντούκου για μένα προσωπικά.Καμία σχέση δηλαδή ;;ψεύτικες φωτό ;
Δώσε λεπτομέρειες
Εντάξει φαίνεται νομίζω ότι είναι πιο σκιννυ κατάσταση ..και ψιλή γράφει 1,80Είναι ψηλή κ άχαρη χωρίς ωραίο πρόσωπο κ δεν έχει βυζαρες.Περασε στο ντούκου για μένα προσωπικά.
Είναι ψηλή αλλά όχι skinny.Ειναι κανονική.Εντάξει φαίνεται νομίζω ότι είναι πιο σκιννυ κατάσταση ..και ψιλή γράφει 1,80
Άκυρο ,οκ! Γιατί άμα ήταν σαν τις φωτό θα το γουσταρα ,για να λες κανονική ..κατάλαβα! ΕυχαριστώΕίναι ψηλή αλλά όχι skinny.Ειναι κανονική.
Μανταλενα δουλεύει στο ξυλινο βεγκας πίσω παντα βράδυ (αν λεμε τν ιδια την Ρουμάνα)Την Μανταλένα δεν την βρίσκω στο άλλο site ουτε την Ρίτα
Μετα τις 11 Ιουνίου έρχεται η Ειρήνη πάλι.Με κάτι παραπάνω η Ειρήνη η Ρουμάνα η μιλφαρα. Πρωινές ώρες τέλος του δρόμου δεξιά προτελευταίο σπίτι