yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Mαλλον δεν εχεις δοκιμασει φαντα εσυ.
Mαλλον δεν εχεις δοκιμασει φαντα εσυ.
Αγαπητέ φίλε, σε σέβομαι και είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε όπως και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με το φόρουμ. Για τους λόγους που είπες παραπάνω, προφανώς δεν πρόκειται να πω όνομα ούτε στο νήμα, ούτε στα προσωπικά μηνύματα που πολλά παιδιά μου έστειλαν. Το μόνο που λέω είναι προσοχή στους πελάτες της, μην σας παρασύρει η κάβλα και ξεχαστείτε να βάλετε το προφυλακτικό. Ανέμενα την καχυποψία μια και δεν πολυσυμμετέχω άρα μπορεί να φαίνεται ότι θέλω να την πολεμήσω όπως λες. Αν κάποιος άλλος που διαβάζει έχει παρόμοια εμπειρία με τη συγκεκριμένη , επίσης ας το αναφέρει , ήδη νομίζω το έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν είναι "δήθεν" , είναι γεγονός και πρέπει όλοι οι πελάτες της να έχουμε ( γιατί και εγώ πηγαίνω μαζί της για να μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφω) το νου μαςΝαι συμφωνούμε αλλά με τη 'βόμβα' που πέταξες κάποιοι περιμένουν να τους σώσεις τώρα... Εγώ προσωπικά δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί πάντα πίστευα ότι όλες οι ιερόδουλες έστω και για μία μόνο φορά είτε πάνω στην καύλα τους είτε γιατί γούσταραν πολύ τον πελάτη έχουν γαμηθεί ακάποτα
Άρα όταν γράφεις κάτι τέτοιο δημόσια ή γράφεις το όνομα και γίνεσαι ο Ρομπέν των μπουρδέλων που σώζεις τους ανυποψίαστους ή δίνεις το δικαίωμα σε καποιους πονηρούς να σκεφτούν ότι ίσως είσαι κάποιος ανταγωνιστής που απλά θέλεις να κάνεις ζημιά στην κοπέλα και στο μαγαζί που δουλεύει.Σου θυμίζω αν δε το ξέρεις ότι κάποτε τσατσαδες απέναντι μαγαζιών διέδιδαν ότι η Νικόλ και η Αντριανα η ισπανίδα είναι τραβεστί προσπαθώντας να τους κόψουν πελατεία
Βεβαίως αν δώσεις όνομα ξέρεις ότι η κοπέλα μπορεί να σε τρέχει στα δικαστήρια, να εμφανίσει όλους τους ιατρικούς ελέγχους που έχει περάσει και από πάνω να την αποζημιώσεις για τη δυσφημιση που της έκανες αφού στην ουσία την έχεις στιγματίσει ως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Και μετά να σε κυνηγήσει και η επιχείρηση για τους ίδιους λόγους
Λοιπόν κανείς δε θέλει τέτοια μπλεξίματα και καλό είναι λίγο να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι τέτοιο. Προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι θεωρητικά πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο αν κάνεις ακάποτο σεξ είτε με ιεροδουλη είτε με την κοπέλα που γνώρισες χθες νύχτα στο κλαμπ οπότε τέτοιου είδους συζητήσεις και δήθεν αποκαλύψεις εδώ μέσα δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω
