yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε θα αργησει να γινει αυτο..δεν πινουν μονο στην αθηνα φαντα!Θα τα πούμε όλοι μαζί εκεί ψηλά τύπε
Τυπε θα αργησει να γινει αυτο..δεν πινουν μονο στην αθηνα φαντα!Θα τα πούμε όλοι μαζί εκεί ψηλά τύπε
Να σου πω συντομα την ιστορια της.Αυτη η περιβοητη φαντα τι ειναι?
Η φαντα φιλε..ειναι το εθνικο ποτο του καθε μπουρδελιαρη, δεν μιλαμε για ενα απλο αναψυκτικο,οχι! ...αλλα για ενα οπλο στα χερια του καθε συναδελφου που βγαινει εκει εξω καθημερινα για να αντιμετωπιση καθε εχθρο μας!Αρα οντως μιλαμε περι αστειου και μιλαμε για την γνωστη σε ολους φαντα?
Αν κ το ποιο αστειο ηταν η αφυδατωση μετα απο τελιωμα
Η φαντα φιλε..ειναι το εθνικο ποτο του καθε μπουρδελιαρη, δεν μιλαμε για ενα απλο αναψυκτικο,οχι! ...αλλα για ενα οπλο στα χερια του καθε συναδελφου που βγαινει εκει εξω καθημερινα για να αντιμετωπιση καθε εχθρο μας!
φτανει τωρα γιατι θα μας κραξουν.
Και
Χεχεχε αν νομιζεις οτι συνέβη νονο σε μενα αυτό και αν επισης νομιζεις οτι ειναι η μοναδική ένα σου λεω... κοιμάσαι τον υπνο του δικαιού χεχεχεχε?? χεχεχεχ
ηξερε πολυ καλα τι εκανε για να κρατησει πελατεια.
Ααα την έπιναν δηλαδή ?εγώ νόμιζα πλένονταν με φάντα..Ετσι απο τοτε οι σκλυροπυρηνικοι..ακολουθουν το τριπτυχο: ακα-κρεμπιε-φαντα! και ειναι οκ.
απορια για τους ακοποτους μερακληδες...εξετασεις ποτε κανετε?κατι μου λεει βεβαια αυτοι που πανε για ακοποτε στις τανες ειναι μεγαλης ηλικιας και ετσι και αλλιως δε τους νοιαζει αν θα κολησουν και τι θα κολησουν σου λεει λιγα τα ψωμια μας...ειχα εναν γνωστο παλια πανω απο 65 που ελεγε οτι ζηταει ακοποτα απο τις τανες...Ααα την έπιναν δηλαδή ?εγώ νόμιζα πλένονταν με φάντα..
Εγώ πάντως μετά τα ακάποτα πασάλειβα τον πούτσο με betadine και το άφηνα ώρες χωρίς να το ξεπλύνω... Αυτό βέβαια μου προκαλούσε μια ελαφρά κοκκινίλα και τσούξιμο στο κατούρημα οπότε και το έκοψα.
Τώρα πλέον σκέτο νεράκι
Έχει ενα ωραίο στα las vegas το 1ο με κλειστά μάτια μπαίνειςΚαλημέρα, τι να γαμισουμε σήμερα πρωινιατικα; Καμία πρόταση;
Ισχύει... Όπως και με το listerine στο στόμα αν το παρακάνειςα και ερευνες εδειξαν οτι πλυσιμο με βαρια καθαρτικα οχι μονο δε μειωνει τον κινδυνο αλλα τον αυξανει...μαλλον γιατι καταστρεφουν τη φυσικη χλωριδα...
Ακριβωςτο ακάποτο σεξ δίνει και παίρνει και στους οίκους αλλά και στα call girls των γραφείων ασχέτως αν κάποιοι κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα όταν το ακούνε
Ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου.Η τσαρινα μαλλον σταματησε γιατι δεν εχει μαλλον καθαρα χαρτια για να δουλεψει εκει παει ο νους μου. Και γιαυτο δουλευει πλεον σε κλειστο κυκλο με ραντεβου εκτος. Στους οικους γενικα δεν δειχνουμε αλλα στην λαρα πχ που πηγα τις προαλλες μου ζητησαν πιστοποιητικο εμβολιασμου χωρις βεβαια να το σκαναρουν η να δουν λεπτομερειες ετσι για να χαμε να λεγαμε
Λεβέντη μου και απο τότε να εχω πάει σου φσινεται τόσο περιεργο; Ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες εκει εξω που δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να πας μαζι τους.Απο τοτε που δουλευε η τσαρινα εχεις να πας σε οικο??
Αν δεν εχεις πιστοποιητικο..θα σου βγαλω εγω ενα, τωρα αν ειναι γαμου λεπτομερειες
Πρωινή βάρδια. Το θωρηκτό ΒίκυΟνομα; Και τι βαρδυα ειναι;
Ψαξε το νημα: Cream pie clan-ακαποτοι καταδρομεις .Αυτη η περιβοητη φαντα τι ειναι?
Δεν εχω σχεσεις με γυναικες εξω, δεν ξερω καν αν υπαρχουν...εγω μονο ιεροδουλες θελω.Λεβέντη μου και απο τότε να εχω πάει σου φσινεται τόσο περιεργο; Ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες εκει εξω που δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να πας μαζι τους.
Οσο για το δευτερο σκέλος της απάντησής σου, εχω πιστοποιητικό αλλα δεν γουσταρω να υο δείχνω στους οικους στις θειτσες .