Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (3 μέλη και 76 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
δεν εχω πολλα χρονια στα μπουρδελα και δεν εχω τις εμπειριες που εχουν αλλα μελη
αλλα παντα ειχα απορια για το ακαποτο σεξ
ειδικα με εκδιδομενες

εδω πιπα μου παιρνουν ακαποτη καμια φορα και εναν φοβο τον εχω (δεν κολλαει τοσο ευκολα οσο με την διεισδυση, παλι υπαρχει μεγαλος κινδυνος)
ειδικα θεσσαλονικη που εχει 20-30 καλες να αξιζουν το μεροκαματο και παει ολη η Β.Ελλαδα(και εγω απο επαρχια ερχομαι να φανταστειτε)

καλα γαμησια να εχουμε και προσοχη
καταλαβαινω καποιον που δεν του αρεσει ή δυσκολευεται να χυσει με προφυλακτικο (δεν εχω τετοια θεματα) αλλα προσοχη ρε μαγκες

ειμαστε στρατιωτες του εκδιδομενου ερωτα
δεν θελουμε να φυγουμε στρατηγοι απο τα παρασημα
Συναδελφε οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται!
αν ειαι να φυγουμε..να το κανουμε με ψηλα το κεφαλι (το κατω) :grin:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
δεν εχω πολλα χρονια στα μπουρδελα και δεν εχω τις εμπειριες που εχουν αλλα μελη
ειδικα με εκδιδομενες

εδω πιπα μου παιρνουν ακαποτη καμια φορα και εναν φοβο τον εχω (δεν κολλαει τοσο ευκολα οσο με την διεισδυση, παλι υπαρχει μεγαλος κινδυνος)
ειδικα θεσσαλονικη που εχει 20-30 καλες να αξιζουν το μεροκαματο και παει ολη η Β.Ελλαδα(και εγω απο επαρχια ερχομαι να φανταστειτε)

καταλαβαινω καποιον που δεν του αρεσει ή δυσκολευεται να χυσει με προφυλακτικο (δεν εχω τετοια θεματα) αλλα προσοχη ρε μαγκες

Φίλε μου εγώ με τα ακαποτα γαμησια δεν ασχολουμε και δεν με αφορά! Αλλά το 20-30 που λες δεν υπάρχει! Οι καλες είναι 5! Και απλά ανανεώνονται φεύγει η μια έρχεται η άλλη

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Ας καταθεσω και εγω τις εμπειρίες μου και την άποψη μου.
1.Ακαποτο γαμησι δεν μου εχει τύχει ποτέ αλλά δεν πέφτω και απο τα σύννεφα. Μεσα στο μήνα πέρασα με κοπελα που μεσα στην καβλα μου στήθηκε μαλιστα περιμενε να της τον τρίψω γυμνο στο μουνι της, χωρίς να θέλει κατι παραπάνω. Αν την γνωρίσω καλύτερα πιθανόν να με αφήσει να μπαίνω και γυμνά. Αυτο το κανει σίγουρα με πολλούς και δεν ηταν η ανίκητη καβλα της για μενα. Την υπόλοιπη μέρα ήμουν αγχωμένος και μόλις έφυγα το είχα μετανιώσει.
2. λίγοι εκείνη τη στιγμή θα κρατηθούν και δεν θα το χώσουν ακαποτο. Ειδικά μεγάλοι στην ηλικία. 3. Σίγουρα στα ντελα πηγαίνουν και άνθρωποι που έχουν περάσει ή έχουν σμν. Εφόσον δεν ζητάνε ενημερωμενες εξετάσεις πχ διβδομαδου σε όποιον μπαινει. Το ίδιο ισχύει και τις εργαζόμενες
4. Ακαποτη πίπα εχεις τους ίδιους κινδύνους σάλιο αίμα απο ούλα το πιο απλό και εχεις αρπάξει
5. Δυστυχώς ειναι πολυ επικίνδυνα και μόνο που μπαίνεις. Παίρνεις τα ρίσκα σου

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
4. Ακαποτη πίπα εχεις τους ίδιους κινδύνους σάλιο αίμα απο ούλα το πιο απλό και εχεις αρπάξει
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω... Κοπέλες που παίρνουν χύσιμο στο στόμα από όλους τις αποθεώνουμε και όταν φεύγουν τις ψάχνουμε. Π.χ πανέμορφη Ουκρανή που δούλευε Νικ.ουρανου..

Και το σκηνικό.... Τη χυνεις στο στόμα, τα φτύνει στο νιπτήρα κάνει και ένα ξέπλυμα στο νιπτηρα και πάει στον επόμενο. Αλλά με το γυμνό χωσιμο κάποιοι έπαθαν σοκ που το άκουσαν

Τελοσπαντων στείλε μου ένα πμ αν θες να μου πεις ποια κοπέλα είναι ώστε να ξέρω να την αποφύγω την αλήτισσα

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω... Κοπέλες που παίρνουν χύσιμο στο στόμα από όλους τις αποθεώνουμε και όταν φεύγουν τις ψάχνουμε. Π.χ πανέμορφη Ουκρανή που δούλευε Νικ.ουρανου..