Και ονομα να πεις..ωστε να εισαι και φερεγγυος, νομιζω τιποτα δεν μπορει να σε κανει νομικα τουλαχιστον.Αγαπητέ φίλε, σε σέβομαι και είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε όπως και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με το φόρουμ. Για τους λόγους που είπες παραπάνω, προφανώς δεν πρόκειται να πω όνομα ούτε στο νήμα, ούτε στα προσωπικά μηνύματα που πολλά παιδιά μου έστειλαν. Το μόνο που λέω είναι προσοχή στους πελάτες της, μην σας παρασύρει η κάβλα και ξεχαστείτε να βάλετε το προφυλακτικό. Ανέμενα την καχυποψία μια και δεν πολυσυμμετέχω άρα μπορεί να φαίνεται ότι θέλω να την πολεμήσω όπως λες. Αν κάποιος άλλος που διαβάζει έχει παρόμοια εμπειρία με τη συγκεκριμένη , επίσης ας το αναφέρει , ήδη νομίζω το έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν είναι "δήθεν" , είναι γεγονός και πρέπει όλοι οι πελάτες της να έχουμε ( γιατί και εγώ πηγαίνω μαζί της για να μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφω) το νου μας
δεν ειναι τοσο απλα...γιατι και προφυλαξη να εχεις ατυχηματα μια στις τοσες γινονονται...πχ να γλιστρήσει ή ακομα και να σπασει το προφυλακτικο...Αγαπητέ φίλε, σε σέβομαι και είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε όπως και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με το φόρουμ. Για τους λόγους που είπες παραπάνω, προφανώς δεν πρόκειται να πω όνομα ούτε στο νήμα, ούτε στα προσωπικά μηνύματα που πολλά παιδιά μου έστειλαν. Το μόνο που λέω είναι προσοχή στους πελάτες της, μην σας παρασύρει η κάβλα και ξεχαστείτε να βάλετε το προφυλακτικό. Ανέμενα την καχυποψία μια και δεν πολυσυμμετέχω άρα μπορεί να φαίνεται ότι θέλω να την πολεμήσω όπως λες. Αν κάποιος άλλος που διαβάζει έχει παρόμοια εμπειρία με τη συγκεκριμένη , επίσης ας το αναφέρει , ήδη νομίζω το έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν είναι "δήθεν" , είναι γεγονός και πρέπει όλοι οι πελάτες της να έχουμε ( γιατί και εγώ πηγαίνω μαζί της για να μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφω) το νου μας
Σε πολυ κλειστο κυκλο θα τα εκανε..ηταν κοριτσι που δεν εδινε δικαιωματα.και η Τσαρινα εκανε ακαποτα. μην πεσετε απο τα συννεφα. (και δεν μιλαω για τσιμπουκια).
Στο ακα στοματικό έμεινα με την Τσαρίνα.Δεν ήθελα να γίνω Τσάρος...και η Τσαρινα εκανε ακαποτα. μην πεσετε απο τα συννεφα. (και δεν μιλαω για τσιμπουκια).
ηξερε πολυ καλα τι εκανε για να κρατησει πελατεια.Σε πολυ κλειστο κυκλο θα τα εκανε..ηταν κοριτσι που δεν εδινε δικαιωματα.
Για αυτό δυσκολεύομαι τόσο να την ξεπεράσω....ηξερε πολυ καλα τι εκανε για να κρατησει πελατεια.
μην ανοιγετε τετοιες συζητησεις χαχα γιατι πολυ θα πεσετε απο τα συννεφα για τα ακαποτα, οπως ειπε και ο αλ για τις ιεροδουλες και τι πιστευε, καταλαβαμε για ποια κοπελα εννοει και πιστευω στους περισσοτερους δωθηκε η δυνατοτητα να γινει κατι τετοιο.
Περιμενουμε και καμμια κριτικη αναλυτικα αγαπητε μου για την καινουργια,αν θελεις
Δουλεύει στο sex and the cityΚαλησπέρα φίλε μου,ποια είναι αυτή η κοπέλα ,που την βρίσκουμε σπιτάκι ,βάρδια?ευχαριστω
Πετρου Ερημιτη 2 πηγαινα για την Ελενα την ρουμανα, εχω χρονια να την πηδηξω και πετυχα ενα μικρο Ιζαμπελα, μελαχρινο, με ομορφο προσωπακι, μικρα βυζακια, παστακι 20χρονο, ψιλοαπειρο στενομουνο πονουσε, με μπυροκοιλιτσα, δεν τα εκλαψα, αλλα δεν θα ξαναεμπενα.
Αδερφέ δεν άξιζει μιαΚαλησπέρα! Τι ώρα την πέτυχες? Επειδη μου αρέσουν η μικρές !
Μπα! Δε θα το έλεγα αυτό. Αν είναι να δώσω 80ευρω για ακαπωτο στοματικό όχι. Ευκαιρία για αποχή!Σήμερα θα έχει κάνα ενδιαφέρον για πας λόγο Αγίου Βαλεντίνου