Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (4 μέλη και 73 επισκέπτες)

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
πέρασα 2 φορές και δεν βρήκα το Μιρελάκι, γνωρίζουμε που είναι;

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
μάλλον αναδουλειές έχει η μπουρδελοκατάσταση.......
έχουμε και κριτικές τώρα απο γυναίκες του χώρου ,άντρες του χώρου ,σε λίγο μπορεί να αρχίσουν και άλλα παιχνίδια,δώρα,προσφορές......
Όπως είχαν κάνει τα paradise πέρσι που λέγανε όλα τα προγράμματα μισή τιμή... Γελάει ο κόσμος

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η κριτική ήταν όντως ένα από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει στους οίκους, και γι'αυτό θεώρησα απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό και να αφήσω κριτική.

Διαφωνώ ότι αχρηστευω τη πραμάτεια μου, άφησα μια ειλικρινής κριτική για τα μέλη της ιστοσελίδας ώστε να ξέρουν ότι η κοπέλα ανταποκρίνεται πολύ καλά και είναι επαγγελματίας!
νομιζετε μπορειτε να ξεγελασετε τον φουσεκη?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
μη με κοψοχολιαζεις ετσι , max 30 ναναι σιγά μη βγήκε σύνταξη
Πρέπει να είναι παραπάνω , αυτή και η Βιολέτα μου φαίνεται μικροδείχνουν , μάλλον βοηθάει και το οτι δεν παίρνουν κιλά. Η Μιρέλα ηταν και στον Βαρδάρη άρα θα είναι σίγουρα πάνω απο 30 , και για την Βιολέτα είχαν γράψει οτι είναι εδω απο παλιά.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Για την ναρυ εχει κανεις αποψη? Μια που ασιατοφερνει...

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Πρέπει να είναι παραπάνω , αυτή και η Βιολέτα μου φαίνεται μικροδείχνουν , μάλλον βοηθάει και το οτι δεν παίρνουν κιλά. Η Μιρέλα ηταν και στον Βαρδάρη άρα θα είναι σίγουρα πάνω απο 30 , και για την Βιολέτα είχαν γράψει οτι είναι εδω απο παλιά.
σοβαρά; δεν ήξερα είμαι καινούριος παντως για 35+ με τέτοιο κορμί και ενέργεια δεν θα την έκανα ποτε 19 εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω μετα τον αγώνα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
σοβαρά; δεν ήξερα είμαι καινούριος παντως για 35+ με τέτοιο κορμί και ενέργεια δεν θα την έκανα ποτε 19 εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω μετα τον αγώνα
και 40 μπορει.. αμα δεν πινεις δεν καπνιζεις, προσεχεις την διατροφη σου..και γυμναζεσαι. ετσι θα εισαι και εσυ στα 40

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
μη με κοψοχολιαζεις ετσι , max 30 ναναι σιγά μη βγήκε σύνταξη
Max 30 αποκλείεται. Λίγα λες. Την θυμάμαι σίγουρα 17 χρόνια για να μην τολμήσω να πω παραπάνω. Οπότε 19 πες να ήταν τότε τώρα είναι min 36.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Την είχα πάρει και εγώ την συγκεκριμένη, όχι ακάποτα αλλά μου είχε κάνει ακάποτο τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα, που για την τότε εποχή ήταν πρωτοποριακό, όπως και τα γλωσόφιλα που έδινε, το κτήριο πρέπει να σώζεται ακόμη και να λειτουργεί στο ισόγειο του ταβέρνα.
Επίσης λίγο παρακάτω πάνω στην Καλαποθάκη, δίπλα στον Ρογκότη υπήρχε σε όροφο ένα μπουρδελάκι, και κατά καιρούς ερχόντουσαν ωραίες ώριμες κυρίες σε αυτό, νιάτα τότε εμείς τις είχαμε ξεμουνιάσει τις θείτσες, γκρεμίστικε και έγινε πολυκατοικία στα τέλη των 80΄ς, οι αναμνήσεις όμως μείναν.
Σε νιώθω συναγωνιστή...έχω βγάλει φωτογραφία στα ερείπια του ιδρύματος όπου έβγαζα γούστα με την Ήρα στον Βαρδάρη.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Και η βιολέτα μικρό δείχνει ίσως γιατί είναι μικροκαμωμενη είναι σιγουρα 30αρα. Σε καμία περίπτωση 23 που γράφει το άλλο σαιτ εδώ και 4 χρόνια.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Για την ναρυ εχει κανεις αποψη? Μια που ασιατοφερνει...
Γενικά καλή στο δωμάτιο. Κανει πολλά προκαταρκτικα για να σε φτιάξει και τρίβεται πάνω σου χωρίς προφυλακτικό για ώρα και κάθεται και την γαμας καλά. Μάλλον από Καζακστάν και αυτή όπως κάποτε και μια άλλη κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά η Μία και αργότερα μετονομαζομενη σε Ντιανα.

Τελευταία τροποποίηση:

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Βόλτα σήμερα στα στούντιο.Τιποτα φοβερό όπως θα γνωρίζετε.Στο bad girls η Αλεξάνδρα juicy κωλος για όποιον του αρέσει.Στα paradise οι καλύτερες της περιοχής η χαιντι με τίμια εμφάνιση αλλά δεν θα μείνει για πολύ καιρό.Στο διπλανό η Αναις ίσως η καλύτερη ωραίο αδύνατο καυλακι.Στο red light μια μάλλον Αφρικανη τίποτα το ιδιαίτερο.Στο villa erotica η Εμμανουέλα η ξανθιά με τις βυζάρες βγήκε σήμερα τελείως γυμνή.Ωραια γυναίκα αλλά έχει χαλαρώσει πολύ το σώμα της.Στο Belarus δύο κοπέλες μια Εύα με πολλά κιλά και μια ακόμη καινούρια με ωραίο πρόσωπο πολύ ανώτερη της.Στο golden lips η Μαρίζα νταρντανομουνα.Στο red night η ναρυ που ξεκινάει από 50 ευρώ...Στο hot lady η Λίζα με τις απίστευτες βυζάρες ίσως καλύτερες και από της Εμμανουέλας και μια ακόμη αδιάφορη.Στο playboy η Κάρμεν τίμιο κωλαρακι.Στα las Vegas δύο πετιτ κοπελίτσες όχι κάτι το ιδιαίτερο.Στου ερημίτη μια καινούργια Άννα από Ουκρανία συμπαθητική κοπέλα που πρέπει να δοκιμαστεί.Απεναντι μια αδιάφορη τουλάχιστον για μένα.Στο venus η γνωστή Βλάντα και στο πισω μια μέτρια παρουσία.Μινωταυρου με νικ.ουρανου η μελαχρινή που είναι καιρό εκεί τίποτα φοβερό και στο άλλο πιο πέρα μια μεγαλο κώλο αλλά χαλαρό.Στο casa de amore οι γνωστές.Στο xdream η μελαχρινή συμπαθητική και πρόσχαρη.Στο inkognito δεν θυμάμαι αλλά νομίζω αδιάφορη όπως και στο sex and the city.Bella donna,godiva,vis69 και αφρός κλειστά όπως και το villa prive.Αρκετος κόσμος γύριζε παρά την βροχή

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Βόλτα σήμερα στα στούντιο.Τιποτα φοβερό όπως θα γνωρίζετε.Στο bad girls η Αλεξάνδρα juicy κωλος για όποιον του αρέσει.Στα paradise οι καλύτερες της περιοχής η χαιντι με τίμια εμφάνιση αλλά δεν θα μείνει για πολύ καιρό.Στο διπλανό η Αναις ίσως η καλύτερη ωραίο αδύνατο καυλακι.Στο red light μια μάλλον Αφρικανη τίποτα το ιδιαίτερο.Στο villa erotica η Εμμανουέλα η ξανθιά με τις βυζάρες βγήκε σήμερα τελείως γυμνή.Ωραια γυναίκα αλλά έχει χαλαρώσει πολύ το σώμα της.Στο Belarus δύο κοπέλες μια Εύα με πολλά κιλά και μια ακόμη καινούρια με ωραίο πρόσωπο πολύ ανώτερη της.Στο golden lips η Μαρίζα νταρντανομουνα.Στο red night η ναρυ που ξεκινάει από 50 ευρώ...Στο hot lady η Λίζα με τις απίστευτες βυζάρες ίσως καλύτερες και από της Εμμανουέλας και μια ακόμη αδιάφορη.Στο playboy η Κάρμεν τίμιο κωλαρακι.Στα las Vegas δύο πετιτ κοπελίτσες όχι κάτι το ιδιαίτερο.Στου ερημίτη μια καινούργια Άννα από Ουκρανία συμπαθητική κοπέλα που πρέπει να δοκιμαστεί.Απεναντι μια αδιάφορη τουλάχιστον για μένα.Στο venus η γνωστή Βλάντα και στο πισω μια μέτρια παρουσία.Μινωταυρου με νικ.ουρανου η μελαχρινή που είναι καιρό εκεί τίποτα φοβερό και στο άλλο πιο πέρα μια μεγαλο κώλο αλλά χαλαρό.Στο casa de amore οι γνωστές.Στο xdream η μελαχρινή συμπαθητική και πρόσχαρη.Στο inkognito δεν θυμάμαι αλλά νομίζω αδιάφορη όπως και στο sex and the city.Bella donna,godiva,vis69 και αφρός κλειστά όπως και το villa prive.Αρκετος κόσμος γύριζε παρά την βροχή
απεναντι απο του ερημιτη που λες αν ειναι μια μαυρομαλλα με ωραιο σωμα και προσοντα ΜΗΝ ΜΠΑΊΝΕΤΕ η κοπελα δεν γουσταρει αυτο που κανει ουτε να στον ακουμπήσει δεν θελει

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Ξέρει κανείς ποια δουλεύει πρωί και βραδυ στο γωνιακο το άσπρο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ με Νικηφόρου Ουρανου? Αν ναι ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom