oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
Τσαρκα σημερα το μεσημερι κσι ξεκινησα απο Π.Εριμητη στα 3 απο τα δεξια καθως ανεβαινεις στο 1ο αριστερα ηταν η γνωστη Ελενα η Ρουμανα πηγα 2 φορες οπου δεν την ειδα γιατι ηταν στο δωματιο δις. Στο μεσαιο μια ξανθια με καλο σωμα φορουσε και ενα σαν κορμακι lingεrie μαυρο και στο 3ο μια Denisse μαυρομαλα λεπτη αλλα μολις βγηκε απο δωματιο πηγαινε για αλλον πελατη. Στo Vegas μπηκα μονο σε ενα στο βαθος ηταν μια Σαντρα νομιζω με τατου αλλα ασχημη και δεν μπηκα στο πρασινο στην Ν.Ουρανου και Μινωταυρου γωνια ηταν η Εμμανουελα με ωραιο σωμα και καμπυλες που σε προδιαθετουν να την δοκιμασεις αν και πρεπει να την πηρα το καλοκαιρι μια φορα.Τωρα στην Φριξου στο igognito που ανεβενεις κατι σκαλια ηταν μια ξανθια ψηλη με 3αρι προς 4αρι στηθος μου λεγε κατι για γυμνα στοματικα και χυσιμο στο στομα της αλλα δεν περασα στο διπλανο με τον φαρδυ διαδρομο ηταν η Τζουλια απο εποχες βαρδαρη και στο Sex and the city μια ξανθια milf μονη της χωρις τσατσα ομορφουλα αλλα μπαμπατσικια ειδικα απο την μεση και κατω. Στην Εμπεδοκλεους στο Poison ηταν μια ξανθια αλλα δεν θυμαμαι απο που και ονομα αν και μου ειπε η τσατσα με ομορφη φατσα ωραιο σωμα και βυζια με σιλικονη ειχε και καποια τατου.Ουτε εκει μπηκα αν και πιστευω οτι αξιζει μια δοκιμη. Στο Red Light που ηταν το μοναδικο απο τις βιλλες που περασα ηταν η Μαρινα καινουργια κοπελα Ελληνιδα (μου την συστησε η τσατσα) ομορφη μπορω να πω με ωραιο σωμα.Στα Paradise δεν εκανα τον κοπο να δω ποιες ειναι και για το τελος μπηκα στο Αφρος που ηταν μια μαυρομαλα Ρωσσιδα Ολια η Ολγα μου ειπε η η τσατσα αρκετα καλη και εμφανισημη οκ milf ισως πανω και απο 30+ στην ηλικια θα μπαινα αλλα υπηρξε διαφωνια γιατι ηθελα προγραμμα με γλυψιμο αλλα αυτη εκανε μονο γυμνο τσιμπουκι και εφυγα.Μετα διαβασα στα παραπανω post για το Αφρος και περιγραφες σχεδον πανομοιοτυπες με αυτα που ανεφερα οπως και το ονομα και οτι εγινε μαλακια αυτη μεσα στο δωματιο δεν εκανε τπτ το παιζε αδιαφορη και οτι ο συναγωνιστης εκανε φασαρια.