Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Βάρδιες δε θες??Ξέρετε κορίτσια με μοντελε σώμα; Αν ναι, τότε πείτε ποιες είναι και σε ποια μαγαζιά δουλεύουν
Ευχαριστώ
Βάρδιες δε θες??Ξέρετε κορίτσια με μοντελε σώμα; Αν ναι, τότε πείτε ποιες είναι και σε ποια μαγαζιά δουλεύουν
Ευχαριστώ
Πες μας κ εσύ όμως τι ξέρεις από τις υπόλοιπες να μη λέμε για τις ίδιεςΠείτε ό,τι ξέρετε
Δεν ειδα.Η Ναστια είναι αυτή στις φωτογραφίες στο άλλο σάιτ;
Όταν λες Έφη ! Σε παρακαλώ πες μου η αδύνατη νέα με το μαύρο μαλλί που δούλευε σε εκείνο το studio που είναι στον πρώτο όροφο και πιο πριν σε ένα δίπλα και κάτωΚαλημερα συναδελφοι! μινι τσαρκα εχθες το βραδυ..χωρις να περασω σε καποια.
Bella Donna Η ναστια..skinny περιπτωση για τους λατρης.
Red light Μια αναστασια με αγορε μαλλι... δεν ενθουσιαστηκα.
Villa prive H παλια καραβανα πλεον γαληνη.
και αλλα δυο μπηκα αλλα δεν θυμαμαι ονοματα.
Στα ευχαριστα νεα.. θα επιστρεψει για λιγο καιρο η Εφη πριν της γιορτες.. ειπε για καμια βδομαδα η τσατσα μπορει και παραπανω!
Μαλλον λεει την εφη που δουλευε στο στουντιο εφη και που εκανε και βιζιτες λογω κορονα.Όταν λες Έφη ! Σε παρακαλώ πες μου η αδύνατη νέα με το μαύρο μαλλί που δούλευε σε εκείνο το studio που είναι στον πρώτο όροφο και πιο πριν σε ένα δίπλα και κάτω
Οχι συναδελφε, την παλια Εφη λεω απο φριξου.Όταν λες Έφη ! Σε παρακαλώ πες μου η αδύνατη νέα με το μαύρο μαλλί που δούλευε σε εκείνο το studio που είναι στον πρώτο όροφο και πιο πριν σε ένα δίπλα και κάτω
Καινουργια ειναι συναδελφε?εκανα τουρ σημερα και αφου περασα απο ολες (περασα και απο Γαληνη νταξ φτανει) Περασμα σημερα απο Villa prive για την Μελινα. Μια Κυπρια.
Εχω παει με 34,550 διαφορετικες (που λεει ο λογος) τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναπετυχει...εχει την πιο απιστευτη κωλαρα που εχω πιασει, φιλησει, δαγκωσει και πουτσοσκαμπιλάρει ποτε μου.
Ειναι φουλ επικοινωνιακη, ειναι πανεμορφη στη φατσα και το σωμα παιρνει 10/10....
Στα του αγωνα
χαμουρεμα με γλυψιμο βυζακι (μικρα αλλα φυσικα) μπατσακια στην κωλαρα πιασιμο παντου κανενα προβλημα...
Πιπα με gagging....οχι ομως να κουνιεται σαν παλαβη και να βαζει δοντια νυχια κτλ, χωρις χερια, επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ αργη πιπα και να κατεβαινει μεχρι κατω, να πνιγεται και να ξανασηκωνεται, να τρεχουν τα σαλια της πανω στην πουτσα ξανα κατω ξανα μεχρι τ αρχιδια γλυψιμο.....Τελειωσα βασικα με την πιπα....και ξαναπληρωσα επιτοπου...
γαμησι στα 4 επιανα την κωλαρα της και που και που την εσφιγγε με αποτελεσμα να πιανεις μια ΚΩΛΑΡΑ σαν καουτσουκ και μετα στιγμιαια να τη σφιγγει να γινεται πετρα, να ξαναμαλακωνει να βαραω μπατσακια και να τον ξαναεσφιγγει... και να Βογγαει ασταματα....
