Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (2 μέλη και 82 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αυτη η περιβοητη φαντα τι ειναι?
Να σου πω συντομα την ιστορια της.
Ξεκινησε στα τελη του πρηγουμενου αιωνα στην αθηνα.
Οταν καποιοι σκλυροπυρηνικοι μπουρδελιαρηδες, μετα απο ακα σεξ με κρεμπιε μαλιστα..αφυδατωθηκαν λιγο και ξεδιψασαν πινοντας την γνωστη φαντα..τοτε ως δια μαγειας βγηκαν ολα καθαρα σαν να μην εγινε ενα πραγμα. Ετσι απο τοτε οι σκλυροπυρηνικοι..ακολουθουν το τριπτυχο: ακα-κρεμπιε-φαντα! και ειναι οκ. :confused:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αρα οντως μιλαμε περι αστειου και μιλαμε για την γνωστη σε ολους φαντα?
Αν κ το ποιο αστειο ηταν η αφυδατωση μετα απο τελιωμα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αρα οντως μιλαμε περι αστειου και μιλαμε για την γνωστη σε ολους φαντα?
Αν κ το ποιο αστειο ηταν η αφυδατωση μετα απο τελιωμα
Η φαντα φιλε..ειναι το εθνικο ποτο του καθε μπουρδελιαρη, δεν μιλαμε για ενα απλο αναψυκτικο,οχι! ...αλλα για ενα οπλο στα χερια του καθε συναδελφου που βγαινει εκει εξω καθημερινα για να αντιμετωπιση καθε εχθρο μας! :confused:
φτανει τωρα γιατι θα μας κραξουν. :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η φαντα φιλε..ειναι το εθνικο ποτο του καθε μπουρδελιαρη, δεν μιλαμε για ενα απλο αναψυκτικο,οχι! ...αλλα για ενα οπλο στα χερια του καθε συναδελφου που βγαινει εκει εξω καθημερινα για να αντιμετωπιση καθε εχθρο μας! :confused:
φτανει τωρα γιατι θα μας κραξουν. :grin:

εγώ προτιμώ την Ήβη γιατί έχει πιο μεστή γεύση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και

Χεχεχε αν νομιζεις οτι συνέβη νονο σε μενα αυτό και αν επισης νομιζεις οτι ειναι η μοναδική ένα σου λεω... κοιμάσαι τον υπνο του δικαιού χεχεχεχε?? χεχεχεχ

το ακάποτο σεξ δίνει και παίρνει και στους οίκους αλλά και στα call girls των γραφείων ασχέτως αν κάποιοι κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα όταν το ακούνε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ηξερε πολυ καλα τι εκανε για να κρατησει πελατεια.

δεν το έκανε μόνο η Τσαρίνα, αυτή την τακτική οι περισσότερες κοπέλες την κάνουν στους πολύ τακτικούς πελάτες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ετσι απο τοτε οι σκλυροπυρηνικοι..ακολουθουν το τριπτυχο: ακα-κρεμπιε-φαντα! και ειναι οκ. :confused:
Ααα την έπιναν δηλαδή ?εγώ νόμιζα πλένονταν με φάντα..
Εγώ πάντως μετά τα ακάποτα πασάλειβα τον πούτσο με betadine και το άφηνα ώρες χωρίς να το ξεπλύνω... Αυτό βέβαια μου προκαλούσε μια ελαφρά κοκκινίλα και τσούξιμο στο κατούρημα οπότε και το έκοψα.
Τώρα πλέον σκέτο νεράκι :glasses:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Ααα την έπιναν δηλαδή ?εγώ νόμιζα πλένονταν με φάντα..
Εγώ πάντως μετά τα ακάποτα πασάλειβα τον πούτσο με betadine και το άφηνα ώρες χωρίς να το ξεπλύνω... Αυτό βέβαια μου προκαλούσε μια ελαφρά κοκκινίλα και τσούξιμο στο κατούρημα οπότε και το έκοψα.
Τώρα πλέον σκέτο νεράκι :glasses:
απορια για τους ακοποτους μερακληδες...εξετασεις ποτε κανετε?κατι μου λεει βεβαια αυτοι που πανε για ακοποτε στις τανες ειναι μεγαλης ηλικιας και ετσι και αλλιως δε τους νοιαζει αν θα κολησουν και τι θα κολησουν σου λεει λιγα τα ψωμια μας...ειχα εναν γνωστο παλια πανω απο 65 που ελεγε οτι ζηταει ακοποτα απο τις τανες...

α και ερευνες εδειξαν οτι πλυσιμο με βαρια καθαρτικα οχι μονο δε μειωνει τον κινδυνο αλλα τον αυξανει...μαλλον γιατι καταστρεφουν τη φυσικη χλωριδα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
α και ερευνες εδειξαν οτι πλυσιμο με βαρια καθαρτικα οχι μονο δε μειωνει τον κινδυνο αλλα τον αυξανει...μαλλον γιατι καταστρεφουν τη φυσικη χλωριδα...
Ισχύει... Όπως και με το listerine στο στόμα αν το παρακάνεις

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Η τσαρινα μαλλον σταματησε γιατι δεν εχει μαλλον καθαρα χαρτια για να δουλεψει εκει παει ο νους μου. Και γιαυτο δουλευει πλεον σε κλειστο κυκλο με ραντεβου εκτος. Στους οικους γενικα δεν δειχνουμε αλλα στην λαρα πχ που πηγα τις προαλλες μου ζητησαν πιστοποιητικο εμβολιασμου χωρις βεβαια να το σκαναρουν η να δουν λεπτομερειες ετσι για να χαμε να λεγαμε
Ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου.
Πάω να απαντήσω στον απο κάτω τον εξυπνακια τωρα.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Απο τοτε που δουλευε η τσαρινα εχεις να πας σε οικο??
Αν δεν εχεις πιστοποιητικο..θα σου βγαλω εγω ενα, τωρα αν ειναι γαμου λεπτομερειες :grin:
Λεβέντη μου και απο τότε να εχω πάει σου φσινεται τόσο περιεργο; Ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες εκει εξω που δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να πας μαζι τους.
Οσο για το δευτερο σκέλος της απάντησής σου, εχω πιστοποιητικό αλλα δεν γουσταρω να υο δείχνω στους οικους στις θειτσες .

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Είχε πριν κάνα δίμηνο στο λας Βέγκας βραδινή βάρδια μια πολύ νέα κοπέλα 23-24 χρόνων όνομα δεν θυμάμαι σωματοτυπο με καμπύλες τέλειες όχι μπαμπατσικια ούτε μοντελε το αδυνατο.
Η καλύτερη πιπα που μου έχουν κάνει σε μπουρδελο μπορώ να πω και γαμιωταν με ευχαρίστηση βέβαια έχω καιρό να πάω από τότε και μια φορά που πήγα ήταν κλειστά το λες Βέγκας. Το σπιτακι της ήταν απέναντι από της μανταλενας.
Αν κατάλαβε κάνεις ας μου θυμίσει όνομα και αν υπάρχει ακόμα ?

Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
339
Πόντοι
20
δεν εχω πολλα χρονια στα μπουρδελα και δεν εχω τις εμπειριες που εχουν αλλα μελη
αλλα παντα ειχα απορια για το ακαποτο σεξ
ειδικα με εκδιδομενες

εδω πιπα μου παιρνουν ακαποτη καμια φορα και εναν φοβο τον εχω (δεν κολλαει τοσο ευκολα οσο με την διεισδυση, παλι υπαρχει μεγαλος κινδυνος)
ειδικα θεσσαλονικη που εχει 20-30 καλες να αξιζουν το μεροκαματο και παει ολη η Β.Ελλαδα(και εγω απο επαρχια ερχομαι να φανταστειτε)

καλα γαμησια να εχουμε και προσοχη
καταλαβαινω καποιον που δεν του αρεσει ή δυσκολευεται να χυσει με προφυλακτικο (δεν εχω τετοια θεματα) αλλα προσοχη ρε μαγκες

ειμαστε στρατιωτες του εκδιδομενου ερωτα
δεν θελουμε να φυγουμε στρατηγοι απο τα παρασημα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Λεβέντη μου και απο τότε να εχω πάει σου φσινεται τόσο περιεργο; Ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες εκει εξω που δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να πας μαζι τους.
Οσο για το δευτερο σκέλος της απάντησής σου, εχω πιστοποιητικό αλλα δεν γουσταρω να υο δείχνω στους οικους στις θειτσες .
Δεν εχω σχεσεις με γυναικες εξω, δεν ξερω καν αν υπαρχουν...εγω μονο ιεροδουλες θελω.:)

Κανεις δεν γουσταρει να το δειχνει τυπε,απλα το κουβαλαμε μαζι μας αν καποια μας αρεσει και αν τυχει και σ'εκεινο το στουντιο για να περασουμε μεσα πρεπει να το δειξουμε. Παντως αν δεν το γνωριζες, εχει αλλα μαγαζια εξω..που το δειχνουμε, γουσταρουμε δεν γουσταρουμε,για αυτο και το κουβαλαμε παντα μαζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom