Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλημερα συναδελφοι! μινι τσαρκα εχθες το βραδυ..χωρις να περασω σε καποια.

Bella Donna Η ναστια..skinny περιπτωση για τους λατρης.
Red light Μια αναστασια με αγορε μαλλι... δεν ενθουσιαστηκα.
Villa prive H παλια καραβανα πλεον γαληνη.
και αλλα δυο μπηκα αλλα δεν θυμαμαι ονοματα.
Στα ευχαριστα νεα.. θα επιστρεψει για λιγο καιρο η Εφη πριν της γιορτες.. ειπε για καμια βδομαδα η τσατσα μπορει και παραπανω!

Εισαι καλος.!!!!!! Μεχρι και εμενα κοντεψες να...ξεγελασεις.!! :wink:

Πηγα ειδα την Ναταλι την Κυπρια στο Ν.Ουρανου 6, πραγματικα εχει.....απιστευτο πισω συστημα.!!! Ωραιο προσωπακι, βυζακι μικρο φενοταν καλο... θα...δοκιμαστει.!! :rockon: Επισης η τσατσα ειπε οτι δεν δινει κωλο, και δεν κανει ακαποτα, αλλα αφηνει γλυφομουνι. Αρα παιζει στο ψιλοαποστειρωμενο λεβελ...

Περασα και με την Αναστασια στο Ν.Ουρανου 13, το εμπρος, ειναι η παλια Αναστασια που δουλευε στις βιλες, την ειχα πληρωσει το 2018 μια φορα, στην αρχη δεν την καταλαβα, αλλα μου εβγαλε αυτο το της κοινης γκομενας/διπλανης πορτας, και περασα, μεσα στο δωματιο την καταλαβα, και διαβαζοντας την κριτικη που ειχα γραψει τοτε, ειναι ψιλοκαρμπον η εμπειρια. Εμφανησιακα δεν θυμαμαι ποσο μπαταλεμενη ηταν απο την μεση και κατω, αλλα τωρα ειναι σχετικα μπαταλα, μεγαλο μπουτια, μεγαλος κωλος, δεν με χαλασε, με εφτιαξε. Στο προσωπο εχει καποια σπυρακια, που περνανε στο ντουκου, το σωματακι της και το μουνακι της πεντακαθαρα. Στο δωματιο τα τιμισε τα λεφτα της.

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Συναδελφε στο απλο την εχεις παρει?
60€ για 69. Αλλα πιστευω και στο απλο θα ειναι καλη. Αλλα και να πληρωσεις παραπανω δεν θα τα κλαψεις, εκτος και αν της βαλανε χερι, γιατι δεν καταλαβαινει απο συνιαλα της τσατσα με την μουσικη για τον χρονο, η τσατσα παντως κραταει ρολοι, τον αλλον προγραμμα 1 ωρα, στα 59 λεπτα επαιξε με την μουσικη. Η κοπελα εκατσε μεσα κανονικα, τωρα τι κανανε δεν ξερω απο προγραμμα, αν αυτο της 1 ωρας, εχει διπλη καταθεση.

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
405
Πόντοι
300
Επίσκεψη χθες στη Ρενάτα στο wet dreams. Μια ωραία μελαχρινή κοπελίτσα με ωραίο κωλο και βυζι από Ρουμανία. Στα θετικά είχε συμμετοχή και όταν ανέβηκε reverse cowgirl από πάνω είχε ωραία κίνηση. Αλλά δε μιλάει καθόλου ελληνικά και δεν είχαμε και πολύ συνεννόηση επισης βιάστηκε λίγο. Θα της έβαζα ένα 6/10 δε θα ξαναπήγαινα αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Η βετα η milfάρα συνεχίζει ακόμη στα τρίδυμα? Τι βάρδια είναι? Έχει καμία αλλη τέτοια?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.965
Πόντοι
3.346
60€ για 69. Αλλα πιστευω και στο απλο θα ειναι καλη. Αλλα και να πληρωσεις παραπανω δεν θα τα κλαψεις, εκτος και αν της βαλανε χερι, γιατι δεν καταλαβαινει απο συνιαλα της τσατσα με την μουσικη για τον χρονο, η τσατσα παντως κραταει ρολοι, τον αλλον προγραμμα 1 ωρα, στα 59 λεπτα επαιξε με την μουσικη. Η κοπελα εκατσε μεσα κανονικα, τωρα τι κανανε δεν ξερω απο προγραμμα, αν αυτο της 1 ωρας, εχει διπλη καταθεση.
Το θεμα ειναι τι θα κανει στο απλο ..μηπως ειναι και αυτη στην κατηγορια πρεπει να πληρωσεις παραπανω, για αυτα που δεν κανει σε προγραμμα αλλα τα χρεωνει!

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
405
Πόντοι
300
Πήγα σήμερα στην καρμεν στο playboy. Οκ από εμφάνιση η τύπισσα δε παίζεται λεπτό σωματική, ωραίο βυζάκη κωλαράκι, γλυκό πρωσοπο ωραίο μαλακη. Αλλά πρώτη φωρα τόσο χάλια σημπεριφορα. Ελληνικά δε μιλάει μόνο αγγλικά. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι γιατί είμαι τόσο κρύος; εγώ έμεινα μαλάκας εκείνη τη στιγμή της λέω εε; μου λέει με κρύο νερό έκανες μπάνιο γιατί είσαι τόσο κρύος. Της λέω δε ξέρω. Ούτε καν να με αφήσει λίγο να την χαρώ κατευθείαν μου φόρεσε το προφυλακτικό και άρχισε τη δουλειά. Ούτε καν να τη πιάσεις καθόλου έβαζε τα χέρια μπροστά. Ιεραποστιλικα όταν κάτσαμε βγάζει μια τσιρίδα λέω τι έγινε. Μου λέει ότι κάπου πιάστηκαν τα Μάλια της. Οκ τα μάζεψε λίγο και συνεχίσαμε. Στα 4 έκατσε κάπως στα πλάγια για να μη μπορείς να μπεις όλος μέσα. Και βογκαγε και πόναγε πολύ με το που πήγαινες λίγο πιο γρήγορα.

Δε ξέρω μάγκες και ας ήταν από της πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει. Τι να πω. Δε θέλω να κάνω σεξ με κάποιον που το βλέπει τόσο σαν αγκαρια. Το μόνο καλό είναι η εμφάνιση της

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Πήγα σήμερα στην καρμεν στο playboy. Οκ από εμφάνιση η τύπισσα δε παίζεται λεπτό σωματική, ωραίο βυζάκη κωλαράκι, γλυκό πρωσοπο ωραίο μαλακη. Αλλά πρώτη φωρα τόσο χάλια σημπεριφορα. Ελληνικά δε μιλάει μόνο αγγλικά. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι γιατί είμαι τόσο κρύος; εγώ έμεινα μαλάκας εκείνη τη στιγμή της λέω εε; μου λέει με κρύο νερό έκανες μπάνιο γιατί είσαι τόσο κρύος. Της λέω δε ξέρω. Ούτε καν να με αφήσει λίγο να την χαρώ κατευθείαν μου φόρεσε το προφυλακτικό και άρχισε τη δουλειά. Ούτε καν να τη πιάσεις καθόλου έβαζε τα χέρια μπροστά. Ιεραποστιλικα όταν κάτσαμε βγάζει μια τσιρίδα λέω τι έγινε. Μου λέει ότι κάπου πιάστηκαν τα Μάλια της. Οκ τα μάζεψε λίγο και συνεχίσαμε. Στα 4 έκατσε κάπως στα πλάγια για να μη μπορείς να μπεις όλος μέσα. Και βογκαγε και πόναγε πολύ με το που πήγαινες λίγο πιο γρήγορα.

Δε ξέρω μάγκες και ας ήταν από της πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει. Τι να πω. Δε θέλω να κάνω σεξ με κάποιον που το βλέπει τόσο σαν αγκαρια. Το μόνο καλό είναι η εμφάνιση της
Τα έχουμε πει για την Καρμεν.Πιο φόλα πεθαίνεις!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.671
Πόντοι
38.177
Σήμερα θα παιχτεί καταδρομική σε nary ,σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα των 80 με 69,
τη προηγούμενη φορά ήταν επιτυχημένη η συνέυρεση μας και ελπίζω και αυτή τη φορά να
με επιβεβαιώσει .Αν θυμάμαι καλα είχε βυζόμπαλα !!!..
Κλαψτα από τώρα και βυζομπαλα δεν έχει,φτάνει με το γυφτορουμανακι με τα σάπια δόντια..

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Παίζει να είναι από τις χειρότερες σε συμπεριφορά. Από την πρώτη στιγμή που την βλέπεις φαίνεται τι είναι. Νομίζω ότι δεν κάνει πίπα.

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
405
Πόντοι
300
Χαζωμαραμου δε τα είχα διαβάσει και δεν έβρισκα κάτι που ήθελα όποτε πήγα σε αυτήν. Δε θα ξανάρθω Θεσσαλονίκη για αρκετό καιρό. Οι λίγες που αξίζουν για εμένα είναι η λαρα, παλιά η Ελληνίδα η Κριστυ που δε δουλεύει πια κρίμα.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
stella απο ελλαδα στο διπλα site....τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα.
θα παω να τη δω τουλαχιστον απο κοντα και αν μου βγαλει κατι θα μπουκαρω.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.300
Πόντοι
1.056
Καμια λεπτουλα ασρπη ασιατισα ποτε θα φερουν, να ξεροχυσουμε ?

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
stella απο ελλαδα στο διπλα site....τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα.
θα παω να τη δω τουλαχιστον απο κοντα και αν μου βγαλει κατι θα μπουκαρω.
Όντως μακάρι οι φώτο να είναι αληθινές

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.964
Πόντοι
456
Και γω μιλάω ρώσικα,αγγλικά,γαλλικά και λίγα ταϊλανδέζικα είμαι Πακιστανός μήπως;
Απλα το καζακσταν με την Ρουμανια απεχει αρκετα, συν τα χαρακτηριστικά της που παραπέμπουν σε εκείνη την γωνια του πλανήτη. Τεσπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom