kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Την Sandi στα studio paradise την είδε κανείς από κοντά να μας πει εντυπώσεις;
Είχα ρωτήσει και εγω εχει χρόνο. Αλλα τίποτα. Ούτε σε βόλτα την πέτυχα. Και εγω ήθελα να την τιμήσω μια φορα.παιδια να σας ρωτησω ξερει κανεις αν μπορω να βρω καπου την σονια που δουλευε στο βενους? ειχα περασει και παλιοτερα βολτα αλλα δεν την ειχα πετυχει μετα ηταν στο βιλλα εροτικα αλλα παλι δεν την πετυχα και μου εμεινε απωθυμενο
Με κάτι παραπάνω η Ειρήνη η Ρουμάνα η μιλφαρα. Πρωινές ώρες τέλος του δρόμου δεξιά προτελευταίο σπίτιΚοπέλα που να κάνει γλυφοκωλι?
Yakuza όποιος και να είναι ο λόγος της αποχώρησής σου, αέρα στα πανιά σου και μουνιά στην αγκαλιά σου !Καλησπερα συναδελφοι! Τελευταιο ποστ στην μπορδελοκατασταση και γενικα στο σαιτ.
Εκανα μια μινι τσαρκα..δεν ειχα χρονο για μεγαλυτερη, και θα αποχαιρετησω ετσι.
Πηγα βενους 2 για να κανω τελευταια καταθεση με ριτα στα σπιτακια..αλλα ηταν κλειστο. Οποτε εκει θα παρει μια μικρη παραταση το κλεισιμο, μαλλον για Λαρα οταν ερθει και αν βολεψει θα ειναι και η τελευταια.
Στ αλλα πηγα μεχρι τα λας βεγκας..δυο ανοιχτα στο ενα η σαμπρινα γεματουλα με τατουαζ και στο αλλο το μικρο πιπινακι με το ωραιο στηθος.
Περασα απο ποιζον μηπως πετυχω συλβια..εκει ηταν μια ινκα νομιζω..ωραιο σωματακι..δεν ξερω μεσα αν ειναι καλη.
και τελος απο το κοροβαγκου 5..οπου ηταν η γνωστη μιλφ σοφια..παρα λιγο να εκλεινα με αυτην ..αλλα τελικα εφυγα.
8 περιπου χρονια στο σαιτ δεν τα λες και λιγα..πιστευω βοηθησα αρκετους συναδελφους, αλλα και βοηθηθηκα.
Προσοχη στις φολες και τους προμοτορες, δυστυχως γεμισε το σαιτ απο δαυτους, να εμπιστευεστε τους παλιους και αυτους που κανουν τσαρκες σε ολα τα σπιτακια..οχι απο κριτικες, γιατι γραφουν ολοι. Το προφιλ δεν το κλεινω..αν και δυσκολο εως απιθανο να ξανα μπω..αυτα, καλα μαμησια σε ολους! Χαιρετω
Δεν πιστεύω ότι επειδή περνάει κάποιος καλά με την τάδε η την άλλη θα είναι το ίδιο και για τον επόμενο ..Οντως οι κριτικες ειναι φολες επισης. Στο Red Light πρωινο προγραμμα ειναι η Μαρινα. Αν διαβασετε κριτικες η κοπελλα ακουγεται και προτεινεται «ανεπιφυλακτα»….κανει κολπα», γουσταρει, γκαυλωνει, αφηνει δακτυλα κλπ κλπ…Την δοκιμασα λοιπον πολυ προσφατα -χαλια απο τα χαλια χαλια σερβις-καλο κοριτσι μεν αλλα τελειως ακαταλληλη για την δουλεια, στεγνη, δεν αφηνει δακτυλα, δεν γκαυλωνει, ποναει, πιπα καλουτσικη αλλα ρηχη, πολυ συγκρατημενη και γενικα πεταμενα λεφτα…και ομως αν διαβασεις τις κριτικες λες αμαν ρε μουστη μου, πρεπει να το γευτω το κοριτσι…φολε ολε…και οσοι παμε με call girls…σιγουρα παμε με το «ισως» στο μυαλο..τελικα …εκει ειναι το φιναλε της πορνειας: συνεχης διψα για ευκολο και ομορφο μουνι, ελπιδα για ικανοποιηση, γευση μικρης διαρκειας, ψιλο-ικανοποιημενος εγωισμος και πεος, αχορτασια, εθισμος, και φτου και απο την αρχη…
Πολυ σωστα…η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι εκτος και αν υπαρχει «στανταρακι», οι πιθανοτητες ειναι 50-50 για καλη συναντηση. Η καθε γυναικα μπορει να γινει πουτανα αν απλα ανοιγει τα ποδια της επι πληρωμη…και αυτη ητανε η εννοια παλια εξου και οικος ανοχης…Τωρα βεβαια εμεις ψαχνουμε θεομουνα που να μας γαμανε και εξισου ικανοποιητικα …Λογικο να ειναι ειδος δυσευρετο …αλλοι παλι συμφωνα με τις κριτικες τους ειναι εξαιρετικα επιτυχημενοι στον τομεα αυτο η απλα ειναι τοςο ευγκαυλοι που ολες οι συναντησεις τους ειναι η μια επιτυχια μετα την αλλη…εξου και οι μαζικες «γαματες» κριτικες για φολες που θα επρεπε να μας πληρωνουνε να τις γαμαμε…Δεν πιστεύω ότι επειδή περνάει κάποιος καλά με την τάδε η την άλλη θα είναι το ίδιο και για τον επόμενο ..
Άλλος αρκείται στην εμφάνιση και άλλος στον επαγγελματισμό ..
Βλέπε πριν λίγο καιρό τι έγινε με την Στέλλα ,που τρεχανε όλοι μόνο για τον πάτο της .εγώ προσωπικά πέρασα 3 φορές την είδα σε βόλτες που έκανα και δεν ψηθηκα καθόλου να μπω .
Συμφωνώ με την αυγκεκριμενη κοπέλα πέρασα και εγώ μια από τος προηγούμενες μέρες και ήταν τέρμα φόλα η όλη φάση. Συνέχεια μιλούσε για τον πρώην της (για κάποιο λόγο), πίπα αδιάφορη και στο σεξ το όλο σκηνικό μέτριο στην καλύτερη. Έπεσε φουλ προμοτάρει ίαμα και από την τσατσα (δε ξέρω αν είναι συμπτωση, αλλά όταν παίζει τόσο παινεμα από τσατσαδες μόνο καλά δε πάει μέσα στο δωμάτιο)Οντως οι κριτικες ειναι φολες επισης. Στο Red Light πρωινο προγραμμα ειναι η Μαρινα. Αν διαβασετε κριτικες η κοπελλα ακουγεται και προτεινεται «ανεπιφυλακτα»….κανει κολπα», γουσταρει, γκαυλωνει, αφηνει δακτυλα κλπ κλπ…Την δοκιμασα λοιπον πολυ προσφατα -χαλια απο τα χαλια χαλια σερβις-καλο κοριτσι μεν αλλα τελειως ακαταλληλη για την δουλεια, στεγνη, δεν αφηνει δακτυλα, δεν γκαυλωνει, ποναει, πιπα καλουτσικη αλλα ρηχη, πολυ συγκρατημενη και γενικα πεταμενα λεφτα…και ομως αν διαβασεις τις κριτικες λες αμαν ρε μουστη μου, πρεπει να το γευτω το κοριτσι…φολε ολε…και οσοι παμε με call girls…σιγουρα παμε με το «ισως» στο μυαλο..τελικα …εκει ειναι το φιναλε της πορνειας: συνεχης διψα για ευκολο και ομορφο μουνι, ελπιδα για ικανοποιηση, γευση μικρης διαρκειας, ψιλο-ικανοποιημενος εγωισμος και πεος, αχορτασια, εθισμος, και φτου και απο την αρχη…
Ε πες τα μας από εδώ! Τουλάχιστον περί τίνος πρόκειταιΚαλησπέρα τσιφλιμαγκες! Περιμένω pm σας γιατι σας εχω νεα.
Γιατί πμ κ όχι εδώΚαλησπέρα τσιφλιμαγκες! Περιμένω pm σας γιατι σας εχω νεα.
Μαλλων καποια βιζιταρει εκτος δελων?Γιατί πμ κ όχι εδώ
Αβγαλτη η Αλινα μετά από τόσα χρόνια λίγο δύσκολο. Από τις πιο παλιες είναι. Είναι όμως vfm σε όλα. Κ στανταρακι για αρκετούς. Εκεί που την πέτυχες δεν ξέρω γτ αλλά συνήθως δουλεύει στις βιλλεςΠέρασα σήμερα από κάποια στούντιο ,στοχευμένα βέβαια μπας και είμαι τυχερός και πετύχω Ρίτα κατά λάθος , ύστερα από μια παρότρυνση..αλλά τίποτα ,σε γενικά πλαίσια μπήκα σε καμιά δεκαριά αλλά δεν μου έκανε φοβερή εντύπωση τίποτα ..λίγο ενδιαφέρον είχε η Μολδαβή στο Λας Βέγκας ένα από τα 3 ξύλινα ..δεύτερη πόρτα από δεξιά αλλά δεν πέρασα .
Το αστείο ήταν πως κάτω από την φωτεινή πινακίδα Λας Βέγκας στο παγκάκι κοιμόταν κανονικά ένας επενδυτής! Μάλλον νόμιζε ότι εφτασε ήδη Αμερική!
Απέναντι στο Βένους ,πάντα μου αρέσει η τετράδα των κοριτσιών,Σουζάνα ,Βερόνικα , Χριστίνα και το άλλο το πιο κοντό που δεν θυμάμαι όνομα έτοιμος ήμουν να μπω και πάλι με κάποια από αυτές αφού είναι όλες καλές επιλογές ,για μιλφακια πάντα μιλάμε ,αλλά αυτή την φορά πήγαινα με σκοπό .
Έφυγα από κει και γύρισα Φρίξου 12,ρώτησα και προχθές αλλά με γράψατε στα αρχιδια σας ,είχα πει ότι άμα δεν βρω κάτι από Ρίτα και μια άλλη που έψαχνα ,θα δοκιμάσω Αλινα .ρώτησα αλλά κάνεις τίποτα !
Πήγα λοιπόν στο 12 στον όροφο πρώτα γιατί νόμιζα εκεί είναι και αφού η τσατσά με τον πρόλογο μας κρατούσε σε αγωνία κανένα 20 λεπτό ,γιατί η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και είναι καλή και το ένα και το άλλο ..σκάει μύτη μια άλλη πιτσιρικα Ουκρανή ,μέτρια πράγματα και καταλαβαίνω οτι έχασα τον χρόνο μου.ξανα κατεβαίνω την σκάλα και μπαίνω στην πόρτα αριστερά .επιτέλους ακούω η κοπέλα είναι η Αλινα!
Ρουμάνα ,ξανθιά ,από σώμα ότι βλέπετε στις φωτό . Πρόσωπο δεν φαίνεται σε φωτογραφίες ,περίμενα να δω κάτι άλλο να πω την αλήθεια πιο ανατολικό μπλοκ,αλλά και πάλι όμορφη κοπέλα .
Μπήκε στο δωμάτιο ,πολύ ομιλητική και ευχάριστη ,ευγενική σε όλα και πολύ επαγγελματίας μπορώ να πω ..στο θέμα ότι δεν είναι καθόλου αβγαλτη.
Πολύ χαλαρή στην πίπα και πολύ καλή για εμένα ,χωρίς ντιπ θροατ ,για παραπάνω που έλεγε ένας φίλος .
Καθόλου βιαστικη ,αφήνει παιχνίδι ,πολύ καλή στο κρεβάτι και δεκτική..δεν έκανα κανένα δυνατό γαμησι ,χαλαρά πράγματα αναγνωριστικά .μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος μετά από καιρό συνευρέσεων γενικά από όλο το πακέτο ..
Λίγο βαριά ότι είναι στην τιμή τον σαράντα ,πιστεύω ότι στα 30 θα ήταν πιο λογική συμφωνία ..
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην πόλη κοπέλα που έχει προσόντα για 40 ευρώ στο απλό .
Δεν απευθύνομαι για την συγκεκριμένη,για όλες ησχυει..οι τελευταίες που νομίζω ότι ήταν μια κατηγορία πάνω από τις άλλες και ζητούσαν τόσο γιατί είχαν επένδυσει στον εαυτό τους ήταν στο βίλα στις αρχές ,αν θυμάστε οι παλιοί ,Κάντυ ,νομίζω Λάρα και κάποιες τέτοιου τύπου
μεγαλο χαλι οντως….Πέρασα σήμερα από κάποια στούντιο ,στοχευμένα βέβαια μπας και είμαι τυχερός και πετύχω Ρίτα κατά λάθος , ύστερα από μια παρότρυνση..αλλά τίποτα ,σε γενικά πλαίσια μπήκα σε καμιά δεκαριά αλλά δεν μου έκανε φοβερή εντύπωση τίποτα ..λίγο ενδιαφέρον είχε η Μολδαβή στο Λας Βέγκας ένα από τα 3 ξύλινα ..δεύτερη πόρτα από δεξιά αλλά δεν πέρασα .
