Καλησπέρα, χθεσινό βραδινή βόλτα στα σπιτάκια μετά από πάρα πολύ καιρό .πολύ καλή παρουσία η Άννα πιτσιρικά πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα , Νικηφόρου Ουρανού 1β .μαλακια που δεν μπήκα,αλλά όταν βλέπω καινούρια ,μικρή και 40 ευρώ απλό με φοβίζει ..
Ακόμη πολύ ωραίο μωρό ξανθό είχε και το Godiva .
Είδα και αυτή την Στέλλα που προαναφέρθηκε ,πολύ δυνατό ,όντως φοβερή κωλαρα αλλά πολύ ξινή στο σαλόνι ,πολύ υφακι.οποτε φαντάζομαι θα το αναπτύσει και στο δωμάτιο .
Καλές μου φάνηκαν και οι δύο Ταϊλανδεζες που σαλοναρουν μαζί ειδικά το αδύνατο ,αλλά και αυτές φοβήθηκα να καταθέσω .
Τώρα να σας πω και την μαλακια μου,από το να φοβάμαι την μια και την άλλη μην φάω φόλα ,έφαγα χθες την μεγαλύτερη!
Πάω λοιπόν σε αυτό στον όροφο πάνω και έχω ξεπαγιασει ήδη γιατί άφησα το αμάξι στο πρώτο και περπατούσα .βγαίνει η Ιωάννα ,δεν κατάλαβα τι παίζει Ελληνίδα είναι;Τουρκάλα δηλώνει αλλά μάλλον Ζεφύρι την κόβω..
Με πιάνει στον πρόλογο στο σαλόνι και με καταφέρνει να πω το οκ,θέλω να πω σαν πρώτη ματιά είναι ωραία κοπέλα και σε ψαρωνει πολύ άνετα ..και όχι μόνο αυτό ..και με 40 απλό !
Μπαίνω στο δωμάτιο ,έρχεται μετά από λίγο ..καμία συμμετοχή σε τίποτα ,γρήγορη πίπα ,στάση δεν δέχτηκε καμία πέραν του να ξαπλώσει και να ανοίξει τα πόδια! Από πάνω δεν ανέβαινε γιατί πονάει ,στα τέσσερα δεν μπορεί γιατί έτυχε την ίδια μέρα να την βγάλει πρόβλημα η μέση της..δεν ξέρω τι να πρωτοπεριγραψω..συν ότι δεν ήθελε να αγγίζω γιατί λέει είναι κρύα τα χέρια μου!
Μετά την πατάτα που έφαγα φεύγω και στο δρόμο σκέφτομαι τι μαλακας πιάστηκα..έπρεπε κάπου να πάω να βγάλω τα σπασμένα .
Πάω εκεί που είναι μαζεμένα πέντε έξι στα χαλίκια δεν έβρισκα και κάτι φοβερό .επίσης είδα και αυτή την Αουρόρα με τα γυαλιά ,ωραία εμφάνιση αλλά δεν μου άρεσε ο κωλος της .για τα κυβικά της ήταν λίγο μεγάλος .. κυβικά θέλω να πω ότι είναι αδύνατη.
.
Με τα πολλά έχει πάει ξημερώματα και καταλήγω στο venus angels ,εκεί τελικά και δικαιώθηκα! Μπαίνω μέσα και μου λέει η τσα2 να φωναξει της κοπέλες ..όχι 1 ..όχι 2 ...3 κοπέλες !
Εδώ θέλω να αναφέρω ότι καμία τους δεν είναι πιτσιρικά ,αλλά και οι 3 πολύ δυνατές παρουσίες .πρώτα βγήκε η Βερόνικα ,ωραία κοπέλα ξανθιά με ωραίο σώμα ..σώμα βασικά είχαν ωραίο και οι 3 ,μετά ακολούθησε η Σουζάνα ,μελαχρινή πολύ όμορφη γυναίκα και τελευταία η Χριστίνα ξανθιά κοπέλα είναι αυτή που έχει αναφερθεί στις κριτικές με ένα τατουάζ στο στήθος - ώμο.πηρα Σουζάνα ,πολύ καλή ευδιάθετη και με συμμετοχή,αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο ,μια απλή συνεύρεση,άλλωστε απλό πλήρωσα .
Όλες ξεκινάνε από 30 ευρώ ,προγράμματα δεν ρώτησα ,αλλά τονίζω ότι γενικά το μαγαζί είναι για αυτούς που γουστάρουν μιλφ κατάστασης ..δεν είναι καμία τους πιτσιρικα .πιο πολύ μπήκα να σας πω την αλήθεια γιατί όταν είδα αυτά τα άλογα με τα τακούνια ,συγκινήθηκα ! Μου ήρθαν οι εικόνες από το Βαρδάρη παλιές εποχές που είχαμε μόνο τέτοια κορίτσια και όχι την κάθε μουφα να κοιτάει πως να πάρει το 40ρι...
Επίσης βλέπω ότι παντού σχεδόν εκτός από 2-3 μαγαζιά το έχουν καθιερώσει το 40 κάτι που δεν συμβαδίζει με τις σημερινές καταστάσεις !
Τέλος τελευταία μου επίσκεψη μετά από την δικαιωση ήταν στη μαμά Τερέζα για να χτυπήσω και μια πανσετα και ύπνο .