Και το σκηνικό.... Τη χυνεις στο στόμα, τα φτύνει στο νιπτήρα κάνει και ένα ξέπλυμα στο νιπτηρα και πάει στον επόμενο. Αλλά με το γυμνό χωσιμο κάποιοι έπαθαν σοκ που το άκουσαν

Τελοσπαντων στείλε μου ένα πμ αν θες να μου πεις ποια κοπέλα είναι ώστε να ξέρω να την αποφύγω την αλήτισσα
Νομιζω οι περισσότεροι που ζητάνε πμ για να προφυλαχτούν, θέλουν στα αλήθεια να πάνε μήπως τους το δώσει ακαποτο χαχαχα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Νομιζω οι περισσότεροι που ζητάνε πμ για να προφυλαχτούν, θέλουν στα αλήθεια να πάνε μήπως τους το δώσει ακαποτο χαχαχα
Αν υπάρχουν τέτοιοι καλό θα ήταν να αυτοδιαγραφούν από μέλη. Δεν αξίζουν να βρίσκονται ανάμεσα μας...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436

οχι...καμια σχεση...ο κινδυνος μεταδοσης hiv απο στοματικο ειναι σε τοσο μικρη πιθανοτητα που στη ουσια ειναι θεωρητικος...για την αρκιβεια οι επιστημονες μεχρι στιγμης δεν εχουν καταφερει να αποδειξουν οτι εχει υπαρξει μεταδοση απο στοματικο
μαλιστα το σαλιο εχει καποιες ουσιες που απενεργοποιουν το hiv...ο μονος τροπος ειναι αν η αλλη εχει μεγαλες πληγες στο στομα της και στη ουσια αιμοραγει απο στομα...

• If you’re receiving a blowjob. Insertive oral sex has a much lower risk of transmission. Enzymes in the saliva can be protective in that they neutralize many viral particles. In fact, infection is only likely to be possible if the person giving oral sex is bleeding from the gums, a cut, or an ulcer in their mouth and is HIV-positive.
There are no documented casesTrusted Source of HIV being transmitted between partners through cunnilingus (oral-vaginal sex). But if a person receiving cunnilingus is menstruating and HIV-positive, there’s a potential chance of transmission.

οσοι κανετε ακαποτα με εκδιδομενες ειστε υγειονομικές βομβες...τελος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
ειδικα με εκδιδομενες

Καλά τα λες...όμως υπάρχουν πολλοί που λόγω φθοράς δεν μπορούν με προφυλακτικό και έστω για στοματικό καταφεύγουν σε ακα έστω και με ακριβότερο εισιτήριο...οι αφροδισιολόγοι και οι ουρολόγοι κλέφτες θα γίνουν;Λεφτά υπάρχουν....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ποια κανει κατα την εμπειρία σας στα ρδελα το καλύτερο γλειψιμο/ρουφηγμα αρχιδιων? Παλιά σε αυτό ήταν πολύ δυνατή η Ρουμάνα ξανθιά η καρίνα στο νικηφόρου ουρανού 28 αλλά έχει φύγει εδώ κ χρόνια

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Απορώ πάντως πως ,μέχρι τώρα δεν βγήκαν οι ειδικοί στα κανάλια να ανακοινώσουν ότι μέσα στα μπουρδέλα θα γαμάμε με ανοιχτά παράθυρα και μάσκες....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
ειχα διαβασει καποιες σελιδες πισω για την Αννα την ουκρανη στηνΠ3 ερημιτη καλα και αριστα σχολια και ειπα να κανω μια καταδρομικη,Θα πω το εξης παλι καλα που την εκανα γιατι μου θυμισε γιατι δε κανω καταδρομικες στα δελα και πσω μονο σε συγκεκριμενες παρολο ομορφη με καλο σωμα ποιο παλτο πεθαινεις απρω καποιοι που ειπαν καλα λογια γι αυτην κυριολεκτικα πρωτη φορα πληρωσα για να τραβηξω μιαλακια

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
ειχα διαβασει καποιες σελιδες πισω για την Αννα την ουκρανη στηνΠ3 ερημιτη καλα και αριστα σχολια και ειπα να κανω μια καταδρομικη,Θα πω το εξης παλι καλα που την εκανα γιατι μου θυμισε γιατι δε κανω καταδρομικες στα δελα και πσω μονο σε συγκεκριμενες παρολο ομορφη με καλο σωμα ποιο παλτο πεθαινεις απρω καποιοι που ειπαν καλα λογια γι αυτην κυριολεκτικα πρωτη φορα πληρωσα για να τραβηξω μιαλακια
Είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω με αυτή μπήκα με 30αρι και λέει όχι πίπα μόνο σεξ...άντε γεια λέω και ζήτησα τα χρήματα πίσω και με τα έδωσαν

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω με αυτή μπήκα με 30αρι και λέει όχι πίπα μόνο σεξ...άντε γεια λέω και ζήτησα τα χρήματα πίσω και με τα έδωσαν
Αυτα μεγαλε τα λενε κατευθειαν να γλυτωσουμε απο τις φολες

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Τσάρκα σήμερα
Στο μαγαζί ονόματι pussycat η κάπως έτσι μια μαυρουλα μαλλιά ωραίο πρόσωπο και σώμα βραδινή βάρδια αλλά φαίνεται ότι βαριέται κάπως
Μην μπείτε μπήκα πριν κάνα 4μηνο μαΙ της η τύπισσα έλεγε συνέχεια μη και όχι χωρίς να προλάβω καν να της το βάλω ??
Απέναντι με τσατσά την νανα έχει την ουκρανιδα ψηλή αδυνατουλα που γουστάρει πουτσα και ας δεν την αντέχει και πολύ και κάνει τελείωμα με 40€ εμένα μαρεσε η όλη φάση, συνέχεια εσφιγε μαξιλαρια και ότι έβρισκε.

ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ sex and city ΥΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ που φερνα και λένε όλοι ότι είναι λατινα σωματοτυπο
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ? Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΗ με τεράστια πεσμενα βυζια ο Χριστός.

ΕΝ τέλει πέρασα στο studio Έφη 1 θετικό ένα αρνητικό
Το θετικό είναι ότι φέρανε μια μουναρα κοντή ξανθιά με φουλ προσόντα σωματικά και ωραία φάτσα στα του αγώνα άντεξε καλά το σφυροκοπημα αλλά ήταν τόσο ωραία που τελείωσα τσακ μπαμ οπότε δεν μπορώ να πω και με σιγουριά, φιλιά δεν αφήνει, ούτε δάχτυλα και πολύ.

Το αρνητικό ειναι ότι φέρανε μετά από 1 χρόνο επιτέλους ωραία κοπέλα και το κάνανε το απλό 40ε να ξεκινάει από 30 .
Για κάτι τέτοια και μόνο σπαζομαι και δεν ξανά πατάω σε στουντιο. Άμα θες να το παίζεις έτσι μάγκας, όταν φέρνεις ΜΠΑΖΑ κορίτσια να τα βάζεις 10 Ε τότε γτ τόσο αξίζουν.

Καλό βράδυ.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Τσάρκα σήμερα
Στο μαγαζί ονόματι pussycat η κάπως έτσι μια μαυρουλα μαλλιά ωραίο πρόσωπο και σώμα βραδινή βάρδια αλλά φαίνεται ότι βαριέται κάπως
Μην μπείτε μπήκα πριν κάνα 4μηνο μαΙ της η τύπισσα έλεγε συνέχεια μη και όχι χωρίς να προλάβω καν να της το βάλω ??
Απέναντι με τσατσά την νανα έχει την ουκρανιδα ψηλή αδυνατουλα που γουστάρει πουτσα και ας δεν την αντέχει και πολύ και κάνει τελείωμα με 40€ εμένα μαρεσε η όλη φάση, συνέχεια εσφιγε μαξιλαρια και ότι έβρισκε.

ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ sex and city ΥΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ που φερνα και λένε όλοι ότι είναι λατινα σωματοτυπο
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ? Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΗ με τεράστια πεσμενα βυζια ο Χριστός.

ΕΝ τέλει πέρασα στο studio Έφη 1 θετικό ένα αρνητικό
Το θετικό είναι ότι φέρανε μια μουναρα κοντή ξανθιά με φουλ προσόντα σωματικά και ωραία φάτσα στα του αγώνα άντεξε καλά το σφυροκοπημα αλλά ήταν τόσο ωραία που τελείωσα τσακ μπαμ οπότε δεν μπορώ να πω και με σιγουριά, φιλιά δεν αφήνει, ούτε δάχτυλα και πολύ.

Το αρνητικό ειναι ότι φέρανε μετά από 1 χρόνο επιτέλους ωραία κοπέλα και το κάνανε το απλό 40ε να ξεκινάει από 30 .
Για κάτι τέτοια και μόνο σπαζομαι και δεν ξανά πατάω σε στουντιο. Άμα θες να το παίζεις έτσι μάγκας, όταν φέρνεις ΜΠΑΖΑ κορίτσια να τα βάζεις 10 Ε τότε γτ τόσο αξίζουν.

Καλό βράδυ.
Ρε τυπε μας δουλευεις για την ουκρανη ποιο παλτο δε γινετε τη φαση παιρνεις τιποτα εξτραδακια και την προμοταρεις?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Άμα πίνει και φαντα μέσα στην κουζίνα δεν είναι καλυμμένη κι αυτή κι ο πελάτης;

Duster

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά, ήταν να περάσω από λαρα σήμερα αλλά ενώ μέχρι χθες την είχε κανονικα στο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα σήμερα έχει εξαφανιστεί ακόμα και η φώτο τις, ξέρει κανείς κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom