Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alexandros55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Μηνύματα
35
Κριτικές
3
Like
249
Πόντοι
20
Βραδινή βόλτα σήμερα,

Inside μία Βιολέτα μακριά ξανθά ίσια μαλλιά λεπτούλα, μέτριο ύψος και πρόσωπο.
Poison η γνωστή Λυδία που έχει και φώτο στο fg.
Efi είχε 2, μία Μελίσσα που ήταν δωμάτιο και μία Εύα σκούρα μακριά μαλλιά, γεματούλα προς χοντρή, μέτριο ύψος και πρόσωπο.
Inkognito που ανεβαίνεις τα σκαλιά μία Αλεξάνδρα, μέτριο ύψος σκούρα μακριά μαλλιά, βάρος νορμάλ προς λεπτή αλλά με ωραίο σώμα με νορμάλ καμπύλες, ίσως και γυμνασμένο, στο πρόσωπο λίγο ασχημούλα.
Στο ακριβώς δίπλα στο κόκκινο που δεν έχει όνομα ήταν μία Καρολίνα, παρόμοιο σώμα με την Βιολέτα που ανέφερα πιο πάνω, όμως σκούρα μαλλιά μακριά και στο πρόσωπο μου φάνηκε πιο όμορφη.
Belarus μία Betty ή Petty, η τσατσα κάτι είπε ρωσίδα ή ουκρανέζα δε θυμάμαι, όμως η κοπέλα μοντέλο, πολύ νέα, κοντούλα και σώμα λεπτό προς νορμάλ αλλά σφιχτό και με καμπύλες, απλό από 40.
Freehouse η γνωστή Λιλιάνα ήταν δωμάτιο.
Τέρμα στην Νικηφόρου πριν από το πράσινο το παλιό της Μιρέλας ήταν η Μάνια, ψηλή νταρντάνα με γεμάτες καμπύλες, γλυκό πρόσωπο, μακριά σκούρα μαλλιά.
Γωνία Νικ. με Μιν. στο παλιό της Σάντρας ήταν η Νατάσα, νταρντάνα και αυτή αλλά λίγο πιο κοντή.
Στο από πάνω ήταν μία Βικτόρια, μόνο αγγλικά είπε μιλάει η τσατσα, ή ρωσίδα την είπε ή ουκρανέζα, γλυκό πρόσωπο νεαρή κοντή λεπτή με κοιλιακούς αλλά όχι τόσο καμπύλες όσο η Betty που ανέφερα πιο πάνω.
Βένους πίσω πόρτα είχε 2, Ρόζα που έχει φώτο στο fg, πολύ όμορφη μου φάνηκε και πολύ καλό σώμα ψηλή με καμπύλες όμως προσοχή έχει κακές κριτικές, και μία Κατερίνα που μου φάνηκε copy paste της Καρολίνας που είπα πιο πάνω, λεπτή μακριά σκούρα μαλλιά με κάνα δυο ταττού όμως, μέτριο ύψος.
Βένους μπροστά είχε 3, γνωστές Σούζι και Βλάντα δεν θα τις περιγράψω, Βλάντα με τρόμαξε την είδα για πρώτη φορά, η 3η είναι η καινούργια Aurora που έχει μια δυο φώτο στο fg, κοντή λεπτή προς νορμάλ σώμα αλλά μεγάλο στήθος, γλυκό πρόσωπο με γυαλιά, μακριά ίσια μαλλιά βαμμένου ξανθά.
Βέγκας το γνωστό τρολ Μανταλένα, τρολ ως προς τη συμπεριφορά, στην εμφάνιση είναι όμορφη με ένα από τα καλύτερα σώματα στην περιοχή.
Στο απέναντι μία Άννα, μουτρωμένη μου φάνηκε, βαμμένα κόκκινα μαλλιά σγουρά πιασμένα κοτσίδα, μέτριο πρόσωπο και ύψος, λεπτή προς σκελετός, βγήκε με στήθος έξω, μικρό αλλά καλό, μου θύμησε αυτό της Λυδίας.
Μεντούσα το σκυλί του πολέμου Μιρέλα.
Αριστερά η Ιζαμπέλα ήταν στο δωμάτιο, έχω αφήσει μέτρια προς κακή κριτική για αυτή, στο σαλόνι φαίνεται όμορφη αλλά στο δωμάτιο δύσκολη η επικοινωνία, ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά και το σώμα της ασχημαίνει σημαντικά για κάποιο λόγο, φαίνονται δίπλες στο στομάχι που στο σαλόνι δεν φαίνονται. Και το στήθος της μου έκανε κακή εντύπωση στο δωμάτιο, παράξενο σχήμα.
Στο απέναντι περίμενε ποδοσφαιρική ομάδα στο σαλόνι, έφυγα χωρίς να δω την κοπέλα.
Στο δίπλα που είναι κοντά στο Βέγκας ήταν μια Ρεμπέκα αν δε κάνω λάθος, μέτριο πρόσωπο, μαλλιά ίσια σκούρα ως το σαγόνι νομίζω, σώμα νορμάλ, καμπύλες όχι και τόσο, κάπως ψηλή.

Γενικά καλή εντύπωση σήμερα από τη βόλτα, θα έμπαινα σε 5-6 κοπέλες, μπήκα σε 1.
 
Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.869
Κριτικές
6
Like
3.604
Πόντοι
736
Τελευταιες 3 καταθεσεις, που και οι 3 δεν θα ξαναπροτιμηθουν, γιατι ηταν στο οριο του αναλατου. Ενα βραδυ πληρωσα την Ιζαμπελα στο Πετρου ερημητι το 1ο αριστερα οπως πας απο τα κτελ, που λεει ο συναθλητης ποιο πανω οτι την περνανε παρτουζα 2 ασβερκοι, μαυρομαλα με ωραιο σωματακι, καλο προσωπακι, μικρο βυζακι, λιγο μυγιαγγιχτη μεσα, δεν αφηνει πολλα πολλα, μια καταθεση θα ελεγα που ξεθωριασε γρηγορα. Μετεπειτα πηρα την Αλισια στο φριξου 14, μαυρηδερη επιδερμιδα, τεραστια βυζια, στα ορια της τροφαντης, καλουτσικη μεσα στο δωματιο, δεν ειπε οχι σε τιποτα, αλλα δεν ειναι στα γουστα μου, δεν μιλαει ελληνικα ουτε αγγλικα. Περασμα και απο παρανταιζ με την Μπεατρις, βγηκε στο σαλονακι με ενα καυλωτικο νεκλιζε δυχτιωτο, πολυ καλο προσωπακι για τα γουστα μου, βυζακι μικρο, κωλαρα αεροδρομιο.!!! απο την μεση και κατω εχει κιλα, χροντρα μπουτια στο οριο, αλλα ευγενικη στο κρεβατι δεν δυσανασχετισε πουθενα, συνενοηση μονο στα Αγγλικα. Στο διπλανο στο παρανταιζ το ιδιο βραδυ δουλευε ενα μαυρομαλικο πιπινακι τουμπανακι, που δεν θυμαμαι πως την ειχανε στο σαιτ, γιατι αλλαξανε τις φωτογραφιες ή την βγαλανε, γαμευσιμο φενοταν, αλλα την εχασα για να την δοκιμαζα.

Αν γνωριζει κανενας παιχτης, αν η Αννα η πιπινα απο λας βεγκας αν δουλευει ακομα, συνηθως απογευματινη ειναι και εγω πηγαινω βραδυ και δεν την πετυχενω.
Η Μπεατρίς απο τα paradise είναι καινούργια ; Γιατί δούλευε και πιό παλιά εκεί μια Μπεατρίς αλλά εκείνη ήταν skinny , αν είναι η ίδια θα πήρε κιλά αν και μάλλον άλλη είναι.
Η άλλη που λες μήπως λες την Anays ; Αυτή άλλαξε φωτογραφίες πρόσφατα , και ταιρίαζει με την περιγραφή. Αυτή λέω να την δοκιμάσω και εγω με την πρώτη ευκαιρία , αν λέμε την ίδια.
 