Επισης για τους λατρεις των ποδιων, εγω δεν ειμαι ποδολαγνος αλλα δεν αντεξα τα φιλησα οταν γυρισε και μου τα εβαλε στο λαιμο γιατι ακομα και αυτα ητανε καλοσχηματισμενα...
Δεν ξερω για αυτους που τους αρεσει το αυταρχικο δεν μου το προτεινε στο προγραμμα πηρα των 40 ευρω και ημουνα μεσα κανενα 15λεπτο... Γενικα και να κανει αυταρχικο δεν ειναι για κατι τετοιο ειναι γλυκια, ειναι επικοινωνιακη ειναι τσουλακι δλδ με ολη τη σημασια, φοβερη επαγγελματιας.
φοβερη παιδια ΦΟΒΕΡΗ μην τη χασετε
H Εφη εκανε βιζιτες? αυτη ειχε σταματησει το σπορ πριν αρκετα χρονια..Μαλλον λεει την εφη που δουλευε στο στουντιο εφη και που εκανε και βιζιτες λογω κορονα.
στο villa prive παντως δεν λεει πουθενα το ονομα μελινα στο αλλο site...εκανα τουρ σημερα και αφου περασα απο ολες (περασα και απο Γαληνη νταξ φτανει) Περασμα σημερα απο Villa prive για την Μελινα. Μια Κυπρια.
Εχω παει με 34,550 διαφορετικες (που λεει ο λογος) τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναπετυχει...εχει την πιο απιστευτη κωλαρα που εχω πιασει, φιλησει, δαγκωσει και πουτσοσκαμπιλάρει ποτε μου.
Ειναι φουλ επικοινωνιακη, ειναι πανεμορφη στη φατσα και το σωμα παιρνει 10/10....
Στα του αγωνα
χαμουρεμα με γλυψιμο βυζακι (μικρα αλλα φυσικα) μπατσακια στην κωλαρα πιασιμο παντου κανενα προβλημα...
Πιπα με gagging....οχι ομως να κουνιεται σαν παλαβη και να βαζει δοντια νυχια κτλ, χωρις χερια, επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ αργη πιπα και να κατεβαινει μεχρι κατω, να πνιγεται και να ξανασηκωνεται, να τρεχουν τα σαλια της πανω στην πουτσα ξανα κατω ξανα μεχρι τ αρχιδια γλυψιμο.....Τελειωσα βασικα με την πιπα....και ξαναπληρωσα επιτοπου...
γαμησι στα 4 επιανα την κωλαρα της και που και που την εσφιγγε με αποτελεσμα να πιανεις μια ΚΩΛΑΡΑ σαν καουτσουκ και μετα στιγμιαια να τη σφιγγει να γινεται πετρα, να ξαναμαλακωνει να βαραω μπατσακια και να τον ξαναεσφιγγει... και να Βογγαει ασταματα....
Επισης για τους λατρεις των ποδιων, εγω δεν ειμαι ποδολαγνος αλλα δεν αντεξα τα φιλησα οταν γυρισε και μου τα εβαλε στο λαιμο γιατι ακομα και αυτα ητανε καλοσχηματισμενα...
Δεν ξερω για αυτους που τους αρεσει το αυταρχικο δεν μου το προτεινε στο προγραμμα πηρα των 40 ευρω και ημουνα μεσα κανενα 15λεπτο... Γενικα και να κανει αυταρχικο δεν ειναι για κατι τετοιο ειναι γλυκια, ειναι επικοινωνιακη ειναι τσουλακι δλδ με ολη τη σημασια, φοβερη επαγγελματιας.
Πηρα τηλ και το πρωι δεν ηταν καμμια. Ουτε τωρα. Απο τις 20:00 και μετα η αλιναεκανα τουρ σημερα και αφου περασα απο ολες (περασα και απο Γαληνη νταξ φτανει) Περασμα σημερα απο Villa prive για την Μελινα. Μια Κυπρια.
Στα του αγωνα
Μάλλον villa erotica εννοεί....στο villa prive παντως δεν λεει πουθενα το ονομα μελινα στο αλλο site...
Αλλη Εφη λες εσυ αλλη εγω...H Εφη εκανε βιζιτες? αυτη ειχε σταματησει το σπορ πριν αρκετα χρονια..