Το αστείο ήταν πως κάτω από την φωτεινή πινακίδα Λας Βέγκας στο παγκάκι κοιμόταν κανονικά ένας επενδυτής! Μάλλον νόμιζε ότι εφτασε ήδη Αμερική!
Απέναντι στο Βένους ,πάντα μου αρέσει η τετράδα των κοριτσιών,Σουζάνα ,Βερόνικα , Χριστίνα και το άλλο το πιο κοντό που δεν θυμάμαι όνομα έτοιμος ήμουν να μπω και πάλι με κάποια από αυτές αφού είναι όλες καλές επιλογές ,για μιλφακια πάντα μιλάμε ,αλλά αυτή την φορά πήγαινα με σκοπό .
Έφυγα από κει και γύρισα Φρίξου 12,ρώτησα και προχθές αλλά με γράψατε στα αρχιδια σας ,είχα πει ότι άμα δεν βρω κάτι από Ρίτα και μια άλλη που έψαχνα ,θα δοκιμάσω Αλινα .ρώτησα αλλά κάνεις τίποτα !
Πήγα λοιπόν στο 12 στον όροφο πρώτα γιατί νόμιζα εκεί είναι και αφού η τσατσά με τον πρόλογο μας κρατούσε σε αγωνία κανένα 20 λεπτό ,γιατί η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και είναι καλή και το ένα και το άλλο ..σκάει μύτη μια άλλη πιτσιρικα Ουκρανή ,μέτρια πράγματα και καταλαβαίνω οτι έχασα τον χρόνο μου.ξανα κατεβαίνω την σκάλα και μπαίνω στην πόρτα αριστερά .επιτέλους ακούω η κοπέλα είναι η Αλινα!
Ρουμάνα ,ξανθιά ,από σώμα ότι βλέπετε στις φωτό . Πρόσωπο δεν φαίνεται σε φωτογραφίες ,περίμενα να δω κάτι άλλο να πω την αλήθεια πιο ανατολικό μπλοκ,αλλά και πάλι όμορφη κοπέλα .
Μπήκε στο δωμάτιο ,πολύ ομιλητική και ευχάριστη ,ευγενική σε όλα και πολύ επαγγελματίας μπορώ να πω ..στο θέμα ότι δεν είναι καθόλου αβγαλτη.
Πολύ χαλαρή στην πίπα και πολύ καλή για εμένα ,χωρίς ντιπ θροατ ,για παραπάνω που έλεγε ένας φίλος .
Καθόλου βιαστικη ,αφήνει παιχνίδι ,πολύ καλή στο κρεβάτι και δεκτική..δεν έκανα κανένα δυνατό γαμησι ,χαλαρά πράγματα αναγνωριστικά .μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος μετά από καιρό συνευρέσεων γενικά από όλο το πακέτο ..
Λίγο βαριά ότι είναι στην τιμή τον σαράντα ,πιστεύω ότι στα 30 θα ήταν πιο λογική συμφωνία ..
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην πόλη κοπέλα που έχει προσόντα για 40 ευρώ στο απλό .
Δεν απευθύνομαι για την συγκεκριμένη,για όλες ησχυει..οι τελευταίες που νομίζω ότι ήταν μια κατηγορία πάνω από τις άλλες και ζητούσαν τόσο γιατί είχαν επένδυσει στον εαυτό τους ήταν στο βίλα στις αρχές ,αν θυμάστε οι παλιοί ,Κάντυ ,νομίζω Λάρα και κάποιες τέτοιου τύπου
Αυτό μου είπε και αυτή ,ότι αν θελω να την βρω θα είναι βίλλες ..Αβγαλτη η Αλινα μετά από τόσα χρόνια λίγο δύσκολο. Από τις πιο παλιες είναι. Είναι όμως vfm σε όλα. Κ στανταρακι για αρκετούς. Εκεί που την πέτυχες δεν ξέρω γτ αλλά συνήθως δουλεύει στις βιλλες