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Μηνύματα
463
Κριτικές
2
Like
1.342
Πόντοι
201
Πήγα Ελένη στο casa de amoré. Παιδιά τα λέγατε εδώ πέρα ότι η κοπέλα είναι ξηνη αλλά δε περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Πολύ γλυκούλα σε πρόσωπο και ωραίο σώμα αλλά τόσο χάλια στη συμπεριφορά έκλαψα τα λεφτά μου. Καταλαβαίνω ότι είναι δουλειά της αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά. Μόνο η λαρα είναι ευγενική και καλοσυνατη στο δωμάτιο;
Σου προτείνω και την Alisia στο sex and the city! Και γώ γουστάρω Λαρα για αυτό το λόγο και για το ωραίο γαμησι που κάνει! Και αυτή είναι έτσι απλά σε μπαμπατσικο με βυζαρες και πιασίματα!
 

theo318

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Μηνύματα
9
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Στην υποδοχη θα σου αρεσει, αλλα μεσα οταν βγαλει τα ρουχα, δεν ξερω... εχει σκουροχρωμη επιδερμιδα, αντιδραει συνεχεια οχι με ασχημο τροπο, το σωμα της εχει καποια σημαδια κοιλιδες, γενικα δεν θα αντικρυσεις αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες, για μια καταθεση καλη ειναι, αλλα οχι για πολλα πολλα. Και εγω αν θυμαμαι καλα μαλλον την εχυσα με μαλακια γιατι δεν τα καταφερνα να τελειωσω μαζι της.
Όντως στο σώμα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά έχει πολύ ωραίο προσωπάκι. Έχω πάει 2 φορές και έφυγα απίστευτα ευχαριστημένος. Έχω δοκιμάσει αρκετές κοπέλες και σε γενικές γραμμές στις περισσότερες ήταν οκ εώς πολύ καλά αλλά αυτή το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Την πρώτη στο 50 ευρώ που είναι το ελάχιστο πρόγραμμα της. Τη δεύτερη φορά πήγα πέμπτη και είπα να πάω στο 100αρι. Δε μετάνιωσα καθόλου. Μιλάμε έδωσε ρέστα και παρότι τέλειωσα συνέχισε το έργο σίγουρα ήμασταν καμιά ώρα (η ώρα της είναι στο 200αρι) μέσα άνετα, βαρούσαν κουδούνια και δεν έφευγε. GFE 1000% για εμένα.
 

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.260
Κριτικές
53
Like
4.251
Πόντοι
6.817
Η Ελενα/Ραισα ξερει κανεις αν συνεχιζει και που; εθεαθη προσφατα; Υπαρχει καποια που να δινει κωλο εκτος της Ναταλι;
 

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Μηνύματα
302
Κριτικές
2
Like
360
Πόντοι
21
Η Ελενα/Ραισα ξερει κανεις αν συνεχιζει και που; εθεαθη προσφατα; Υπαρχει καποια που να δινει κωλο εκτος της Ναταλι;
Για την Ελενα/Ράισα δεν ξέρω. Εκτός της Ναταλί κώλο δίνει η Βερονικα ακριβώς δίπλα της στη π.ερημιτη
 

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Μηνύματα
302
Κριτικές
2
Like
360
Πόντοι
21
Πρωινη. Την είχα πετύχει γύρω στις 18.00
 

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
68
Like
40
Πόντοι
0
Ναι συμφωνούμε αλλά με τη 'βόμβα' που πέταξες κάποιοι περιμένουν να τους σώσεις τώρα... Εγώ προσωπικά δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί πάντα πίστευα ότι όλες οι ιερόδουλες έστω και για μία μόνο φορά είτε πάνω στην καύλα τους είτε γιατί γούσταραν πολύ τον πελάτη έχουν γαμηθεί ακάποτα

Άρα όταν γράφεις κάτι τέτοιο δημόσια ή γράφεις το όνομα και γίνεσαι ο Ρομπέν των μπουρδέλων που σώζεις τους ανυποψίαστους ή δίνεις το δικαίωμα σε καποιους πονηρούς να σκεφτούν ότι ίσως είσαι κάποιος ανταγωνιστής που απλά θέλεις να κάνεις ζημιά στην κοπέλα και στο μαγαζί που δουλεύει.Σου θυμίζω αν δε το ξέρεις ότι κάποτε τσατσαδες απέναντι μαγαζιών διέδιδαν ότι η Νικόλ και η Αντριανα η ισπανίδα είναι τραβεστί προσπαθώντας να τους κόψουν πελατεία

Βεβαίως αν δώσεις όνομα ξέρεις ότι η κοπέλα μπορεί να σε τρέχει στα δικαστήρια, να εμφανίσει όλους τους ιατρικούς ελέγχους που έχει περάσει και από πάνω να την αποζημιώσεις για τη δυσφημιση που της έκανες αφού στην ουσία την έχεις στιγματίσει ως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Και μετά να σε κυνηγήσει και η επιχείρηση για τους ίδιους λόγους

Λοιπόν κανείς δε θέλει τέτοια μπλεξίματα και καλό είναι λίγο να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι τέτοιο. Προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι θεωρητικά πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο αν κάνεις ακάποτο σεξ είτε με ιεροδουλη είτε με την κοπέλα που γνώρισες χθες νύχτα στο κλαμπ οπότε τέτοιου είδους συζητήσεις και δήθεν αποκαλύψεις εδώ μέσα δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω
Αφού εσύ το γνωρίζεις "καλά" το θέμα γιατί αναφέρεις το δήθεν μπροστά απο το αποκαλύψεις? Το ότι υφίσταται ως γεγονός δε σημαίνει ότι πρέπει να πεις και τα ονόματα (το λέω γιατί ξέρεις καλά και δεν υποθέτεις απλά)
 

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Μηνύματα
11
Like
12
Πόντοι
0
Παίδες θα ήθελα τα φώτα σας για την Βικτώρια(Νεαρή Ξανθιά) που βρίσκεται στην οδό μινωταύρου δίπλα από το Venus 2
 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.254
Κριτικές
293
Like
9.878
Πόντοι
13.755
Μια βροχερή βόλτα απόψε τη νύχτα...

Ερημίτη 3 η Ρουμανα Ρεβεκκα, ώριμη κοπέλα, μελαχρινή σχεδόν πιστό αντίγραφο της Ειρήνης σε πρόσωπο και σώμα. Ούτε αδερφές να'ταν

Λας Βέγκας τέρμα βάθος δεξιά η Μανταλενα την οποία είχα χρόνια να δω ίσως από τότε που την γαμησα. Σα να πήρε κιλά από τότε αλλά και πάλι κρατιέται καλά και είναι και πολύ ναζιάρα στο σαλόνι.

Λας βεγκας αριστερά μια κοκκινομαλλα με τα βυζια έξω που μάλλον κοιμόταν

Venus. Εδώ η Βλάντα...εκεί η Βλάντα που είναι η Βλάντα ?Λείπει πάλι... Και ήταν η γνωστή μιλφ Σουζανα σπασμένη και κουρασμένη μου φάνηκε

Venus 2 πρώτα η Ρόζα μετά η Κατερίνα. Ωραίο μουνακι η Κατερίνα μου θύμισε τη Βασιλική από τη γη της Ελιάς. Όταν έκανα να φύγω κάτι είπαν στη γλώσσα τους σαν ειρωνικά μάλλον

Απέναντι Μινωταύρου 3 Βερόνικα πολύ κοντό ξανθό κορίτσι αδιάφορο και νευρικό μάλλον

Νικ.Ουρανού 26 η πληθωρική Μάνια,βυζαρες,κωλαρα και εκφυλη φάτσα

Νικ.Ουρανού 24 Αντελίνα μελαχρινή με γυαλιά, βυζαρες και πιασίματα

Μπήκα και στο golden lips μπας και πετύχω τη Ναρυ αλλά ήταν η Μαρίζα επίσης μελαχρινή εκφυλη με βυζαρες και κωλαρα υψηλών κυβικών

Στο Βίλα Ερώτικα μάλλον η Εμμανουέλα, ανοιχτά και τα Ερημιτη 2 και 2α δεξιά μπήκα αλλά ήταν σε πρόγραμμα η κοπέλα....Με πολύ μ

Αρκετή κίνηση απόψε δε το περίμενα.
Και το ωραίο της βραδιάς βγαίνω από ένα από τα σπίτια και ένας καγκουράκος 18-20 το πολύ με ρωτάει... Αδερφέ καλό ?...Με μάγκικο ύφος κιόλας ?
 

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Μηνύματα
230
Like
535
Πόντοι
81
Αυτή η καινούργια η συλβία στο poison? Την τίμησε κάνεις να μας πει και αν είναι όπως φώτο και δωμάτιο?
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.662
Κριτικές
62
Like
45.401
Πόντοι
9.297
Μια βροχερή βόλτα απόψε τη νύχτα...

Ερημίτη 3 η Ρουμανα Ρεβεκκα, ώριμη κοπέλα, μελαχρινή σχεδόν πιστό αντίγραφο της Ειρήνης σε πρόσωπο και σώμα. Ούτε αδερφές να'ταν

Λας Βέγκας τέρμα βάθος δεξιά η Μανταλενα την οποία είχα χρόνια να δω ίσως από τότε που την γαμησα. Σα να πήρε κιλά από τότε αλλά και πάλι κρατιέται καλά και είναι και πολύ ναζιάρα στο σαλόνι.

Λας βεγκας αριστερά μια κοκκινομαλλα με τα βυζια έξω που μάλλον κοιμόταν

Venus. Εδώ η Βλάντα...εκεί η Βλάντα που είναι η Βλάντα ?Λείπει πάλι... Και ήταν η γνωστή μιλφ Σουζανα σπασμένη και κουρασμένη μου φάνηκε

Venus 2 πρώτα η Ρόζα μετά η Κατερίνα. Ωραίο μουνακι η Κατερίνα μου θύμισε τη Βασιλική από τη γη της Ελιάς. Όταν έκανα να φύγω κάτι είπαν στη γλώσσα τους σαν ειρωνικά μάλλον

Απέναντι Μινωταύρου 3 Βερόνικα πολύ κοντό ξανθό κορίτσι αδιάφορο και νευρικό μάλλον

Νικ.Ουρανού 26 η πληθωρική Μάνια,βυζαρες,κωλαρα και εκφυλη φάτσα

Νικ.Ουρανού 24 Αντελίνα μελαχρινή με γυαλιά, βυζαρες και πιασίματα

Μπήκα και στο golden lips μπας και πετύχω τη Ναρυ αλλά ήταν η Μαρίζα επίσης μελαχρινή εκφυλη με βυζαρες και κωλαρα υψηλών κυβικών

Στο Βίλα Ερώτικα μάλλον η Εμμανουέλα, ανοιχτά και τα Ερημιτη 2 και 2α δεξιά μπήκα αλλά ήταν σε πρόγραμμα η κοπέλα....Με πολύ μ

Αρκετή κίνηση απόψε δε το περίμενα.
Και το ωραίο της βραδιάς βγαίνω από ένα από τα σπίτια και ένας καγκουράκος 18-20 το πολύ με ρωτάει... Αδερφέ καλό ?...Με μάγκικο ύφος κιόλας ?
Aυτα τα μικρά δεν σέβονται τίποτα...το έχουν κάψει με τις αηδιες που ακούνε...ευτυχώς που δεν σε αποκάλεσε"μπρο"!... :confused:
 

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.260
Κριτικές
53
Like
4.251
Πόντοι
6.817
την Μανια την δοκιμασε κανεις;
 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.254
Κριτικές
293
Like
9.878
Πόντοι
13.755

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom